36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#21059 srácok,
iszonyat lassú lett a gépem és nem tudom mitől.
Minden játékban 10-15 fps van a 60 helyett.
nem raktam fel semmit, nem nyúltam hozzá semmihez, de egész délután ezt próbáltam megoldani.
A monitoring programok szerint minden rendben van, proci gpu megy rendben, de mégsem jó valami.
Nincs valami ötletetek? -
Road93 #21058 Sziasztok! Gondoltam megosztom, hátha valakit érdekel innen (Bf 109K bajnokság): https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=174504
Utoljára szerkesztette: Road93, 2016.09.29. 13:21:12 -
sakkay #21057 Köszi-megnézem. -
#21056 Kneeboard. RShift+K a kép szerint.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.09.28. 20:22:23 -
sakkay #21055 Mivel is hozom elő az "ilyen mindenféle térképeket" a heliknél??
Köszi.. -
beci43 #21054 Keress meg privátban Papa. -
#21053 Drágáim. Nincs tök véletlenül valakinek egy garantáltan vírus és trójai-mentes bluesoleil cucca? -
zoltang #21052 -
#21051 Oké. Te vagy a király. -
Colos1357 #21050 Én mindig azt csináltam, hogy az indítás után a DCS -ben nyomtam egy ALT+ENTER -t, utána vette rendesen azt is. Ezért fel is tűnt azonnal, hogy indítás után azonnal ott volt a felvétel ikon.
De én úgy tudtam, hogy pont fordítva van, hogy csak fullscreen módban tud felvenni a ShadowPlay, a DCS meg ablakosban megy alapból, és az ALT+ENTER -el teszed fullscreenbe. Mivel a DX11 -es játékok nagy része ablakos módban fut (borderless windowed), nekem ez természetesnek tűnt, nem is gondoltam rá, hogy esetleg bug -
#21049 Egy idei9g normálisan működött. Majd egy frissítés után a legtöbb játékban csak úgy rögzített, ha a játék nem valódi teljes képernyős módban futott és az experienceben pedig be volt állítva, hogy az asztalt is vegye.
Most, hogy új verzió van mehet a valódi full screen és nem kell engedélyezni az asztal felvételét.
Egyébként pedig az nvidiás fórumok régóta tele voltak háborgással emiatt. -
Colos1357 #21048 Nem áll szándékomban, tényleg fogalmam sincs, hogy mit értesz az alatt, hogy "ismét jól vesz fel". Nekem eddig sem volt vele gondom, a minősége jó volt, erőforrást sem evett, amit észrevettem volna. De az az igazság, hogy nem használom, csak pár hónapja.
De most csak ezért repülök egyet és megnézem, hogy vesz fel :)
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2016.09.24. 16:02:56 -
#21047 Ne nevettess barátom, ha kérhetlek. -
Colos1357 #21046 Szerintem eddig is jól vett fel. Vagy valamire nem figyeltem eléggé? Mondjuk én csak az árnyékfelvételt használtam eddig, a normált nem.
Eddig csak az tűnt fel, hogy nem kell a DCS -t fullscreen módba tenni alt+enterrel, hogy működjön. -
#21045 Srácok.
Új GeForce experinece van (3. valamennyi) és ismét qrva jól vesz fel! -
#21044 Aki ért angolul, érdekes amcsi beszámoló az indiai Szuhojokkal történt gyakorlóharcokról.
LINK -
sakkay #21043 lehet.
Habár szerintem rengeteg új és régi ember is jönne-meg persze venné a gépeket. -
gsg16 #21042 lehet hogy csak azért nem adták ki eddig,mert azon agyalnak,hogy tudnák pénzért adni a népnek?de ha netán fizetős lenne,akkor:
-
#21041 Azé' milyen profin lehúzták a népet?! -
sakkay #21040 Szerintem kiadjákeddig mindig tévedtem, tehát matematikailag egyre nagyobb az esélyem! -
#21039 Epic. -
gsg16 #21038 csak nem... -
#21037 Majd a Fighter Ops megjelenése után két nappal adják ki Balázs ;) -
beci43 #21036 Év végére. -
#21035 Mikor lesz ilyen Grúzia? -
#21034 Srácok,
hogyan lehet a quick mission-ban megváltoztatni az időjárást?
Ha rákattintok és kiválasztok egy másik időjárást a mission editorban, elmentem, utána nem változik semmi.
Akarok egy esős missiont csinálni de nem tudok. -
sakkay #21033 Ez az, amire én is nagyon kíváncsi vagyok. Egyenlőre úgy tudom tesztelni, hogy valami nagyobb parkba berakok elhárítót és repkedek. A héten letesztelem. -
gsg16 #21032 és az ellenség nem lát át rajta?nem indítanak rád rakétát? -
sakkay #21031 Gyerekek ez a nevada gyönyörű! Ha ilyen lesz a grúziai mapp......
Ja teszteltem a fákat. Ha lassan mész beakadsz vagy meglök, kicsit gyorsabban tör, gyorsabban mész neki: robbansz. Ennél több nem is kell..egyenlőre Ja és volt olyan , hogy eltakarta a kilátást de még vissza tudtam emelkedni VÉGRE FA!! Na innentől lesz érdekes helikopterrel repülni a Grúziában-illetve majd ha oda is jön a 2.0. -
sakkay #21030 Van itt reptér:)) -
Flanker27 #21029 Akkor vagy nem értettem jól, vagy azóta tettek még bele, régen olvastam, az meg jó hir ha még mindig tesznek bele, én azt gondoltam ilyen téren már nem fejlesztik. Akkor megveszem, kösz a választ. -
sakkay #21028 Csak vegasban van kettő óriási, ugyhogy kizárt. Meg most jön-vagy jött egy csomó. Honlapon fent van. -
Flanker27 #21027 Sziasztok, én is megvenném nevadat, de valaholt úgy olvastam hogy csak 3 reptér van rajta, ez igaz? -
sakkay #21026 Na majd a napokban ráugrom aztán mondom..de valami olyasmi. -
#21025 Má' mondtam nekik, hogy lerugdosom őket a rákba :D
Valami kombináció volt, shift+alt+ valami. Asszem... -
gsg16 #21024 motiválni kell őket.fenyegesd meg őket eltávozás megvonással... -
#21023 Á, nem. Én csak ledobok pár mutatványost, leabálom őket, oszt' jó napot. ;)
Ha már itt tartunk - a két parasztot mivel lehet rávenni, hogy lövöldözzenek és ne csak az ótvaros, szarcsimbókos seggüket vakargassák abban a qrva Hueyban? Rohadt régen használtam már, és tök elfelejtettem... -
sakkay #21022 Hova kell bemásolni a nevadás missziókat? Mármint amiket le lehet tölteni. Pár heliset megnéznék..Leon te próbáltál ilyet? -
#21021 -
sakkay #21020 Gyönyörű a Nevada! Sima öröm repkedésnél belváros fölött full grafikán-amit a gép azon bedob-60 fps-nél soha nem megy alább. Most néztem hueyal is reptéren, mivel volt mozgás-meg rengetek részlet48fps:)))