36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Concorde szimulátorhoz tökéletes lenne :)
  • gantus68
    Eyefinity-vel, de a DCS egyszerűen megoldja, ha beírod az összesített felbontást.

Nvidia is tudja kezelni driverből a surround-al.
    Utoljára szerkesztette: gantus68, 2017.02.17. 15:20:05
  • gantus68
    Nálam ez úgy kezdődött, hogy volt egy 22-es monitorom, vettem használtan mellé kettő ugyanolyat cirka 38-ért, levettem a műanyag kávát (debezelled), így kb. fél cm maradt két monitor között, ami bezavar, de játék közben a szem kiiktatja egy idő után. A felbontásom bezel correction után 3224x1680. 3xFHD monitornál 3240x1920 lenne korrekció nélkül.

Persze, van akinek így sem lenne jó, megértem.
  • LeonSilver
    Mivel csináltad? Az easy monitor cuccal?
  • Solt
    Na várj... 4db 1080p-s monitor cirka annyi pixelt jelenít meg, mint 1db 4K-s monitor. 1 normálisabb 1080p-s monitor 60000.-Ft, ebből kell négy darabab. Ennyi pénzért már kapsz 4K-s monitort, TV-t, de akár OR-t is, és nem a képernyő közepén három helyen is a kávát bámulnod, plusz "lemaradsz" a több monitoros rendszerek nyújtotta cumi körökről is. Részemről ezt a videót még nézni is rossz... :))

No most látom, hogy itt ráadásul 5db monitor van... anyám borogass! :D
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.02.17. 14:57:26
  • LeonSilver
    Egyszer próbáltam kölcsön monitorokkal. Engem kurvára zavart a káva.
  • gantus68
    Ennek is megvannak az előnyei: portrait módban nincs magasabb vga igénye, mint egy azonos felbontású single monitornak, 4k tv-nél lényegesen olcsóbban megvalósítható.

FOV bővítés: +2 monitorral :)

• Lysandus
    Hát, én három monitort biztos nem így állítanék be. Így lényegében alig vagy semmit nem bővült a FOV, a látószög. :-)
  • whiteskull
    Én Helios nélkül tettem be a második monitort. Igaz így csak az mfd-t tudom megjeleníteni rajta, de így is jó. :)
  • gantus68
    inkább szerezz mellé egy harmadikat

• LeonSilver
    Ja, közben rátaláltam - de lehet feladom és kibaszom ezt a második monitort a picsába :D
    Két dolog okoz "csak" gondot :D
    - ez az export.lua mert össze-vissza minden monitorhoz van neki beállítva; nekem meg kettő 1920*1080-as minotorhoz kellene a cucc
    - a másik meg az, hogy betöltöm ezt a bizbaszt, a műszerek sem működnek a kapcsolók sem
    Szóval lófasz és esti fény!
  • wolfhgb
    Az oldalarol papikam, itt szamtalan jobbnal jobb modulhoz van profilja, az ujakhoz persze meg nincs.
    http://www.captzeen.com/helios/index.asp
  • LeonSilver
    Honnan? Mert én a helios oldalán csak ezt találom tőle: Capt_Zeen_KA50 HELIOS PROFILE V1.0
  • wolfhgb
    Capt zeen profiljat le kell
    Szedni az oldalarol a heliosba betolteni es a dcs be bemasolni a megfelelo helyekre a tobbi filet is, amit az oldalan le is ir lepesrol lepesre, persze feluliratni a korabbiakat veluk, kis tokolodes van vele, de faintosan mukodik es baromi jo vele a game, foleg, ha erintos a monitor.
  • LeonSilver
    Kéne némi help srácok!
    Szereztem még egy hd moncsit a meglévő mellé.
    Az A-10C cuccait illetve leginkább a két MFCD-t szeretném az egyikre kipakolni.
  • PhantomAss
    Kicsit rossz minőségű, de a fotón 2 Viggen és egy magyar Mig 21-es van

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.02.15. 11:15:21
  • VO101Tom
    Ja, az értelme meg annyi, hogy légi lövészetnél pl a fényjelzős lőszert nehezebb követni, hogy mikor találja el a célt, mivel nem látod a távolságát a fénypontnak, nehéz megbecsülni mikor van még a cél előtt, mikor van ott és mikor repült már túl rajta. A füstcsíknál sokkal pontosabban lehet megbecsülni, hogy adott távolságon mi volt a lövedék pontos helye (ott lényeges, ahol nagy szögsebességű fordulónál az elétartás elég sok lehet. Használni viszont azért nem használják, mert a lövedékbe töltendő anyag, ami "csak" jelzést biztosítja, abból sokkal több kell a füstölőshöz. Második világháborús német guncamera felvételeken rendszeresen látni, hogy rengeteg vastag füstcsíkot húzó nyomjelzős lőszert lőnek el, míg az angol oldalon készült guncam-okon csak azt látni, hogy rengeteg vibráló fénypontot "locsolnak" a célra. Ott nincs (annyi) füst pl.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.02.15. 00:37:12
  • VO101Tom
    Ebben a videóban pl "smoke tracers"-el lőnek, én nem látom, hogy fényjelzős lenne:

• molnibalage83
    Van olyan lövedék, ami fény nékül tud füstöt húzni? Értelme mi van annak? Az angolban a tracer az, ami fényjelzős. Ha van csak füstölő, azt minek hívja az angol?
  • VO101Tom
    Én úgy tudom, hogy a nyomjelzős amit füstöt húz, fényjelzős ami világít.
  • molnibalage83
    Szerintem mindkettő jó, a milterm b*zik lehet, hogy az egyiken fennakadnak, de nem zavartatom magam ettől.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.02.14. 20:41:26
  • Ludowik
    A tracer shell az magyarra fordítva nyomjelzős vagy fényjelzős lőszer helyesen?
  • molnibalage83
    Erről hogyhoy nem volt még itt szó soha? Követte már nyomon ezt valaki? Működik?
  • molnibalage83
    Videózni jó a DCS world. Másra kevésbé.
  • LeonSilver
    Én is szeretnék egyet majd készíttetni, csak van némi különleges, amit én szeretnék :)

Majd megpróbálom lerajzolni a paintba. Nem lesz valami művészi, mert a rajz-készségem kimerül a pont-pont-vesszőcskében, és az is éppen csak felismerhető :D
  • Frenky
    Sziasztok! I. HUNAF 1v1 Cup
    I. HUNAF 1v1 Cup Élőben!
  • Klusi86
    Nem muszáj teljesen előre állítani a tartókat, elég jól beállítható. Mondjuk nekem így kényelmes, így áll kézre illetve, így könnyen ki- be tudok ülni a székbe. Azt a kis plusz oda figyelést, hogy ne koccoljam a joystickot megérte, utána úgyis megszokja az ember és nem üti oda :)
  • i robot
    Marha jól néz ki! Én is így képzeltem (székem is pont ilyen), de lebeszéltem magam róla. Tartok tőle nagyon, hogy beleverném a Joyt az asztalba.
  • Klusi86
    Most sem megy csak így, hiába nyomok a kép beszúrása gombra,majd másolom be a linket.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.kephost.com/image/wEEZ
    http://www.kephost.com/image/wEEY
    http://www.kephost.com/image/wEER

Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.02.11. 16:20:16
  • LeonSilver
    Nem tudom mi lehet... Próbáld EZT használni
  • Klusi86
    Nem megy a képfeltöltés, Leon ránéznél? Köszi
  • Klusi86
    Múltkorában volt szó joystick tartókról, hogyan lehetne elhelyezni a joystickot. Nos én csináltattam wolfhgb kollégával egyet magamnak, már csak annak apropóján is mert a székem karfája eltört és ez tartotta össze a háttámlát és ülőlapot és hanyatt vágni magam nagyon nem volt kedvem :D 1,5 hét alatt el is készítette nekem és nagyon segítőkész volt, még összeszerelési instrukciókat is adott nekem telefonon :) Azóta már eltelt pár hét és sokkal finomabban tudom kezelni a joystickot, hogy az megfelelő pozícióban van és nem előttem fent az asztalon kitakarva a képernyőből kényelmetlen helyzetben. Ezáltal eredményesebben is repülök pl Dora-val :D

Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.02.11. 15:35:46
  • attila46
    Köszi srácok!!
  • bgabor911
    Sose volt koncepció a DCS mögött. :(

• feca1229
    Amilyen koncepcióban hozzák kifele a gépeket talán még TIE vadász is lehet...

Nekem úgy rémlik, hogy talán Beczl a Mig-21 után a Mig-23 akarta megcsinálni, de nem vagyok benne bztos. Végül is minden gépnek örülök, csak azt nem értem, hogy régebben miért vettem meg a Hawk T1-est. :-)
  • bgabor911
    A MIG-23ast adják már, lehetőleg az MLD változatot. Meg kéne egy Phantom is.

Minél több gép lesz annál jobb, mondjuk a Harrier és az F-14 két erősen túlértékelt típus. Kíváncsi vagyok hogy pontosan melyik AV-8B altípus lesz, a képességei és a harcértéke erősen függ majd ettől. Jó lenne ha nem összesen négy Sidewinder képviselné a légiharcfegyverezetet.

Annak is örülnék, ha a Nevada mapot sikerülne nekik végre beportolni Steam alá, így 15 hónappal a megjelenés után. Valahogy mindenki gond nélkül együtt tud működni a Steames srácokkal, kivéve a DCS fejleszőit. Retkes ruszki banda.
  • feca1229
    Én az F-14 Tomcatre várok. Gyermekkorom kedvenc repcsije... szarásig néztem a Top gunt. A másik nagy kedvenc pedig az Intruder, nagyon bejött régen Az intruderek támadása cimű film.
    A Tomcat a tuti
  • PhantomAss
    Huhú, ez jó móka lesz. Asszem erre is befizetek ahogy megjelenik.
  • Papa01 #22261
    Ugyan, tényleg jó vidi! :)
  • feca1229
    Akkor bocsánat, tőled és Leontol, hogy figyelmetlen voltam! :-)