Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsősorban a Mi-8-at (beta) szerettem volna kipróbálni.
Nekem a DCS Word nem a C: program files-ban van, hanem egy másik partíción.
Ennek a modulnak a telepítőjét elindítom, és a DCS Word mappába jelöljem ki a telepítés helyét?
Szombat délutánra ki fogok tudni adni egy Public Test Versiont a küldetésemből (Georgian Conflict).
Ha van rá igény akkor szervezhetnénk valami repülést rá.
Várom a válaszokat és ötleteket.
Üdv.
SnowFox
Az nem lehet gond, hogy BS 1 upgrade-t vásároltál? Ha jól tudom, akkor az BS1-et is fel kell telepítened.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Próbáld innen http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/modules/dcs_black_shark_2/ leszedni és úgy felinstallálni.
letöltöd és simán csak install semmi module managger.
Ez többnyire menni szokott.
Üdv.
SnowFox
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.11.27. 15:31:21
Kérek segítséget az alábbi problémámra!
Régebben hajtottam a Black Shark 2-őt.
Elkapott újra a honvágy és telepítettem a DCS WORD-öt.
Működik is rendesen, csak a MODULE MANAGER-rel nem tudom hozzáadni a modult.
Modul letöltése után nem ugrik fel az install gomb.
DCS ver. 1.2.16
Szóval csak annyi hogy igazad van, ezért is írtam neki h vegyen inkább egy Giga kártyát a Giga laphoz (vagy MSI lap+kártya kombót)
GOOBY, pls
Ugye ugye? két hétig turtam a netet ,hogy valahogy működésre bírjam mert a lap+proci csere nem volt betervezve.
Tele a net vacakoló MSI termékekkel,elég csak felnézni a hivatalos forumokra...
Ha mindenáron MSI-t akarsz akkor legyen a lap is meg a kártya is az!
A Béna.
Egyébként az tény hogy az MSI alaplapokról sok rosszat mondanak, a support miatt is.
@Rue East,
szerintem jó az a konfig. Bár a videokártya félpasszív, alapból állnak a ventilátorok rajta, csak akkor indulnak be ha terhelve vannak. Van akinek ez nem működik, nem indulnak el a ventik, és olvastam már olyanról hogy túlmelegedett emiatt a kártya és kikapcsolt. Elméletileg ezt már orvosolta a gyártó, de ha biztosra akarsz menni akkor esetleg gondolkozz el egy Gigabyte G1 gaming vagy OC 970-es kártyán, ha befér a házadba.
(egyébként nekem is 970-em van, Asus Black)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.11.26. 08:36:41
GOOBY, pls
Én most buktam nem kevés pénzt az MSI support miatt.
MSI Z77 lapom volt I7 2600k val.
Vettem egy Gigabyte GTX980 at és amivel mintegy 3 hétig szórakoztam de nem lehetett müködésre bírni.
A lap tudja a pcie3 at a specifikáció szerint csak épp nem müködik.
Próbáltam ASUS, ABiT Asrock Gigabyte lapokkal mindegyikkel ment elsőre kivéve az MSI-t
Tele a net az ehhez hasonló kompatibilitási problémákkal, az MSI reakciója meg annyi,hogy vegyél új lapot mert ez ilyen.
A végén vennem kellett új lapot (meg procit), természetesen nem MSI-t.
A lényeg: mielőtt megveszed a gépet bizonyosodj meg rólla,hogy kompatibilisek egymással a cuccok.
A Béna.
Szeretném magam meglepni egy új géppel, amivel többek között nekifutnék a DCS-nek is, alapvetően repülőszimulátorok (FSX, CloD, stb.) futtatására méretezném a konfigurációt. A prohardver fórumán kaptam egy ajánlást már. Ti mit gondoltok?
GIGABYTE GA-B150M-D3H
INTEL Core i5-6500 3.20GHz 1151 BOX
CORSAIR 8GB ValueSelect DDR4 2133MHz CL15 CMV8GX4M1A2133C15
MSI GTX970 GAMING 4G PCIE (vagy ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 GTX970 4GB GDDR5 OC PCIE)
SAMSUNG 250GB 850 EVO SATA3 2,5" MZ-75E250B/EU
FRACTAL DESIGN Define R5
SEASONIC M12II Evo 520W
Különben van Combined Arms, MiG-21bis és FW-190 D-9 modulom is.
Annyi kérdésem van még hogy a Padlock view melyik része a kijelölt (locked) légi cél fejjel való követése ? A célt kijelölve, majd után a Joy button 9-et nyomva ugyanis nem működik a dolog.
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2015.11.23. 21:03:17
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
-War Thunder
-Strike Fighters
-Il-2 Sturmovik
-Lock On
-ArmA 2
sosem volt egyikkel sem baj pedig mindig a Hotas X volt a használt joystick, csak a DCS az ami szívózik velem...
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2015.11.22. 19:14:05
Most töltöm le a World 1.5 beta torrentet, felrakom azt és majd azon próbálkozom tovább. Este írok hogy sikerült.
<#awink>#awink>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A szántóföldek viszont élethűbbek.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A fejjel cél követést minek hívja a DCS, és hogyan lehet beállítani ? Továbbá hogyan lehet elmenteni a kontrol beállításokat ? A "Save profile as"-re kattintva nálam nem történik semmi...
MiG-15 és MiG-21 modullal játszom, Thrustmaster Hotas X-el. Van itt valaki aki így nyomja ?
<#wink>#wink>
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.11.19. 14:35:00
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Kinkeservesen letoltottem a DCS world 1.5betat, es sajnos a telepites cirka 10 masodperc elteltevel megszakad, ami azt jelenti, hogy nem egy bizinyos fazisnal akadok el, hanem exe file inditása utan a jelzett idotartam alatt akermeddig eljutok, egyszeruen megszakad a telepites. Teljesen szuz DCS szempontbol a rendszer.
a valaszokat elore is koszonom!