36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sure
    Kár, mert amúgy bitang jó kis mod szerintem, nem mellesleg, FPS javulást, de legalábbis "simább futást" is hoz. A VSynch és/vagy Triple buffering ki/bekapcsolása sem hoz pozitív változást?
    Utoljára szerkesztette: sure, 2016.10.22. 16:33:02
  • sakkay
    Mondjuk gondolhattam volna..utólag
  • LeonSilver
    Azt hiszem meg van a bűnös, mégpedig a "Starways Black Sea map 2.5" ...

Ha fent van ez a mod, akkor ótvar a minőség ott, a külső nézetes izénél.
    Ha nincs fent , akkor mindent fasza.
  • Lysandus
    A videó is olyan, mintha a kameramozgások, zoomok idején szétesne a kép. Ha fix, álló képet mutat, akkor pár (tized?) másodperc múlva a nagyobb felbontású képet mutatja. Illetve amikor a kamera fix, de például mozog a fű, akkor is elmosódik egy picit.
  • LeonSilver
    Nos a banditakamera ezt csinálta az ominózus helyen.

Aztán 2 másodperc után rendbejött, de itt van valami gebasz.
    Lehet a modok miatt, nem tudom..
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.10.21. 14:30:50
  • LeonSilver
    Sőt! Felvettem a bandicam-el is, és ott ez a szoftver is eldobja magát, nem is akárhogy.
    Mindjárt próbálok egy szkrínsotot csinálni róla.
  • LeonSilver
    Itt valami más a probléma, mert ha simán a gépen tömörítem (ahogy írtam is), akkor annál a résznél a Corel Video Studio pro is elbassza a menetet. És nem volt konvertálva a feltöltés előtt, ahogy a nvidiás cucc felvette úgy lett feltöltve. ~2 GB az eredeti fájl mérete.
  • sure
    Vannak leírások, tutorialok a neten, meg talán magán a tecsőn is ajánlás, hogy milyen formátumba, milyen bitrátába érdemes konvertálni a videókat feltöltés előtt a lehető legjobb minőség érdekében. Nyilván más fajta tömörítést érdemes alkalmazni mondjuk egy webkamerás, pusztán arcot mutató videónál, mint egy sok vágással, gyors mozgással fűszerezett "action klipnél". A cél az, hogy a tömörítés nagy részét ne a youtube-ra bízza az ember, hanem már lehetőleg a youtube natív bitrátáját minél jobban megközelítő formátumban történjen a feltöltés, legalábbis én így értelmeztem a leírásokat és saját (kevéske) tapasztalatom is ezt mutatja.
  • Frenky
  • Colos1357
    Én sokat nyomozgattam anno, hogy a jutub miért b@ssza el a videókat. Sajnos nagyon leveszi a minőséget. Viszont valahol olvastam azt is, hogy ha sok videót töltesz fel, akkor egy szint után jobb lesz a minőséged, mert nagyobb bitrátára kódólja a videókat. Ezért tudnak pl. edéék baromi jó videókat feltölteni. Meg gondolom támogatni is lehet őket....
  • LeonSilver
    Ja, úgy tűnik.
    De egyébként a tecsődre tömörítés nélkül toltam fel. Szóval ott a tecsőd csinálja szarul :)
  • VO101Tom
    Hát, a heli forgószárnyat is elmossa, ez akkor a tömörítés miatt lesz...
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.10.20. 19:34:46
  • LeonSilver
    Ja, közben ráleltem. Nem piszkáltam ott semmit.
    Az lehet vagy ott lehet a bibi, amit mondtál (heat blur).
    Az előbb az eredeti fájlt tömörítettem a Corel Video Studio pro-val és azon a helyen ugyan az lett az eredmény, mint a feltöltöttnél.

Majd kikapcsolom a heat blurt és megnézem úgy is.
  • VO101Tom
    A videokezelőben, ahol látod a saját feltöltött videóid, ott az adott video mellett lévő kis "szerkesztés"-re klikkelsz, és a megnyíló oldalon ott lesz felül egy "javítások" TAB. Azon a lapon, jobboldalon lesz a gyorsjavítások, szűrők, elhomályosítások (arcok pl) beállításai is.
  • LeonSilver
    Őőőő... izé :D Azt hol lehet? Én nem piszkáltam semmit. Asszem :D
  • VO101Tom
    Aha, látom. Olyan, mintha a heat blur effekt kiakasztaná a yt-ot. Be van kapcsolva valami fícsör feltöltésnél? Képstabilizátor, vagy ilyesmi?
  • LeonSilver
    Írtam a fórumra meg beraktam a videót is :)
  • LeonSilver
    Igen, egész tetszetős. Meg valami Huey hangcucc is van fent.

Skullz's Genuine Huey Sound Mod 2.5
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.10.20. 18:25:19
  • LeonSilver
    Amikor külső nézetre váltok és forgatom a nézőpontot. Akkor olyan izé.. :) Elmosódott vagy mi. Ha nézem a VLC-vel, akkor az nem olyan.
  • sakkay
    Jól néz ki.
  • LeonSilver
    Aha.
  • VO101Tom
    Mire gondolsz, hogy ótvar a kép? Youtube-ra feltöltött videóknál kis időbe telik míg minden felbontás elérhető lesz, de én 1080p-ben látom már, a kép éles, teljesen jó szerintem...
  • sakkay
    Faxa
    Amúgy valami grafikai mód van fenn?
  • gsg16
    micsoda sci-fi filmet lehetne ebből forgatni...
  • LeonSilver
    Amúgy én kúrok el valamit vagy a tecsőd? A feltöltés előtt ~ 2GB a file mérete.
    Ez a színtiszta, nvidiaféle beépített bizbasz és ha a gépen játszom le, tök fasza.
    Látjátok, hogy fullhd a feltöltés, mégis egy ótvar az egész..
  • LeonSilver
    Aki nem akarja végigvizuálni: 5:35-tól jön a vicc

• sakkay
    Valami divatos Marvel hős lehet álruhában...utálom őket amúgy is.
  • Lysandus
    Akkor biztos az ájronmen volt a vasrucijába! :-D Nem csoda, hogy a helikopter húzta a rövidebbet! :-)
  • LeonSilver
    De tényleg nevetséges! Holnap reggel feltolom a tecsődre és lehet majd vigyorogni :D
  • LeonSilver
    Hát... ámedikai vót... ;)
  • PhantomAss
    A hős orosz gyalogos katona puszta kézzel megsemmisíti az imperialista technikát.
    Nem bug hanem feature
  • LeonSilver
    Van róla videjó is, majd valamikor feltöltöm, meg írok a Belsimtekéknek, hogy ezt talán nem kéne...
  • LeonSilver
    Komolyan mondom srácok... Olyat fingok... de akkorát :D

Basztatom a küldetés-szerkesztőt. Ezt a trigger zónás őrületet próbálom kitapasztalni.
    Addig faszán eljutottam, hogy ha berepülök, akkor akármilyen színű füsttel jelzi ezt nekem.
    Tök fasza, gyalogosok beszálltak, elvittem őket oda ahová kellett, kiszálltak és indultak lelövöldözni az ellent... de az egyik nekiment a Huey-nak.

Hát... ekkora szart régen láttam már:
    - egy mezei gyalogos simán feldönti a Huey-t
    - ha a hátsó résznek rongyol neki, akkor a Huey farka egyszerűen letörik :D
  • VO101Tom
    Hát nemtom, ha felkapcsolgatod a dolgokat, közben nem történik semmi, majd az utolsó kapcsolóra hirtelen azonnal beindul minden, az megint olyan bénán nézne ki. Hajtómű indítást mondtam példának, mert talán ott a leglátványosabb, de van ott csomó más rendszer is amit induláskor kell bekapcsolni. BMS-t te is ismered, tudod, hogy az F-16-hoz, F-18-hoz kb mi mindent kell kapcsolni, hogy beinduljon. Ahhoz képest mondjuk a DCS F-15 olyan, mintha a kabin jobb oldalát bekapcsolnád egy gombbal (hűtés, avonika power, sensor power, data cartridge, ICP programozások, datalink mondjuk dcs-ben benne sincs, ezzel akkor gond sincs :) , majd a balt a másikkal (üza, hajtómű elektronika, gyújtás, rádió, világítás, katapultülés, RWR, ECM, FCR és egyéb szarokat ami eszembe sem jut). 5-10 perc kapcsolgatást, amin egy tényleg faszán kidolgozott full realisztikus kabinban végig kell menni, azt nem tudsz kiváltani néhány előre rögzített gomb kombinációval.

Annak én sokkal nagyobb értelmét látnám, hogy a kabinokat felhoznák egy modern DCS modul szintjére, és úgy még el is adhatnák őket újra, akár egyesével is. Kíváncsi vagyok ki fog F-15-el repülni, ha kiadják az F-18-ast, F-14-est.
  • repvez
    Max még azt tudnám elképzelni, hogy amolyan fals kombinációkat tennének bele.
    Tehát ugy értem, hogy most a hajtómű inditás 1-2 gomb, de mi lenne akkor ha modositanák ugy, hogy a 3d-s kapcsolók megfelelő sorrendű kapcsolása váltaná ki ezt a bill kombinációt? Mondjuk ez lenne a full realisztiknál.
    Tehát kapcsolni kéne akksikat szivattyút meg minden egyebet ahogy az igazin, de ezek csak azt az egy gombot aktiválnák amit eddig is.

Mint egy páncél számzára.

Igy azokat lehetne kapcsolni a kabinba amit kell, de a háttérbe megmaradna minden ahogy most.
  • VO101Tom
    Billentyűkombinációkat megjegyezni én sem szeretek, ha valamit akarok csinálni a kabinban, akkor legalább legyen lehetőség odanézni és klikkelni is, a HOTAS meg bill. kombinációkra meg marad az, ami tényleg fontos és bármikor gyorsan el kell érni. FC-nél a gond az, hogy ha egyszerűsített avionikád van, azt akkor most melyik gombra tedd klikkelhetővé? De ha találnál is olyan kapcsolókat, amik megegyezési alapon a legjellemzőbb/leggyakoribb lenne az adott folyamatban, még így is rengeteg kapcsoló maradna, amelyiknek egyáltalán nem lenne funkciója. És tuti, hogy ezt sem akarják, hogy a júzerek lássák, hogy mi minden nem is működik, vagy egy teljes panelen csak 1-1 gomb működik. Én bevallom, amikor megvettem az FC3-at, akkor már megvolt a P-51 és az A-10c, és nem néztem igazán utána, hogy pontosan mit is kapok (akkoriban kezdtek csak érdekelni a sugárhajtású szimulátorok, előtte csak ww2-essel repkedtem). Azt tudtam, hogy valamennyire egyszerűbb, de az mégis csalódás volt, hogy ennyire csak a fegyverzetre fókuszálnak a kabinban, az egyéb dolgokra meg nem.
  • Pongor
    Ennek ellenére ezek a puritán modellezett gépek kezelése sem triviális. 20-25 billentyű kombináció állandóan észben tartása nekem bőven feladat. Harc közben nem is lenne időm (gyorsaságom) a fegyverzet/radar igazítgatására kattintgatva. Le a kalappal, aki ezt vágja.
  • sakkay
    Köszi.
  • VO101Tom
    Az is FC3 gép... DCS oldaláról letölthető a Su-25 manual, belenézhetsz, ha gondolod: https://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/421088/
  • sakkay
    Akkor most a szu-25 is ilyen herélt? Vagy csak nincsen klikkelhető fal.