36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#21139 Thrustmaster HOTAS Cougar Joystick eladó
még nem linkeltem ugye? ha igen akko' bocsi -
#21138 Ja, pár éve :)
De az egyik kedvencem, mindig megnézem ha vki belinkeli.. -
gsg16 #21137 volt már?:
-
#21136 Így kellene működnie (asszem :D )... és itt működik is.
(kicsit várni kell, mert még csak kis felbontásban tolja a hülye tecsőd)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.10.08. 20:01:31 -
#21135 Jah értem
akkor nem tudom sajnos mi lehet a gond :(
Tudod, ha kijön egy peccs akkor pár dolog ami eddig működött az ezután tuti nem fog..
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.08. 19:37:36 -
#21134 A 129 VHF freki. A-A illetve a toronnyal történő kommunikációra.
A 40.0 MHz egy jeladó, ami a röptér megtalálásában segít. Ezt egyébként 30 és 75.95 MHz között üzemel (ezen értékek között lehet állítani).
Szóval én NEM a toronnyal szeretnék beszélni, azzal nincs probléma. A röptér irányát szeretném a magamévá tenni ezzel a ketyerével.
Van más módszer (ADF) de nem mindegyik röptér közelében van. Az ILS meg nem arra való.
Van egy küldei gyárilag a DCS-ben (a Huey-hoz adják). Egy hegytetőn van néhány baka (lezuhant mi-8 népe) akiket meg kell találni és el kell hozni. Ott például faszán működik. -
#21133 Csak egy tipp a részemről:
Biztos hogy jó a freki?
Én pl. az alábbi pdf-ben Sukhumi-nál 129.0 Mhz-t látok (tower)
Ha jól értelmezem a helikopterek az 1. kategóriába esnek, annak 129 a frekije, a 40.0 a 2. vh-s gépekhez van
link
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.08. 19:23:47 -
#21132 Nézd meg. Biztos én qrok el valamit, vagy nem tudom.. (Sukhumi - 40.0 a röptér FM)
-
#21131 Nem. Sehol.. mármint normál DCS, béta és nevada - egyikben sem. -
sakkay #21130 Na megy? -
#21129 Persze. -
#21128 Na, ezt még nem találtam meg, megnézem - bár mondom, a gyári küldiben (manyusokat kell összevakarni egy hegytetőn) simán megy. -
sakkay #21127 Ha így csinálod és ezután sem mutatja, akkor nem nálad van a hiba, hanem megint elxxxxxk valamit. A home tekerőt átnyomod? Akkor passz..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.10.08. 13:32:34 -
#21126 -
sakkay #21125 Ez az. -
sakkay #21124 Bocs nem ezt akartam
-
#21123 Az ILS és az ADF megy, azzal nincs gond.
Az FM navigáció nem. ÉS az az érdekes, hogy a gyári küldiben faszán működik.
De ha Kobuleti-t állítom be (fm 40.8), akkor sem a hangjelzés nem jön, sem azok a bizbaszok nem mutatják az irányt. -
sakkay #21122 Na így azért könnyebben megérteni, mint az én halandzsa nyelvemet:) -
sakkay #21121 jobb alul van egy kerek kijelző óra kicsit asszimetrikus vonalak vannak rajta. Középkonzolon beállítod az fm-et attól előre fele pedig a frekvenciát, és amikor a mutató középen áll, arra kell menni. -
sakkay #21120 Mi a gond? -
#21119 sakkay vagy valaki. Huey rádiónavigáció? Az FM-el akad némi problémám :D -
#21118 :) -
#21117 Ja, oylan 20 és 30e körül volt annak idején átszámolva az ojrót.
A léyneg az, hogy ugyan joyt nem tud csinálni a lógitek, de egeret, billentyűzetet azt igen. :D -
#21116 Én 17ezerért vettem itt Egerben. Megint logit akarok venni, G502 Proteus Core-t. Csak még gyűjteni kell rá, elköltöttem a pénzt VGA-ra :) -
#21115 Hát.. ha a Belsimtek csinálja, akkor azért nem kell rá 100 évet várni lévén külső fejlesztők és ők ebből (is) élnek, nem úgy, mint EDe.
Meg ha ők készítik, akkor tuti fasza lesz. Mi8 fasza, UH1 nagyon fasza :) Szóval akkor nem aggódom. -
#21114 Én már nem emlékszem az árára, de valahol a 50-100-200€ körül volt (osztrákiából lett hozva). -
#21113 Szerintem régebbi. És tényleg nagyon jó egér. Volt. Mondjuk jó drága is :) Már kinéztem az utódját. -
#21112 Egy 2 héttel ezelőtti hsz-ben egy Belsimtekes fejlesztő megerősítette
Oroszul van, valaki mondta a fórumon hogy milyen kár hogy mindenféle heli van de a leghíresebb pont nincs, és egy Belsimtekes fejlesztő reagált rá.
Azt jelenti hogy 'lesz Mi 24 a DCS-ben, ne aggódj'
link
Persze lehet hogy 10 év múlva :D
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.07. 21:12:58 -
#21111 Hát.. nem mondom :D Attól még egy ótvar az EDe... 6 év nem volt elég egy szaros map összekalapálásához... azért ez már valami!
Duke Nukem 4ever-i magasságokba emelkedik EDe.. :D
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.10.07. 20:59:25 -
#21110 Én direkt végignéztem a mostani külsősöket, egyiknél sem szerepel a 24-es. nem tudom ki készíti, de ha EDe, akkor semmi jót nem remélek kiadási dátumilag.. -
#21109 Valami elképesztően kurva jóóóó egér! Nem is tudom... 10 éves lehet? Mikor volt menő cucc ez a battlefield 2142? -
#21108 Most irigylem azt a G5-ös egeret. Múlt héten ráborítottam a kávét az enyémre. Megdöglött a szerencsétlen. -
sakkay #21107 Mondjuk a német gépet nem ede csinálja. Mondhatnák, hogy ki a tulaj. -
sakkay #21106 Ne mondj ilyet kérlek. -
#21105 Én úgy tudom, az ED F-18-as modult csinál. :) -
#21104 Úúú, vazze... 6 éve tolják nevadát. 11-10-2010 ekkor vettem az a-10c modult és akkor már volt egy alfabétagamma nevada map! -
#21103 Hát... szerintem csak készülget. Főleg ha EDe csinálja... nevadát mióta is heggesztik, 3-4 éve? -
#21102 -
sakkay #21101 Ja közben megnéztem..nagyon még nem kell ugrálni de tagadhatatlan, hogy készül. Mondjuk kiszámíthatatlanok az is lehet 2 év, meg az is, hogy félig kész. Lehet csak a másodpilótára vártak..adja Isten! -
#21100 Az biztos, hogy a modulok közül az egyik- ha nem a legnagyobbat fogják szakítani vele.
Szerintem viszonylag kevesen lesznek azok, akik DCS-vel nyomulnak és nem veszik meg a 24-es modult.
Ha majd valamikor, eccccer elkészül...