36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Nemtom, Pumafórumon amit Reflected ír, abból nem az jött le, hogy ufo lenne, hanem hogy a mesza ott szívatja meg ahol akarja (online szerveren). Ezért vagyok kíváncsi rá én is, hogy első kézből mit tapasztalok vele.
  • PhantomAss
    Igen, nem kéne így lennie de tényleg kezesebb a Messzer leszállásnál.
    A spiten is érződik hogy nagyon nincs kész mert ufoként repül, gyorsul, fordul.
    De kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
  • VO101Tom
    Jó ezt így olvasni, mert ez egybevág azzal, amit korábbról is tudtunk :) Ami a leszállást illeti, a 109 egyetlen nagy tervezési hibája a futó, de nem is a keskeny nyomtáv miatt (Spité is kb ugyanakkora), hanem mert kinyitott állapotban a futó meg van döntve, ami azonnal elforgatja a gépet ha lógó szárnnyal szállsz le. Ehhez képest DCS-ben állítólag a mesza a kezesebb, Spitet még nem vettem meg, úgyhogy ezt csak másodkézből tudom mondani én is, de elvileg a Spit még nincs is teljesen kész...
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.28. 22:20:22
  • wolfhgb
    De én szeressem a szomszédaimat! :)
  • VO101Tom
    a szomszédban lehet. azok sokan vannak. majd jön helyettük másik :)
  • wolfhgb
    Sooot, olyan szinten, h mar nem is merek ezek utan nekiallni a 3. Palyanak, hatha nem sikerul es atmegyek allatba es kart teszek a szomszedokban! :)
  • wolfhgb
    Na, de papa, amíg nem tudtam, h a pálya szar, addigra már széjjjjelidegeltem az agyamat rajta!!!! :)
  • Rue East
    A mostani Aero magazinban van egy cikk az új repülő képessé tett G-4 Messzerről, amiben egy pilóta (Rick Volker), aki a Spitfire-t is repülte, összehasonlítja a két típust. Szerinte a Messzer átesés előtt is jelez már, ezek szerint a Spit nem, vagy nem annyira. Leszállásnál, főként az oldalszél komponensre hivatkozva, az angol gépet tartja nyerőbbnek. A végső verdiktje az, hogy a kezdő pilótának a Spit az előnyösebb, a profik kezében pedig a Messzer egy hajszálnyival jobb gép.
  • Papa01 #21971
    Örülök.
  • LeonSilver
    Látod? Tök feleslegesen idegelted széjjel magadat ;)
  • wolfhgb
    A mai frissitéssel javitották a triggerhibákat, köztük a mozdokit is, láss csodát, rögtön sikerült is a pálya! :)
  • whiteskull
    Hát nagyjából így is csinálom. :)
  • PhantomAss
    Ó, a Mesza egy kezes gép a Spithez képest. Na annál úgy kell leszállni mintha hímes tojás lenne a lábad alatt, semmi hirtelenkedés, apró mozdulatokkal szabad csak korrigálni.
    A messzerrel simán fel és leszállok földútra, mezőre, bárhova és fel is szállok.
    A spittel még a kifutópályára sem mindig sikerül :)
    Leszállásnál 2 fontos dolog van amire a messzernél figyelni kell (legalábbis szerintem így a legkönnyebb): a farokfutó rögzítve legyen, enélkül nem szabad leszállni, illetve kb. 200 körül pár méterrel a kifutó felett szépen kilebegtetni levett gázzal és ahogy lassul 170 körül 3 pontra letenni. Onnantól nyert ügyed van.
  • wolfhgb
    Megnyugodtam, ezek szerint mégsem én vagyok a suta! :)
  • whiteskull
    Én már lassan eljutok oda, hogy le tudok szállni vele.. :) A felszállás még azért elég béna. Bár láttam néhány oktatóvideót a yt-on, na annyira azért már nem gáz. :)))
  • sakkay
    Igen. Csak a DCS messzát még nem ismerem annyira, hogy feltűnjön. Azt hittem én baxok el valamit.
  • VO101Tom
    Időnként átneveznek a gombokat, patchenként érdemes leellenőrizni, hogy minden a helyén van-e.
  • sakkay
    És tényleg az volt. Ráadásul ha klikkelek, nem is működött-mert már nyomkodtam rá-viszont most megnéztem a bill.kiosztásban. És ott van Működik.
  • Ludowik
    Na én nekem se megy tovább a mozdok.
  • sakkay
    Bakker
    Köszi
  • wolfhgb
    igazán remek, nem lehet valahonnan leszedni a frissités elötti mozdok fortress kampányt? most már szivesen kiproszálnám, h miben van a hiba!
  • whiteskull
    Ebbe meg most próbálok belekerülni. :)
  • whiteskull
    A gépágyúhoz a botkormányon lévő biztosító fedelet is vissza kell hajtani. Van, hogy már így adja be, és ezért lehet lőni. :)
    Nekem ez másfél órámba került. :)))
  • sakkay
    Meglesem. Elég nagy reppenés volt itt hatalmas mennyiségű pia és egy riftel együtt. Jó volt. A csajoknak kevésbé..de ez ilyen
  • VO101Tom
    Az szerintem általános, más gyakorló küldikre is panaszkodnak.
  • Papa01 #21954
    Ha jól emlékszem, talán Tom írta (igaz az egyik A-10-es kampányra), hogy a legutóbbi patch hasonlókat okozott... lehet itt ez a gond.
  • VO101Tom
    A lőszerjelzőt a fegyvermesternek kellene feltekerni újra tárazásnál, jobb híján DCS-ben neked kell megcsinálni :)
    Hunaf szerveren a gépek mindenhol üresen indulnak, de simán fel lehet fegyverezni, nem tudom, hogy nálad mi lehet a gond...
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.27. 18:40:35
  • wolfhgb
    Esetleg valaki nem tudna megnezni az fc3 mozdoki erdok su-27 kampanyanak masodik palyajat is? 2 dront kell leloni, megteszem, de nem adja a 3. Palyat megsem.
  • PhantomAss
    Megnéztem, betöltöttem a messzer cold startot, és kértem rearmot, felraktam rá egy 500 kilós bombát.
    Bomba is működött és lőni is tudtam.
    A lőszer mutatót is feltekertem, meg a kapcsolótáblán belül alulról a második gomb V1, az a külső fegyverzethez kell, lehet az nincs bekapcsolva nálad?
  • Ludowik
    Öt kérdés null válasz meg kukkantom a kampányt majd szólok mi a szitu. A messzerhez nem értek mert nincsen meg,majd egyszer,ha rám szakad a nemzeti. A Geforce gtx 1050ti 4GB ssc kártyinka a fa alatt volt:D most azt élvezem ki,elég fajin a látvány.
  • gsg16
    inkább kaja-kómában
  • sakkay
    Baxhatjukmég mindenki karácsonyi delíriumba van..
  • wolfhgb
    Video
  • wolfhgb
    https://youtu.be/Xbadi5Op6gM

Valaki segijjen mar, su 27 kampany masodik palyajat 50 ed szer csinalom vegig, a fenti video szerint is megvolt, de csak nincs a masodik lelott dron utan nice jobb duma es kovetkezo kuldetes leszallas utan, mi a feszkes fene lehet a baj?
  • sakkay
    Légyszi' valaki nézzen rá, egyszerűen nem értem mi a gond. Ha olyat töltök be, ahol eleve jár a géphez, van lőszer és lehet is lőni. Ha viszont én rakok rá, nem is jelzi a "csík" és nem is tudok lőni. Úgy is próbáltam, hogy eleve azzal kezdek motor indítás előtt, hogy rádiózok töltésért, mondják ok, meg megvolt-de nem. A fenti élesítő' kapcsoló is be van billentve. Más ötletem nincs. Ja, és van nálatok olyan, hogy csak földön megy a rádiózás a levegőben nem is jön elő a menü? Azt hittem megint szarozik a joy-de nem. Halkan jegyzem meg lehet nem is volt rossz
  • Ludowik
    Meg akartam csinálni az F-15C tréninget de már nincs benne, meg lehet valahogy szerezni?
  • sakkay
    Srácok kell valami extrát csinálni multiban, vagy beállított küldibe(messzer), hogy a felszereltetett bomba,( vagy lőszer )üzemeljen?
    Minden faxa, csak amikor magamnak felrakatom, nem műkszik...
  • gantus68
    Jó gép lesz ez. Remélem a licencelés nem olyan lesz, mint a 21-esé.
  • repvez
    január 27én elvileg elérhető lesz
  • repvez