36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#21179 A Flaming Cliffs 3 gépeiben közelről sincs minden rendszer modellezve, a fegyverrendszereken kívül az avionika nagy részét lényegtelennek tartották a játékmenet szempontjából, ezért azok nagyon le vannak egyszerűsítve, ha egyáltalán modellezve vannak. Hajtóműindítás, hogy mást ne mondjak, csak egyetlen gombnyomás (kettő, ha az elektromos rendszerek bekapcsolását is beleszámoljuk) az összes gépen. Ha a billentyűzetkiosztásból kiveszed a HOTAS-ra tehető gombokat, meg a játék engine kezeléséhez szükséges gombokat, akkor alig marad valami, amit a kabinban szétossz. ED fórumon is téma volt már ez (nyilván), azért nem lesz ezekből klikkelhető kabinos gép, mert rengeteg rendszert is sokkal mélyebben kellene modellezniük, nem csak arról van szó, hogy a kapcsolók hitboxait szét kellene szórni a kabinban és készen is lenne. -
#21178 Nincs.
Csak az "új" cuccokhoz van, kezdve az A-10C -vel. Ez volt az első. -
#21177 Mig 29-hez sincs klikkelhető kabin ha jól tudom, ugye?
Nálam a legtutibb a fíling miatt a Mig 21, pedig nem szeretem a csöveseket de az nagyon komolyan meg van csinálva.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.17. 08:11:35 -
sakkay #21176 Nem is értem. De tényleg.
-
gsg16 #21175 és mi boldogan vennénk meg... -
#21174 Mondjuk nem értem,hogy miért is nem csinálták még meg,mert elvileg a rendszerek le vannak szimulálva és vannak is hozzájuk gombok társítva, akkor már csak annyi hiányozna,hogy a játékon belül egy kapcsolóhoz társítanák a funkciót.
kis befektetéssel egy újabb rókabőr lehetne belőle. -
#21173 Abszolút nem az. De kárpótol az élmény! Komolyan. Persze úgy lenne 120% ha klikkelhetős lenne, de így is fasza. tényleg! -
sakkay #21172 Mert nem az? Vagy részben? -
#21171 Kurva jó a Su-25T! komolyan! ha klikkelhető kabin lenne annyira, mint az A-10C, akkor .... húúúú :D De így is nagyon-nagyon fasza! -
sakkay #21170 A szu-25t repüli itt valaki? Milyen szinten van szimulálva? Mostanában annyit hallok róla a hírekben. Pedig nem nagyon érdekelnek a modern repülők-de ez azért elég autentikusan hat szóval kicsit mégis érdekel. -
#21169 Nincs mit, szívesen. -
sakkay #21168 Köszi. -
#21167 VHF_WarningTone -
#21166 Az ADF az fasza, de ugye az nincs mindenhol.
Egyébként lehet letenni egy unarmed humit amivel könynen meg lehet csinálni, hogy adja a jelet.
Én csináltam hozzá egy hang fájlt, mindjért feldobom valahová és le lehet tölteni. Mert az sincs alapban.... -
sakkay #21165 Leon egy helikopter war nevű valamin csinálom a heli küldiket, de most bezzeg egy fm küldit nem adott be csak a másikat. ADF talán..na az jól működik. -
Frenky #21164 Jó reggelit
-
sakkay #21163 Jó lesz az egybe is -
sakkay #21162 Ma tudom ki próbálni. Szabin vagyok aztán alig vagyok itthon. -
#21161 Na? valami? -
#21160 :D
De komolyan! Alapvetően is egy szutyok szar a küldetésszerkesztő. De "régen" legalább működött és egyszerűen kiismerhető volt.
Most meg lófasz és esti fény az egész. -
gsg16 #21159 ez a mondat lehetne a DCS-univerzum mottója...póló feliratnak sem utolsó... -
#21158 Már qrvára felbaszott :D -
sakkay #21157 Aha
Megnéztem az FM-et. Nekem se jó. Most el kell mennem, de holnap nekiugrok hátha.. -
#21156 Szóval működik a cucc, csak nem csinálták meg? Marha jó... -
sakkay #21155 Na..működik, szóval ott vagyok ahol voltam 1.5hete. -
#21154 na, kíváncsi leszek. Remélem azért nem basztak ki veled.. -
#21153 Egyébként is vannak problémáim ezzel a szarral. Régen sokkal faszább volt a szerkesztő is. Most még azt sem tudom elérni, hogy a kibaszott JTAC egyáltalán a rádió menüben megjelenjen. Ma egész délelőtt kínlódtam vele, de nem jutottam dűlőre vele. Hogy bassza meg az EDe.. -
sakkay #21152 Jaa..azt hittem már műkszik. Most megyek a joyért-nem tudták megcsinálni csak összerakták mert mondtam 1.5 hét talán elég volt a majomkodásra-remélem azért működik és nem lett szarabb -
#21151 A repülőtereken lévő tornyokhoz három freki tartozik.
Mondjuk Gudauta - 123/38.8/252. Ebből a 38.8 az FM freki.
Én mások videóiból azt szűrtem le, hogy ez a frekvencia a HOMEING - azaz a "hazavezető út".
És ha nézed mások videóját, például ezt:
akkor a gyakorlatban is látszik, hogy hogy működik.
A probléma csak az, hogy nem működik. És rohadtul nem értem, hogy miért nem.
Ha az én videómat megnézed, akkor látod, hogy ugyan azt csinálom, mint a másik videón ami van, de semmi...
-
sakkay #21150 Na majdnem belinkeltem az általad létrehozott FM probléma oldalt neked
De mi volt a gond? Az van a vidin amit csináltál nem?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.10.12. 14:17:19 -
#21149 dankesün ;) -
sakkay #21148 Sok boldog szülinapot Leon. A hangsúly a sokon...ja nem a boldogon -
#21147 Köszi ;) -
#21146 Sok boldog születésnapot! :) -
wolfhgb #21145 Csatlakozom! :) -
#21144 Köszi :) -
Solt #21143 Isten éltessen Leon! ;) -
wolfhgb #21142 Szevasztok, hasznalt mar valaki leap motiont a dcs ben? Mik a tapasztalatok? Mennyire hasznalhato? Koszi -
#21141 hali egy kérdés akik TM Warthog-ot hasznalnak, TARGET-et hasznaljatok konfigolashoz? Bele futottam vele eleg sok gondba :) persze nem a program hibaja, csak fsx nel FSUIPC-vel minden sokkal konnyebb :) -
sakkay #21140 Azért nyomhatnának több infót a mi-24ről. Két napja bújom a fórumokat, de semmi új.