36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #21259 Én már csak a mi-24 kívül arra várok, hogy felhozzák a régi mappot, meg legyen valami dinamikus kampány szerűség..na akkor hajrá!! Valamiért bízok a karácsonyban.
-
feca1229 #21258 Hellóvin leárazás van a STEAM-en november 1-ig., ha valakit érdekel!
Lehet megveszem a gazellát most így egész jónak tűnik az ára! -
sakkay #21257 Ja most hazahozatom, aztán ha tényleg marad a gond megpróbálom lebeszélni vele
-
#21256 Értem. Hát első körbe ha kimérte, ha nem - én kicserélném vagy kicseréltetném a madzagokat. Az a rákfenéje ennek a hóbelevancnak.
Ártani nem árt és ha nem is oldódik meg a probléma, lehet továbblépni a következőre. -
sakkay #21255 t 1-4 ig szarakodik a gázkaron. -
#21254 Köszi, hogy szóltál! Gazelle landolt is a hangárba. -
Klusi86 #21253 Steam-en halloween alkalmából 40% kedvezmény van a legtöbb DCS modulra. -
#21252 Igen, én is újravezetékeztem már párat, mindenhol ez oldotta meg, de azért az sem árt, ha fent van az SST szoftver és a potméteres tengelyek jól be vannak kalibrálva. -
#21251 Nekem a vezetékcsere oldotta meg ugyanezt a problémát. -
Ludowik #21250 off
Ha mer globalizáció van meg multikulti meg ha falunap akkor kis Grofó meg Joly és Szuzi. Régen meg.... mert a régi jó dolgokból nem marad már semmi!
on -
#21249 Logitech SST fent van? Be vannak kalibrálva a tengelyek? -
#21248 Hát... lógitek :D
Bocs, már nem is tudom mi a baja a tiédnek. Tudod, öreg sam :D Szóval mi is a probléma?
-
sakkay #21247 Elvitte egy barátom a g940-et, egy szakihoz. A srác átnézte lemérte a vezetékekben amit le kell és azt mondta minden jó. Na mondom neki, csak akkor gagyizik ha nem alapon van a gázkar hanem amikor előtolom. Mondja, hogy elvileg jelezne a műszere ha meg lenne törve a vezeték. Szóval ez van. Most nemtom' ...szoftveres a gond? Vagy Leon mit mondasz erre? -
#21246 WiKi a barátnőd ;)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.10.28. 12:38:19 -
wolfhgb #21245 Szevasztok, az orosz r-27 raketaknal mi a kulombseg a sima r jelu es az er jelu kozott? Ugyan igy a t es et jelu kozott? -
gsg16 #21244 Off
Ezt én anno,az átkosban,még nem így tanultam.magyarázza már el nekem valaki,hogy miért "írták " át?:
On -
GeriDoc #21243 Köszönöm a segítségeket. Egyre inkább úgy tűnik, hogy örökre megmarad a két modul, majd talán nyugdíjas koromban előveszem őket. Esetleg még a barátok közti csere lehetőséget megnézem, de ha az sem, akkor marad. -
Solt #21242 Uhhh... ne is mond! :)) -
gantus68 #21241 Üdv,
Attól, hogy steam-es modul még használható standalone-hoz, így elvileg továbbadható. Ha regisztráltad az ED-nél, akkor unbound után tudja az új tulaj hozzákötni a felhasználói nevéhez. Így tudja majd az új tulaj használni teljes körűen. Még steam-es verzió alá is fel tudja rakni a modulokat kézzel, command prompt-ból telepítve, ugyanúgy működik. ED-nél ő lesz a tulaj.
Ha te nem törlöd a modult, akkor single player nálad megy, de multiban nem fogod tudni használni, mert ED-hez benéz a dcs indításkor és átnézi a serialokat. Ráadásul neked kiírja a dcs-ed, hogy non-registered or invalid modulod van. Steam-nél te leszel a tulaj. A serial nálad lesz örökre (persze te elfelejted előbb :).
Nem egy szerencsés helyzet. -
feca1229 #21240 Valami rémlett, de két hét vagy egy év nem mindegy... :-)
Nekem is lenne pár játékom amit visszadnék, ha visszavásárolnák persze.
Akkor rosszul rémlett ez az egy év...
Smugy tényleg nagy öngól lenne. -
#21239 Én csak annyit tudok mondani, hogy az 1 éves "visszaadás" kurva nagy öngól lenne... -
#21238 Én nem hallottam még erről az egy évről, de a Steam súgóban is csak a két hetet írják. (Jelen esetben a modulok DLC-nek minősülnek). Copy-paste a Steam weblapról:
Mire vonatkozik a visszatérítés
A Steam visszatérítési ajánlata a vásárlást követő két héten belül, kevesebb mint két órányi használati idő esetén, a Steam Áruházi játékokra és szoftverekre vonatkozik. Alább látható egy áttekintés arról, hogyan működik a visszatérítés más vásárlásfajtáknál.
Visszatérítés letölthető tartalmakhoz
(Másik játékban vagy alkalmazásban használható Steam áruházi tartalom, „DLC”)
A Steam Áruházból vásárolt DLC a vásárlást követő tizennégy napon belül visszatéríthető, ha a hozzá tartozó alapjátékkal a vásárlás óta kevesebb mint két órát játszottak, mindaddig, míg a DLC nem került felhasználásra, módosításra vagy átadásra. Vedd figyelembe, hogy egyes esetekben a Steam nem tud visszatérítést adni egyes külső fejlesztésű DLC-kre (például ha a DLC visszavonhatatlanul megnöveli egy játékoskarakter szintjét). Ezen kivételek világosan jelzésre kerülnek nem visszatéríthetőként vásárlás előtt az Áruház oldalán.
Visszatérítés játékon belüli vásárlásokra
A Steam visszatérítést kínál a játékon belüli vásárlásokra bármely, a Valve fejlesztette játékban a vásárlást követő negyvennyolc órán belül mindaddig, míg a játékon belüli tárgy nem került felhasználásra, módosításra vagy átadásra. A külső fejlesztőknek lehetősége van engedélyezni a visszatérítést játékon belüli tárgyaikra e feltételek mellett. A Steam a vásárláskor meg fogja mondani, hogy a játékfejlesztő kínál-e visszatérítést a megvásárolandó játékbeli tárgyra. Egyéb esetben a nem a Valve fejlesztette játékok játékon belüli vásárlásai nem visszatéríthetők a Steamen keresztül.
Visszatérítés elővétel esetén
Mikor elővételben vásárolsz terméket a Steamen (és előre fizettél a termékért), a termék megjelenése előtt bármikor kérhetsz visszatérítést. A szokásos 14 nap / 2 óra visszatérítési periódus szintén érvényes, a játék megjelenési időpontjától kezdődően.
teljes oldal itt: http://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=hungarian
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.10.27. 09:13:35 -
feca1229 #21237 Mintha nekem az rémlene, hogy a vásárlást követő egy éven belül visszadhatod a játékot. Bár ehet, hogy rosszul emlékszem. -
#21236 Pedig néha de jól jönne, mennyi felesleges szart vásároltam össze én is az évek alatt :) -
Solt #21235 Utólag sehogy, jogos... valamiért az volt bennem, hogy a raktárában van... nem tudom honnan vettem! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.10.26. 23:14:22 -
#21234 Steamen a vásárlásnál kell kiválasztanod, hogy gift lesz vagy a te játékod. Ezen hogy tudsz utólag változtatni? -
Solt #21233 -
GeriDoc #21232 Köszönöm.
Akkor, ha kell valakinek, van egy eladó FC3-am, meg egy Huey. -
Solt #21231 Szeva,
Szerintem Gift-ként el tudod adni... a steam keretein belül ajándékként küldöd el annak aki megvette, és elutalta neked a lóvét egy bankszámlára. -
#21230 Steamen nem lehet játékot aladni, max accounttal együtt, de az meg tiltva van. -
GeriDoc #21229 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy FC3-am, és egy Huey-em, steam-es mindkettő. Szeretném ezeket eladni, de nem tudom, ennek mi a módja. Látok a Steam-en egy piacteret, de ott kiírja, hogy 30 nap és 1 év közé kell essen a legutóbbi vásárlásom, ami nem így van, mert már 1+ éve vettem utoljára őket. Szóval ez az egyetlen módja az eladásnak, illetve, ha ott eladom, akkor az a "pénz" csak Steam-es vásárlásra használható fel? Vagy van az eladásnak más módja is? Előre is köszönöm. -
#21228 Azt nem mondta, hogy melyik év végére... ;) -
#21227 Még most is áll a határidő? -
sakkay #21226 .
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.10.24. 11:51:54 -
#21225 -
#21224 -
#21223 Ámberek! Keresek valakit, aki keni-vágja a küldetésszerkesztőt. Volna egy, két vagy több kérdésem.
Snofox azé' nem jó, mert szegény el van temetve a hó alá.. -
#21222 Igen, nagyon jó a cucc egyébként én nem vagyok meggyőződve arról, hogy maga a mod a rossz.
A kipróbálom majd kikapcsolni a vsync-et, de valamelyik nap mindenképpen újratelepítem az egész hóbelevancot. -
beci43 #21221 Szép! -