36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #21899 Igen, ez már a CV1, de erről egyelőre inkább wolfhgb-t kérdezd, neki régebb óta megvan, jobban képben van vele. Célt még nem kerestem, csak örömrepkedek... :) -
#21898 Most, hogy jön a Meteor meg majd az AIM-120D a nyugati gépekre, mondhatni ideje volt ;) -
Solt #21897 Jobb is, hogy csak most lett meg, mert ha ez a szezon közepén üt be, tuti, hogy mostanra csődbe mentem volna! :D -
sakkay #21896 Solt, neked ez már a rendes verzió ügye, nem a kísérleti? Azzal tudsz vizuális célszonosítást? Na jó 100 százalékosan tudom, hogy nem de már elfogadható? Mivel repülsz? -
#21895 -
#21894 Gratula
Én azt hittem neked már rég megvan a rift :) -
Solt #21893 Telitalálat! :D
Egyébként ED előtt le a kalappal, nagyon korrektül megcsinálták a VR támogatást. -
#21892 Most keltél fel a sok repülés után?? :D -
Solt #21891 ;)
@Tom: Alig várom, hogy a kéz követést is megcsinálják... a klikkelhető kabinnal maga lenne az orgazmus! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.23. 11:14:01 -
#21890 FC3-on nem gondolkodtál?
F-15C, A-10A, Su-27, Su-33, MiG-29A, MiG-29S Su-25 -
#21889 Á, Qrvajó lehet. :)
Szimulátort csak 3D TV-n próbáltam TrackIR-el, de még így is ég-és föld volt a sima monitorhoz képest. -
gsg16 #21888 ennyi pénzért vedd meg mindkettőt -
wolfhgb #21887 Azert nem kivanok manoverezo kozelharcban az allig amramozott 15 os seggebe egy 27 est meg meggymaggal sem! :) -
bgabor911 #21886 F-15 természetesen, mert azon AMRAAMok vannak, akár nyolc darab is. Azzal a szutyok orosz félaktív radaros rakéták nem tudnak versenyezni.
Fun fact: Az orosz légierő most kezdte el rendszeresíteni az R-77M aktív radaros légiharcrakétát. Az elődtípus, az "alap" R-77 sosem került náluk rendszerbe. Éppen ezért a sztenderd orosz légiharcrakéta a mai napig az R-27R, egy harmincéves félaktív szutyok, kábé AIM-7F Sparrow szint. Van egy laza húszéves lemaradása az orosz légierőnek ezen a téren is.
Szu-27el remekül lehet légishowt tartani, de légifölény vadászgépként nem ellenfele az Eaglenek a szar fegyverzet és avionika miatt. -
wolfhgb #21885 Udv a csapatban kollega! :) -
#21884 Hello!
Kis segítséget szeretnék kérni. Bizonyára tudjátok, hogy a mai naptól indult a Steam téli vására, rengeteg akcióval. 2 gép között vacilálok, ami 6€: F15C és Su-27. A kettő közül melyiket érné meg megvenni, és miért? Kicsit fogalmatlan vagyok a dolgok terén, szóval ha láma ez a kérdés így, akkor bocsesz. :D -
#21883 Igen, nekem is leesett mindenem amikor kipróbáltam, hatalmas! :) -
Solt #21882 Köszönöm! :) Konkrétan olyan mintha benne ülnék a gépben... amíg nem próbálja az ember, el sem hiszi, hogy ekkora plusz a monitorhoz képest! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.22. 20:19:24 -
#21881 Gratula, jó repülést! :) -
Solt #21880 Háááát Urak... megjött a Rift-m... DCS über brutál állat.... :)) -
#21879 Köszi szépen, ebben i7-es CPU van, ráver az én találataimra! :)
HDD:Igen, de 7200-es fordulatú, nem 5400... elküldtem a testvéremnek! :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.12.22. 20:02:03 -
Ludowik #21878 laptop
Bocs hdd s de én ezt most vettem a feleségemnek karira.
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2016.12.22. 19:54:58 -
#21877 OFF:
Sziasztok!
A testvérem szeretne laptopot venni, és ez ügyben szeretném a segítségeteket kérni.. :) Én nem nagyon nézegettem a mostani felhozatalt, így ha valakinek van jó javaslata (mostanában vett esetleg) szívesen venném!
Ami fontos lenne
- Garancia (>1 év)
- 8 GB RAM
- SSD
- CPU: i5
- Ne legyen fényes a kijelző
Összeg: 250e Ft.
Szerintetek ebbe az összegbe beleférnek ezek a specifikációk?
Köszi a válaszokat! :)
Papa
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.12.21. 20:35:01 -
Rue East #21876 Találkoztam már a nevével, engem sem nyűgözött le, de én azért olvastam el, mert azt írták ez egy jó könyv Spitfire vonatkozásban. -
#21875 Jajjajj ismerős volt a név, Alfred Price könyveit nem olvastam, de már hallottam róla . A "Focke Wulf Az Fw-190-es szolgálatban" című könyvéből idézett pumafórumon egy fórumozó, és azt írja ez a jóember a zuhanóbombázásról, hogy hajók ellen 50°-os zuhanásnál 3°-al kell a gép orrát megemelni és utána 1 mp-el oldani, hogy a bomba biztosan elkerülje a légcsavart. Illetve kis magasságú bombatámadásnál (Steckrubenwerf) is azt írja, hogy 1 mp-el a kioldás előtt kell a gép orrát 3°-al megemelni.
A bombavetésről amit ír, az nagy marhaság, nem csak azért, mert sehol semmilyen bombázásról szóló eredeti tankönyvben nem írnak ilyet, de józan ésszel végiggondolva is hülyeség, minek oldás előtt megemelni az orrát, ha minden áron bele akarsz nyúlni, akkor oldás pillanatában kellene odébb húzni az orrát, és miért nem eleve 53 fokban repült rá, ha szerinte az 50 fok kevés, de az 53 már jó? Az 50 fokos zuhanásnál egyébként is kizárt, hogy bármilyen törzs alatt oldott bomba eltalálná a légcsavart, a gravitáció qrva gyorsan elhúzza lefelé, nem pedig a légcsavar felé. Fizikából nem ő volt a legélesebb az iskolában, az tuti :) A 90 fokos szögben zuhanni képes bombázóknál volt vetővilla, ami a légcsavaron kívülre tolta a bombát (Stuka, D3A, SBD, stb.), de ott is a zuhanófék miatt, mert AZ tényleg visszafogta a gépet annyira, hogy a légcsavarra veszélyes legyen a bomba, de a zuhanóféklap nem is a sebességcsökkentés miatt volt lényeges, hanem mert teljesen függőleges zuhanásnál is a szárnyon keletkező felhajtóerő a gépet elhúzza a függőlegesből (ezt is bele kellene kalkulálni a vetésbe), a zuhanófék a felhajtóerőt is kiiktatta a szárny nagy szakaszán, ezért lehetett olyan pontosan oldani vele. Tehát zuhanófék nélkül a 90 fokon is túltolt zuhanásnál van egyedül arra esély, hogy a bomba a légcsavarba essen.
Mint mondtam, a könyvet nem olvastam (nem is jött meg hozzá a kedvem ettől :) ), csak azért hoztam fel példának, hogy lásd, amit a faszi leír a könyveibe, azt addig érdemes fenntartással kezelni, amíg valami ellenőrzött, első kézből származó forrás (eredeti tankönyv, gépkönyv) meg nem erősíti. -
#21874 Ehhehehe, má láttam régebben de mindig röhögök ha elém kerül :D
Vannak érdekes dolgok az biztos.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.21. 11:36:28 -
zoltang #21873
DCS World Dogfight Fw190D9 vs Spitfire LF Mk IX 25lbs AI "Excelent"
Nem az enyém a felvétel. 40% üa. a tankban és 5,2 km.-en.
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2016.12.21. 11:28:08 -
#21872 Ezt nézd meg :D :D
Ugyan ez Rise of Flight de azért egészen mellbevágó :D
Én amortizáltam le a Dr.1-et... pont leszarta :D
-
#21871 A trekk már egy ideje ótvar a DCS-ben! Sokszor előfordul, hogy a felvételen kurvára nem az történik, mint amit előtte vót :D
A többi meg tök hasonlít a CloD korai szakaszára :D -
#21870 Végre nagy nehézségek árán sikerült lelőnöm az AI spitet (average, leggyengébb) offline a fókával.
A fókában 30 % benyát hagytam de még így is majd 1 tonnával nehezebb mint a spit.
Előttem a csűrőjét, ugyanúgy orsózott. Fekete füst jött a motorjából percekig, de ugyanúgy jött utánam 600-zal.
Végül lelőttem, na mondom akkor visszanézem a tracket.
Nézem, mondom fura nem erre emlékszem... aztán jött a WTF, a trackben a spit lőtt le engem :D
Menjenek a gulágra a fejlesztők hogy egy nyamvadt visszajátszás is ennyire bugos.
Így nincs sok értelme a gyakorlásnak ha az ai ennyire csal és más repmodeltt és sérülési modellt használ.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.21. 09:48:49 -
Rue East #21869 Alfred Price The Spitfire Story
(19. oldal)
Azt írja ez a kezdetektől a gép (szárnyának) sajátossága volt. -
#21868 Bevallom, angol gépek eredeti doskijaival nem vagyon nagyon képben, nem is igazán érdekeltek, csak azt tudom mondani, amit a kanadai meg angol srácok a fórumon is írtak, hogy a spit előjel nélkül, hirtelen esett át. Ez kifejezetten az egyik eleme volt a TF4.0 FM beta tesztelésének. Amit mondasz, az magyarul a szárnyelcsavarás. Ez tényleg segíti, hogy a gép szárnyvége, ahol a csűrő van akkor is vezethető marad, ha a szárny nagy része már átlépte a kritikus állásszöget, míg az elcsavarás miatt a szárnyvég még nem. Ez nagyon jó arra, hogy dugóhúzóba ne essen a gép átesésnél, egészen nagy állásszögön is vezethető marad, de hogy remegnie kell-e, extra jelzést ad-e átesés előtt, azt nem tudom. Az is lehet, hogy ez washout egy Spit V vagy Spit IX fícsör, és mint ilyen, a clodos fórumokon kevésbé volt téma eddig.
Tudsz adni forrást, ahol ezt olvastad? -
Rue East #21867 Én ennek az előjel nélküli átesésnek pont az ellenkezőjét olvastam. A Spitfire szárnyán is alkalmazták azt az angolul washout-nak nevezett megoldást, aminek én úgy tudom pont az az egyik hatása, hogy az átesés a szárnytőben már jelentkezik és a gép elkezd remegni. -
zoltang #21866 Akinek nincs meg a Spitfire IX modul, de érdekli a leírása. Itt fent van:
DCS Spitfire IX Flight Manual EN.pdf -
feca1229 #21865 Gondolom majd javitanak a Spiten. Bár eddig nekem nagyon tetszik, most kicsit lehet, hogy bunkó leszek, de olyan érzésem van mintha Bosban repülnék vele...egy nagyon jó gépből csinaltak wgy még jobbat. :-)
Itt azért gondolom javitani fogjak ezt a hibát, azért béta. -
#21864 Én repkedtem kicsit a Spittel de elég durva így, kb mint anno az Il2 korában, olyan übergép lett most is.
Legalábbis ez az érzésem.
Bármit csinálhatsz úgy fordul és gyorsul hogy ihaj.
Próbáltam dogolni ellene Messzerrel és Fókával is, a legalapabbra állítottam az AI-t, de még így is minden erőlködés nélkül lelőtt. A sebessége sem kopik, Fókával süllyedtem 800km/h körül, már alig tudtam a botot moztgatni, ő meg simán jött mögöttem. Abszolút nem gond lelőni vele a németeket, persze ez csak offline. De szerintem ebben az állapotban online is kb. ez a helyzet.
Mondjuk ez még csak béta de fel kell kötni a gatyát a németeknek az biztos. -
#21863 -
#21862 Értem. Hát, majd biztos lesznek úgyis, akik ezt letesztelik, én egy videót láttam eddig, ahol az egyik CloD-os angol század tapasztalt pilótája nézte meg az új modult, neki is az volt az első benyomása, hogy nagyon jól vezethető, átesésben is, dugóhúzóban is sokkal kezesebb, mint a clodos Spit... ami csak azért gáz, mert a Spit híresen ocsmányul dugózott, nem volt orrsegédszárnya, volt viszont hosszú húrhossz, amiről elég hirtelen vált le az áramlás, ezért nagyon hirtelen, minden előjel nélkül esett át. A közhiedelemmel ellentétben a spitet nem lehetett ész nélkül húzni szűk fordulóba, hanem ahogy a meszának, a corner speedje annak is elég magas volt (300 km/h fölött). Ezekből állítólag semmit nem érezni a DCS Spitnél. -
sakkay #21861 Köszi. Most elhatároztam, hogy nagyon kitanulom. Marhára élvezem vele a repülést, mint a helikkel. Vagy mint a régi il-ben a messzával -
#21860 Ha jó a kilebegtetés, akkor mindegyik gép nagyon jól kezelhető, nekem a musztáng sem tűnik izgágának. Online keveset repkedtem vele mások ellen, az ACG szerver nálam nagyon lagos, de a többiek szerint abszolút favorit a P-51 - Fw 190 - Bf 109 hármasból. Mondjuk sem a musztáng sem a fóka nem a kis magasságú fordulózó légi harcra volt tervezve, ahol általában az online szerverek nagy többségén zajlik az élet. A Spit ellen még nem teszteltük egyáltalán.