36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Papa01 #21659
    Jó kis vidi, nagy tetszik a házak közötti "lopakodás"! :D
  • Papa01 #21658
    Köszi! :)
  • LeonSilver
    Papa, itt a videó :)

• DonZorro
    Igen. köszi. Pont most próbálom ezt én is.. ;)
  • Rue East
    Nekem eleve csak USB 2-es csatlakozón megy, meg trükközni kell, hogy az installálásnál felismerje:
    Plugin the X52
    Go to device manager and delete the X52 and USB devices with an ! sign (warning/not installed correctly)
    Restart your PC
    Unplug your X52
    Run the installer (with the latest beta drivers for W10)
    When the screen pops up with the instruction to plugin your X52 -> plug it in...
    Just let the installer run (with the NEXT button greyed out) and go to device manager
    Right click on the X52 device and select update driver
    Choose "let me pick" (2nd option) -> you get a list of 2 compatible devices
    Now select the 1st option "USB device" or something similar NB: NOT the 2nd one with USB X52 in the name!!!
    Directly after this W10 detects your X52 and you can select NEXT in the installer
    Install will continue and finish correctly
  • molnibalage83
    Hol? Mert 30k-ért én vennék egyet.
  • molnibalage83
    Az Afterburner című jéték volt ilyen, a T2 filmben is szerepel.
  • molnibalage83
    Ebből soha nem lesz semmi, mert folymatatosan csak adnak hozzá tartalmat. Így nem lehet semmit megjavítani. Én már beletörődtem, hogy a DCS örömrepkedésre jó és kb. ennyi. Majd sok-sok év múlve kölcsönözök egy OR, hogy egyszer megtapasztaljam az élményt, de kb. ennyit jelent nekem.
  • DonZorro
    Nekem Enterprise van. Lehet ott a baj? A PRO miben különbözik??
  • repvez
    Akkor ez is olyan anomália mint nálam a PS3eye kamera , van akinek tökéletesen üzemel a CLdriverrel win 10 alatt , nálam meg fel sem ismeri.
    win10pro 64bit
  • DonZorro
    Melyik Winfos a 10-en belül?
    Igen ez a driver amiről beszélek de valamiért nem települ fel a rendesen.
    Szopós ahogy Leon írja sztem. Valaki másnak valami ötlete?
  • Klusi86
    A hivatalos oldalról letöltve a drivert és szoftvert nekem működik. MFD, miniegér megy, a profilt is szépen betölti. Windows 10 64bit-em van, a jelenleg letölthető 7_0_53_6_x64_ drivert és szoftvert használom.
  • repvez
    OFF
    ha valaki gyujti a retrót!
    ugyan itt a falcon összes verziója is akciós, meg az il2 1942.
  • LeonSilver
    Hát.. én már csak arra emlékszem, hogy szoptam vele. Vagy úgy rémlik, de nem emlékszem már rá. :D
    Tudod, én már
  • sakkay
  • DonZorro
    Srácok segítsetek lécci!
    Az X52-t sikerült valakinek belőnie WINfos10 alá?
    Valamiért nem megy a control panelja sem, meg nem megy semmije sem. Se az MFD nem mutat semmit se a mini egér nem megy se a profil váltó.. :( Maga a joy működik csak nem tudom konfigurálni a hardvert. (DZ és végállások)

Köszi előre is!!
    DonZorro
  • feca1229
    Nincs mit örülök, hogy sikerült :-)

Jó diavetitést a 3 db fps-el! :-)
  • wolfhgb
    Akkor bőven van időd mindenre a repülés közben!!! :)
  • sakkay
    3 db fps-el fut a DCS
  • sakkay
    Az a szép, ha nem cserélik akkor is vennem kell-nekem csak ez az egyetlen elektromos cuccom van és minden erről megy. TV sincsen. Szóval giga szopás. Most is ezen írok, proci a netet elviszi. Bár sokat vagyok barátnőnél éjjel mindig-még elhúzom az odaköltözést februárig. De most, hogy nincs gép nem is értem miért húzom...
  • sakkay
  • sakkay
    Megvettem-még egyszer köszi!
  • Solt
    Azért még várd ki mi lesz a kártyáddal... nehogy ez az összeg hiányozzon az új kártyából! XD
  • sakkay
    Úuuu köszi. Megveszem..aztán majd jól nem használom nemtommeddigfaxomatmárrohadttáp..
    Na megyek venni
  • feca1229
    Sakkay!
    Mintha a multkor te mondtad volna leárazásra vársz mert megvennéd a Messert, most a STEAM-en leárazás van 40%-al, ha nem te voltál akkor bocsánat!
  • sakkay
    Igen én is ebben kapaszkodtam. De úgy néz ki nincs gond. A kártyán semmi nem látszik. Lefényképezi a srác-Nehogy valami turpisság legyen-és elküldi. Konkrétan 15 éve ott vásárolok. Ja áldom az eszem, hogy ezt is ott vettem. Most lehetne a gari után futni neten. Persze nyugtával a napot, de most kicsit megnyugodtam.
  • Ludowik
    Ez így van mér lenne te sarad? Nem is értem miért szöszölnek ezen a hibán Ha behal egy nem garis táp attól még az nem a te hibád. Nekem mikor elsőre ölte meg a 700 as tápom az alaplapot már semmire nem volt garancia a vidi kártyámat ami garis volt leoltotta mégis meg tudtuk oldani okosba. Sőt az 550 ti lett egy 760 és csak 20 pénzt toltam bele még pluszba( Alaplap táp + 20). Hiszen rendeltetés szerűen használtam mindent.
  • Lysandus
    Ahhoz ragaszkodj, hogy Te mindenben rendeltetésszerűen használtad a cuccot, ergo nem a te felelősséged! Ez a varázsszó: "rendeltetésszerűen használtam".
  • Lysandus
    Pontosan! Alapszabály: mindent tagadni!!!
  • sakkay
    Igen...
  • LeonSilver
    Nem beszélve arról, hogy ez nekik kurvára nem tétel.
  • Solt
    Ha már nem garis a táp akkor... főleg el kell hallgatni mi történt. Tudom, hogy nem hangzik túl becsületesen, de szerintem ne egy multival szemben csinálj ebből morális kérdést. Ők sem teszik ezt... :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.25. 11:44:48
  • LeonSilver
    Egyébként ha nem garoznák le valamiért, akkor sincs minden veszve, csak akkor várni kell.
    Amíg nem lesz majd egy jó kis vihar, villámlásokkal a környékeden. ;)
  • Solt
    Ja-ja... azt mindenképpen! :)
  • sakkay
    Juteszembe a tápot is ott vettem amúgy de már nem garis
  • sakkay
    Ja elsőre ez a terv. Chiftek 500w amúgy. Amúgy kicsit fura ez. Veszek egy 170 ezres cuccot. Berakom egy olyan gépbe amibe való-fent említett márkás táppal. Mindent betartok. És mégis rábaxok
  • LeonSilver
    Mindenképpen a csávóval kell beszélni, hogy sehol ne említse a tápot.
  • Solt
    Ha a nyákon nem látni sehol égés nyomot, nincs amper szaga már messziről a cuccnak, akkor a csókán múlik, hogy milyen mesét ad be a nagykernek... ha ő is azzal jön, hogy a táp, akkor visszabasszák mint a taknyot. Én is becsületes vagyok, de egy végletekig haszon orientált nagykerrel szemben ezen nem kell agyalni. Még akkor is vissza akarnak vágni mindent amikor teljesen jogos az igény! Ráadásul nem is az ő káruk, ők is tovább passzolják. (Már, ha nem valami szürke importos cucc volt)

Egyébként van még garancia a tápra? Melyik gyártó? Érdemes lenne nekik is megírni, hogy mi történt... hátha.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.25. 11:23:18
  • LeonSilver
    Ha a csávó akarja, akkor legarozza.
    A kiskernek nem kerül semmibe, a nagykernek meg ahonnan beszerezte nem kell tudni, hogy mitől ment tönkre.
    Mi is garoztunk így.
  • sakkay
    Mondjuk én a hülyeségig becsületes vagyok. Most lehet meg is fizetem az árát. De nem szeretném. Most tényleg ilyenkor Ennyi? Marha faxa..