Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kapd ki a műszerfal kirajzolását a fő monitoron 😉.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

A profilokhoz tartozik egy file tobbnyire, amit a monitor setupba kell bemasolni, hogy megjelenjenek az aktiv kijelzok kepei kulon kijelzon, abban a file ban kell atirni a megjelenitett ablak meretet es poziciojat, h valtoztasd ezeket a parametereket. En is sokat szivtam, mire az A 10 nel minden a helyere kerult a kiegeszito monitoron.
link
Én meg MiG-21-hez keresek 😄 LUA-val csak a radar kijelzőt tudtam eddig másik monitorra tenni de nem tudom pontosan pozícionálni meg méretezni.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Isten nem bottal, hanem VMware.
Utoljára szerkesztette: sure, 2016.01.31. 21:56:39
Isten nem bottal, hanem VMware.
Jönnék játszani az 59-es szerverre, ha jól látom free flight van. Honnan lehet a jelszót megtudni?
KÖszi,
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Ka-50
Ka-50
www.pumaszallas.hu
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
link
Ha a vezetékek sorrendjét megnézed, nagy gond nem lehet.
Ha esetleg van komolyabb műszerész vagy PC szervizes ismerősöd akkor inkább ahhoz fordulj. Én szeretném meghosszabíttatni a Hotas X-em joy-gázkar összekötő kábelét kb. 30 centivel, egy helyi PC szerelő fogja megcsinálni. <#wink>#wink>
Ennyire jó azért nem vagyok.
Meg úgy tapasztaltam, hogy én inkább helikopteres ürge vagyok a dcs-ben, valahogy jobban fekszik.
Az a következő modul amibe beleásom magam, de először a kamov, mivel az tetszik.(valahogy betegesen vonz az orosz technika😊)
Repkedtem már vele, de az indítása valami borzalom(a beépített bugos kiképző izé alapján.Bakker egy fél napot túrnom kell a netet, hogy normális, gyakorlatban használható infókat találjak a modulról.)
minden adott volt hozzá már abban az időben is.
Hát ezt erre tervezték, hogy 1 pilóta könnyen tudja kezelni az összes rendszert.
Mondjuk egy cobra-ra én is kíváncsi lennék, de csak abban az esetben, ha valamelyik koma ülhet a lövész helyén, nem szeretem az ai dolgokat.Ez sajna a jövő, de ez felé mozdul a játék, úgy látom.
Igen, én is elviselnék többféle elhárító rendszert kamov elvtárson,de a hueyen sincs azért olyan sok ha jól emlékszem.(megvan a modul de még nem ástam magam bele)
A másik-ez minden helinél-a fák nem léte fizikailag...tán az a legnagyobb gond. Az AI átlát, és át is lő rajta.
a 4 stabilizátor mindig be van kapcsolva, a magasságtartást szoktam igény szerint kapcsolgatni.
A pörgésről: jobban visszagondolva tényleg nem hagytam elég időt a trimm gomb felengedése és a pedál használat között, ez lehetett a probléma, és rögtön nyomtam rá az autohovert....szóval finomítani kell még magamon.
Egyébként nagyon jó a kamov, teljesen logikus és érthető.
A ka-50 mesterektől kérdezném:
megközelítek egy hegygerincet/pontot, szépen beviszem lebegésbe kézzel, vízszintesen kitrimmelem, bekapcsolom az auto hovert ééééés
hol csúszik jobbra vagy balra, hol nemes egyszerűséggel elkezd pörögni időnként.
Mit nézek be? Ötletek?
Vagy egyáltalán ez a helyes eljárása a harci automata lebegésnek?
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A Kuznetsov-ról annyit mondtak hogy animált liftek, a hangár is meglessz csinálva, animált hajó rendszerek, és bejárható hajó, ebből azért még sok minden nem derül ki, mert lehet az egész egy pár helyen animált de különben egy sima statikus modell, de lehet hogy egy élő környezet lessz ahol minden és mindenki él és teszi a dolgát.
Korábban irtak olyasmit hogy a humán modellek bone system-et, (remélem jól irtam) kapnak hogy könnyebben animálhatóak legyenek, talán az a cél hogy végre legyen egy kis élet a reptereken, kiszólgálók, marsallerek, stb. és kipróbálni könnyebb egy akkora területen mint egy hordozó.
Meglássuk ha megjeleni milyen ára lessz és mit tud, a végén úgyis jön a csalódás hogy nem erre számitottunk <#eplus2>#eplus2>.