Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm elöre is a valaszt! :)
Utoljára szerkesztette: Boconadi, 2021.02.02. 23:21:05
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.01.29. 20:45:58
Ka-50
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.01.28. 13:17:03
Ka-50
mindegyik kampány kapott egy kis videot is ugyan itt .
www.pumaszallas.hu
Ez a varjo vr szemüvege, itt lehet kombinálni a valos és a virtuális nézetet. azt nem tudom amugy hogy van e a DCS-nek olyan nézete hogy csak a tájat mutassa és a HUD képét mert akkor még jobb a helyzet, hogy megsporolnak egy csomo számitást is.
Egyedül ami ennek a hátránya, hogy a kabinba a fények és az árnyékok hiányoznak. és ha egy esti repülésnél nappal repülöd akkor a kabinod is nappali világosan mutatja és forditva.
De ez ugyan ugy megvan most is aki projektorral repüli .
8-9gen-en szerintem szimplán maradni kell, az olyan elavultak, mint én meg bátran váltsanak 10gen-re, főleg, mert a 11-es proci belemegy, úgyhogy ha véletlen annyira király lesz, egyszerű procicsere. És nekem pl. olyan alaplapom lesz (ha megjön), ahol PCIe4 kompatibilis szinte minden, tehát van egy pici esélye, hogy a 11-es BIOS frissítés után még akár azt is tudja- az más kérdés, hogy minek.
A 12gen viszont totál más kifli, DDR5, PCIe5, új foglalat más csíkszélesség - ott lehet bármi, még akár jó is kisülhet belőle, ha valaki nagyon váltani akar - persze valószínűleg jó drága lesz hozzá pl a RAM, de ez más kérdés. A lényeg, hogy tök felesleges várni a 11-re, vagy lépj bátran a 10-re vagy ha nem égető, várd meg az őszt. SZVSZ.
https://ipon.hu/magazin/cikk/mar-szeptemberben-megerkezhetnek-az-intel-elso-hibrid-asztali-processzorai
TOM: Egyetértünk :)
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.27. 16:42:30
A VR egyetlen dologban sokkal jobb, az a 3D térérzet, ami az épített kabinoknál a környezeten nem érezni. Ez fontos lehet kötelékezésnél, AAR-nél, reptéren mozogva, nem tudom, hogy épített kabinoknál miért nem mozdulnak ez irányba (passzív lencsés 3D projectorokkal pl mint ami a mozikban van), valszeg a katonai felhasználásnál nem az élményre mennek, hanem a funkciók gyakorlására, a civil piac meg nem túl erős hozzá, mert ma már az átlagember is hatalmas TV-t vesz házimozihoz, nem projectort.
www.pumaszallas.hu
Ha végre lenne egy jó kézkövetés - borzasztó, hogy nem képesek integrálni pedig volt sok igazán szép megvalósítás - akkor gyk. az élmény tökéletes. És megvan az előnye, hogy nem vagy 1 géphez kötve mint itt pl. Persze oké, 99% F-18-cal repülök de nem csak.
Ka-50
A hírekben idén őszre ígérték a megjelenést, de ezért-azért úgyis csúszni fog.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.01.24. 17:15:46
Ka-50
Ka-50
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2021.01.22. 21:57:50
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2021.01.22. 15:12:10
www.smart-bus.hu
Ja, nálam olyan nincs, hogy "alig van hangja". Nálam az van, hogy "nincs hangja" :D Plusz mivel az órajel emelés hőfok függő, ha nincs erős hűtésed, megveheted a drága procit de az életbe nem fogja kifutni magát, mert ahogy felrakja magát turbó frekire le is fog szabályozni.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.22. 10:34:19
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.01.22. 10:28:45
I5 vs I7. Na ezért veszek szerintem I5-öt.
https://youtu.be/_k_zon5qNgc?t=228
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.22. 09:00:22
Ka-50
www.smart-bus.hu
1.még jó ára van
2.nem szarik bele Murphy, mert mint tudjuk Murphy mindig dolgozik<#alien>#alien>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Van egy felesleges, így eladó warthog base-em.
Rendesen működik, csak már egy ideje van másik, ezért nem használom.
Esetleg valakit érdekel?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én biztos nem váltottam volna, de te tudod...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu