Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én tudom, hogy béta, de azért baszki - ha IRL leborotválom a fák tetejét vagy egy kandellábert, akkor azért ott helyben, abban a szent pillanatban nem válik egy több tonnás gép semmivé. Se roncs, se sem. Érted? Tehát ahogy hozzáérsz a fához vagy akármihez a gép ott megszűnik létezni.
Aztán az, hogy az editorban a térkép egy fél nap alatt töltődik be...
Nem tudom... annak idején a képek alapján sokkal többet vártam. Ez így csalódás.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
@Solt: És az a durva , hogy hónapok óta így van...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Mást, többet vártam az "új" motortól.
Tegnap este letöltöttem, meg a 24gigás nevadát is... lófasz és esti fény. Humbug az egész hóbelevanc.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.12.30. 12:22:38
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Miután bekapcsolom a lézert a marker tök jól mozgatható (egy 4 irányú hatswich-re tettem fel). A befogás után után meg össze-vissza mozog... pl, bal helyett le (de ez is teljesen random)...
Így a kilőtt a rakéta pályáját sem lehet helyesbíteni... anélkül meg szerintem nem lehet használni.
Kipróbáltam a 25T-vel, ott tökéletesen működik (a TV-t nem kapcsoltam be... 😊).
ITT van is egy topic a problémáról, igaz nem néztem mostanában. 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.12.30. 07:53:59
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Eddig a béta 1.5 nagyon akadt, tök mindegy mit csináltam vele.
Próbálgattam egy órát (dogoltam ww2 gépekkel), és eddig nem volt gond, szóval nekem tetszik. Bugokkal nem találkoztam.
Annyi nyűgöm volt mondjuk hogy egy csomó bill.kiosztást újra kellett definiálnom mert elfelejtette, de annyi baj legyen.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.12.29. 23:02:40
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.12.29. 22:48:28
www.smart-bus.hu
De nemrég írták:
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Latest stable version is 1.5.2.48726.137
http://updates.digitalcombatsimulator.com/
DCS World 1.5.2 is released now!
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.12.29. 19:46:50
Próbáld meg ezzel feltenni a hawk-ot: undefined
Kulcsot az oldalon bejelentkezés után a License check-kel és utána Bound key vagy valami hasonló menüpont van amivel a profilhoz rendeled a kulcsot.
A modulokat vagy command line-ból kell felrakni, utána kéri a serialt, vagy a dcs site-on belépve hozzákapcsolod a profilodhoz és automatikusan letölti, ha belépsz a modulkezelőbe.
Kérem a segitsegeteket, kőszi!!!!!!!!!
A frame pacing alapvetően a folyamatosabb megjelenítésért lett, kevesebb, de stabilabb fps-t ad. CF-nél a microlaggot csökkentheti, tudomásom szerint 13.8 óta működik multigpu-ban is.
http://www.anandtech.com/show/7195/amd-frame-pacing-explorer-cat138/2
www.smart-bus.hu
most ezt a Nevada mapot nem lehet letölteni a bétában sehogy, csak ha megveszem (haha), vagy ha régebben előfizettem vmi modulra?
Szóval ez most sehogy sem ingyenes ugye?
GOOBY, pls
undefined
Aztán, ha idő előtt elborul az agyam, akkor tolom inkább a Kamovot... 😊
www.smart-bus.hu
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ezért szeretem a klikkelős kabinokat, sokkal kevesebb bill beállítással kell szórakozni 😊
www.pumaszallas.hu
Egy "RShift + N" simán működik, de például egy "RShift + 7" egyáltalán nem. Például az "Altimeter Pressure Decrease" esetében bárhova állítom a nyelvet, sem az "RShift + 7", sem a "RCtrl + 7" nem működik, pedig angol nyelv esetén ugyanaz a kombináció jön ki a játékban is, és a Profiler-ben is. Szerintem csak azok a kombinációk működnek, amik mindkét nyelven ugyanazt az "eredményt" adják.
Azt hiszem hagyom a picsába... beállítom a játékon belül, csak így szűkösebb lesz a "hely", mert a MODE kapcsoló azért hiányzik. 😞
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.12.28. 17:04:45
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.12.28. 16:57:22
www.pumaszallas.hu
Következő a nyűgöm,
A Logitech Profiler szoftverben készítek profilt a Su-25T-hez, de van pár olyan billentyű kombináció, amit a billentyűzetemmel nem tudok előcsalni, (Logitech K360, magyar) mert például nincs külön egyenlőség jel sem, de ha jól vettem észre, hiába magyar az alapértelmezett nyelv, a DCS angol kiosztással dolgozik, tehát ha beállítok a játékban mondjuk egy "RShift + -" kombinációt (fizikailag ezt nyomom meg a billentyűzeten), abból a játékban "RShift + \" lesz. 😊
Állítsam angolra a billentyűzetet amikor játszom, vagy mi lehet a megoldás az ilyen gondokra? 😊
www.smart-bus.hu
PL arra hogy 90% ban ugyan az a filerendszer a játékban mint FC2 és előtte. Ugyan az a db_weapons.lua, ugyan az a Config/Weapons/missile.lua csak van benne AFM pár rakétának, a multi ugyan úgy laggol mint FC2 ben. Szóval ezek.
Utoljára szerkesztette: killbull, 2015.12.28. 13:30:54
Igy nagy általánosságban a részecske rendszert eléggé átdolgoznám , hogy a por füst és egyébb dolgokat jobban kezelje , szebb megvalósitásba, a fényeken is modositani lehetne, hogy ne ugy nézzen ki a kötelék fény mintha egy nagy léggömb lenne a szárnyvégen.
Az utánégető is lehetne részecskével megoldva.
A fizikai rész is lehetne sokat javitani az ütközésmodellel, meg sérülés rendszerrel együtt. Hangokkal is, ha jól tudom, most előre felvett fix hangokkat használ . dinamikus kampány stb..
Erőforrás optimalizása
Aztán ha már minden tökéletes lehetne ilyen apróságok, hogy a multiba megosztani a saját festést a másikkal ha nincs is feltelepitve neki, tehát ugyan ugy lásd mint ahogy nála van, a katapultálás is lehetne dinamikusan a körülményekhez igazodó, nem egy fix dolog.
igy hirtelen enyni 😊
Ezalatt az idő alatt ahogy a videon is látszik csak a kinézet változott.
A gépek Lockon óta "V" alakban robbanak mindegy mivel , hogyan és hol találod el őket, a földi célpontok , meg sűrű átlátszattan fekete füstoszloppal és egy kisebb mini atom gombafelhő kiséretében semmisülnek meg.
Ennél bármelyik másik sim sokkal realisztikussabb kinézetet produlál , legyen az a Il2 '46, vagy a falcon, csak, hogy a régieket emlitsem.
Ha ezt összekalapálják végre rendesen, és megjelenik a Hormuz térkép is, meg még néhány fontos új gép, akkor fog ott tartani végre a DCS ahol kellene neki évek óta.