Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ka-50
Ka-50
Urak!
F-86 és Mi-8-as moduljaim olcsón eladók kihasználatlanság miatt.(Nem Steames)
Érdeklődni privátban!
Köszönöm
On
Utoljára szerkesztette: beci43, 2016.01.08. 15:53:47
Ka-50
A 10 C magyar nyelu légiharc oktatopálya
kérném tesztelni és véleményeket. koszi
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ka-50
A hangot is kérjük!
Utoljára szerkesztette: beci43, 2016.01.05. 19:29:43
Ka-50
link:
A 10 magyar nyelvű légiharc otatópálya
a hud-on van egy kis volnal (AMIL) egy kis függőleges vonal a GBL kereszt alatt. Ez a kis AMIL vonal mutatja a lövedék röppályáját 2mp repülés után. Amikor közel vagy egy célponthoz akkor a kis AMIL vonal tetejét rakd a célpontra és ezzel jól lehet célozni.
Sajnos mint mondtam nem ismerem a gépet, és ez elég pongyola megfogalmazás, de hátha ez is segít egy kicsit.
Találtam egy képet róla:

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.05. 13:35:15
GOOBY, pls
The gun indication also includes the Air Mass Impact Line (AMIL), which is the short vertical line below the Gun Bore Line (GBL) cross. The AMIL represents a round's trajectory over 2 seconds of flight time. When within close range to a target, placing the top of the AMIL on the target can be a good aiming cue.
www.pumaszallas.hu
De érdemes egyébként a GaBika6 által linkelt manuálban megnézni, vagy inkább az angol verzióban az szerintem érthetőbb mint a német, de ki melyiket preferálja jobban 😄
A forditas sosem egyszeru, foleg spec muszaki szovegnel, az elso mikor meg lesz, bedobom velemenyezesre, ha nem nyeri el a tetszest, akkor nem is kuzdok vele! 😊
Érdemes átolvasni a DCS: A-10C Warthog Flight Manual (German) hozzá.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
wolfhgb
Az ogg fájlokat az ingyenes Audacity-vel lehet szerkeszteni.
Jó lenne, ha egyszerű lenne, de az egyedi skinekkel sok gond van online. CloD-ban pl azért lettek lekapcsolva, mert amikor 80-100 játékos van egy szerveren, az olyan adatforgalmat generál a szerveren keresztül, ami nagyon leterheli a sávszélességet és a szervert magát is. SOW online warban akkor szűntek meg a 20 percenkénti fagyások, 1-2 perces blackout-ok, amikor a skin letöltést kikapcsolták.
A legjobb lenne az, amit a ROF-nál csináltak, van egy dedikált skin csomag, amit a közösség is kiegészíthet, és azokat aki akarja letölti, annak meglesznek a skinek, akit nem érdekel, az default skinnel látja őket. Vagy ha a skin letöltés kikapcsolása a már mappában lévő skinekre nem vonatkozna, így repülhetne mindenki századon belül egyedi skinekkel, de mindenki mást default-al látsz.
www.pumaszallas.hu
azt hittem ez kb olyan egyszerű dolog mint anno az il2-nél vagy pl. a rof-ban
nem értem miért bonyolítják túl, jó lenne ha lehetne használni egyedi skineket
köszi a választ
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ka-50