Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wolfhgb
Az ogg fájlokat az ingyenes Audacity-vel lehet szerkeszteni.
Jó lenne, ha egyszerű lenne, de az egyedi skinekkel sok gond van online. CloD-ban pl azért lettek lekapcsolva, mert amikor 80-100 játékos van egy szerveren, az olyan adatforgalmat generál a szerveren keresztül, ami nagyon leterheli a sávszélességet és a szervert magát is. SOW online warban akkor szűntek meg a 20 percenkénti fagyások, 1-2 perces blackout-ok, amikor a skin letöltést kikapcsolták.
A legjobb lenne az, amit a ROF-nál csináltak, van egy dedikált skin csomag, amit a közösség is kiegészíthet, és azokat aki akarja letölti, annak meglesznek a skinek, akit nem érdekel, az default skinnel látja őket. Vagy ha a skin letöltés kikapcsolása a már mappában lévő skinekre nem vonatkozna, így repülhetne mindenki századon belül egyedi skinekkel, de mindenki mást default-al látsz.
www.pumaszallas.hu
azt hittem ez kb olyan egyszerű dolog mint anno az il2-nél vagy pl. a rof-ban
nem értem miért bonyolítják túl, jó lenne ha lehetne használni egyedi skineket
köszi a választ
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
újra telepítettem az 1.5-öt,de a modulok közt nem jelenik meg nekem a CA,így telepíteni sem tudom.letölteni meg nem hagyja az oldal.van valami megoldás?nem steam-es az enyém
letöltöttem egy csomó skint a ww2 gépekhez (zip fájlok), de nem tudom hogyan kellene őket használni.
Meg tudnátok mondani hova kell másolni őket, és a másik, hogy online hogy tudom kiválasztani melyiket akarom használni?
köszi
GOOBY, pls
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A korábban leírtak működnek, úgyhogy hajrá...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.pumaszallas.hu
Amúgy szerintem a mission editorbol is ki lehet másolni, jelöld ki a szöveget majd control+c,t nyomd meg, jobb gombos másolás nincs benne.

DCS World\Mods\aircraft\A-10C\Missions\EN\Training\ könyvtárban találhatóak a küldetések, .miz kiterjesztésü fájljai, a miz fájlok ha jól tudom sima zip csomagolás, de total commanderrel ha kitörlöd a kiterjesztés előtt a pontot akkor bele tudsz menni a csomagba, ahol a mission fájl tartalmazza a szöveget, amit pl notepad++ al simán lehet szerkeszteni, ha kész viszamásolni a csomagba és viszairni a kiterjesztés elé a pontot.
Online sincs gond, az előbb is fent voltam egy szerveren és simán futott lag nélkül, légvédelem sem zavarta az fps számot.
Kb 15 human és 10 ai gép, objektumok, légvédelem.
Egy esetben akad, ha teljesen rázoomolok a talajra, de az mindig jelen volt, és igazából nem akkora gond.
De az ottani grafikai beállítás a szervertől is függ és általában lebutítják -legalábbis azokon a szervereken ahol néha röppenek nagyon le van butítva minden, látótávolság, ilyesmik.
Offline viszont össze tudom hasonlítani a régi verziót és az újat, és nálam az 1.5 jobban fut.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.01. 21:26:09
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu