Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FSX-hez is van komoly anyahajós mod, bejárható, bizonyos funkciói vezérelhetőek, úgy hogy nem új dolog az ilyen.
Ha tényleg faszán megcsinálják a hajót akkor komoly és feelinges tengeri üzemet lehet csinálni 😄
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Biztos jo a Viggen, de akkor már nem lett volna jobb választás a Gripent megcsinálni vagy bármilyen multirol gépet ami majd a Hornet ellenfele vagy kisegitője lenne?
Egy kicsit megint azt érzem, hogy megint nem tudják mit akarnak. A BMS-ben a engine korlátai miatt régebbi gépet nem lehet bele tenni, itt meg modern multirol gépet.
Kiváncsi vagyok hogy a virtual thunderbirds amit használ Falcont az milyen kabinja van vagy milyen repmodellel
Akkor még sem lesz Tomcat? Ők sem tudják mit akarnak.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
F-5 -ös jöhet. Persze ha kell várok akár 1 évet is, hogy egy leárazáson értelmes áron lehessen megvenni. Sohat többé nem veszek modult ami 5000ft-t meghaladja.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ka-50

Az miért van, hogy az RWR radaron vannak olyan jelek amik nincsennek benne a manual-ban? pl: 18 vagy 16? ezekre akkor milyen beállítást kell használni? Ami benne van mondjuk A mint Shilka arra tudom, hogy mit kell, de ezekre nem...
Köszi előre is.
www.smart-bus.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Hogyan tudjátok azt megcsinálni hogy az utánégető fokozat a HOTAS gárkar utánégető fokozatánál kezdődjön? Ha a görbékkel oldottátok meg leírnátok a görbék értékeit? Köszönöm!
A PTR kapcsoló arra való hogy eltűntesse a műhorizonról a bólintás és csűrés osztásait valamint az "útvonal figyelmeztetés" zászlót / jelzést.
A kiválasztó gombtól jobbra lévő 2 db fényjelzés azt jelzi amikor a vhf és az uhf rádió közül az egyik vagy mindkettő adf módban van.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2016.01.29. 17:08:00
"The PTR switch is used to stow away the pitch and roll steering bars, as well as the course warning flag on the ADI. The two HOMING lights to the right of the select buttons indicate VHF or UHF radio homing when either radio is used in ADF mode."
Koszonom!!!!
Utoljára szerkesztette: Reaper, 2016.01.29. 10:32:34
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Kísérletező kedvemben gondoltam kipróbálom, mi van, ha élsimítás helyett az AMD VSR (Virtuális Szuper Felbontás) opcióját választom, vagyis 2560*1440-ben futtatom a játékot? Namost a helyzet az, hogy indul is, viszont nem középre igazítva "összehúzva" adja be a képet, hanem a 1080-s kijelzőmre a bal sarokba igazítva kiadja az 1440p felbontáshoz tartozó képet. Vagyis a teljes alja, valamint a jobb oldala "lelóg" a képernyőről...az ott található menügombokkal egyetemben, így kilépni, visszaállítani se lehet, csak ha a config-lua-ban visszaírom a felbontást a full HD-ra... Lehet, hogy nem támogatja a VSR-t?
Arma3 és a CloD fut szépen... (megkockáztatom jobban megy magasabb felbontással, de AA nélkül, mint FHD-ban, de pl. 2x-es AA-val.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
A stencilek alatti rész viszont lehet, hogy továbbra is problémás lesz (orron pl.), a lua fájlt is küld át, és megnézem.

www.pumaszallas.hu
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

www.pumaszallas.hu
Mit, hol, mire kellene szerkesztenem hogy ismét normálisan működjön a skin?
Előre is köszönöm!
FFB az DCS-ben pl qrvajó, nem is értem, nélküle hogy lehet határon repülni. Átesés előtt rendesen remeg, és ha átesik, akkor meg hirtelen kikönnyül a bot. Nagyon sokat ad ahhoz, hogy érezd hol a határ aminél ne húzd tovább. Condorban viszont semmi pluszt nem ad, csak középen tartás, meg ráz, ha flatterol a csűrő.
www.pumaszallas.hu
Most hogy elolvastam a hsz-ed, felrémlett nálam is egy olyan helyzet amikor a "váltakozó állásszöget" kellett csinálni, fel kellett húzni a gép orrát, átejteni a gépet, lenyomni gyorsítani, egyenesbe hozni. Én meg az egyik ilyen felhúzást kissé jobbra ficcent szárnyal kezdtem el, a sebesség már 60-65 környékén volt én meg kitérítettem balra a botot egy pillanatra. Szim.-ben tudtam hogy most még nem viszem dugóhúzóba ennyitől. Az oktató viszont erre a mozdulatra olyat ugrott (rá a pedálokra), de ekkor már esett is át a gép szépen vízszintbe korrigált szárnyakkal, bot középen és nyomtam is előre. Miután felvettem, jött az ejnyebejnye 😄 . Én nem éreztem veszélyesnek. Úgy éreztem végig az én irányításom alatt van a gép. Az oktató máshogy gondolta. 😄
Óh... vissza kéne térni a RL vitorlázáshoz. Gondolom azóta ez is már csilliókba kerül.
Mit érzel a szimekben a forcefeed-en amikor mondjuk ilyen szélsőséges helyzetekben repülsz?
Esetleg a Condor vitorla szim-ben?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.01.27. 19:31:32
www.pumaszallas.hu
Én csak vitorlázón tanultam / repültem de nem éreztem különbséget a vezetésben, hogy most pc-s szimulátorban pöckölöm a botot vagy az igazi repülőben, max az érzékenysége különbözik. Jó talán annyi hogy nem csuklóból kell mozgatni a botot hanem karból.
Kritikus állásszög / átesés, dugóhúzó be-ki vitel, ugyan az mint szim-ben. Erős szélben repüléskor is ugyan olyan kormányzás kell csak igazából könnyebb csinálni, mert érezni lehet.
www.smart-bus.hu
ON
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!