Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A korábban leírtak működnek, úgyhogy hajrá...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.pumaszallas.hu
Amúgy szerintem a mission editorbol is ki lehet másolni, jelöld ki a szöveget majd control+c,t nyomd meg, jobb gombos másolás nincs benne.

DCS World\Mods\aircraft\A-10C\Missions\EN\Training\ könyvtárban találhatóak a küldetések, .miz kiterjesztésü fájljai, a miz fájlok ha jól tudom sima zip csomagolás, de total commanderrel ha kitörlöd a kiterjesztés előtt a pontot akkor bele tudsz menni a csomagba, ahol a mission fájl tartalmazza a szöveget, amit pl notepad++ al simán lehet szerkeszteni, ha kész viszamásolni a csomagba és viszairni a kiterjesztés elé a pontot.
Online sincs gond, az előbb is fent voltam egy szerveren és simán futott lag nélkül, légvédelem sem zavarta az fps számot.
Kb 15 human és 10 ai gép, objektumok, légvédelem.
Egy esetben akad, ha teljesen rázoomolok a talajra, de az mindig jelen volt, és igazából nem akkora gond.
De az ottani grafikai beállítás a szervertől is függ és általában lebutítják -legalábbis azokon a szervereken ahol néha röppenek nagyon le van butítva minden, látótávolság, ilyesmik.
Offline viszont össze tudom hasonlítani a régi verziót és az újat, és nálam az 1.5 jobban fut.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.01. 21:26:09
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Volt már ilyenem, talán ha két üzenetbe került.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Boldog új évet mindenkinek! 😊
Nekem a 21-esre írja ezt indításkor:
The Activation Key is not valid any more due to significant changes of the computer hardware configuration. Click "Retry" to reactivate the application.
If the error recurs, click "Error report" and send the report to product technical support.
Aktiváljam újra? Köszi a válaszokat! 😊
A 2.0-val is megvárom a véglegest.. mondjuk (képekről, videókról) a Nevada nekem sem jön be annyira, számomra olyan paca érezte van a tájnak... de majd meglátjuk milyen lesz véglegesként.. 😊
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=114030
legegyszerűbb, hogy a DCS bin mappán Shift+jobb klikk, "Parancsablak nyitása itt", az megnyitja a parancssort, rögtön ebbe a mappába navigálva. Abban beírod, hogy
dcs_updater.exe install MIG-21BIS
pl, a modul név természetesen a listából kiválasztott legyen. A lista a linkelt topikban van.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.12.30. 20:23:08
www.pumaszallas.hu
Ahol irja hogy moduls oda kell beirni, fontos hogy pontosan legyen irva a modul neve, ha esetleg fentvolt az open beta annak az autoupdate.cfg fáljában is meglehet nézni a modul nevét, messer esetén BF-109K4, nálam igy néz ki az adott rész.
"modules": <
"WORLD",
"A-10C",
"KA-50",
"MIG-21BIS",
"FC3",
"UH-1H",
"MI-8MTV2",
"P-51D",
"FW-190D9",
"BF-109K4",
"L-39"
>
"WORLD",
"A-10C",
"KA-50",
"MIG-21BIS",
"FC3",
"UH-1H",
"MI-8MTV2",
"P-51D",
"FW-190D9",
"BF-109K4",
"L-39"
>,
Utoljára szerkesztette: krisztian005, 2015.12.30. 19:08:07
Én tudom, hogy béta, de azért baszki - ha IRL leborotválom a fák tetejét vagy egy kandellábert, akkor azért ott helyben, abban a szent pillanatban nem válik egy több tonnás gép semmivé. Se roncs, se sem. Érted? Tehát ahogy hozzáérsz a fához vagy akármihez a gép ott megszűnik létezni.
Aztán az, hogy az editorban a térkép egy fél nap alatt töltődik be...
Nem tudom... annak idején a képek alapján sokkal többet vártam. Ez így csalódás.