36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ludowik #21819 Ó ha ilyen lenne! Akkor használnám is többet:D ennek max az enyém a 70 % a.:( -
wolfhgb #21818 Nem ilyen, kicsit jobb! :) -
wolfhgb #21817 Igen, minden repulhető gép kabinja 3d s és ok s oculussal. -
#21816 Urak,
megvan vkinek közületek a Flaming Cliffs 3?
Az lenne csak a kérdésem hogy az abban szereplő Mig 29 és SU 33 kabinja is 3d? Oculussal repülve is okés? -
#21815 Nálam még szebb is. Mondjuk a kép nem mozog :) -
#21814 Igen, mert azon a napon mikor felvette, volt is áramszünet... -
#21813 Paks kettőn nyomatja. -
#21812 Gondolom mindenkinél ilyen a DCS...
-
Solt #21811 Urak,
Van valaki aki a III. kerület környékén lakik, van rám cirka 15 perce, és van olyan VGA-ja amin van mini displayport, vagy displayport kimenet? -
#21810 Hasonmások...
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2016.12.11. 19:10:31 -
gantus68 #21809 -
gantus68 #21808 kapni, of course -
gantus68 #21807 Ezt a mindenki hulye hozzaallast kerlek hanyagoljatok. En lattam quadrot es egyenerteku geforce-ot autocad-be mukodni, softmod-oltam geforce-t es nem ugyanaz a ketto raadasul ma a hasznaltpiacon egesz jo aron lehet kapbi regi quadrokat, amik a belepokategoriaba jok. Uff -
Colos1357 #21806 Ez nagyon OFF lesz.
Szokták ajánlgatni tervezésre a több százezer illetve millió forintos Quadro meg mif@szom kártyákat. Ez sok esetben parasztvakítás, mert csak akkor van rá szükség, ha 1. szimulációs programot használsz, amely kihasználja az általános számítási kapacitást, 2. több 1000 alkatrészből álló dolgokat készítesz, pl. komplett autók, bár ekkor is csak RAM kell, az meg az újabb GTX -ekben már van rendesen. Szokták kötni az ebet a karóhoz, nálunk is volt anno pár emberke bemutatni a szoftverjét (SolidEdge, Catia, UG, Creo), és mindegyik a Quadro -t ajánlotta.
Én mindegyiktől megkérdeztem, hogy legyen szíves magyarázza már el, hogy egy maximum 100 alkatrészből álló terméknél milyen előnyt jelent nekem a 800'000 forintos Quadro kártya egy 80'000 forintos GTX gamer kártyával szemben, mikor ugyanaz a GPU van bennük, és csak annyi a különbség, hogy a GTX -ben le van felezve az általános számítási kapacitás?
A válaszok:
- hát őőőő..
- izé...
- aaaa...
Szinte mindegyik megjegyezte az első hebegés-habogás után, hogy más különbség is van. Megkérdeztem, hogy például? Erre megint a fenti válaszok jöttek. Volt egy félig értelmes válasz is: "Rá van optimalizálva a szoftverre..." Mondom ez akkor jó, ha 2000 alkatrészből készítem el az összeállítást, de nekünk max 100 alkatrészünk van.
Az egyik a végén beismerte, hogy igazam van, de nekik minden esetben azt kell mondani, hogy csak a Quadro....
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2016.12.11. 09:56:42 -
#21805 Ha nem egy komplett motort akar megtervezni és leszimulálni autócadben akkor felesleges a firepro egy mezei gamer kártya is megteszi.
Legalább is nekem még nem volt olyan aminél akadályba utközött volna , hogy csak egy 4850es VGA volt a gépembe.
Főiskolai tanulmányokra meg főleg -
#21804 Á, még "csak" főiskolára jár, szóval azért nincs úgy eleresztve anyagilag. :)
Meg gondolom nem komolyabb feladatokra kell neki. Mezőgazdasági gépészmérnök karra jár, biztos ahhoz kell.
De köszi és átadom neki! -
gantus68 #21803 Én szoktam összerakni gépet alkatrészekből.
AutoCAD-hez nem kell atomerőmű, de professzionális vga igen, kezdésnek 8 gb ram és egy Firepro w2100 vagy K420 quadro elég, ezt be lehet rakni egy mini-itx házba is. Monitorból szintén jobb javasolt, inkább a képpont-távolság számít a számítógépes tervezésben, általában dual monitort használnak a tervezők.
A többi pénz kérdése. -
#21802 Frankó lesz, a MiG 23 bejövős.
Ez se most lesz kész ahogy látom, azt írják 2017 végén lesz új infó. -
bgabor911 #21801 Na mi EZ, talán végre lesz egy értelmes BVR képes vörös gép a DCS-ben korrektül kidolgozva?
A fórumok szerint Flogger G lesz, tehát R-73 nem, de R-24 és R-60M lesz rajta. Nagyon várós. Remélem realizálják hogy kis átalakítással egy MiG-27est is csinálhatnának melléje. -
#21800 Onnan nem szeretne vásárolni.
Ezt találtam neki.
Kössz a helpet ;) -
#21799 Esetleg próbáld meg a Hardveraprón, én régóta vásárolok onnan. Lehet hogy találsz valamit a lakóhelyedhez közel
apró
Vagy a másik tippem, hogy általában a számtech boltok is foglalkoznak használt gépekkel, érdemes lehet rájuk kérdezi a közeledben. Egy ismerősöm is most vett egy netezős gépet a helyi boltban, használtan.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.10. 09:19:06 -
#21798 Némi kis helpdesk kellene nekem srácok.
Tudtok valami bótot, ami kifejezetten használt gépekkel foglalkozik, ahová el lehet menni megtapizni a cuccot?
Egy ösmerősöm szeretne venni egy asztali gépet. Nem szimezésre kell :) szóval nem ilyen csilli & villi Paks kell.
Tanuláshoz használná, autocad-et használna rajta. Ilyen hardverapró vagy jófogás nem jön szóba, nem szeretne ilyen helyeken vásárolni.
-
#21797 Háhá, ez a Borisz mekkora, most meg kell hogy nézzem az összes videóját!!!!44!!! -
#21796 Ez gondolom egy orosz Mig-21-es pilóta feljegyzései lehet, esetleg ha van hasonló magyarul valakinek kérem ossza meg.
Utoljára szerkesztette: krisztian005, 2016.12.09. 14:52:30 -
#21795 Mig-21-es kedvelőknek, sajnos ez németül van, ami nekem kinai de még igy is hogy a szöveget nem értettem nagyon jó volt nézni hogy zajlik egy 21-es felkészitése, nem hiszem hogy magyarul is lenne ilyen videó, de ha valaki ismer hasonlót ossza meg.
Boris DCS videója , ismerkedés a szimulátorral orosz módra. -
Solt #21794 Urak,
Nincs valakinek elfekvőben egy VGA-ja amin van displayport kimenet? Max 1 hétre kéne kölcsönbe... -
#21793 Szerintem is! Gondoltam pörgetem kicsit a totyikot. Nagyon várós nekem a 18-as. Sajnos mostanában csak keveset repülök, de ha kint lesz a hordozó miatt is belevadulok újra, mint anno a varacskosnál. -
#21792 a Hornet skin nagyon ott van -
#21791 Mi ki? -
#21790 -
kiskorúbézoltán #21789 Mert mindig győz? :) -
#21788 Szép...szép...de miért nem lángol??? -
sakkay #21787 Nagyon szépek Gabi! -
sakkay #21786 -
#21785 Még pár kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#21784 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Solt #21783 Az a kor, ami alatt semmiképpen nem piszkáljuk a lányokat... efelett már golyó érettek! :D
Egyébként pedig... -
sakkay #21782 Akkor mi a 14? -
Solt #21781 A 30. nap a vízválasztó, onnantól kérheted vissza a pénzt. -
sakkay #21780 Két hete pénteken vittem vissza a videókarit. Holnap lesz 14. nap. Gondoltam odanézek mi a fax. Jól emlékszem első körben 14. napig kell valamit nyögniük ugye?