Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
Ez is olyan mint minden DCS cucc... majd leárazásnál 😄

Látom a DCS weboldalon hogy még csak november végén fog az open alfa kijönni belőle, de azért a ruszkik már árulják pre-purchase formában potom 40 dollárért.
NTTS mapot nem tudni mikor teszik végre elérhetővé? A EDGE és az 1.5 azzal együtt ütne nagyot, így végre örökre elbúcsúzhatnánk a krím félsziget környékétől.
Üdv. Kéne egy kis segítség, valamiért nem működik a bf 109-es két géppuskája. Az elsütő kattog azt hallom, a fegyvert bekapcsoltam, és még- sem tüzel. Az ágyú működik. Ötlet?
Köszi, hogy ránéztél. Sajnos volt egy ilyen sejtésem miután elolvastam a #17637 -es hozzászólásban linkelt patch changelogját és abban már nem írták.
repvez
Nem magára a megvalósitásra értettem, hanem arra, hogy az emlitett 2 helikopterről már voltak viszonylag elöre haladott állapotot jelző képek évekkel ezelött és még mindig nincs semmi velük, és erre bejelenteneke egy olyat ahol még csak nagyvonalakba van meg a modell.
macleody
Nálam nem megy, indítás után rögtön kilép a dcs.
Köszönöm Wittman!!!

A hibákat ha átdobod priviben akkor rájuk nézek. Jövő héten végre szabadságon vagyok lesz rá időm.

Üdv.
SnowFox
Ezt az ED sem tudja még...
Operation Dynamo v3 tesztelve az új update után és egy-két apró hiba van csak, de azonkívül tökéletesen fut, triggerek is működnek!
LeonSilver
Én nem találtam hozzá semmit.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Black Shark 2: Republic Campaign/

Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.10.23. 21:26:33
molnibalage83
Még azon is n+1 classified cucc van. Nem is értem, hogy a többség (?) miért gerjed az új technikára. Minden szempontból előnyösebb lenne, ha az összes szim a hidegháborús cuccokra fókuszálna.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Borisz80
Nem tudom ki hitte azt hogy majd a (mindig is szupertitkos elektronikai hadviselésre tervezett) EA-18G Growler-t fogják mostanában megcsinálni. Ez is olyan vágyálom mintha a Gripen , F-22, F-35, Typhoon stb... -t kívánnák hogy full realiszticsben készítsék el.
Lehet én vagyok maradi de az F/A-18-nál a C variánsig nekem tökéletesen megfelel a típusválaszték.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

A mostani dcs hírlevélben egy sorra lettem figyelmes: "Added working flashlight and fans to Mi-8MTV2". Itt a "fans" nem a műszerfal tetején lévő ventilátor lenne? Mert a flashlightot megtaláltam a beállításokban, de az előbbit azt nem. Valaki esetleg ránézne? Sakkay, Leon?
Papa01
Igen, csak eddig az open béta után pár napra jött a végleges... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
3D szemszögből nagy különbség nincs. Meg kell csinálni ezt is az is. Ami inkább meghatározza a gépválasztást, az a hozzáférhető forrásanyagok, szakértelem, licencek. Milyen fícsöröket tud a játék kezelni, és mire van engedély? Fórumon a készülő 18-as kapcsán volt téma, hogy pl. Growler 18-as sem lesz DCS-ben, egyrészt csomó fícsört úgysem tudna kezelni a játék, másrészt rengeteg titkos anyagra engedélyt sem kapnának. Valami lebutított gagyit meg nem akarnak beletenni. A külsős stúdiókat meg elég nehéz lenne beszabályozni, mert azok is csak olyan gépeket tudnak csinálni, amihez anyaguk van.

www.pumaszallas.hu

Idővel. Addig is átböngészem mi okozza a hibát.

Üdv.
SnowFox
Szerintem most ballagj el szépen a rendőrségre. Gondolom vannak bizonyítékaid ami alapján megállapítható, hogy Te feladtad a kártyát. Innentől meg ugyebár az értékhatár miatt bűncselekmény kategória amivel az úriember helyében nem viccelődnék.

Üdv.
SnowFox
repvez
Hát ha a legtöbb modul még mindig béta akkor még nagyon mesze lesz a végleges.

Krisztián: ez engem is meglepett,mert az ah64böl már mutattak kabin nézetet is az ah 1 -ről meg volt szavazás,hogy melyik alakváltozást legyen. Erre itt az f5 amiről eddig semmi info nem volt.
De ezt már megszokhattuk,hogy kiszámíthatatlan és érthetetlen,hogy mi alapján készítik a modulokat.
Papa01
Szerintetek a végleges patch mikor jön ki?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

krisztian005
Új patch az open bétához.

Nem úgy volt hogy a Belsimtek AH–1 és Mi-24-et csinál, mert azokról semmi infót nem halottam mostanában.
Utoljára szerkesztette: krisztian005, 2015.10.23. 16:37:24

Borisz80
Kár!
Reméljük Snowfox újra alkot egy hasonló kategóriájú mission-t.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

macleody
Most próbáltam ki, nálam is összefossa magát a dcs.
molnibalage83
Milyen szempontból bonyolultabb az F-5E, mint a MiG-21bisz?
(Modellezés szempontjából sanszosan az újabb gépek még talán még könnyebbek is.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Na végre egy értelmes gép! 😄
Számomra tuti vétel lesz. Reszkethet a huszonegyes.

Tetszik amúgy ahogy a Belsimtek szép fokoztosan halad az egyszerűbb gépek felől a bonyolultabb masinák irányába.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.10.23. 12:48:12
Egy kis OFF HerrLacáról <#shakehead>
2014 tavaszán úgy tűnt nekem, hogy Laca visszatér a repüléshez. Írt is pár ilyen értelmű postot, amikben még videokártya beszerzésére készült, de pill pénzzavarban volt.
Gondoltam régi jó cimboráért megtesz az ember egy- két dolgot. Felajánlottam neki egy ASUS GTX 680 DCuII Top kártyát. Azt mondtam neki, hogy használja és ha beválik, majd később kifizeti, ha nem tetszik akkor meg visszaküldi és csak a postaktg.-et kell állnia. Ezt elég korrekt ajánlatnak gondoltam és Laca el is fogadta, így a karit elküldtem neki.
Használta is a nyáron, reppentünk is párat, majd augusztusban rákérdeztem, hogy akkor mi legyen, mert több vevőm is lett volna rá (PHaprón meg volt hirdetve 60000 Ft-ért). Laca azt mondta, kell neki a kártya, nagyon jól működik és a 60000 Ft vételár is megfelel neki, amit hamarosan át is utal a számlámra.
No itt van a bibi. Azóta sem láttam tőle egy vasat sem. Több mint egy éve telefonálgatok, írok neki privát üzeneteket, amelyek során mindig készségesen biztosít az felől, hogy holnap már utalja is a pénzt. Közben ugye rakosgatta fel sg fórumra a képeket a csodálatos pipa, majd azután borotva gyűjteményéről. Aztán németországban dolgozott, és elmondása szerint 7-800000 Ft-ot keresett havonta, tehát a pénz nem lehetett akadály.
Azt is felajánlottam neki, hogy havonta 10-20e Ft-onként részletekben is kifizetheti, de ha végképp nem telik rá <#rolleyes> akkor szépen csomagolja be és küldje vissza a kártyát hiszen repülni már amúgy sem szokott.
Ez tartott 2015 augusztus végéig. Azóta a telefonja nem fogadja a hívásomat, hiába próbálkozom lassan két hónapja elérni: semmi.
Nem akartam ezt -és a nyilvánvaló balekságomat- közhírré tenni, mert eddig azt gondoltam, előbb utóbb majd csak megoldódik a dolog, de ezek után sajnos egyértelművé vált számomra Laca rosszhiszeműsége az ügyben.
Ha még esetleg olvassa a fórumot és megkeres, tudatni fogom a nyilvánossággal.

molnibalage83
Még nem volt időm kipróbálni.

Borisz80
Na meg jól jön majd a nevadai Red Flag-hez.

Működik nálad Snowfox DinamoV3 küldetése? Nálam dcs.exe hibával mindig leáll miután a térképről továbbindítom.

TG Gida
https://www.youtube.com/watch?v=w-9hJZSkR5Q

Isten áldja a pogányokat!

molnibalage83
MiG-21 vs F-5. Epic.

macleody
CBU-97-nél mit kell állítani, mert nem igazán robban.
Hecker007
A Belsimtek dolgozik az F5-ön!

VO101Tom
Biztos lehet találni, vagy kiszedni más skin mellől. Átírod a fájlnevet, módosítod a description.lua-t és -elvileg- készen is vagy.

www.pumaszallas.hu

krisztian005
Értem, tehát a skintől függ, én nem vagyok jártas a készitésében, de majd szétnézek milyenek vannak.

VO101Tom
Specular mapnak hívják, a skin festése mellett egy másik fájlt is kell csinálni, ahol a tükröződés mértéket és a tükröződés élességét az RGB channel-ek értékével állítod be. Itt egy jó kis összefoglaló róla: http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=88855.

Ha megcsináltad a mapot, be kell tenni a skin fájlok mellé, és a description.lua fájlban a _Spec sorok "true" értéket "false"-ra át kell írni, hogy ne a default mapokat használja.

(ugyanitt az NM a normal mapot jelenti, ami a felületi szintkülönbségek, panelosztások, szegecsek ki és benyomódásáért felel. Ritka, hogy a defaulthoz képest ezt változtatni kelljen, de lehetőség megvan rá. Ez a map sima szürkeárnyalatos, ami fekete az bent van, ami fehér az kiemelkedik (a szürke árnyalat %-ának mértékében).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.10.22. 12:09:04

www.pumaszallas.hu

krisztian005
A fémes tükröződést mivel sikerült elérni? Nekem csak matt világosszürke szinü a fém felület, vagy a skintől függ hogy milyen?

hrundibaksi
<#eljen>

Ka-50

PhantomAss
öhm...hát az nem kispályás 😊

GOOBY, pls

Giga G1 Gaming 980Ti.

www.smart-bus.hu

PhantomAss
Milyet vettél?

GOOBY, pls

LeonSilver
Esténként küldd el vagont pakolni. Keressen egy kis zsetont.. 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Eddig elégedett vagyok vele, de érdemben még nem volt időm tesztelni! 😊 Erő az van benne rendesen... 😊

www.smart-bus.hu

Solt,hogy muzsikál az új kártyád?

Ka-50

repvez
A V formájú robbanást mikor fogják lecserélni, egy random formát generálóra? Már a lockon óta ilyen és mindegy , hogy hogyan vagy mi találja el a gépet ugyan ugy robban
hrundibaksi
<#eljen>
LeonSilver
Egyéni szoc probléma.
Én sem vagyok egy amgay, de még mindig inkább ők és a nyugat, mint az oroszok. Ezzel lehet vitatkozni, de nem itt.

Ha nem csak orosz gépekkel lenne tele... :/

shaken, not stirred

macleody
Mijaza hawg. Egyébként meg nem csipázni amerika.