36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Papa01 #22259
    Szia!

Láttam, köszi, jó vidi, de Leonnak kedvence a Harrier. :)
  • feca1229
    Harrier felszállás
    Szia Papa!
    Ezt láttad már, úgy emlékszem, hogy neked bejön Harrier.

Ha már volt akkor elnézést.
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2017.02.07. 22:40:32
  • Papa01 #22257
    Az A-10c gyakorló küldetési is nagyon jól le lettek fordítva. De komplett fordítást ne várj.
  • Papa01 #22256
    Szia! Az A-10c-ről vannak anyagok és a BS-ről.
    A pcpilot.hu-n keresgélj.
  • gsg16
    üdv!ez ennél kicsit bonyolultabb.vettél már valamilyen modult?
  • attila46
    Sziaztok!!Új vagyok -e téren és esetleg nem tudtok valami használható leirést ,magyaritást a gamehez??köszi
  • VO101Tom
    Logitech profiler van felrakva, azt csak akkor indítom, amikor játszani akarok.

A toldásnál a csatlakozók előtt 2-3 cm-el elvágtam, és ott toldottam bele sokkal rugalmasabb kábelt, mint amilyen eredetileg benne volt. meg persze hosszabbat is. Azóta nincs baja.
  • Colos1357
    Nahát, a toldás eszembe sem jutott. Kivágom a közepét, és forrasztgatok egyet. Én valamiért azonnal arra asszociáltam, hogy a foglalatban cserélem őket...

A Logitech Gaming Software telepítve van hozzá? Ez teszi fel ezt a sys fájlt. Ha telepítve van, engeded rendszerindításkor indulni, vagy tiltva tartod, és manuálisan indítod, amikor csatlakoztatod a joyt?
  • VO101Tom
    A kábelt sajnos cserélni, vagy toldani kell, pont középen szokott megtörni, ahol a köteg elindul felfelé a gázkar szárában.
    Az a .sys hiba nekem sosem jött elő, pedig pár éve használom már a G940-et. Passz, hogy mi lehet.
  • Colos1357
    Hi.

A kedves G940 -esem throttle vezetéke eddig bírta... Ilyen kábelkorbácsot lehet valahol venni készen, vagy nekem kell kínlódnom vele? A cserével nincs gond, azt meg tudom csinálni, de ha ilyen apró bigyókat kell szerelni, attól diliházba kerülök.

Más, de továbbra is G940. BSOD, WmXlCore.sys, irql not less or equal című műsor. Amióta megvan a G940 (2010 vagy 11), csatlakozáskor ez néha előjön, de ez a 2. gépem a 2. op rendszerrel, aminél csinálja. Ezzel lehet kezdeni valamit, vagy nyugodjak bele? Vagy mást nem tisztel meg ezzel, csak engem?
  • beci43
    Igen Papa,de ennek mindig egyformán kellene működnie,nem pedig ahogy a program gondolja.Egyébként a Black Shark 1-nél egyszer sem tapasztaltam ilyen elcsúszásokat.A World óta csinálja.

Klassz videó!
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.01.30. 18:51:31
  • LeonSilver
    De ne! :) Nem tudom, hogy mi befolyásolja (vagy mónikásan folyásolja be :D ), de van, amikor tök faszán működik.
    Ezt is először lerepültem majd visszajátszásnál felvettem, nem is egyszer és mégis jó lett..

• beci43
    Ja,én is rögzítettem egy fasza videót,hogy végre (!) sikerült landolnom a 21-essel Batumin.Mire visszajátszottam,minden visszajátszásnál másképp tört össze az a szerencsétlen.Én mát nem kínlódok vele.Évek óta nem képesek javítani ezt a bugot.
  • LeonSilver
    Persze, ezt használom. Csak én úgy szoktam, hogy lerepülöm és a visszajátszásnál veszem fel. De most valami elképesztően ótvar... két betöltésnél két féle variációt játszott le, és egyik sem az eredeti volt :D
  • PhantomAss
    Ja az egy fos
    Használd az Nvidia shadowplayt, az jól működik. (már ha nvidia kártyád van).
    Csak sajnos abban nem tudod szerkeszteni a kameraállásokat.
    Jó lenne ha kijavítanák már ezt mert elég idegesítő.
  • LeonSilver
    Meglehetősen jóra sikeredett. Vannak bugok, van mit csiszolni rajta, de fasza kis cucc.
    Lehet és kell is vele gépészkedni és ez tök élvezetes.

Viszont ez a EDe fícsör, ez egyre szarabb. Ez a felvevős szar, tudjátok. Lerepültem egy ilyen hajós-kilövős mutatványt, aztán gondoltam visszajátszom és közben felvesszem és feltolom a tecsődre. Hát... Ne tudjátok meg mi lett belőle :D Nevetséges az egész..
  • PhantomAss
    Köszi, kipróbálom hátha jobb lesz

@asw27, neked is köszi, megnézem azt is hátha...

@beci43,
    sok mindent mondanék a Mig21-re, de hogy fapados azt nem igazán :) Marha jól le vannak modellezve a redszerei.
    Ennyire jó lett a Viggen?
  • beci43
    A Viggennel egyébként nagyon élvezetes a repülés.A landing tréning nagyon tetszik!A 21-es elég fapadosnak tűnik ez után...
  • asw27
    A 21-esnél az utóbbi időben ki szoktam kapcsolni a csűrő boostert (gázkar előtt lévő egyik kapcsoló) és így használható kis sebességeken.
  • LeonSilver
    Meglehetősen érzékeny, igen.
    Ezért én a következő beállításokat használom, amivel szép nyugisan, amolyan öregurasan lehet repkedni :)
    Pitch:
    Ded 5
    Satu X: 100
    Satu Y: 70
    Kurva: 7

Roll:
    Ded 5
    Satu Y: 60
    Kurva: 6

Rudder:
    Ded: 5
    Satu Y: 75
    Kurva: 7
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.01.29. 10:39:46
  • PhantomAss
    A Viggennél is érzékeny a roll tengely?
    A 21-es az utsó peccsel annyira el lett rontva hogy alig lehet vele leszállni, 40% curvature van beállítva hogy valahogy stabil legyen.
  • gantus68
    A Viggen flight modellje nekem nagyon úgy tűnik, hogy a Mig21-ből lett kreálva, megpróbáltam Chuck's guide-jának beállításait és elég kellemes lett így vele repülni. Fel és leszálláskor pitch trim-t 3-ra állítom, leszálláskor oldalkormány nélkül a differential fékkel és a sugárfordítóval állok meg.

PITCH (DEADZONE AT 3, SATURATION X AT 100, SATURATION Y AT 100, CURVATURE AT 20)
    ROLL (DEADZONE AT 3, SATURATION X AT 100, SATURATION Y AT 100, CURVATURE AT 10)
    RUDDER (DEADZONE AT 5, SATURATION X AT 100, SATURATION Y AT 100, CURVATURE AT 20)
    Utoljára szerkesztette: gantus68, 2017.01.29. 08:54:10
  • beci43
    Na jó,most veszem meg... :)
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.01.28. 13:18:17
  • LeonSilver
    Az első gyakorló találat Rb75-el :)

• beci43
    Köszi!Én a Missiles-Rockets Launch On/Off-ra tettem.

@PhantoMass:Köszi!
  • PhantomAss
    Jól emlékszel, én most kipróbáltam és kb. 3 mp-ig nyomni kell.

@Beci,
    lehet hogy a cover rajta maradt, előtte nézd meg azt is.
    Nálam simán működik, mindenféle rakétával, most néztem.
    IR -nél hallanod kell a rakéta fejének a búgó hangját is hogy befogta a célpontot.
    Ha azt hallod, a nyomógomb fedele le van hajtva és minden jól van beállítva (jó pilon kiválasztva, stb) akkor ki kell hogy lője.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.27. 15:37:06
  • LeonSilver
    Ja. És ha jól emlékszem (közel sem biztos... :D ), akkor 1 másodpercig nyomva kell tartani az elsütőbillentyűt.
  • LeonSilver
    Itt állítsd be.

• beci43
    Már végig próbáltam a training módot Papa.Gun,bombing,radar tutorial megy,egyedül a rakétákat nem tudom kilőni IR, illetve radar módban sem.Még próbálkozom...
  • beci43
    Köszi mindkettőtőknek!Most már csak azt kéne kitalálni,(befogtam a célpontot,tüzelésre kész)melyik qrva (X-52) gombbal eresztem el.A beállításoknál a safe alatti gombra állítottam be alapértelmezettként a missile launchert.Mégsem lövi ki...
  • LeonSilver
    De egyébként van gyakorlás, ahol mutatja mit kell felkapcsolni az adott cucchoz.
  • LeonSilver
  • PhantomAss
    Hali
    szoktam vele repülni, ahogy emléxem nálam nem volt gond a rakéta indítással
    Milyen rakétáról van szó, infra vagy lokátoros?
    Jobb oldalt fegyverzet panelen fel kell kapcsolni a pilonokat, a hud mellett pedig ki kell választani a rakéta típusát, stb. Ha lokátoros akkor lockolni is kell a célt.
    Több lépcsős a történet, és elég nehéz így elmagyarázni, de van egy elég részletes PDF, ha elolvasod akkor szerintem érteni fogsz mindent:
    MiG 21 tutorial
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.27. 13:41:25
  • beci43
    Urak!Valaki játszik a Mig-21 modullal?Én most feszegetem vele a szárnyaimat.Használom a tréning küldiket,viszont az a nagy bajom,hogy nem tudok rakétát ereszteni a célpontomra.Igazából arra sem tér ki a küldetés,hogy kell egyáltalán befogni a gépeket.Nyálazom a tutorialt is,sőt ki is nyomtattam,de nem lettem okosabb.Ha valaki tudna építő jelleggel segíteni,azt megköszönném.
    DCS fórumon is kerestem,de igazából nem találtam erre vonatkozólag semmi érdemlegeset.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.01.27. 13:21:24
  • LeonSilver
    Olvasom a fórumot... azért lesz/van probléma bőven :D
  • LeonSilver
    Na, eljött a nagy nap :D Jön a Viggen.
    Kíváncsi leszek rá... jó sokan várják, remélem nem lesz marha nagy csalódás.
  • LeonSilver
    :D

Javaslom ITT olvasgass kicsit.
  • gsg16
    sajnos nincs rajta game mód.kikapcsoltam rajta képjavító eljárásokat,és így is késik a kép a monitorhoz képest.olyan,mintha a tv-n lassabb lenne a mozgása pl a kurzornak
  • sure
    #22218 természetesen neked, nem LeonSIlvernek volt szánva :)
    Amúgy a késleltetés, amit leírsz szubjektív, valószínűleg inkább csak néhány tizedmásodpercnyi, de pont elég ahhoz, hogy zavaró legyen, mint pl. filmnél, ha a hang-kép nincs szinkronban, azt is hamar észre venni - pl. szájmozgásnál roppant zavaró akár már 2 tized mp is.
  • sure
    Ne keverjük a szezont a fazonnal, egy dolog, hogy milyen szabvánnyal mi kompatibilis (ha ilyesmi lenne, akkor egyáltalán nem adna semmilyen képet a TV-je), és másik dolog a delay/lag/késleltetés, amelyben a kábel játssza a legkisebb szerepet
    Utoljára szerkesztette: sure, 2017.01.26. 21:30:52