36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
bunny #35512 Aha, köszi, na oda hátra nem tudtam benézni :D Akkor marad a keybind attól tartok. -
#35511 -
ToMy_ #35510 Csak egy közepesen jó 3D nyomtató kell hozzá, meg 2 hónap home-office... -
#35509 Igazán nincs mit. -
#35508 Ha az életem múlna rajta, akkor sem tudnám megcsinálni :D Nincs affinitásom az ilyenekhez sajnos :/ -
#35507 Ja, hogy ezt te csináltad! Akkor még komolyabb! :))) -
ToMy_ #35506 Hehe, ezzel én is így vagyok, a mechanika full készen van, a hall szenzor és a poti a helyén, a kapcsolók 90%-a a helyén, csak be kellene húzni a kábeleket és felprogramozni az Arduino-t, de egyszerűen nincs ihletem (=időm) nekiállni. -
#35505 Ahogy mondod! :) Nagyon komoly! De sose érnék a végére. :))) -
ToMy_ #35504 Vagy akár csinálni is lehet, DIY :)
-
#35503 A Kollektív kapcsolódobozának az alján van.
-
feca1229 #35502 Köszi Leon, megpróbálom! -
bunny #35501 Tényleg, ha már huey indítás, múltkor próbából meg akartam csinálni de az össze gombot, kütyüt végignézve se találtam arra lehetőséget, hogy elindítsam a rotor-t. Merre keressem? Mármint az oké, hogy a home gomb a billentyűzeten, de a helikopteren hol a rákban van? VR-ben utálok a billentyűzeten matatni. -
#35500 Jó! Oké! Hülye voltam. A markolaton nem forgatható a fogantyú. :))) -
#35499 Persze. Szinte mindig úgy indítom, de magán az első részen van a gázkar tekerője, és kiváncsi lennék, hogy mire kellene még egy forgatható markolat. :) -
#35498 Csináltál már például Huey hidegindítást? Persze nem elengedhetetlen, de ha már homár.. -
#35497 És már rendelhető.. Azon gondolkodom, hogy kell-e a helikopterhez a tekerhető fogantyús bázis. Mire lehetne azt használni? -
Solt #35496 Ha ráakadsz, akkor azért majd jelezd itt is, engem is érdekelne... :) -
#35495 Ha szoktál fészbúkozni, akkor keresd Balikó Sándort - az övévolt a pcpilot. Neki talán megvan a cucc. -
feca1229 #35494 Lendületes napot kívánok az Uraknak!
Esetleg nincs meg valakinek véletlenül a KA-50 Black Shark II manual magyarul? Nagyon régen még a pcpilot.hu oldalán megvolt, de már sajnos az oldal sincs meg. Egy nagyon hasznos, képekkel illusztrált egészen szájbarágós "használati útmutató" volt. A múltkor kicsit repültem a cápával és teljesen elfelejtettem szinte mindent vele, pedig régen nagyon bejött ez a helikopter, tudom ha sűrűbben ülnénk le vele gyakorolni jobb lenne, de sajnos kevés időm van rá.
Köszönettel! -
#35493 Gondolom gépfüggő, F-16-ban, F-18-ban ki lehet. A bot tövére kell kattintani. -
Pongor #35492 Cockpit nézetben a repülő botkormányát-ot nem lehet kikapcsolni (vizuálisan)?
Utoljára szerkesztette: Pongor, 2021.05.09. 17:21:20 -
#35491 -
Mozes #35490 Igazad van, de úgy gondolom, hogy egy ilyen réteg játékot nem lehet mondjuk a Cyberpunkhoz hasonlítani. Itt sokkal kevesebb erőforrás és pénz áll rendelkezésre a fejlesztő részéről, és ezzel máshogy kell gazdálkodni....
én még soha nem éreztem, hogy be lettem csapva ED által, pedig a fő modokat előre veszem meg, hogy "támogassam" őket. Nekem ennyit bőven megér évente 15-20e foriintot. 30 éve szimulátor megszállottként nagyon örülök, hogy van egy kiadó, aki fel tudott egy olyan üzleti modelt építeni amiben neki is megéri ebbe befektetni és én is meg vagyok elégedve vele összességében a teljes csomaggal. Nekem ez egy nagyon fontos hobby, én erre normális keretek között nem sajnálom a pénz, mindenkinek más a prioritás...
Utoljára szerkesztette: Mozes, 2021.05.07. 09:34:58 -
#35489 Ez azért nem gyengén néz ki
-
#35488 Én Riftel qrva sokat nyomtam. A Reverb kontrollere egy ótvar, utálom... tuti valami gnóm kezéhez tervezték - viszont mióta VR-ben játszottam, simán nincs hozzá kedvem, így most nem játszok. De most inkább arról van szó, hogy a cég nem elengedte a szoftver kezét, amikor tele buggal kiadták. Amúgy gyanítom akkor is inkább a befektetők nyomására adták ki a "félkész" játékot - mert a lenti történethez az is hozzá tartozik, hogy sokszor a befektetők a hibásak. Most, utoljára is így volt a mit tudom én milyen nevű, agyon hájpolt játéknál. -
bunny #35487 Ja, én is így vagyok vele. Van egy FC3 csomag, jetnek F-18, helinek UH-1, SC az F-18 alá és egy F-5, amivel szinte sose repültem. Igazából nem is tervezek semmit venni ezekhez, és nyilván ezeket is akciósan vettem, és ezekkel tök jól elvagyok. Igazából mióta megvannak, csak az F-18 / UH-1 amivel repülök, FC-3 fel sincs konfigolva szerintem.
Leon: No man's nekem megvan, játszottam vele pár órát mert ugye VR de valahogy nem tudott megfogni. Lehet nagyon korán abba hagytam vagy nem tudom. -
#35486 Az még egy más világ volt, és nem voltak ennyire összetettek és bonyolultak a játékok.
Persze nem védeni akarom őket, mert elmehetnek a Petőfi Csarnokba... Viszont qrva jó példa a No man's - amikor kiadták egy förtelmes bughalmaz volt - hagyták őket dolgozni és ma az egyik legfaszább játék a cég pedig a gémerek hatalmas kedvence. Persze ők elképesztő mennyiségű és minőségű, ingyenes fejlesztést adtak és adnak hozzá a játékot.
EDét sem akarom védeni, van elég vaj a fejükön. Az árazás érdekes dolog.. igen, annyi, mint egy külön játék. Egyrész sok és sokszor jelentős leárazás van, a pontokat is fel lehet használni és az sem mellékes, hogy minden gép más és más, fel lehet fogni úgy, hogy egy külön játék mindegyik. -
sakkay #35485 Kicsit elé rakod és ennyi. A szög, vagy távolság viszont nem mindegy, vagy lehet inkább az, hogy tisztán felfogja a rendszer, hogy mi is a célpont
-
moho79 #35484 Egyébként nem tudjátok esetleg, hogy F18 esetében a targeting pod-al, hogy tudok mozgó célpontot befogni? :) kb 50x próbálkoztam de 1x sikerült és nem tudom, hogy. Point Track-re (PTRK) váltva sem történik semmit. Ugye ilyenkor még mozgatni sem tudom a seekert.
Pont akkor kellene átváltani PTRK-ra mikor cél fölött van vagy tök mindegy? :) Kiakaszt. Néztem tutorial videokat neten de ott azt látom, hogy átváltanak point track-re, elhalad a cél előtte és rátapad. -
moho79 #35483 Sztem egyébként 3-5 modullal vígan el lehet lenni és ha kifogsz egy jó kis leárazást nem is kerül olyan nagyon sokba. Ettől függetlenül tény, hogy vannak irreálisan túlárazott modulok :) (pl supercarrier). Nem beszélve a vasról ami elviszi a játékot a hátán :) -
Pongor #35482 A felszálló (esetleg leszálló) sebességet a súlytól függően, hogy tudom meghatározni? -
bunny #35481 Szerintem se kell örök élet + 2 napig frissítgetni ingyen. Elsőre kellene úgy kiadni, hogy ne kelljen baxtatni utána :D Én már éltem akkor, amikor egy játék megjelent és az ... kész volt. Azt se tudtuk, mi az a patch meg update, sőt nem is lehetett mert pl. fizikailag bele volt égetve a cartridge-be, szóval ha azt elbaxták akkor ott biza kuka. Manapság meg ha az ember jót akar, akkor a GOTY edition előtt meg se vesz egy játékot, de minimum az első nagyobb patch csomagig vár. Persze tudom ez irreális, főleg egy szimnél ami folyamatosan változik, fejlesztődik. Ezzel együtt azért talán átjött a lényeg. Egyébként az árazás is elég necces számomra, amikor egy modell annyiba kerül mint egy komplett AAA kategóriás játék, mondjuk az is igaz, nem kell minden szart megvenni és még mindig olcsóbb mint a valódi repcsi :) -
Pongor #35480 Ahh. Köszi. -
#35479 bal ALT+Q -
Pongor #35478 Jó régen játszottam és elfelejtettem, hogyan lehet taxizni az oldalkormánnyal egybefogva? (HotasX, nincs rudder pedal, Su27) -
Caterpillar #35477 Már leírtuk számtalanszor, az A-10C-vel kapcsolatban is, most megint előhúztad ugyanazt a mantrát... Szerintem nem velem van a baj -
#35476 Te meg még mindig csak akkor jössz ide amikor be kell szólni és csak nekem ugye ?
Konstruktiv hsz meg smafu ugye ? -
Caterpillar #35475 Te még mindig nem vagy okos ugye? -
#35474 Hát.. nem tudom. > ÉN < nem várom el (nem csak EDétől), hogy ha veszek egy modul x forintért, akkor az örök élet + 2 napig frissítgetsék.
És az is igaz, hogy ha előszedem a Lock Ont meg a BS1-et, felteszem, akkor simán játszhatok vele. Nem elélszem, de yganítom ennél is mondták, hogy akinek megvan a BS2, az olcsóbban veheti meg, hisz' az A-10C-nél is így volt. Meg hát ugye nem kötelező, ráadásul egy-egy modul néhány doboz cigi (gondolom már 2000 forint körül van a bagó ára). Ha meg egy ilyen modul árát elosztod a napok számával (amennyit játszol vele) valami nevetséges összeg jön ki...
Én például az A-10C-t 2010 november 11.-én vettem meg. Az A-10II-t meg 2020 szeptember 30.-án Ez cirka 10 év... A kettőért összesen kiadtam ~20e forintot, tehát 2000/év - egy doboz cigi. Hát ettől aztán qrvára nem megyek a falnak. -
#35473 Ezzel csak ugyan azt játszák el mint az A10C-vel. kiadják ugyan azt újra pénzért. Aztán majd jön egy pont ahol azt mondják, hogy a régit már nem támogatják igy meg kell venni az újat gyanitom ez a pont majd a vulkán lesz .
Addig is csak saját magukat is szivatják, hogy kétfelé kell fejleszteni ugyan azt a gépet is.