36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#21299 Nem is vitatom, a belefektetett munkát, de én ennek ellenére soknak érzem picit... :) Főleg annak tükrében, hogy régebben voltak 70%-os leárazások is... Oké tudom, hogy kemény időket élünk, de pl magamból indulva ki, ha lennének akciók biztos, hogy vennék újra modulokat a DCS-ben. Ennyiért nem hiszem, vagy csak ha nagyon-nagyon-nagyon kéne az a gép... :)
(Ok, ne a legfrissebb DLC-éket árazzák le... de ha egy évben 1-2x lenne ilyen akció szerintem sokan rácsapnának... véleményem szerint inkább így (akciók nélkül) esnek el pénzektől...)
@zoltang: Durva... de gondolom a saját honfitársaiknak adnak egy kis kedvezményt... :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.11.04. 12:49:14 -
zoltang #21298 Az orosz árak milyen racionálisak. :) Azért a spit már valamit mutat, mert nem a megszokott szinten adják "új indulóként".
1 orosz rubel = 4.3403373 Ft.
Itt a teljes lista. (Nagy!)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#21297 Tudva, hogy mennyi munka, utánajárás, programozás és 3D meló van egy ilyen modullal, én nem tartom ezt az árat irreálisnak. Ezek a modulok mind nagyon jelentős extra tartalomként jelenik meg, rengeteg munka árán. Én azokon a DLC-ken vagyok kiakadva (pontosabban soha a büdös életben nem fizetnék érte) amikor inkább csak kozmetikai dolgokat, apróbb extrákat, vagy épp pay-to-win fejlesztéseket adnak súlyos dollárokért. DCS-ben sem fizetnék soha extra skin pack-ért, ráaggatható extra fegyverekért vagy pl gépek alváltozataiért. -
#21296 A mesza már készen van, nem tudok róla, hogy bármilyen szoftveres bug lenne vele. Kiadáskor a szárnyvég tört le úton-útfélen, asszem valami 6G környékén, ezt már rég kijavították. A ráaggasztható fegyverek terén még lehetne mit bővíteni, de a gép amúgy teljesen rendben van.
Az FM-ben egyetlen olyan dolog van, ami sok problémát okozott eleinte, mert ezt a jelenséges sehol máshol nem programozták bele: ha teljes teljesítményen hajtod a hajtóművet, akkor nagyon rövid időn belül be fog állni, ha nem kapcsolod rá az MW50-et is (kb annyira gyorsan, hogy felszállásnál rátolod a gázt, és a túlsó küszöb fölött már vitorlázni fogsz). A magyarázat szerint a metanol-víz adalék a hengerekbe jutva hűtötte a dugattyú falát, és ez az extra hűtés kell ahhoz, hogy ne dögöljön meg a hajtómű. Maga a jelenség az valós, gépkönyvekben említik is, hogy a teljesítménytöbblet egyik okozója ez a hűtési jelenség, azonban ezt inkább a befecskendezett üzemanyag és adalék szempontjából volt fontos (lehűlve több üza mehetett a hengerekbe, azokra a kompresszor több levegőt tolhat rá, a metanol meg segítette az égést is, közben a vízgőz tágulása is hatékonyabb, mint az elégetett benziné - amíg nem oltja el az égést, a víz nagyon sokat javít a teljesítményen), viszont azt sehol nem olvastam, hogy ha kifogy, vagy ha eleve nem használ valaki MW50-et, akkor a hajtóműre ilyen szigorú korlátozás lépne életbe. Azt gondolom, hogy a gépkönyvekben megadott korlátozási időknek kellene működnie, ráadásul azoknak sem úgy, mint egy stopper, hogy az engedélyezett n+1 másodpercnél motor lekapcs és kész. Sokkal inkább az MW50 működtetési idejére volt korlátozás, hogy 10 perc folyamatos használatnál több nem volt javasolt. Ezt az egy dolgot leszámítva azonban teljesen pöpec kis modul, egyik kedvencem a DCS-ben (régebben a fókával repültem sokat, mostanában ha DCS, akkor inkább mesza ) -
#21295 Nem egyértelmű, mert annak idején, jó 6 évvel ezelőtt az A-10C IS per volt, és ahogy kifizetted - használhattad. -
gantus68 #21294 -
#21293 Nekem az egészről ez a kép jutott az eszembe:
Hozzátenném:
- A sajtnak is hús íze van
- A mustárból jön a ketchup és fordítva
- A paradicsom meg van rohadva
- Végül pofátlanul drága az egész
Alapvetően nem a DLC a fő gond szerintem (ők is pénzből élnek), hanem az, hogy tele vannak buggal a programok és még egyszer, irreálisan drágák: 60$ egy modulért?? 13 ezer forint a Fallout 4? Mi van? De lehet csak én öregszem.. :)
Persze azért tisztelet a kivételnek...
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.11.04. 08:43:34 -
sakkay #21292 Hogy ezek mekkora szemétládák:))) az külön szép, hogy Ennyi idő után is simán leszopatnak minket. -
#21291 Nem trollkodás, a pre-purchase végül is egyértelmű ha úgy vesszük, csak két dologgal van a probléma szerintem:
-hogy ez eddig nem volt jellemző ED-nél és ezért az ember 'rutinból' azt hiheti hogy elérhető, mondjuk béta állapotban
-másrészt sehol sincs konkrét infó a vásárlás folyamán ami arra utal hogy nem elérhető még semmilyen állapotban, vagy hogy mikor lehet elérni.
Most már amúgy jövő év február 16.-át írnak....
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.04. 08:17:49 -
Colos1357 #21290 Az egyik augusztusi frissítéskor véglegessé vált. Legalább is a modul státusza szerint, mert azóta már nem beta. Azt azonban nem tudom, hogy a fejlesztését befejezték, vagy abbahagyták. Mert nem mindegy :D
A Spitfirével kapcsolatban meg nem akarok trollkodni, de szerintem mind a news letterben, mind a DCS oldalán a "BUY" helyett található "PRE-PURCHASE" szöveg elég egyértelmű...
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2016.11.04. 07:52:45 -
sakkay #21289 A messza milyen? Készen van teljesen, mert mintha a sérülés modellnek lett volna befejezve amikor kiadták? Ha megjön a ww2 mapp azonnal veszem előrendelésben ha kell:))) szóval valami karácsony közeli akcióban megveszem a messzát is. -
#21288 A pénzspórolás az okés, de akkor írják oda hogy még nem elérhető. Ahogy Leon is írja ez az infó sehol sem szerepel a vásárlás alatt. Remélem tényleg csak egy hónap lesz. -
feca1229 #21287 Pedig az ED-nél nem ez volt az első ilyen húzások, talán ha jól emlékszem az F-5 tigert is először előrendelted valamivel olcsóbban mint a teljes vételár aztán kb egy hónap múlva pedig elérhetővé vált mindenkinek teljesen áron. Ha te előrendelted akkor értelemszerüen spóróltál egy kis pénzt.
és mostanában egyre több játéknál divat ez...
-
gantus68 #21286 dec 16. a kiadás dátuma, akkor lehet tölteni -
#21285 Pontosan...engem is megszivattak most ezzel -
#21284 Ez az egész azért féreg egy dolog tőlük, mert a vásárlás folyamán semmi infó nincs arról, gondolom nem véletlenül, hogy a fizetést követően még nem tudod használni a cuccot. Ez így patkányság. SzvSZ -
#21283 Úgy látom valamiből nagyon ki akarják fizetni az év végi bónuszt
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 21:18:24 -
#21282 Igen, ez így van. Ezért írtam én is, hogy bebaszna - eddig ez nem volt divat. Elmehet EDe a picsába ezzel is.
-
#21281 Na ez fasza. Ez eddig nem volt divat ED-nél, volt early access, de az akkor azonnal játszható is volt (109 beta pl). Ennyire ne lenne pénz a fejlesztése, hogy egy-másfél hónappal kiadás előtt már az előleget beszedik? Egyáltalán az végleges lesz, vagy csak Spit beta? Ez nem szimpi... -
#21280 Még sosem vettem itt pre-purchase-szel semmit, nem írják sehol hogy hogyan lehet letölteni.
Jött a link a seriallal és a sszöveggel hogy a module managerrel letölthetem, de ott nincs.
Na majd utánanézek a fórumon.
szerk: azt írják a fórumon hogy állítólag december 15.-én lesz letölthető. Na bazz..én azt hittem már most elérhető. Francnak teszik ki ha nem lehet letölteni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 20:40:02 -
zoltang #21279 A "spitesek" erre is tartalékolhatnak manit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mk XIV
-
#21278 Bebaszna. Már elnézést :) -
#21277 Akkor majd megnézem megint. A weblapon fizetésnél nálam csak a mastercard logókat tette ki. -
feca1229 #21276 Szerintem igen csak "előrendelted" pár hét esetleg hónap és utánna letudod tölteni mikor teljes áruvá válik a motyó -
#21275 Én is megvettem de nálam nincs pp, mastercarddal vettem. Viszont a module manager nem látja...nem tudom letölteni egyelőre.
Vagy a pre-purchase csak annyit tesz hogy később jelenik meg?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 18:40:59 -
majonur #21274 mukodik a paypal. most vettem meg a spitet en is. -
#21273 -
#21272 Igen, a Spitet nagyon nehéz volt vezetni, főleg határon húzni, mert -régi il2-ben nem ez jött át- kifejezetten nem szerette a lassú, húzott fordulókat, és orrsegédszárny hiányában az áramlás is nagyon hirtelen vált le, és előjel nélkül vágta magát dugóba. -
#21271 Mióta nincs paypal ED oldalán? Akkor ez nekem is csúszik kicsit... -
#21270 Majd írd meg hogy milyen lett, kiváncsi vagyok. A fórumban azt írják hogy korrekt lett, nagyon érzékeny a bot, elég egy picit meghúzni és dugó. Pont mint a valóságban. Remélem tényleg nem lett übergép mint az Il2-ben.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 17:18:51 -
#21269 Engem viszont igen :) Köszi a tippet, asszem én meg is veszem. -
#21268 Engem érdekelne, de mivel nincs már Paypal az ED-nél így nem tudom megvenni :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 17:17:13 -
#21267 De jó, hogy ez engem különösebben nem érdekel... ;) -
#21266 Megjelent a Spitfire, 40 $
dcs shop -
sakkay #21265 Ja. Lehet az lesz.
-
#21264 Barátom, cseréltesd ki a madzagozást. Kíméld az idegrencccccered :) -
sakkay #21263 Tökéletes a joy. AZért a faxom kivan, mert tuti ha kész lesz valami nagy dolog a dcs-ben és rákattanok, megint előjön. -
sakkay #21262 Azt megvételkor kicsavartam-használtan vettem-de lehet már késő volt. Mondjuk jelenleg meg
jó.. -
#21261 Ez csak akkor megoldás ha a vezeték még nem tört meg, különben csak cserélni lehet. Van egyébként neten egy javító kitként hirdetett hosszabbító is, ami az innenső hosszú fehér csatlakozó vég és a nyák közé tesz pár cm kábelt, de az is csak akkor jó, ha a kábel még nem tört meg. -
Kapido #21260 A gázkar vezetéke le van fogatva egy csavarral, ha azt kitekered és szabadon marad a vezeték, akkor megszűnik a "rángatózás".
Ezt évekig én sem tudtam, de azóta tökéletes.
Utoljára szerkesztette: Kapido, 2016.10.29. 18:31:28