36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#22219 Ugyan nem értek hozzá, de azért ez nem egészen van így.
Az 1080p-hez legalább HDMI 1.3 szabvány kell. A 3D-hez és a 4K-hoz pedig legalább 1.4-es szabvány kell.
A 4K 60fps-hez pedig HDMI 2.0 -
#22218 Bizony, egy 300000 km hosszú HDMI kábel pontosan 1 másodperces késleltetést fog okozni! Ha átviszi a jelet, akkor a kábel hossza (racionális léptékben) és minősége nem okozhat észrevehető késleltetést, inkább a TV jelfeldolgozása, képjavító technikái, főleg, ha mondjuk még receiveren keresztül is megy a jel, az már inkább.
Kis guglizás - nem vagy egyedül a problémával. Ha van "Game mode" a TV-n, válts erre a módra, + a képjavító eljárásokat , amiket lehet, kapcsold ki. -
gsg16 #22217 nem tudom,hogy milyen.kb 50cm-es,a tesco-ból -
#22216 A HDMI kábel milyen? Merthogy nem mindegy. -
gsg16 #22215 Üdv Urak!
lenne egy kérdésem.a gépemre most egy lcd monitor van csatlakoztatva DVI csatlakozóval,és egy lcd tv,HDMI csatlakozóval.ha klónozom a monitor képét a tv-re,miért van az,hogy a tv-n,kb 1 másodpercet késik a kép,a monitorhoz képest?film nézés közben ez nem zavaró,de játék közben nagyon is az,mivel pl lövöldözés közben,az egér mozgására nem azonnal reagál a kép.és persze leszállni sem egy élmény így.egyszóval,mi az oka ennek a jelenségnek?a monitor 21 colos 1366X768,a tv 120cm képátlójú FHD -
#22214 -
#22213 Abban ne legyél annyira biztos, clodnál is volt akinek problémát jelentett az öt TF patch emelkedő sorrendben történő feltelepítése is, és rinyált a fórumon az auto updater-ért... -
#22212 Ma, amikor "szaréhugyé" lehet venni terás vinyókat nehogy gondot okozzon már valakinek is több DCS egyidejű telepítése :)
Olvastam az off fórumon a sok agyhalottat.
Nekem szépen fel van telepítve külön-külön a DCS, a DCS open beta és a DCS World 2 open alpha, oszt' jó napot. :) -
gantus68 #22211 Van lehetőség a verziók közötti váltásra, holnap, ha megjön a patch, a @openbeta-val lehet átállni (nem kell újratelepíteni)
DCS_updater.exe update @release
DCS_updater.exe update @openbeta
DCS_updater.exe update @openalpha -
#22210 Én zömmel úgy is azt (vagy maunikásan: asztat) használom már. -
gantus68 #22209 Holnap openbeta-ra jön csak a Viggen! -
#22208 -
gantus68 #22207 Azért holnap felszállás, nem? :) -
#22206 DCS-ben én is inkább ww2-es gépekkel repkedek, azoknál ilyen titkosítási probléma már nincs :) -
Ludowik #22205 Igen ez igaz de akkor honnan lehet tudni pl azt hogy a sz-27 az F-15 vagy a viggen vagy akármelyik gép hiteles? Avionika fegyverek szoftverek? Ha csak egy is sántít akkor bukta az egész. Nekem itt sántít ez a játék a hitelessége miatt.
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2017.01.25. 22:43:33 -
Ludowik #22204 Azért írtam hogy Van titkos része -
#22203 A HUD-on, MFD-ken milyen szoftvert jelenítenél meg? Az avionika, fegyverek, datalink vagy radar képességeit hogyan modelleznéd le? Ezeket a dolgokat nem tudod netről meg repülőnapokon lőtt fotókból megszerezni, ehhez hivatalos, kvázi gyári segítség és főleg engedélyek kellenek. Na ez amit a svédek nem adnak, és ezen egyáltalán nem segít az sem, hogy ki hány embert ismer Kecsóról, mert nyilván amit a svédek nem engednek, azt ők sem mondhatják el. Én is nagyon örülnék egy Gripen modulnak, de ennek sajnos nem sok esélyét látom. -
Ludowik #22202 Mér ne lehetne titkos valami! De azért egy vadászgép amelyik már nem mostani hiszen bár nem régi de nem is új,annak nem igen vannak titkai szerintem.Hiszen az lenne Tudjuk milyen rakétákkal vannak hadrendben, a radar típusa ismert. Hogy hogyan repül az csak meg lehet tudni:) Itt ED vel lenne a probléma szerintem és e miatt óckodnék is tőle. -
a rendszerek túlnyomó része titkos
Uggggyan már, az F-22 ADF is mennyire jó volt, pedig még rendszerbe se volt állítva a Raptor, mikor megjelent :D -
#22200 Leálltunk vele, mert jó pár áthidalhatatlan technikai akadály lépett fel a DCS miatt. Nem kizárt, hogy elővesszük majd a jövőben a projektet, de közel sem biztos, hogy DCS alapú lesz (saját fejlesztésre nagyobb az esély). Amúgy kizárt, hogy belátható időn belül lesz hivatalos Gripen modul, tekintve, hogy a rendszerek túlnyomó része titkos (aktív, rendszerben álló modern típusról beszélünk ugyebár). ED támogatás (SDK) nélkül meg lehetetlen bármit is megcsinálni... -
#22199 Kár hogy abbahagyták, Lock On szinthez már nem is kelett volna sokat dolgozni rajta. -
#22198 de. -
Ludowik #22197 Szerintem igen az . -
gsg16 #22196 nem ez az,amit az 59-esek fejlesztettek? -
Ludowik #22195 Ezt én is láttam meg olvastam is róla de abbamaradt. -
#22194 Sikerült találnom egy videót, én erre gondoltam, és úgy emlékeztem hogy DCS alá fejlesztik, vagyis klikkelhető fülkéje lessz, de a videó alatt Lock On-t ir, még úgy is jó lett volna, de lehet ez a fejlesztés is megállt mert négy éves a videó és nem nagyon találni róla újabb infót.
-
beci43 #22193 Tessék.Gúgli a barátod.És megtalálod.
Gripen modul nem készült.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.01.21. 11:34:04 -
#22192 Sziasztok, régebben valaki irta hogy leforditaná a Mig-21 és a Mi-8-as manualját, nem tudjátok folyamatban van a dolog?
Egy Gripen modul is készült, arról is ha tudtok valamit, mert én semmit nem találtam róla pedig nagyon érdekelne. -
#22191 Módosítottam a pumaszállásról letölthető magyar Bf 109 kabinbelsőt, most már a pilóta modell is hozzá van adva (egyenlőre német egyenruhában).
http://www.pumaszallas.hu/szimulator/digital-combat-simulator/349-bf-109-k-4-magyar-kabinbelso.html -
#22190 Nagyon ritkán. Az FreeFalcon 5.0 borzasztó volt. Az 5.3 után meg atomstabil. csak aztán megállt és meghalt. A BMS4-nél visszalépést én még nem láttam sehol. -
wolfhgb #22189 A win 8 alatt mondjuk meg valami 365 os van fent, de olyat mar a win 10 alatt is probaltam, amikor a drivereket kutyultam a multkor, azzal is szar volt. -
Solt #22188 Akkor lehet, hogy a W10-s Nv driver lesz a ludas... próbálj ki egy sokkal (pár hónappal) régebbi drivert. Ha azzal is rossz, akkor a W10, DCS, NV, Oculus négyes valahol nem szereti egymást nálad... Ilyen ez a pop szakma! :) -
wolfhgb #22187 Ah, dehogy, már tanácstalan vagyok, van a gépemben egy másik vinyó, azon win 8, eszembe jutott, h azon is fent van a dcs, bebootoltam rola, felraktam az oculust oda is, hibátlan a cursor, elindítottam onnan is a win 10 alatti dcs telepítésem, az is jol megy, utána rámásoltam a win 8 dcs mentési mappát a win10 re, felülírtam, win10 alatt ugyanugy szar, oculus töröl és ujrarak win10 alatt ugyanaz az eredmény, több ötletem nincs, kifogytam, szar a cursor továbbra is a 10 alatt, 8 alatt patent, felraktam probaképpen még a steam es dcs t is 10 alá, hatha ugy ok lesz, de az is ugyanugy hibás, már csak a win10 maradt, mint lehetséges hibaforrás, a fent leírt próbák után, de lövésem sincs, h ujrarakás nélkül azt hogyan tudnám orvosolni, mert, h ujra nem huzom a gépet, az hotziher! -
#22186 És a Falcon4 tudott olyat anno hogy minden egyes peccsel valami rosszabb lett ami azelőtt jól működött?
Na ugye
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.18. 07:35:34 -
gsg16 #22185 azért nem tudja,mert mi így is megvesszük.és közben anyázzuk a készítőket,hogy nem tudja.ez hozzá tartozik a DCS-érzéshez. -
gsg16 #22184 vagy kérni egy felderítő gép felvételeit mielőtt neki indul az ember.vagy egy valós idejű műhold képet. -
#22183 Valahol vicces, hogy a DCS nem tudja ezt. A Falcon4 1998-ban tudott ilyet. -
#22182 Ja :D Pedig amúgy nem lenne rossz ha meg lehetne így vizuálni a célterületet és nem is lenne futurisztikus. -
gsg16 #22181 a remény hal meg utoljára
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2017.01.17. 21:03:37 -
#22180 Jaa, a szöveget nem is figyeltem, csak eltátottam a szájamat. Azt hittem már, hogy ez valami fasza kis fícsör :D