Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.12.16. 21:50:26
Ka-50
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Az EDE is ugy érezte tisztázni kell, hogy most milyen verziók vannak használatban ,mert elég nagy volt a kavarodás az utóbbi időben, hogy most melyik melyik
Azt hiszem megvárom amíg kijavítják ezt. Az EDGE nélküli 1.2vel repülni felesleges már.
Az 1.52 és a 2.0 között jelenleg a legnagyobb eltérés a térkép.
A Fekete-tenger akkor kerül be a 2.0-ba ha a Nevada kvázi bugmentes lesz -> jövőre...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ka-50

Nézzetek majd rá a HDF59 szerverre. Tegnap a küldetésemmel teszteltük és stabil volt.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
(mondjuk azt nem értem, hogy miért vsync mellett tesztelt...)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.12.12. 11:15:46
www.smart-bus.hu
Isten áldja a pogányokat!
www.smart-bus.hu
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A képek alapján nekem nagyon tetszik...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.12.04. 18:03:17
Láttam hogy lehet még a küldetésszerkesztőben az AI gépekhez aerobatikus feladatokat adni, nem minden gépnél van ez az opció, ez miért van? Próbálgattam őket de nekem nem müködtek, hogy kell csinálni hogy ezek is müködjenek?
Erre gondolok
A másik, ma Mig-21-el kilőttem egy IR rakétát, és utána be tudtam fogni a kilőtt rakétát és tudtam is rá egy másik rakétát lőni, persze nem érte utól, de nagyon tetszik hogy ez is müködik benne, gondolom a valóságban is igy müködik, régebben próbáltam ilyet Su-27-el, ezt is meg a napra inditani, IR rakétát mikor nem volt célpont, de azzal nem müködött.