Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek van infója steamos verzióhoz? Előrendelni vagy ilyesmi? A steamon semmit sem találtam.
Egy igazi (jó értelemben vett) megszállott: mozgóplatformos Ka-50 szimulátort épít otthon a DCS-re alapozva.
Jó ideje kalapálgatja már, remélem sikerrel befejezi:
Jó ideje kalapálgatja már, remélem sikerrel befejezi:
aha, szoval csak a 2.0 alpha hoz toltheto, szerinted? azt meg csak most toltogetem lefele.
eddig csak a 1.5 beta module manager ben neztem eddig.
eddig csak a 1.5 beta module manager ben neztem eddig.
Sztem azért mert még a 2.0hoz nincs kompatibilis A10 modul. De már kezdem elveszteni a fonalat,hogy ki kivel van.
Sziasztok!
Latom elerheto a Nevada map.
A-10C beta vasarlo vagyok, meg is kaptam a serial numbert a maphoz, hogy tudom ezt letolteni?
mert a module manager ben nem talalom, a DCS oldalan pedig azt ajanlja, hogy M manager bol telepitsem.
Latom elerheto a Nevada map.
A-10C beta vasarlo vagyok, meg is kaptam a serial numbert a maphoz, hogy tudom ezt letolteni?
mert a module manager ben nem talalom, a DCS oldalan pedig azt ajanlja, hogy M manager bol telepitsem.
Sajnos én most egész héten dolgozok. Hétvégén max. este érek majd rá.
Igen csak Nevadásoknak.
Igen,egyenlőre.Majd ha béta fázisba kerül,az 1.5-öt a Kaukázussal együtt beolvasztják a 2.0-ba.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.12.01. 21:46:03
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.12.01. 21:46:03
Ka-50
Az csak a nevadásoknak elérhető, ugye?
<#worship>#worship>
Köszi!!!
Hétvégén rá is próbálhatnánk!
Vagy hétközben, de szerintem most mindenki a 2.0 át nyaggatja.
Köszi!!!
Hétvégén rá is próbálhatnánk!
Vagy hétközben, de szerintem most mindenki a 2.0 át nyaggatja.
A Béna.
Mint mondtam, nem ismerjük a körülményeket, (amik mindegyik értékesített tételnél mások) így a nagy semmi alapján következtetéseket levonni ostobaság.
Pl: a Hind esetében ne egy harci helikoptert képzej el, hanem egy olyan állapotú valamit, ami max fémhulladéknak jó.
Meg aztán ugyebár az ilyesmit aukción szokták értékesíteni. Akarhatsz te a fémhulladék Hindedért 10 milliót, ha a legnagyobb ajánlat rá 1 millió forint. Akkor annyiért fog elkelni.
Érdemes észben tartani a közgazdaságtan egyik szabályát: Egy dolog annyit ér, amennyiért valaki hajlandó megvenni.
Értem én persze hogy Magyarországon nagy divatja van a tolvajozásnak.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.01. 20:44:12
Pl: a Hind esetében ne egy harci helikoptert képzej el, hanem egy olyan állapotú valamit, ami max fémhulladéknak jó.
Meg aztán ugyebár az ilyesmit aukción szokták értékesíteni. Akarhatsz te a fémhulladék Hindedért 10 milliót, ha a legnagyobb ajánlat rá 1 millió forint. Akkor annyiért fog elkelni.
Érdemes észben tartani a közgazdaságtan egyik szabályát: Egy dolog annyit ér, amennyiért valaki hajlandó megvenni.
Értem én persze hogy Magyarországon nagy divatja van a tolvajozásnak.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.01. 20:44:12
Na majd szóljatok ha 1 milláért kaphatok egy MiG-21-est 😉
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
És sz.ted megfelelő ár egy éles sorozatlövésre alkalmas lőfegyverért 14E ft?
vagy egy MI-24D ért 1Milla?
Vagy egy 12,7-esért 27E ft?
Esetleg egy Éles SZ5M rakétáért 1600Ft???
Valóban máshol is eladják. De máshol valahogy nagyobb a múltja ezen eszközök egy részének kiállítására esetleg eladományozására....
Vajon külföldről tudnánk venni Hadihasználhatatlan dolgokat ilyen vagy hasonló áron? Ez nem értékesítés volt. Szebb helyeken szabad rablásnak hívják...
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.12.01. 20:13:03
vagy egy MI-24D ért 1Milla?
Vagy egy 12,7-esért 27E ft?
Esetleg egy Éles SZ5M rakétáért 1600Ft???
Valóban máshol is eladják. De máshol valahogy nagyobb a múltja ezen eszközök egy részének kiállítására esetleg eladományozására....
Vajon külföldről tudnánk venni Hadihasználhatatlan dolgokat ilyen vagy hasonló áron? Ez nem értékesítés volt. Szebb helyeken szabad rablásnak hívják...
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.12.01. 20:13:03
Nem értem min háborogtok, más országokban is bevett gyakorlat hogy a hadseregek a felesleges/már nem működő felszerelést értékesítik, vigye aki akarja. Jobb mintha egy bázis sarkában a szabad ég alatt rozsdásodna el, amire szintén volt nem egyszer példa kis hadseregünkben.
Az árakon sem kell fennakadni, függ attól hogy milyen állapotban van a cucc, és hogy a vevő mennyit hajlandó fizetni érte, tehát gyakorlatilag mindegyik szerződés esetében más. Én se fizetnék túl sok pénzt egy olyan Mi-8asért, ami 1994 óta nincs repülhető állapotban(pl:alkatrészkannibalizmus miatt, hogy ismét kicsiny légierőnk történetéből merítsek példát), és azóta állt valahol anélkül hogy szerelő látta volna.
Az árakon sem kell fennakadni, függ attól hogy milyen állapotban van a cucc, és hogy a vevő mennyit hajlandó fizetni érte, tehát gyakorlatilag mindegyik szerződés esetében más. Én se fizetnék túl sok pénzt egy olyan Mi-8asért, ami 1994 óta nincs repülhető állapotban(pl:alkatrészkannibalizmus miatt, hogy ismét kicsiny légierőnk történetéből merítsek példát), és azóta állt valahol anélkül hogy szerelő látta volna.
DieHard FIVE Kft, vazzzeee...Ügyvezető igazgató Bruce Vilmos...<#idiota>#idiota>
Isten nem bottal, hanem VMware.
azért elég durva, hogy 1 misi/db árért adták a komplett heliket, de csak a fülkét meg 5misiért
Nem kicsit. Azért kíváncsi volnék hogy "hadihasználhatatlan" címszó alatt mit értenek egyesek. Micsoda iszonyatos pazarlás. Ez szerintem totális hűtlen kezelés...
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Csak 1 Szó...
FELHÁBORÍTÓ!!!
http://www.kormany.hu/download/4/d6/50000/HM%20inkurrencia%20szerz%C5%91d%C3%A9sek%202012-0101_2015-0331.pdf
FELHÁBORÍTÓ!!!
http://www.kormany.hu/download/4/d6/50000/HM%20inkurrencia%20szerz%C5%91d%C3%A9sek%202012-0101_2015-0331.pdf
Ehhez csak be kell regisztrálnia a DCS oldalra és ott is regelheti a modulokat, hogy megvan. Azután már csak onnan kell telepíteni az egészet. Így ha a steamen olcsóbb, akkor tulajdonképp a kódot veszi meg, és a modult a DCS-ről telepíti. (Legalábbis azt hiszem így is jó.)
Nekem az A-10 van meg igaz az az originről, de regeltem a DCS oldalán is, és ahhoz telepítettem.
Nekem az A-10 van meg igaz az az originről, de regeltem a DCS oldalán is, és ahhoz telepítettem.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
DE már párszor leirtuk, hogy ahoz, hogy tudj sporolni ahhoz a dcs webshopos verziót kellene használni, mert azon belül tudod aktiválni mint a steames mind a saját oldalon vett modulokat attól függöen, hogy hol volt olcsobb , viszont a steames alapnál nincs választási lehetőséget hiába van olcsobban meg a modul a saját webshopban
hát ja.. igy gáz nagyon 😞 nincs info nem tudsz róla mikor kerül steamre?
Éppen ez a probléma, a retek weboldalukon vett dolgok nem aktiválhatóak steamben. Ezért nem ér semmit az egész amíg Steamre is ki nem kerül.
én megvenném csak az a kérdés össze tudom e hozni majd a steames modulokkal??! ha pl steamen is megjelenik és ott tudom e aktiválni.. vagy valahogy..
és vajon stemról mikor lesz? tud valaki infot?
Tízezer forintért, és persze Steamről nem csak a gagyi weboldalukról. 😞
Üdv All.
Íme a legújabb kiadás. Georgian Conflict V5
Ami változott:
- Vörös védővadászok aktívak
- Vörös AI csapásmérők Gudauta térségében
- Behívható Harci helikopterek Gudauta elfoglalása után Földi parancsnok által (a jármű, amivel behívhatóak Sochin található Ground Commander néven)
- Behívható SU-25TM gépek Gudauta elfoglalása után Földi parancsnok által
- Páncéloserők érkezése Gudauta reptérre annak elfoglalása után
- Fokozott AI CAP jelenlét
- Fokozott légiharc tevékenység
- Újratervezett AWACS útvonal és kíséret
- Guruló úton Elakadó gépek nagy része javítva, újratervezve
- +MI-8 feladatok
- AI F-14 járőrök agresszivitásának növelése
- Egység deaktiválások módosítva
- 1-2 kisebb hiba egységelrendezések javítva
Azt hiszem ennyi.
Üdv.
SnowFox
Íme a legújabb kiadás. Georgian Conflict V5
Ami változott:
- Vörös védővadászok aktívak
- Vörös AI csapásmérők Gudauta térségében
- Behívható Harci helikopterek Gudauta elfoglalása után Földi parancsnok által (a jármű, amivel behívhatóak Sochin található Ground Commander néven)
- Behívható SU-25TM gépek Gudauta elfoglalása után Földi parancsnok által
- Páncéloserők érkezése Gudauta reptérre annak elfoglalása után
- Fokozott AI CAP jelenlét
- Fokozott légiharc tevékenység
- Újratervezett AWACS útvonal és kíséret
- Guruló úton Elakadó gépek nagy része javítva, újratervezve
- +MI-8 feladatok
- AI F-14 járőrök agresszivitásának növelése
- Egység deaktiválások módosítva
- 1-2 kisebb hiba egységelrendezések javítva
Azt hiszem ennyi.
Üdv.
SnowFox
<#alien>#alien>
Aszonta a Gazellás videóban, hogy amint kigyakták a nagyobb bugokat. Szóval olyan 2-3 év múlva.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Steamon mikor lesz elérhető olvasott erről valaki???
Dehogynem.<#smile>#smile>
Ka-50
Már szerkesztettem...<#awink>#awink>
Ka-50
Naaaa... nem hülyének, csak túl optimistának! 😊
www.smart-bus.hu
Én megmondtam,hogy hétfőn jön.Solt,MacLeody?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.11.30. 19:56:08
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.11.30. 19:56:08
Ka-50
Most akkor , ez hogy müködik? külön le lehet tölteni az ingyenes dcs word 2.0-t a szu25t és Tp-51D repülhető géppel,de milyen területen?
Vagy csak akkor használhatom ,ha megveszem a Nevadát is?
Valahogy nem tiszta
Vagy csak akkor használhatom ,ha megveszem a Nevadát is?
Valahogy nem tiszta
Elérhető a Nevada map.
aha köszi, akkor nekem mindenképp meg kéne várnom a modulok miatt a steamet ugye?!
Steam-hez pár héttel későbbre ígérik a 2.0-t.
Oculus támogatás is van/lesz, de hogy jól fog-e működni azt most még nem tudni.
Oculus támogatás is van/lesz, de hogy jól fog-e működni azt most még nem tudni.
HAVE A BANDIT DAY !
ja még annyi hogy esetleg nem tudod oculus támogatás benne van?
értem.. nekem ugye minden modul steamen van.. pedig érdekelne csak ha jol tudom ugy nem müködik
2.0 Alfa egyelőre csak a Nevada térképhez/modulhoz van társítva. Ez fizetős.
A Kaukázus jelenleg csak az 1.2.16-val ill. az 1.5.1 Bétával elérhető.
A jövő a 2.0. Oda fog bekerülni a többi térkép is. - de jelenleg csak a Nevada map miatt létezik.
A repülő/helikopter modulok minden verzióval működnek.
Utoljára szerkesztette: HungaroJET, 2015.11.30. 13:40:24
A Kaukázus jelenleg csak az 1.2.16-val ill. az 1.5.1 Bétával elérhető.
A jövő a 2.0. Oda fog bekerülni a többi térkép is. - de jelenleg csak a Nevada map miatt létezik.
A repülő/helikopter modulok minden verzióval működnek.
Utoljára szerkesztette: HungaroJET, 2015.11.30. 13:40:24
HAVE A BANDIT DAY !
kicsit lemaradtam a fórumba.. most mi történt? lesz ingyenesen kipróbálható 2.0 alpha ?
Szerintem az 1.5.1 az így fog elfelejtődni, Bétaként.
Azaz a 2.0 élvez prioritást és oda lesz betéve majd a Fekete Tenger/Kaukázus térkép. Ha egyszer eljut odáig a dolog.
Azaz a 2.0 élvez prioritást és oda lesz betéve majd a Fekete Tenger/Kaukázus térkép. Ha egyszer eljut odáig a dolog.
HAVE A BANDIT DAY !
Nem rossz példány,lehet hogy én is benevezek majd egyre.
Ka-50
Jó jó de miért nem kobra vagy mi-24<#alien>#alien>..mondjuk attól még megveszem mint az összes helit eddig.