36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Bazmegbazmegbazmeg!!!Azonnal előrendelem!!!!!!!!!!AAAAAaaaaa
  • Solt
  • beci43
    Köszi!
  • Solt
    Egyelőre ENNYI infó van...
  • beci43
    Felvásárolták a Saiteket?Nekem ez még új hír.Tudsz részleteket Solti?
  • Ati810
    Azt eddig is lehetett tudni, hogy "készülget", csak mivel nem nagyon mondanak róla semmit, ezért nem tudni, hogy milyen stádiumban van, s hogy mennyien fejlesztik.
  • PhantomAss
    Hoppá hoppá nagyon úgy tűnik :))
    instant vétel lesz már a béta változat is
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.07. 17:51:16
  • krisztian005
    Jól értem itt a heti hirben, hogy már készül a Mi-24-es?
  • Solt
    Tény, hogy nem tökéletes de nekem az FFB akkora pluszt ad, hogy elfedi a kisebb hiányosságokat... A joy útja például nekem is rövid egy kicsit, meg is fogom hosszabbítani ha egyszer végre lesz időm ilyenekkel foglalkozni. :)

Majd az új termékek... :)
  • LeonSilver
    Dehogy! Ha jó lenne én lennék a legboldogabb baszki. Az első ffb-s joyomat valamikor 98 vagy 99-ben vettem, a mikroszoft sidewinder ffb pro volt, ami az unokámnál a mai napig üzemel, habár lehet, hogy nem de nem azért mert szar - egyszerűen a hülye gémport miatt.
    Ez a joy mindent vitt és ma is jó lenne, ha nem gémportos lenne. A sidewinder 2 ami már USB-s az nem tudom miylen, azom nem vót.
    Volt valami force akármi, ami lógitek volt - egy ótvar! A g940 meg NEKEM nem jött be.
    NEKEM nem tetszik, hogy rövidebb a joy és a pedál kitéríthetősége is, mint amit megszoktam.
    Az meg, hogy egy cég 5 centi dróton spórol...
    Tehát én nem utálom a lógit! Az egeremet (Logitech 2142 Battlefield Special Edition G5 Laser Mouse) például semmiért nem adnám, lehetne az akármilyen csilli & villi.
  • Solt
    Ez FFB erősség, beállítás kérdése is... ha normálisan van beállítva, akkor nem zavarhat a célzásban.
  • PhantomAss
    Na most ez egy érdekes dolog mert én pl. a Ms Sidewinder ffb joyt cseréltem le a warthogra és sokkal pontosabban repülök így hogy nem ffb-s.
    A fíling az hiányzik de pl a célzási pontosság sokat javult.
  • Lysandus
    Hát nem tudom, de én egy X52-t cseréltem le a G940-el, és nagyon megérte. A pedálja pedig egyértelműen jobb, mint a CH pedál volt. CloD-ban egyből meglátszott az eredmény az online teljesítményen. Az ffb miatt maga a bot az ami ad visszajelzést, és sokkal finomabban lehet mozgatni a pedált és a botot is, mint a CH X52 kombót (most már értem, hogy miért szerelte le pár ember a rugót az X52-ről, pl.)
  • sakkay
    Na. Ha ma vagy holnap kész a joy, reppenek párat. Jövő héten is szabi. Szóval kinek megvan a Nevada jöhetne..helivel persze,
  • Solt
    Olyan vagy mint Laca az AMD-vel! :D

Egyébként bízom benne, hogy a Saitek felvásárlásnak látni fogjuk a pozitív vívmányait! :)
  • LeonSilver
    Háát.. kinek a pap, kinek meg a mit tudom én ki ;) Vagy azt is mondhatnám, hogy ízlések és pofánverések :D

A pedál (szerintem) egy ótvar és a sima szájtek pedál közelébe sem ér.
    A joy sem egy nagy posszanás - ha nem lenne rajta az FFB, akkor kábé 10 forintot érne. Bruttó.
    A szar, zörgős gombokról már ne is beszéljünk ;)

Ha most valaki csinálna egy normális FFB-s joyt (akár pedál nélkül, vagy opcionálisan pedállal) az méreteset kaszálna.
    Olyasmi szerkezettel, mint a mikroszofté volt annak idején.
  • Solt
    A G940-nek egy dolgot lehetett felróni, az pedig a gázkar vezetékezése, de ezen kívül tudtommal nem volt komolyabb szériahibája. Na most, ha ez garancia alatt romlott el, akkor szó nélkül cserélték (inkább emiatt maradt abba a gyártás, sok mínuszt termelt), ha utána akkor egy átvezetékezéssel megoldódott a gond. Ha szigorúak vagyunk, akkor még a pedál az, amibe bele lehet kötni, de ez részben egyéni "ízlés" kérdése.

Viszont ezeken túl kaptál cirka 75K-ért egy FFB-s Hotas-t pedállal, aminek még csak konkurenciája sincs, mivel valamilyen rejtélyes okból egyik gyártó sem érezte úgy, hogy lenne igény FFB-s Hotas-ra, holott aki próbálta azoknak szerintem a 90%-a egyértelműen úgy van vele, hogy jobb az élmény. Plusz nem úgy néz ki az egész szerkezet mint valami gyerekjáték! :D

Szóval ahhoz képest, hogy a lógitek nem tud joyt fabrikálni, elég jól sikerült darab lett a G940! :)))
  • sakkay
    Ez így igazde jelenleg messze ez a legjobb ffb joy a világon. Pedig tényleg szar!
  • PhantomAss
    Tökre egyetértek, fogalmam sincs miért nem tud senki összerakni egy normális, tartós ffb-s joyt, emberi áron.
  • LeonSilver
    A lógitek sose tudott joyt fabrikálni. Ezt kiválóan bizonyította a G940-el és azzal, hogy elég hamar abbahagyták a gyártását, pedig kereslet azért lenne egy FASZA FFB-s cuccra. De a g940 úgy szar, ahogy van. :p
  • sakkay
    Ja én is kíváncsi vagyok mennyit kérnek. Egy hete ott van. A gázkaron lévő kis gombok szaroztak. Mondjuk remélem figyelt a csávó amikor átvette. Mármint hogy mit mondok pontosan..
  • Solt
    Sajnáld! :)
  • LeonSilver
    Ne sajnáld.. ;)
  • beci43
    Kár,hogy új már nem kapható...én is lecserélném az X52-esemet.
  • Lysandus
    Valami azt súgja, hogy nem lesz olcsó! :-D

Majd tájékoztass, hogy mire jutottak és mennyiért! Melyik gomb vacakolt? Nekem a fő lőgomb (a piros) játszik néha pacifistát.
  • gsg16
    biztosan össze tudják majd rakni,ne aggódj!
  • sakkay
    Bevittem a G940 gázkart egy szervizbe, mert egy két gomb már néha nem működik. Most kérdezem a srácot mi a helyzetazt mondja a srácok küzdenek vele, faxuk kivan. Azért izgulok
  • macleody
    Csinálj a joy progijában egy profilt és ott állítsd be a dolgokat. Én pl. a warthognál szinte mindent az x52-esről csinálok.
  • logixxxxx99
    Én azt a koncepciót nem értem, hogy bizonyos funkciókat miért CSAK billentyűzettel, bizonyos műveleteket pedig miért CSAK Joystick gombokkal lehet vezérelni a Mig-21 Bis esetén.
    A többi gép Controller Setup-jában is előfordul ez, de nem ilyen zavaró arányban.

Az már csak hab a tortán, hogy egyes esetekben a beállított Saitek X52 Pro Joystick gomb (pl. Weapon Release) nem működik, de billentyűzetről persze tüzel, mint a veszedelem...

• PhantomAss
    Hello
    Én kb 2 napja frissítettem valamire, most meg nem mondom mi lett a verzió, asszem 1.5.4 nálam is, de ugyanúgy maradt minden beállítás a migen.
    (warthog)
    Futók, ívelőlapok, minden maradt.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.05. 08:16:54
  • logixxxxx99
    Sziasztok !

Jó nagy kihagyás után ismét leültem. Frissítettem 1.5.4-re, Mig-21BIS controller setup-ban jó sok mindent nem enged Joystick-ra rakni.
    pl Gear, Flaps, Weapon Release,stb,stb
    Sötétszürke, nem módosítható egy rakás mező a Saitek X52 oszlopában.

Keyboard-dal megy.

A többi gép OK.

Lehet, hogy unjátok, de kérem, segítsen valaki.
  • LeonSilver
  • whiteskull
    Ez egészen visszahozta az én kedvemet is. :)
  • sakkay
    Ok
  • LeonSilver
    Nekem nem volt kifejezetten a kedvencem a Huey, mert egy izgága kis bizbasznak tartottam, de kezdem egyre jobban megkedvelni :)
    Van még min csiszolni, de már nem rossz...

• zoltang
    Pofásan néz ki a normandiai "csendélet"...

• beci43
    Én benne vagyok.
  • sakkay
    Jövő hét vége fele nevadás öröm reppenésre valaki? Helivel.
  • PhantomAss
    Ezt megnézem majd , köszi.
    Ilyesmire gondolok én is hogy vmi szoftveres cucc van a háttérben. A winfos 10 telepített frissítéseket pár napja, lehet amiatt is bekavar valami.
  • VO101Tom
    Hali. Ez ennyiből elég bizonytalan találgatás lesz, de első lépésben nézd meg, hogy futó processek közt nincs-e olyan, ami sok processzort használ. Ne a normál nézetben, hanem ahol minden processt mutat. És ugyanezt a szolgáltatásokkal is.

Engem legutóbb windows automatikus frissítés szívatott ilyesmivel. svchost.exe majdnem fele processzort elvitte, és win update szolgáltatást futtatta. Be kellett állítani, hogy a windows ne töltsön és ne telepítsen semmit, csak amikor engedélyezem. Amikor máskor volt ilyen belassulás, azt szinte mindig processzor melegedés (koszos hűtőborda, vagy halott ventilátor) okozta nálam. Hardver hibánál egyszerűen le szokott állni, nem csak belassul.