Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugy, mar megertem a dolgot, viszont, akkor valami rombolo izgalmasabb valasztas lett volna! 😊 Mondjuk, ha ilyen minosegu lenne a megjelenese a leszallaskor, felszallaskor is, mast sem csinalnek, mint felette korozok es gyonyorkodnek benne es ilyesztgetnem a szemelyzetet, hagy futkossanak szerteszet! 😊
Borisz80
Ja a kuznyecov szimulátor lesz. Úgy már megértem a fizetős részt.
FSX-hez is van komoly anyahajós mod, bejárható, bizonyos funkciói vezérelhetőek, úgy hogy nem új dolog az ilyen.
Ha tényleg faszán megcsinálják a hajót akkor komoly és feelinges tengeri üzemet lehet csinálni 😄

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Ebben lehet racio, viszont akkor sok ertelme nem volt az albatros kiadasanak sem! 😊
Ati810
Valószínű, hogy ők is a DCS 2.0 multicrew részére várnak, mivel a Tomcat-hoz ez elengedhetetlen. Viszont, hogy addig is dolgozzanak, gondolom kiadják a Viggen-t, mivel az együléses (kivéve a gyakorló változatot, de abból amúgy is kevés készült, meg nem is hiszem, hogy megcsinálnák).
repvez
DE ez már megint milyen eljárás, hogy egy gépet bejelentenek a semmiből, de arról meg semmi infó aminél már szinte kész dolgokat mutattak.

Biztos jo a Viggen, de akkor már nem lett volna jobb választás a Gripent megcsinálni vagy bármilyen multirol gépet ami majd a Hornet ellenfele vagy kisegitője lenne?
Egy kicsit megint azt érzem, hogy megint nem tudják mit akarnak. A BMS-ben a engine korlátai miatt régebbi gépet nem lehet bele tenni, itt meg modern multirol gépet.

Kiváncsi vagyok hogy a virtual thunderbirds amit használ Falcont az milyen kabinja van vagy milyen repmodellel
Hecker007
Az oldalukon még kint van a Tomcat. Szerintem nem vetették el csak ebből a felsorolásból kimaradt.

Hat, ugy tunik, pedig biztos tobben harapnanak ra, mint mondjuk a viggen-re! 😊
Borisz80
"In the first half of 2016, several new 3rd party aircraft modules will also be launched. These include the F-5E Tiger II by Belsimtek, the SA342 Gazelle by Polychop Simulations, _____________and the AJS-37 Viggen by Leatherneck Simulations____________."

Akkor még sem lesz Tomcat? Ők sem tudják mit akarnak.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Borisz80
Klassz az új Kuznyecov modell. De kurvára nem adok ki érte 1 fillért se. Nehogy már még modellekért is kérjék a pénzt.
F-5 -ös jöhet. Persze ha kell várok akár 1 évet is, hogy egy leárazáson értelmes áron lehessen megvenni. Sohat többé nem veszek modult ami 5000ft-t meghaladja.

Papa01
😄 Egyébként igazad van. Mondjuk az F-5-ös megdobogtatta a szívem, de az 50Eur-os (gondolom) ára miatt felejtős lesz.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Fizessen ezért a qrva anyja.Repszimulátor ez,vagy mi a fasz?

Ka-50

Akkor csak a szoveget csesztek el, mert ott vegig azt dumaltak, h a jele EWR lesz az RWR en. Igy helyes az S, kar, h arrol egy betut sem emlit meg az oktatasban! 😊
Capt Baloo
RWR Symbols

Nem bug az hanem feature 😉
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2016.01.30. 00:02:21
krisztian005
Még egy pár kép, egész jól néz ki, remélem a személyzet is animált lessz, és lessz rendes ATC, irják lessz egy Nimitz osztályú hordozó is de arról nem láttam még képeket.

krisztian005

Tenyleg, ha mar a forditasnal jarunk, valakinek nem lenne kedve beszalni a meloba? Pusztan a kozosseg osszetartasaert es esetleg a nem tulsagosan hozzaertok, mint en is, segiteseert? Az A 10 en vegigragom mar magam, de biztos sokan orulnenek egy hasonlo dolognak mondjuk a SU 27, v SU 25 nel is. Ha valaki azoknak a trening kuldeteseinel megcsinalna a forditast, mondjuk, aki mar penge bennuk, talan meg nem is lenne nehez dolga, a szoveget en mar beillesztem es akar narratorozom is, ha igeny van ra. Ha valaki kaphato manapsag meg ilyen tarsadalmi celu kozmunkara, hat fogjunk ossze! Akar tobben is, megosztva a feladatokat! Varok minden hozzaerto, tenni vagyot itt a kozossegbol!
Ah, mondjuk en is tapasztaltam, h az elharito rendszer oktato palyalyan, a szovegtol eltero volt a megjelenitett jel az RWR kepernyojen! At is kellett irnom a forditott szoveget, h stimmeljen! Valami korai elorejelzo radart irt a szoveg es mondott az oktato a palyan, meg, h EWR a jele az RWR kepernyojen, kozben egy jokora S betu jelent meg rajta. Az EWR rovidites passzolt is volna hozza, leven earli warning radar, de hat az RWR egy S szimbolumot rakott! Gyanitom ez meg mindig valami bug lesz az A 10 nel, ahogy a sel gomb sem igazan teszi a dolgat az RWR kepernyojen!
A10-el megyek, és ott dobál ki olyan jeleket az RWR amik nincsennek benne az A10 manualban és ezért fogalmam nincs mi lehet az. 😞
Hasznald mindket fajta csalit, talan nem nyulsz melle! Orosz geppel repulsz? Mert akkor f16 ra es f18 gepekre gondolnek a jeloles szerint!
Tehát hamarosan lesz F-5E és Tonopah légitámaszpont nevadában? Sőt, egyszer még F-18 is. A végén még profi játék lesz, érdekes gépekkel és környezettel.
Sziasztok!

Az miért van, hogy az RWR radaron vannak olyan jelek amik nincsennek benne a manual-ban? pl: 18 vagy 16? ezekre akkor milyen beállítást kell használni? Ami benne van mondjuk A mint Shilka arra tudom, hogy mit kell, de ezekre nem...

Köszi előre is.
Jaj! 😄

www.smart-bus.hu

SgtChris
Na lepróbálva..sajna semmi...mindegy...talán majd a 2.0...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

krisztian005
Azt nem hiszem de felmosni az lehet majd <#eplus2>

Es akkor ezzel is lehet majd repulni? 😊
krisztian005
Képek az új Kuznetsov-ról, de ha értem ez is fizetős lessz.

Hirek

Koszi a segitseget! Warthog tulaj vagyok, de en mondjuk kivettem az utanegeto pocket a gazkarbol, mert a 10 nel minek, de kiprobaltam most az fc3 ban, kb 90% tol kezdodik az utanegeto fokozata, egyebkent talan az axis tune ban kellene a csuszkat igazgatni, ha az alap beallitasa nem jo a pocokkel a helyen!
Borisz80
Warthog HOTAS tulajok!
Hogyan tudjátok azt megcsinálni hogy az utánégető fokozat a HOTAS gárkar utánégető fokozatánál kezdődjön? Ha a görbékkel oldottátok meg leírnátok a görbék értékeit? Köszönöm!

Borisz80
nyers fordításban:
A PTR kapcsoló arra való hogy eltűntesse a műhorizonról a bólintás és csűrés osztásait valamint az "útvonal figyelmeztetés" zászlót / jelzést.
A kiválasztó gombtól jobbra lévő 2 db fényjelzés azt jelzi amikor a vhf és az uhf rádió közül az egyik vagy mindkettő adf módban van.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2016.01.29. 17:08:00

Szevasztok, erre a dialogra kerhetnek egy ujabb forditasi segitseget?

"The PTR switch is used to stow away the pitch and roll steering bars, as well as the course warning flag on the ADI. The two HOMING lights to the right of the select buttons indicate VHF or UHF radio homing when either radio is used in ADF mode."

Koszonom!!!!
Reaper
Nincs template továbbra sem a módosított modellhez, szóval nem mostanában lesz 1.5 kompatibilis magyar skin.
Utoljára szerkesztette: Reaper, 2016.01.29. 10:32:34

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Borisz80
Ha jól emlékszem 59th_Wittman osztotta meg velünk, de csak szigorúan belső használatra, mert template hiányában félkész minőségű ez a skin. Majd egyszer kiadják hívatalosan a jó skint. Hogy mikor nem tudom. Mintha DCS fórumon már mutattak volna képeket Cápetis skinről.

macleody
Próbáld meg a méretezésnél, van 3 lehetőség, hátha jó lesz. Mármint a radeon beállításokban, ott ahol a vsr-t belőtted.
Próbáld meg ablakban indítani a DCS-t, a parancsikon tulajdonságaiban tudod beállítani.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

SgtChris
Sziasztok!

Kísérletező kedvemben gondoltam kipróbálom, mi van, ha élsimítás helyett az AMD VSR (Virtuális Szuper Felbontás) opcióját választom, vagyis 2560*1440-ben futtatom a játékot? Namost a helyzet az, hogy indul is, viszont nem középre igazítva "összehúzva" adja be a képet, hanem a 1080-s kijelzőmre a bal sarokba igazítva kiadja az 1440p felbontáshoz tartozó képet. Vagyis a teljes alja, valamint a jobb oldala "lelóg" a képernyőről...az ott található menügombokkal egyetemben, így kilépni, visszaállítani se lehet, csak ha a config-lua-ban visszaírom a felbontást a full HD-ra... Lehet, hogy nem támogatja a VSR-t?

Arma3 és a CloD fut szépen... (megkockáztatom jobban megy magasabb felbontással, de AA nélkül, mint FHD-ban, de pl. 2x-es AA-val.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

VO101Tom
Nem, a felbontás nem gond. Ha megnézed, a rajzolat a jobb felső negyeden más a régin és más az újon. Elsőre nagyobbnak tűnt a hiba, de lehet, hogy csak a jobb felső negyedet kell kijelölni, és 180 fokkal elforgatni. Ha az elég, akkor az egész egyszerű fix, küld át a skint és megcsinálom.

A stencilek alatti rész viszont lehet, hogy továbbra is problémás lesz (orron pl.), a lua fájlt is küld át, és megnézem.

www.pumaszallas.hu

Vampire, megkérdezhetem hogy honnan van a magyar skin ? Megvásárolható esetleg ? Én is szeretném letölteni de senki nem válaszolt akkoriban az ezt fírtató kérdésemre.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

storno, jött egy update és most elindul
Borisz80
Nem értem mit mondasz, de ilyen egymás mellé rakva a nem működő magyar és a működő skin. A két skin felbontása más. Nem tudom hogy ez okoz hat e gondot.

Sziasztok, találkoztatok már olyan problémával, hogy nem indul el a dcs world? Win10-em van és 2 hónapja nem volt gond de most indítást követően felvillan, hogy dcs world és ennyi. Nyomtam repairt steam-ben, semmi. Ujraraktam semmi. Mi lehet a gond?
VO101Tom
A 21-es skint nem ismerem, de ez nagyon úgy tűnik, mintha az UV map lenne átvariálva - ha így van, akkor a régi skinek nem kompatibilisek a mostani verzióval. Van hozzá template, vagy kimenthető valahonnan a régi és az 1.5-ös skin? Összehasonlítani, hogy az alaprajzban van-e változás.

www.pumaszallas.hu

Borisz80
Kérlek segítsetek. A DCS 1.2-es magyar MiG-21 skin most így néz ki betöltéskor.
Mit, hol, mire kellene szerkesztenem hogy ismét normálisan működjön a skin?
Előre is köszönöm!

Olyat keresek aki tud segíteni config fájl helyes beállításában! videót szeretnék rögzíten ebben a játékban, és nem jó a torzítás ami be van állítva!
VO101Tom
Klubja válogatja, de sehol nem olcsó már. Amennyi szabadidő kell hozzá, arról nem is beszélve. Ja igen. Az egészséges veszélyérzet lehet az egyik, amit egy szimulátorosoknak vissza kell építeni. Nincs refly és a valós FM sokkal alattomosabb tud lenni, mint akármelyik szimulátor 😊

FFB az DCS-ben pl qrvajó, nem is értem, nélküle hogy lehet határon repülni. Átesés előtt rendesen remeg, és ha átesik, akkor meg hirtelen kikönnyül a bot. Nagyon sokat ad ahhoz, hogy érezd hol a határ aminél ne húzd tovább. Condorban viszont semmi pluszt nem ad, csak középen tartás, meg ráz, ha flatterol a csűrő.

www.pumaszallas.hu

Borisz80
Érdekes. Azt hinné az ember hogy átkapcsol az agy a játék és valóság között.
Most hogy elolvastam a hsz-ed, felrémlett nálam is egy olyan helyzet amikor a "váltakozó állásszöget" kellett csinálni, fel kellett húzni a gép orrát, átejteni a gépet, lenyomni gyorsítani, egyenesbe hozni. Én meg az egyik ilyen felhúzást kissé jobbra ficcent szárnyal kezdtem el, a sebesség már 60-65 környékén volt én meg kitérítettem balra a botot egy pillanatra. Szim.-ben tudtam hogy most még nem viszem dugóhúzóba ennyitől. Az oktató viszont erre a mozdulatra olyat ugrott (rá a pedálokra), de ekkor már esett is át a gép szépen vízszintbe korrigált szárnyakkal, bot középen és nyomtam is előre. Miután felvettem, jött az ejnyebejnye 😄 . Én nem éreztem veszélyesnek. Úgy éreztem végig az én irányításom alatt van a gép. Az oktató máshogy gondolta. 😄
Óh... vissza kéne térni a RL vitorlázáshoz. Gondolom azóta ez is már csilliókba kerül.

Mit érzel a szimekben a forcefeed-en amikor mondjuk ilyen szélsőséges helyzetekben repülsz?
Esetleg a Condor vitorla szim-ben?

VO101Tom
Nem kizáró ok, de nem szeretik. Ezt több helyről is visszahallottam. Én is vitorláztam, de én mondjuk fordítva, én akkor kezdtem online szimulátorozni, amikor azt abba kellett hagynom. Játékokban a nagy állásszögű, és kis sebességű repmodell van sokszor leegyszerűsítve. Pont ami RL a legveszélyesebb, leszállás, besiklás környékén. Nem úgy esik át a gép, átesésnél nem olyan durván veszti a magasságot, nincs a kormányok leárnyékolása rendesen modellezve, vagy épp a hirtelen fellépő kormányerők. És az apróságok, hogy mennyire vagdalkozol a bottal, mennyire finoman kezeled, hogy reagálsz amikor ösztönösen, hirtelen kell csinálni valamit. Szabó Zoltán "Topi" sztorizott egyszer arról, hogy ő akkor hagyta abba a LockOn-t, amikor RL a 29-esben gyakorolt a bemutatókra, és bevillantak olyan helyzetek, ami valódi gépben teljesen oké, de LockOnban már gáz volt. Például függeszkedés után, harangban amikor elindult hátra a gép, akkor a valódi gép teljesen jól vezethető marad - csak fordítva kezeled a magasságit - míg a LockOn-ban már kontrollálhatatlanul átesett, bukott előre -vagy hátra. Tudta, hogy valódi gépben nincs belőle gond, de mégis benne volt az az érzés, hogy ebből gáz is lehet. Ettől függetlenül akárhány ismerősöm kezdett szimulátoros multtal RL pilóta vizsgát letenni -vitorla, kisgépes vagy épp Kecsón- mindegyik azt mondta, hogy alapvető dolgokban nagy hasznát érezte a szimulátorozásnak. Hogy közben az oktatóknak mennyi haja hullott ki, azt persze csak az oktatók tudják 😄
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.01.27. 19:31:32

www.pumaszallas.hu

Borisz80
Milyen rossz beidegződésekre kell gondolni? Már máshol is hallottam ilyet, de sose értettem, hogy mire gondolnak.

Én csak vitorlázón tanultam / repültem de nem éreztem különbséget a vezetésben, hogy most pc-s szimulátorban pöckölöm a botot vagy az igazi repülőben, max az érzékenysége különbözik. Jó talán annyi hogy nem csuklóból kell mozgatni a botot hanem karból.
Kritikus állásszög / átesés, dugóhúzó be-ki vitel, ugyan az mint szim-ben. Erős szélben repüléskor is ugyan olyan kormányzás kell csak igazából könnyebb csinálni, mert érezni lehet.

<#guluszem1><#worship>

www.smart-bus.hu

OFF

ON

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Mondanám, de fogalmam sincsen..