Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az öribarit pedig elfogadom, fel is teszem a polcomra. <#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Ati810, 2016.01.22. 13:39:05
Ha lesz valami újdonság, vagy megjelenik egy új modul, akkor fogom frissíteni, a bannert, hogy ne kelljen évekig ugyan azt nézni (bár amilyen gyorsan új dolgokat kapunk, ezt a bannert is sokáig fogjuk nézni <#idiota>#idiota>)
Köszönet érte Ati810 kollégának! Éss.. öribari 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.22. 13:37:32
GOOBY, pls
A10 c dsms, gepagyu es raketa trening.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Amikor Máté jelentkezett pl vadászpilótának, mesélte, hogy kifejezetten rossz néven vették a PC szimulátoros "előéletét", mert rossz beidegződéseket tanulhatott meg, amiket plusz macera kinevelni a növendékekből. Szerencsére nála nem lett ebből gond később sem (bár lehet csak azért, mert VO101-ben repült előtte <#nyes>#nyes>)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.01.21. 14:20:08
www.pumaszallas.hu
De itt le is vagyon írva:
USMC balesetek
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2016.01.21. 13:03:49
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.01.20. 22:32:08
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1) Méret: 750*300/24bpp
2) Értelem szerűen DCS World témájú legyen
3) ha tök véletlenül egynél több pályamű érkezik akkor savazással döntünk (leöntjük savval a készítőt)
4) jutalom: Egy köszönjük szépen mint fődíj valamit öröbari!
Ennyi.
semmi más...
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.01.20. 13:42:48
Nem bírták a sebességet, folyamatosan elszámították magukat. :-)
1. vannak fák
2.szép
3.van miért civil küldiket is játszani. Megint reppennék a dagival, meg a huey-al.
Tényleg neked megvan ugye? Megtennéd, hogy megnézed valamikor milyen szabad küldik vannak? Láttam vidit, hogy valamit keres a huey aztán meg lelövik városon belül. De lehet nem is küldi volt, csak összerakta magának valaki.
www.pumaszallas.hu
BMS-ben is van Harrier, egész szépen kidolgozott kabinnal, VTOL képességeket is tudja, én is elszórakoztam vele, de bevetésre már nem vinném el a 16-os helyett 😊
www.pumaszallas.hu
Én a Harrier mellett qrva szívesen vennék egy Tornado-t is, persze tudom. Majd talán az unokám gyerekének az unokája 😄
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Vannak itt szervezett repülések bőven, meg repülnek emberek eggyütt DCS-vel eleget.
Az ,hogy ti ezekről nem tudtok és nem vagytok meghívva az leginkább a személyiségeteknek és a viselkedéseteknek szól.
Mondtam már, kissebb arc és több repülés! Pláne némi tisztelet mutatása mások iránt.
Arcoskodtok itt, mint valami top pilóták aztán egy év alatt még értelmesen repülni nem tudtok semmivel.
Tanuljatok, olvassatok és repüljetek, a kötelék repülési képesség még nem jelenti azt ,hogy tudtok repülni akármivel.
(AGM spammelés meg okos bomba.... az a gép arra van kitalálva ,nem arra hogy közelről vitézkedjenek vele<#nezze>#nezze>).
Aztán ha normálisan kommunikáltok és viselkedtek akkor majd egyszer csak azt veszitek észre ,hogy szívesen repülnek veletek emberek és hívnak repülni.
Amíg ez az ovoda szinvonal megy addig nem fog menni a dolog bármennyire erőltetitek.
A Béna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kedvencem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Cancri55, 2016.01.19. 21:01:01
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: killbull, 2016.01.19. 20:04:37