Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most buktam nem kevés pénzt az MSI support miatt.
MSI Z77 lapom volt I7 2600k val.
Vettem egy Gigabyte GTX980 at és amivel mintegy 3 hétig szórakoztam de nem lehetett müködésre bírni.
A lap tudja a pcie3 at a specifikáció szerint csak épp nem müködik.
Próbáltam ASUS, ABiT Asrock Gigabyte lapokkal mindegyikkel ment elsőre kivéve az MSI-t
Tele a net az ehhez hasonló kompatibilitási problémákkal, az MSI reakciója meg annyi,hogy vegyél új lapot mert ez ilyen.
A végén vennem kellett új lapot (meg procit), természetesen nem MSI-t.
A lényeg: mielőtt megveszed a gépet bizonyosodj meg rólla,hogy kompatibilisek egymással a cuccok.
A Béna.
Szeretném magam meglepni egy új géppel, amivel többek között nekifutnék a DCS-nek is, alapvetően repülőszimulátorok (FSX, CloD, stb.) futtatására méretezném a konfigurációt. A prohardver fórumán kaptam egy ajánlást már. Ti mit gondoltok?
GIGABYTE GA-B150M-D3H
INTEL Core i5-6500 3.20GHz 1151 BOX
CORSAIR 8GB ValueSelect DDR4 2133MHz CL15 CMV8GX4M1A2133C15
MSI GTX970 GAMING 4G PCIE (vagy ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 GTX970 4GB GDDR5 OC PCIE)
SAMSUNG 250GB 850 EVO SATA3 2,5" MZ-75E250B/EU
FRACTAL DESIGN Define R5
SEASONIC M12II Evo 520W
Különben van Combined Arms, MiG-21bis és FW-190 D-9 modulom is.
Annyi kérdésem van még hogy a Padlock view melyik része a kijelölt (locked) légi cél fejjel való követése ? A célt kijelölve, majd után a Joy button 9-et nyomva ugyanis nem működik a dolog.
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2015.11.23. 21:03:17
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
-War Thunder
-Strike Fighters
-Il-2 Sturmovik
-Lock On
-ArmA 2
sosem volt egyikkel sem baj pedig mindig a Hotas X volt a használt joystick, csak a DCS az ami szívózik velem...
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2015.11.22. 19:14:05
Most töltöm le a World 1.5 beta torrentet, felrakom azt és majd azon próbálkozom tovább. Este írok hogy sikerült.
<#awink>#awink>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A szántóföldek viszont élethűbbek.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A fejjel cél követést minek hívja a DCS, és hogyan lehet beállítani ? Továbbá hogyan lehet elmenteni a kontrol beállításokat ? A "Save profile as"-re kattintva nálam nem történik semmi...
MiG-15 és MiG-21 modullal játszom, Thrustmaster Hotas X-el. Van itt valaki aki így nyomja ?
<#wink>#wink>
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.11.19. 14:35:00
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Kinkeservesen letoltottem a DCS world 1.5betat, es sajnos a telepites cirka 10 masodperc elteltevel megszakad, ami azt jelenti, hogy nem egy bizinyos fazisnal akadok el, hanem exe file inditása utan a jelzett idotartam alatt akermeddig eljutok, egyszeruen megszakad a telepites. Teljesen szuz DCS szempontbol a rendszer.
a valaszokat elore is koszonom!
(Ma mikor észrevettem, azért jót röhögtem a saját hülyeségemen.<#idiota>#idiota>)
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Combined Arms)
...mivel tank veszteségeket említ, de lehet, hogy csak a World of Tanks fórumot tévesztette el.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Egy Ladával sokkal könnyebb pl..
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.11.18. 15:30:03
GOOBY, pls
Tolatást hol lehet beállítani úgy, hogy ha balra akarok menni, akkor balra is forduljon, ha jobbra akkor jobbra, és ne össze vissza váltogassa az irányokat.
Minden megoldás érdekel, ha valamit módosítani kell a játék file-ain belül az is. Így egyszerűen játszhatatlan.
(Hogy száradt volna le a keze annak a programozónak, aki ezt így írta meg, nem egy tankot vesztett emiatt a szöcsög megoldás miatt.)
Utoljára szerkesztette: f2d, 2015.11.17. 20:52:52
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2015.11.17. 20:31:55
Alekszandr Rudih-nak hívják, az orosz csapatrepülő erők (szárazföldi pk-ság alatt levő repülőcsapatok) ezredese,az Oroszország Hőse cím birtokosa. Csecsenföldön, részt vett a Ka-50-es harci alkalmazásában.
Az első filmben 5:57-nél szólal meg először(ekkor még nem írják ki a nevét, csak 22:25-kor). A másik nyilatkozó a műsorvezetőn kívül a Ka-50 főtervezője, a Kamov cég jelenlegi vezérigazgatója, Szergej Mihejev (usankás bácsi a heli mellett a hóesésben). A filmek az Udarnaja Szila (Támadó Erő) című orosz katonai műsorsorozat részei,és nagyon régiek. A második filmben Rudih ezredesen és Mihejev főtervezőn kívül még megszólal Szergej Papaj, a Kamov cég tesztpilótája, Benjamin Kaszjannyikov korábbi főtervező helyettes, Nyikolaj Bezdetnov nyugállományú tesztpilóta, a Szovjetunió Hőse kitüntetés birtokosa,Viktor Kalika a haditengerészeti légierő átvételi bizottságának vezetője, és Roman Csernyisev, a Kamov cég egyik alvezére is. A második film nem csupán a Ka-50-re koncentrál, hanem a kezdetektől fogva, archív felvételekkel bemutatja a Kamov típuscsalád fejlődését az 1940-es évek második felétől kezdve.
1:
2: