Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A képek alapján nekem nagyon tetszik...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.12.04. 18:03:17
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Láttam hogy lehet még a küldetésszerkesztőben az AI gépekhez aerobatikus feladatokat adni, nem minden gépnél van ez az opció, ez miért van? Próbálgattam őket de nekem nem müködtek, hogy kell csinálni hogy ezek is müködjenek?
Erre gondolok
A másik, ma Mig-21-el kilőttem egy IR rakétát, és utána be tudtam fogni a kilőtt rakétát és tudtam is rá egy másik rakétát lőni, persze nem érte utól, de nagyon tetszik hogy ez is müködik benne, gondolom a valóságban is igy müködik, régebben próbáltam ilyet Su-27-el, ezt is meg a napra inditani, IR rakétát mikor nem volt célpont, de azzal nem müködött.
Jó ideje kalapálgatja már, remélem sikerrel befejezi:
eddig csak a 1.5 beta module manager ben neztem eddig.
Latom elerheto a Nevada map.
A-10C beta vasarlo vagyok, meg is kaptam a serial numbert a maphoz, hogy tudom ezt letolteni?
mert a module manager ben nem talalom, a DCS oldalan pedig azt ajanlja, hogy M manager bol telepitsem.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.12.01. 21:46:03
Ka-50
Köszi!!!
Hétvégén rá is próbálhatnánk!
Vagy hétközben, de szerintem most mindenki a 2.0 át nyaggatja.
A Béna.
Pl: a Hind esetében ne egy harci helikoptert képzej el, hanem egy olyan állapotú valamit, ami max fémhulladéknak jó.
Meg aztán ugyebár az ilyesmit aukción szokták értékesíteni. Akarhatsz te a fémhulladék Hindedért 10 milliót, ha a legnagyobb ajánlat rá 1 millió forint. Akkor annyiért fog elkelni.
Érdemes észben tartani a közgazdaságtan egyik szabályát: Egy dolog annyit ér, amennyiért valaki hajlandó megvenni.
Értem én persze hogy Magyarországon nagy divatja van a tolvajozásnak.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.01. 20:44:12
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
vagy egy MI-24D ért 1Milla?
Vagy egy 12,7-esért 27E ft?
Esetleg egy Éles SZ5M rakétáért 1600Ft???
Valóban máshol is eladják. De máshol valahogy nagyobb a múltja ezen eszközök egy részének kiállítására esetleg eladományozására....
Vajon külföldről tudnánk venni Hadihasználhatatlan dolgokat ilyen vagy hasonló áron? Ez nem értékesítés volt. Szebb helyeken szabad rablásnak hívják...
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.12.01. 20:13:03
Az árakon sem kell fennakadni, függ attól hogy milyen állapotban van a cucc, és hogy a vevő mennyit hajlandó fizetni érte, tehát gyakorlatilag mindegyik szerződés esetében más. Én se fizetnék túl sok pénzt egy olyan Mi-8asért, ami 1994 óta nincs repülhető állapotban(pl:alkatrészkannibalizmus miatt, hogy ismét kicsiny légierőnk történetéből merítsek példát), és azóta állt valahol anélkül hogy szerelő látta volna.
Isten nem bottal, hanem VMware.
FELHÁBORÍTÓ!!!
http://www.kormany.hu/download/4/d6/50000/HM%20inkurrencia%20szerz%C5%91d%C3%A9sek%202012-0101_2015-0331.pdf
Nekem az A-10 van meg igaz az az originről, de regeltem a DCS oldalán is, és ahhoz telepítettem.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Íme a legújabb kiadás. Georgian Conflict V5
Ami változott:
- Vörös védővadászok aktívak
- Vörös AI csapásmérők Gudauta térségében
- Behívható Harci helikopterek Gudauta elfoglalása után Földi parancsnok által (a jármű, amivel behívhatóak Sochin található Ground Commander néven)
- Behívható SU-25TM gépek Gudauta elfoglalása után Földi parancsnok által
- Páncéloserők érkezése Gudauta reptérre annak elfoglalása után
- Fokozott AI CAP jelenlét
- Fokozott légiharc tevékenység
- Újratervezett AWACS útvonal és kíséret
- Guruló úton Elakadó gépek nagy része javítva, újratervezve
- +MI-8 feladatok
- AI F-14 járőrök agresszivitásának növelése
- Egység deaktiválások módosítva
- 1-2 kisebb hiba egységelrendezések javítva
Azt hiszem ennyi.
Üdv.
SnowFox
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ka-50
Ka-50
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.11.30. 19:56:08
Ka-50
Vagy csak akkor használhatom ,ha megveszem a Nevadát is?
Valahogy nem tiszta