Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem a gyakorló küldidben ott is van hang, meg multiban is működik.
Köszönöm a segítséget! 😊
Röviden miről is lenne szó pontosan:
Olyan tartalmat kell kimenetnem (készítenem) valahogy DCS-ből ami 360' -os azért hogy, utána ha visszajátszom egy videóban, amiben körbe lehessen nézni.
Azt olvastam hogy tudok tracket rögzíteni vagy egy "játékot / csatát" és azt vissza tudom játszani továbbá láttam hogy a cockpit -et ki lehet kapcsolni és külön hot key ek vannak a fel hátra balra jobbra nézére, (ezek nem tudom hogy mennyire tartják a szögüket) és így fel lehet venni össze lehet "szticcselni" a képet. (360'video gyártásban otthon vagyok)
Ezek az ötleteim a leírás elolvasását követően, de mivel nem ismerem a szoftvert ezért hát... és csak egy leírást olvastam nehezen fog menni, viszont sajnos most nincsen időm hogy mindenre rájöjjek, mindent kitaláljak. És csak a sötétben tapogatózok, és tippelgetek hogy mit és hogyan lehet. Technikai lehetőségeim elég szélesek. És lehetetlen nincs!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2016.01.25. 22:07:44
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
Csak a rádiózást meg az RWR-t hallom semmi mást, számomra elég zavaró, de megoldást még nem találtam rá :/
Még annyi kérdésem lenne, hogy a magyar szervereken melyik game fut: Nevada vagy az alap?
Isten áldja a pogányokat!
Férfiasan bevallom, hogy nincs, de biztos jön nemsokára egy hozzáértő! 😉
www.smart-bus.hu
van valami hasznos tanácsod is az adott kérdés megválaszolásában? 😊
<#banplz>#banplz>És ami sokkal szörnyűbb-alig merem leírni-ANTISZEMITA.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Mozes, 2016.01.24. 21:48:29
Plusz az ikonok is tekinthetőek repülős témának, hisz mindegyik egy játékbeli modult reprezentál.
De mint mondtam, azért választottam ezt a képet, mivel most a Nevada az újdonság, s amint lesz valami új dolog, pl. kiadnak egy modult, akkor frissítem a bannert.
Persze ennek ellenére választhattam volna olyan képet amin jármű is van, de ez tetszett meg (+ jó itt jobboldalt ez a torony <#vigyor5>#vigyor5>). De ha gondoljátok, berakhatok egy másik képet is háttérnek (esetleg innen), mivel kb. 2 perc alatt megvan, s így lehet, hogy még több embernek tetszeni fog. <#kacsint>#kacsint>
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.23. 19:27:47
www.smart-bus.hu
Tényleg. Ha már repülőgépet valamilyen okból nem teszünk bannerra, akkor legalább a repülőtér kerüljön már rá. Vagy valami repülős téma. Akármi 😊
www.pumaszallas.hu
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"