36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
gantus68 #21779 Kicsinyes és buta emberi hozzáállás, pár csaló miatt bűnhődjön az összes becsületes...
Más, crossfire/sli rendszert használ-e sikeresen valaki? Nálam az fps duplázás megvan 1.5 alatt, ha profilt készítek neki, de az ég villog. 2.0 alatt is ez a helyzet? -
#21778 Hát igen, sajnos egyre xarabb lesz ahelyett hogy javítanák.
Pedig a kabin pl a legdurvábban kidolgozott amit a DCS-ben eddig láttam. Mindenkinek azzal promózom a játékot, virtuális szemüveggel olyan hogy lefosod a bokádat.
A repmodellje meg a többi dolog meg egyre rosszabb.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.07. 08:07:30 -
#21777 A 21-es modul egy ótvar. Látszik, hogy nincs már benne Laci keze a dologban. Nekem csinált már olyant és csak a 21-es, hogy semmit nem cseréltem, semmi nem történt... eszer scak szólt, hogy legyek már olyan fasza gyerek és aktiváljam már.. -
#21776 Hmm, lehet ez a szigorítás is az utsó peccsel került be.
Én kb 2 hete raktam be próbaképp egy gtx 1070-est, de nem szólt a Mig meg semelyik másik modul sem hogy aktiváljam. -
gantus68 #21775 Kivettem az egyik vga-t a gépből és a MIG21 szólt, hogy aktiváljam ?!
Lassan, ha másik monitoron nézem, vagy megváltoznak a fényviszonyok, vehetem meg újra a modult... -
#21774 Na megtaláltam, GameStar-on volt a letiltott Ubisoft-os kódokkal kapcsolatban egy cikk, a szövegben hivatkozásokban az előzmények is benne vannak. http://www.gamestar.hu/hir/ubisoft-digitalis-kod-letiltas-kinguin-kozlemeny-158301.html
Szerintem nagyon tanulságos cikk, főleg a nyilatkozataik, hogy ezek után kit és mennyire tartanak hibásnak... -
Solt #21773 A VPN azokhoz a játékokhoz kell, amelyek régiózárasak. Az a játék amelyik nem régiózáras, azt aktiválhatod bárhol, teljes értékű játékot kapsz minden variálás nélkül. Amennyiben az adott kiadó úgy dönt, hogy a játéka nem régiózáras, de eltérő régiós árazást használ, ebben az esetben indul is a kajferkodás... Még egy oldal is volt erre, ami listázta ezeket a játékokat, de már nem működik. LINK
Azt nem tudom, hogy manapság ez még mennyire működik, de pár éve virágzott ez a biznisz. Ennek a visszavágására vezette be a steam a VPN tiltást, hogy legalább a régiózáras játékokat kivonják ez alól.
-
Paladin #21772 Nézd, én azt tudom, hogy több cikket láttam már az elmúlt pár évben, ami a viszonteladás problémájáról írt. Nyilván így, hogy nem tudok linkelni, mert a fene se emlékszik már, a levegőben lóg az érvelésem.
Lehet, hogy naív vagyok, hogy azt gondolom, a valóban illegális húzásokat meg tudnák fogni (ahogy voltak is ilyen letiltások), csak a viszonteladói trükközéseket nem. -
#21771 Elég jó rálátásom van a kiadói oldalra is, pont most vagyunk olyan tárgyalásban a steam-el, hogy milyen kártya garanciákat lehet és kell bevezetni ha náluk árul valaki. Hidd el, ez egy qrvanagy probléma, amit csak tetéz az, hogy a naív vagy cinikus júzerek tovább terjesztik ezt a "nem is biztos, hogy lopnak" marhaságot. De. Lopnak. Ebből élnek. Aki náluk vásárol, az meg ne legyen olyan álszent, hogy ezt próbálja kimagyarázni valahogy. -
Paladin #21770 " Elhinni azt, hogy ez csak a kiadók által gerjesztett hiszti, és az oldalakkal minden rendben van, az nagyon naív vagy inkább cinikus hozzáállás..."
Ja, még erre annyit, hogy ne érts félre, nem azt állítom, hogy kamu minden rossz hír, és ezek az oldalak grál lovagok.
Csak annyit akartam jelezni, hogy azért a kiadók sírását is fenntartással kell fogadni. -
Ludowik #21769 Originen is ha beszerzed a kulcsot és be vagy fizetve az origin acessre akkor az alap játékod megkapja a prémium besorolást és tartalmakat .Ha lejár az előfizetésed van olyan hogy az alap játék is törlődik nem csak a prémium. A bf4 et be se tudtam rakni originbe mert már felhasznált kulcsként kezelte! -
Paladin #21768 Most tényleg ennyi jött le a példából? :)
Nem minden játékot terjesztenek kizárólag digitálisan, és gyakran különböző árakat állapítanak meg egyes országokra/régiókra. Kiadó függő hogy ezt milyen korlátozásokkal kötik egybe, pl. valóban régiókötött a cucc.
Ilyenekre utaznak. -
Paladin #21767 De hogy ellene is beszéljek: sok esetben nem olcsóbb a cucc, csak a figyelmetlen felhasználó nem választja ki az országára vonatkozó áfát. Persze az oldalak nem tesznek azért, hogy ezt könnyű legyen észrevenni.
-
#21766 Most te komolyan azt akarod elhitetni velem, hogy ezeken az oldalakon ilyen több éves játékok teszkós akciós kódjait árulják? Ne legyünk már ennyire komolytalanok basszus :(
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.06. 11:29:05 -
Ludowik #21765 A másik repcsi tankos játéknál vettem anno rubelért prémiumot meg modult. Az ottani csigások nem vették el a cuccainkat csak régiós korlátozást vezettek be. Magyar országról bejelentkezve csak euró van meg dollár és kész. Japánban távol keletieknek volt akció be regeltünk egy páran a prémium ajándék repcsiért. Erre pár hete szóltak, hogy aki így jutott hozzá a távol keleti cuccokhoz az válassza le a fiókját a japcsi oldalról , mert a felhasználói feltételeket sértettük meg. Írtam a supportnak leszedték a fiókomat a távol Keleti oldalukról elvették a matricákat meg a festéseket, de a repcsi megmaradt azt nem bántották mert ugye nem vásároltunk, csak nekünk ott semmi keresnivalónk nincs. Mondjuk a Kínai oldalon átszámítva 5- 10 euróval is olcsóbb néhány cucc meg rubelben is de nem vehetem meg mert régiós korlátozásom van. Benne van a felhasználói feltételek között. -
Paladin #21764 Amit Solt is írt. Plussz a nem digitális terjesztésben is vannak durva árkülönbségek.
(Mondok példát. Nálunk pl. Arma 3-at fél évvel a megjelenés után kétezer forintos budget kategóriában lehetett venni több helyen. Miközben steamen, Bohemia store-ban még simán harminc euro feletti áron futott.) -
#21763 Inkább platform függő. Értem ezalatt, hogy Origin alatt még működhet, de a nyelvi beállítások már nem lesznek jók, Steam alatt meg VPN nélkül már fel sem tudod installálni. -
#21762 Ez nem oylan egyszerű, igen, fel lehet tenni orosz kulcsot európai steamre, de ahhoz VPN-el kell ezt hazudnod a steamnek, hogy te oroszországból játszol (már eleve ez is illegális, de nyilván sokan leszarják, ha olcsóbb lesz a játék). Ha a setupon és a főmenün átverekedted magad oroszul, akkor a játékok nagy része amúgy is angol szinkronos, max nem kapcsolod be az orosz subtitle-t és sok problémád nem lesz vele. De erről a vevőnek nyilván tudnia kell, és ismernie kell a módszert is, hogy hogyan kell trükköznie vele. Ezeken az oldalakon ilyenről szó nincs.
Ez egyébként egyáltalán nem új, mi már 10+ éve a régi il2-vel megszívtuk, hogy amikor itthon 5000 Ft volt egy CD, kint meg 700 Ft, akkor mi is berendeltük párat, de az angol verzióra fel sem települt, ami standalone felment, az meg nem volt használható másképp, csak orosz nyelven.
Ha meg az oldalon eladó cuccok árát nézed, mi abban az üzlet, hogy ugyanolyan áron továbbadj valamit, mint amin megvetted? Ha ott valaki pl. fél áron árul, az tuti, hogy még annál is olcsóbban jutott hozzá, és aki ebből él, az nem 200 Ft-os árréssel dolgozik. Akkor lehet tippelni, hogy mennyibe is került az neki ténylegesen?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.06. 11:21:23 -
Solt #21761 Más a régió kód, és más a régiós árazás... mostanában már annyira nem követem ezt, de régebben sok orosz szó szerint abból élt, hogy a régiós árazás miatt náluk olcsóbban kapható nem régiózáras játékokat gift-ként árulták steam-n. :) -
Solt #21760 Ez már játékfüggő... -
#21759 Amit itthon korlátozás és nyelvi problémák nélkül legálisan fel tudsz telepíteni steam alá, az nem régió kódos serial. A régió kód a nyelvi és területi beállításokat is korlátozza, battlefield1 topikban is volt ki ezen kesergett, hogy kiadás előtt az oroszoknál olcsóbban megvett játékkal azt hitte mekkora üzletet csinált, aztán amikor indult a pre-season, akkor látta, hogy nincs benne más nyelv, csak orosz
-
#21758 Na igen. Csak nem biztos, hogy Európában tudod aktiválni a ruszki régiós cuccot.
Nem mindenhol alkalmazzák ezt a fajta szűrést, de ahogy olvastam egyre inkább ez IS bekerül a szűrések közé, nem véletlenül. -
Solt #21757 Van a steam-nek is régiós árazása... ugyanaz a játék drágább nyugaton mint keleten... az orosz piacon durva eltérések tudnak lenni. -
#21756 Ne nevettess! A buyer opció meg csak még több bevétel ezeknek a szaroknak. Ennyi.
-
#21755 Milyen "olcsóbb piacra szánt alacsonyabb árú cuccról" beszélsz? Épp te kezded azzal a hsz-t, hogy "nem kell mindent elhinni", és aztán az ekkora bullshitet csuklás nélkül terjeszted? Hol léteznek ezek? Van a steamnek olcsóbb piaca mint a steam store? Mondj már legalább egy ilyet, mert akkor odamennék venni én is legálisan...
BoS oldalon Jason írta valahol, hogy neki évente több millió forintnyi dollárjába kerül visszafizetni a hitelkártya tulajoknak a lopott hitelkártyákkal kifizetett és gyorsan továbbadott kulcsokat, amiket ezeken az oldalakon árulnak. A kulcsokat nem "nem tudják", hanem nem akarják törölni, mert aki olcsón vásárol ("jóhiszeműen"), nem azok követték el a lopást, ők csak ("jóhiszemű") orgazdák. Volt ilyen egyébként, hogy tömegesen visszavontak kulcsokat valamelyik játéknál, volt is belőle nagy felháborodás, és a kiadók ezért nem reszkírozzák, hogy olyan shitstormot kapjanak a nyakukba, ami az után volt, inkább lenyelik a veszteséget, amíg kezelhető mértékű.
ED-nél átálltak erre a kézzel történő serial átvezetésre, úgy tűnik ott már annyira komoly ez a probléma, hogy már fizetett alkalmazottaknak kell ezt a mai világban tök egyszerűen automatizálható feladatot elvégezniük, hogy kiszűrjék a trükközőket. Elhinni azt, hogy ez csak a kiadók által gerjesztett hiszti, és az oldalakkal minden rendben van, az nagyon naív vagy inkább cinikus hozzáállás... -
Paladin #21754 Akkor nem láttál még semmit ;) Vannak elég "shady" weboldalak, amiből simán kinézem hogy csalással szerzett kulcsokat adnak.
Nyilván az én tapasztalatom csak egy, de kinguinon vásárolgattam az elmúlt három évben úgy egy tucat játékot legalább, volt amit előrendeléssel, és nulla problémám volt.
Köztük volt olyan pl. a Hoi4, aminél előtte a paradox nagyon mondta, hogy nem fog működni, amit nem tőlük vagy steamen vesznek. Aztán mégis.
(Egyébként van buyer protection, ha nem működne a kód.)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2016.12.06. 10:17:32 -
Solt #21753 A Green Man Gaming tudtommal hivatalos viszonteladó... -
#21752 Ezeknél nem igen van homályosabb forrásból operáló oldal. Az, hogy eddig kevés kulcsot tiltottak le, még nem jelent semmit.
Sztímen azért jó páran rábasztak már a kinguinra és társaira.
De engem egyébként kurvára nem érdekel, hogy ki és hol veszi a cuccait. -
Paladin #21751 Szerintem azért nem kell mindent elhinni. Tuti vannak homályosabb forrásokkal operáló oldalak is, de a g2a, meg főleg a kinguin nem hiszem hogy olyan.
Egyszerűen olcsóbb piacra szánt alacsonyabb árú cuccot szereznek meg, és adják el. Naná, hogy ez nem tetszik a forgalmazónak, és kiabálnak kígyót-békát.
Hogy most tényleg leszenek-e szankciók, azt nem tudom. De régóta, és sok terjesztő fenyegetőzik már azzal, hogy nem fognak működni a nem steamen vagy tőlük vett kulcsok. Eddig még nem hallottam olyat, hogy ez így is lett volna. -
feca1229 #21750 Mikor megtudtam, pár hónapja, hogy nem biztos, hogy tiszta az oldal azóta persze én sem veszek semmit sem onnan.
Csak bántana ha valamiért kiadok pénzt és azt nem használhatom, bár megértem E-ék álláspontját is.
Mindenestre bízok benne, hogy nem valakitől ellopott modulm van, hanem a gazdája adta el. -
#21749 Sajnos az összes hasonló oldal megbízhatatlan (greenmangaming, kinguin, g2a, cdkeys, stb)
Nem lehet tudni honnan szerzik a kulcsokat, lehet ogy lopott bankkártya adatokkal veszik őket és így mossák a pénzt, stb.
Sajnos ez van, drágább a steam meg az ed shop, de jobb a békesség. Régebben én is vettem onnan játékot olcsóban,
Múltkor a BF1-et akartam megvenni olcsóbban de aztán megvettem az Originen, nem kockáztatok inkább.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.06. 08:26:28 -
#21748 Feca. Nekem nem kell magyarázkodnod :) Nem ítéllek el amiatt, hogy ott vásároltál vagy ilyesmi, érted, nehogy félreértsd.
Arra már nem emlékszem látod, hogy utólag taglaltuk, hogy miért nem jó onnan vásárolni.
Én így elhiszem, hogy jóhiszeműen vásároltad, de EDét ez pont nem fogja érdekelni.
És még valami. Bár nem lepődnék meg azon ha kibannolná ezeket a kulcsokat, de engem az sem zavar ha maradnak.
Sajnos EDe nem a jófejégéről híres, mert ha jófejek lennének, akkor találnának valami megoldást.
Esetleg tényleg azt kellene megpróbálni, hogy visszafizettetni a pénzt ezzel a Kinguinnal.
Lehetne arra hivatkozni, hogy te jóhiszeműen vásároltál hisz' nem említik sehol, hogy ezek a kulcsok nem legálisak (nincs róla szó gondolom a Kinguin weboldalán vagy a vásárlási feltételeknél), most viszont a termék tulajdonosa EDe jelezte, hogy ezek illegális cuccok ezért kéred vissza a pénzed. Hátha...
Vagy meg kell várni, hogy EDe mit lép és ha banolják esetleg a kulcsokat, akkor visszaszerezni a zsetont. -
feca1229 #21747 Én tényleg úgy voltam vele! Miután megvettem azután lett itt taglalgatva a téma, hogy a kiinguin.net oldalán jobb nem vásárolni mert nem mindig tisztességes úton jutnak hozzá az eladásra kinált árukhoz! Nyilván ha tudtam volna, hogy ez olyan embere akitől ellopták, vagy másmilyen csalárd módon jutottak hozzá, tutti nem veszem meg hiszen én sem szeretném ha velem ilyen történne!
Én abban érzem magam hibásnak, hogy mielőtt megvettem olcsóbban a modult azután kezdtem el utánna olvasgatni a oldalról, nem pedig előttel! tehát mint mint mondtam tényleg jóhiszeműen vásároltam! Fent tartom most is! Nyilván mindenki a saját felelőségére vásárolgat, csak én hülye voltam és nem jártam körbe a témát, és csak azután kaptam észbe, hogy itt a topikon több ember jelezte, hogy nem jó onnan vásárolni! Az a helyzet Leon, hogy nem mindenkinek nyilvánvaló info ez!
Nekem is van egy modulom amitől szivesen megszabadulnék, gondoltam ez is olyan oldal.
Máskülönben pedig nem szoktam lopott holmikat vásárolgatni, ha tudom róla, hogy lopott, de ezzel szerintem igy van a legtöbb ember, ezért írtam, hogy jó hiszeműen vettem meg a modult!!!
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2016.12.06. 07:24:45 -
#21746 Feca. Erről sok mindent el lehet mondani, azt, hogy jóhiszeműen vetted na azt pont nem.
-
feca1229 #21745 Nem vagyok megijedve! :-) Csak szerul esne ha fizettem valamiért, teljesen jóhiszeműen, és azt utánna nem tudnám használni. Máskülönöbben meg honnan tudják, hogy honnan vettem, van hozzá serial, tisztára úgy néz ki mintha a hivatalos oldalról vettem volna... -
#21744 Nem írják konkrétan, hogy el fogják venni. Nem kell megijedni :)
Aktiválni nem lehet vagy nem lehet majd. -
feca1229 #21743 Most megnéztem eddig működik a modul, vagy lehet ha multiban játszom vele akkor veszik el tőlem? -
#21742 Én megkérdeztem anno a szupportot, ezt válaszolták. Mint olvasható azt nem mondta akkor ki, hogy illegális, de javasolta, hogy legális forrásból vedd meg a cuccot.
Gondolom mostanra lett elegük abból, hogy esetleg többeknek eladták ugyan azt a kulcsot és nem tudják normálisan használni az adott modult. Meg hát ez anyagi veszteség is nekik.
We get a lot of complaints related to this resellers.
There have been cases, they were selling the keys belonging to other users
We recommend that you purchase the keys on our official e-shop or through Steam
Best regards and many happy landings !
Konstantin "MotorEAST" Kharin
Eagle Dynamics IT Team -
#21741 Nem csodálom és szerintem lesz belőle probléma. Volt már róla szó itt, én nem javasoltam.
-
feca1229 #21740 https://forums.eagle.ru/?langid=1
Ezt láttátok már?
Nekem csak egy modul van a Kinguintól. Remélem nem lesz probléma!