36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#21739 peccs után minden axist le kell ellenőrizni, nálam is gyakori az ilyen :/ -
#21738 Na megoldódott a dolog, tényleg egy eddig nem használt tengelyre rakta a játék a peccs után a gázt.
Komolyan mondom ezt nem gondoltam volna hogy az axis controls között keressem, eddig nem ott volt.
Meg milyen alapon jelöl ki egy axist magától és rakja rá...
Mindegy, a lényeg hogy most jó.
Köszi a segítséget mindenkinek! -
#21737 Gyanús az is, hogy ha billentyűzetre és tengelyre is van téve ugyanaz a dolog, akkor ha megmozdítod a joyt, az minden esetben felülírja a billentyűzetet, amíg a billentyűzettel nem állítasz megint valamit (joy minden tengelyére igaz, nem feltétlen kell azt az aktuális tengelyt mozgatni, attól pl. a gázkar tengely ugyanúgy aktív lesz, hiába csak a bot mozog)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.04. 14:15:47 -
#21736 Szerintem az osztott vezérlő az más. Melette ugyanúgy kell a gázt csavarni. A corrector eddig sem axis volt, legalábbis eddig nem lehetett tengelyre rakni. Alapból asszem home -end vagy hasonló billentyűkre van rakva, azzal tekered fel a gázt fullra. És ez tekerődik nekem vissza magától.
Most nem tudom megnézni de lehet hogy tényleg vmi tengely kever be. -
#21735 Lehet hogy ez nem újdonság, de most már nincs throttle axis a mi8-nál, hanem throttle left és throttle right van. Ezek az osztott vezérlő karokat állitják a kollektív mellett.
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2016.12.04. 13:15:16 -
#21734 Jaja. Hasonlóan én is jártam.... rátoltam a gázt, erre belépte balra :D Peccs után előfordulnak anomáliák, hisz' ez EDe :D
-
#21733 Biztos, hogy a controls adott sorának minden más oszlopa üres? Ez nekem olyannak tűnik, mintha ugyanaz a tengely két dolgot állítana... -
#21732 Csináltam gyors küldetést ramp starttal, működő hajtóművekkel, és ahogy kicsit húzok a kollektívon már veszi is vissza alapra a gázt.
Visszaforgatom fullra, megint emelem a kollektívet és megint visszaáll. Ez megy végig bármit csinálok.
De ha nálad nem jelentkezik akkor még reménykedem hogy csak nálam van vmi gebasz.
-
#21731 Ó, igazán nincs mit. Azonnal jelentkezik a probléma vagy bizonyos idő után? -
#21730 Köszi h megnézted. Akko megpróbálom kideríteni mi lehet, visszarakok mindent alapra és újra beállítom. Má lassan begolyózok.
-
#21729 Egyelőre nem tapasztaltam, de ez nem jelent semmit. Attól nálad valami miatt lehet, hogy gebasz van. -
#21728 5 perc és megvizuálom -
#21727 Nálam vmi nem kóser a minyóval az utsó peccs óta.
A kollektív gázkar állandóan visszaforog alapra a maximumról és egyből jön a generator failure üzenet. Nomeg persze s gép is lezuhan.
Áttettem másik gombra hátha ütközik valamivel de így sem jó.
Ki tudná próbálni valaki hogy nála is ilyen?
Egyre jobban félek a peccsektől, most gyakorlatilag a két kedvenc modulom, a Mig21 és a minyó használhatatlan. -
#21726 Kíváncsi vagyok, hogy mikor törlik....
-
#21725 Mármint a tükör? Ja. -
sakkay #21724 Gondolom be van klikkelve az opcióknál, hogy működjön. Én Örülök, hogy kész. Tényle arra számítok, hogy24.... -
#21723 Ja. És peccs ide, peccs oda - az embarking/disembarking továbbra sem jó -
#21722 Hát.. inkább mégse. van még mit kalapálni a minyón. A tükör például úgy szar, ahogy van.
-
#21721 -
sakkay #21720 Nahát Ugorhatnak a mi-24re.. -
sakkay #21719 Ja persze, ugyanezt gondolom. Csak mondom beteszem. -
#21718 Belsimtek Mi-8 > Kiadva :)
-
#21717 Ez a cikk még az Aranysasban szerepelt anno, pár éve (vagy az is lehet hogy az Aero magazinban).
Érdekes szituáció az biztos, bár szerintem nem kell túl misztifikálni. Gondolom az amcsi pilótát sem érdekelte különösebben hogy a 24-es csöve elé került egy pillanatra. Elkövette azt a hibát hogy türelmetlen volt és leállt forgolódni, holott simán erőből megoldhatta volna ezt az egészet tisztes távolból.
Természetesen ettől függetlenül szép teljesítmény a helikopter pilótáktól, távolról sem akarom kicsinyíteni a teljesítményüket. -
sakkay #21716 Dcs fórumon találtam a Mi-24 topicban.
Marha érdekes! -
levy668 #21715 Oké rádumáltál:)
Nem volt túl nehéz, mert igencsak hajlottam felé, de gondoltam előtte megkérdezem a tapasztalatokat azoktól akik használják.
Fel a fejjel, a vkb már fejleszti a mamba utódját, elérhetőség kb 10 éven belül:) (elég jól néz ki)
Vkb Gunfighter -
#21714 Mielőtt megvettem én is sokat gondolkodtam hogy kell-e ez nekem, ennyivel jobb-e mint pl. az x 52, de tényleg nem egy kategória a kettő.
Én ledöbbentem mennyire precízen lehet vele célozni, repülni, finoman manőverezni.
És pl. a Minyóhoz is nagyon jó, meg a Messzerhez, propos gépekhez is.
A Mig meg a modernebb gépek kiszolgálásához alig kell a billentyűzetet használni, szinte mindent rá lehet pakolni.
A Black mambát én is néztem, csak sajnos nem lehet kapni.
Szóval ja, ha teheted akkor lepd meg magad a Warthoggal, szerintem nem fogsz csalódni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.02. 10:16:40 -
levy668 #21713 Köszi!
Nekem is volt x52-őm, de az egy idő után kotyogós lett sajna.Pedig nem volt rossz.
Az viszont örömteli, hogy a használt cucc is megbízhatóan működik.
Egyre inkább az az érzésem ,hogy majd jól "meglepem" magam karácsonyra egy Hog-al:) -
#21712 Én nemrég vettem egy warthogot használtan, és egy saitek pedállal használom.
Nagyon durván jó cucc, előtte x 52 és ms sidewinder ffb joy volt amiket használtam.
Marha jó vele repülni főleg csöves gépeket, de a ww2 gépekhez és a helikhez is frankó.
Ha van rá léd akkor ajánlom, nekem nagyon megérte.
Csináltattam rá egy extensiont meg bezsíroztam a belsejét, így még precízebb picit. -
levy668 #21711 Ja, köszi.
Az a tfrp egész pofás nem is láttam még, a twcs is nézegettem, de az visszalépés lenne a CH pro throttle-től(ez van jelenleg, nagyon jó).
Pedálom van, egy saitek pro flight(az én igényeimnek megfelel egyenlőre).
Nem csak az a10-et nyomom, de úgy látom simán tudnám használni ka-50(másik nagy kedvenc), sabre, mig-15 stb gépeknél is a warthog-ot(az a jóó sok gomb) -
gantus68 #21710 Van T16000-hez illő hotas+pedál, szvsz. Ha csak a10c, akkor warthog.
twcs
tfrp -
levy668 #21709 Üdv urak!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni.Úgy érzem kezdem egy kicsit "kinőni" a jelenlegi játékvezérlőimet (t16000+ ch pro throttle).
Érdemes lenne megvennem a warthog hotas rendszert?Ellene:Sok rémhírt olvastam itt is(meg máshol), hogy meg lehet szívni, mert időnként gyorsan random romlanak el, hébe-hóba a minőséggel is gondok vannak. Egyéb ok mellette:mostanában nagyon bele vagyok zombulva az a10c modulba(őszi leárazás), egyszerűen imádom.
Az anyagi részét kigazdálkodtam régebben, mivel egy vkb joy-ra fájt a fogam és elkapkodták mielőtt rendelhettem volna.Így jártam.
Szóval a kérdések:
-maradjak a jelenlegi konfignál mert nem ad annyi pluszt a warthog hotas?
-vegyem meg nyugodtan nem fogom megbánni?(esetleg majd a stick részét használhatom egy vkb joy-ban pár év múlva :))
válaszokat előre is köszi.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2016.12.01. 22:15:54 -
#21708 Srácok. Nem ismertek valakit, aki tud és kara is rugót készíteni? Egy vagy két darab kellene, szóval nem egy teherautónyi.
Találtam egy céget, írtam is nekik, de hát... elmehetnek a búsbüdös picsába. -
#21707 Lehet, hogy téged nem érdekelnek a ww2-es gépek, de sokakat igen, és a ww2-es vonal egy tök logikus lépés volt. A P-51 már sokkal korábban elkészült egy interjúban Yo Yo mesélt erről, hogy egyrészt ők is tesztelgették a légcsavaros FM-et, de egy megrendelő kifejezett kérésére csinálták meg a Musztángot (aki ki is perkálta a fejlesztési költségeket). A Fóka jött utána, mint ellenfél, ez még az RRG stúdió beszállása előtt. Aztán jött a CloD-tól kirúgott Luthier, és hozta az ötletét a géppark fejlesztésre, amire kickstarteren össze is szedett egy valag pénzt. Semmi gond nem lett volna, ha nem úszik el a költségekkel, mert így az ED-nek kell befejeznie azt, amit elkezdtek, hogy botrány nélkül megússza. Ez tényleg qrva nagy probléma, nem látunk bele, hogy ezt milyen "szakember" számolta át, mire és mennyi pénzt költöttek el, de az alapötlettel, hogy nyissanak egy új piac felé úgy, hogy elvileg nekik semmibe nem kerül, azzal semmi baj nem lett volna (ami a korszakot illeti, amekkora ugrások a sugárhajtásúaknál amúgy is vannak, mondhatni a ww2 még profilba is illeszkedik :D F-86 vs Mig-15 tuti közelebb van hozzá, mint hozzánk). -
#21706 Velem lehet beszélni Balázs, jöhet az IS ;)
Közbe meg belelóg a kezünk a bilibe :( -
#21705 Én csipáznám, de ha választani lehet, akkor inkább F-111F. -
#21704 Egy elképzelt NATO vs Vsz háborúban a svédeknek is nekimentek volna és a NATO-val harcolt volna együtt. A Viggen egyáltalán nem kétségbeejtően rossz választás. A II. vh-s vonalnál fényévekkel értelmesebb. -
#21703 Egyhangú? Nem mondod.
Inkább nem mondok semmit :D -
#21702 Háát. Én egy Vietnami vagy 1. Öbölháborús hadszíntéren egy csapásmérést az Intruderrel én mindennek éreznék csak egyhangúnak nem.. :) -
MBW126 #21701 Én is örülök ennek a svéd batárnak, bizonyos szempontból jobban, mint a 23-asnak, mégha utóbbi repült is magyar felségjellel. Bár a Viggen csak egy üzemeltetőnél szolgált és nem is harcolt, repülésműszakilag jelentős: a kacsa elrendezés teszt platformja volt, s a vele szerzett tapasztalatokra épültek az eurocanardok, azaz a Rafale, Eurofighter, Gripen, ezeken kívül érintőlegesen a Lavi. (Amivel szerzett tapasztalatok ugyebár a Nagy Falon túl segítették a J-10 létrejöttét.)
Az Intru nyilván ikonnak ikon, csak épp az egyhangú egysíkú egyfeladatúság ikonja.
Utoljára szerkesztette: MBW126, 2016.11.29. 19:52:32 -
#21700 :)