36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #22379 Nem rohanunk sehova... :) -
sakkay #22378 Jaj bocs csak közben CLOD teszt van meg ts.
-
Solt #22377 Úgy-úgy... :) -
wolfhgb #22376 Bizony, h kell a vas a cv1 nek, ha nem kene, 2x annyit el is adtak volna belole, igaz, eddig is vittek mint a cukrot, a zoom egyebkent engem is zavar, illuzio rombolo, en sem hasznalom, nem is kell hozza, csak jeleztem, h mar erre is eszkozoltek megoldast annak, aki 3 merfoldrol kivancsi a tamado gep felszerelesere. :) -
Solt #22375 De, erőmű kell hozzá... :) Egy 4770K + 980Ti mellett sincs meg a 90 FPS, sőt néha a 45 sem, pedig a grafikai beállításon még bőven lehetne növelni! :)
Amit mondasz addig él, amíg a kezdeti ámulat el nem múlik... ;)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.02.21. 19:48:18 -
TakiPetya77 #22374 A Rift-hez nem kell azért erőmű! Tény, h kell neki az erős gép, de ez pont olyan mint a játékok min. konfigja, meg az ajánlott konfigja. Persze legjobban egy 500eFt-os gépen használható, de 150-200eFt-os gépen is nyújtja az élményt. Én amikor megmutatom valakinek, DCS-vel szoktam, és érdemes lenne felvenni és videógyüjteményt csinálni hogyan reagálnak a mezei földi halandók :-)
A felbontása a dk2-nek elég csekély. A kapcsolók és műszerekhez közelebb hajolva azonban minden jól olvasható, és értelmezhető. A pilótafülkén kívüli dolgok néha tényleg inkább sejthetőek, mintsem egyértelműek. De meg lehet szokni, persze légiharcra nem próbáltam még...ott igen, biztosan kevés. Kezdetnek viszont hihetetlen élmény. Fateromnak kapaszkodnia kellett, mert műrepültem vele, és jócskán beszédült. :-) -
Solt #22373 Remélem ha meglesz a 4K szemenként, akkor ezt a zoom funkciót elfelejtik, engem nagyon idegesít... ArmA alatt is gyűlölöm! :) -
wolfhgb #22372 A controll setup ban van fent egy legorditheto menu, ahol a fo csoportok vannak, ott a legvegen van egy UI lehetoseg, abban talalod a vr zoom lehetoseget, amit gombra rakhatsz. -
Solt #22371 Én INNEN vettem 220000.-Forintért, akkor még máshol (itthon) szinte nem is volt kapható. Kíváncsi vagyok rá, hogy mire gondolsz, mert nekem ilyen azonosítási gondjaim nem voltak, bár tény, hogy MFD-n, vagy a Kamov kis tévéjén nem próbáltam.
Az angol ennyire nem megy nekem... mi a cikk lényege?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.02.21. 19:23:34 -
gsg16 #22370 a vr-zoomot a játékon belül lehet valahol állítani? -
sakkay #22369 Mennyiért vetted? Mint mondottam volt, helivel nem összehasonlítható. Belemegyek, de csak ha tényleg érdekel -
sakkay #22368 pont itt elemzik. Ez lehet a megoldás, pont erről beszéltünk pár napja valakivel.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.02.21. 19:09:53 -
Solt #22367 2-re állított pixel density mellett olyan képe van a CV1-nek DCS alatt, hogy nem is gondolnád. Nem tudom konkrétan milyen célazonosításra gondolsz, de én például az egyik Su-25 küldetésben hamarabb megtaláltam OR-t használva a földi célokat, mint a monitor+TrackIr párossal. Monitoron azért nagyít bele a képbe mindenki, mert egyszerűen "kicsi minden". OR alatt teljesen mások a méretarányok.
A 4K-s felbontás egy dolog, a másik az, hogy azt meg is kell majd hajtani... ez még évek (minimum 3-5) kérdése. -
sakkay #22366 Nem nekem akart menni! -
#22365 És hogyan működik ez pontosan? -
sakkay #22364 na ez új infó!!!! Mennyiért vettétek a cv 1 et, és milyen géppel fut? -
wolfhgb #22363 Pedig, hidd el, h mar meg is oldottak, vr zoom a neve, az ui bealitasok kozott talalod a dcs ben es pompasan mukodik. -
sakkay #22362 Nagyon egyszerű példa-ha én átnézek a való világba egy mellettem repülő gépre, még 50 méterről simán felismerem az arcát..szimben még ahhoz is kicsit nagyítani kell, hogy van e valaki a fülkében -
sakkay #22361 Volt egy olyan rész, hogy:. De légyszi' próbáljatok célt azonosítani ....szóval nem-nem próbáltam. De ne mond, hogy sikerülne, mert nem lenne igaz. Mivel még a full hd felbontással is nem azért nagyítgat' mindenki mert az olyan jó, hanem azért mert egyszerűen sehol nincsen az a felbontás a szemünkhöz képest. A nagyítás ocolussal nem megoldható, ezért marad a felbontás növelése minimum 4k-ig . -
wolfhgb #22360 Nem is olyan kicsi kiegeszitessel. -
Solt #22359 Próbáltad ezeket CV1-l? :) ATAG nem tudom, hogy jön ide... a CLOD alatt egyelőre nincs VR támogatás... ;) -
wolfhgb #22358 Igen, ezen en mar elore tul lettem, amikor az elhatarozas megerett bennem, track ir ment a levesbe, helios rendszerem nyugallomanyba vonult, harom monitorombol ketto szinten ment a piacra a dual gpu s 7990 el egyutt, ezek szinte fedeztek is a vr koltsegeimet, kis kiegeszitessel. -
wolfhgb #22357 Oda minden mas is keves, legalabb is nekem biztos. :) -
sakkay #22356 Szerintem-legalábbis nekem-ez az órás dolog amit írsz abszolút nincs. Minden más viszont egyértelműen igaz. Viszont azt hiszem kicsit elbeszélünk egymás mellet. Ti az öröm röpködésre és max a csövesekkel való légiharcra használjátok. Oda már jó lehet így is. De légyszi' próbáljatok célt azonosítani egy DCS helivel(huey vagy kamov)-vagy egyáltalán csak időben meglátni az ellent..Vagy menni egy kört a CLOD ATAG-on. Na oda kevés a CV 1 is még! -
Solt #22355 Nekem amióta megvan a CV1, szinte nem is játszottam olyan játékkal ami nem támogatja az OR-t... egyszerűen más dimenzió. Térérzékelés, méretarányok, sebességérzet, stb. Venni akartam egy nagyobb monitort a 24"-s helyett, de letettem róla, mert amióta az OR megvan, a monitort csak netezésre meg munkára használom... a TrackIr-t is eladom, mert ezek után semmi szükség rá... :) -
wolfhgb #22354 Es akkor a melysegi tererzetrol meg nem is zengtem odakat, mint eszlelesi tampont, a tekergozes kozben. :) -
wolfhgb #22353 Volt trackir em is, pont az aranytalan mozgas volt a megteveszto a legiharcban, vr nel ugyebar aranyos, konnyebb a pozicio erzekeles ezaltal, latotavon belul pedig cv1 el mar latod a celt szabad szemmel is, kivul pedig ott a radar , ahogy monitoron. Ha csak egy pixel is az 5-6 merfoldes legi cel, nem szamit, mert eszlelheto, tekergozo dogfight nal meg mar siman vannak konturok is informacionak, pont eleg. Persze elesebben majd meg szebb lesz a dolog, de mar most is tobb elonye van velemenyem szerint, mint egy trackir monitor combonak a multbeli emlekeim alapjan, persze ez is csak egy onos velemeny, biztos van olyan trackir felhasznalo, aki most megkovez, mert o pengen erzi mar, h ha 1 ora iranyaba forditja a fejet, akkor az amit lat, valojaban 3 oranal van az egen, engem ez zavart nagyon. -
Solt #22352 Lehetne jobb, de kevésnek nem nevezném egyáltalán! :) -
sakkay #22351 Ja, szerintem-cv2-3 ha ilyen ütembe fejlődik a felbontás már jó lesz. Remélem az új szoftveres megoldások nem ilyen arányba követelik a vasat...biztos, hogy nem mert azt nem veszi meg csak nagyon kevés ember, és akkor befulladna. Szóval szerintem 2 év inkább. -
sakkay #22350 Tudom, de az is kevés-még nagyon. -
#22349 Ha van eszük a forgalmazóknak, akkor a CV1 változatot engedik kirpóbálni egy kirakott gépen DCS-sel. Tuti vevőmágnes.
Nálad kimpróbálva sajnos nem tudom, hogy én alapból szülésre hajlamos vagyok vagy csak az alacsony FPS miatt nem volt jó mindig. Elképesztő élményt ad a cucc.
Csak sajnos olyan drága és olyan vas kell hozzá, hogy nekem kb. akkor reális örömrepkedésre megvenni, ha "csak úgy" az 5 év múlva veendő gépem viszi 90FPS-sel a játékokat és az OR ára 100 HUF táján lesz. Addig ez iszonyatos luxus kiadás lene.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.02.21. 15:19:54 -
Solt #22348 A CV1 képe már jóval jobb, következésképpen az észlelés is könnyebb... más világ a DK2 után! :) -
sakkay #22347 Aha. De nem az enyém, csak nálam volt egy évig. -
TakiPetya77 #22346 No igen...fölbontás eléggé kevéske... de tényleg élvezhető, sőt!!! Én rendesen beleszédülök ha olyan figurát csinálok. Rift Cv1-el biztosan jobb. Nekem is Dk2 van. -
Solt #22345 Neked DK2 van nem? -
sakkay #22344 Most még azért nem.
Nagyon szar a felbontás az észleléshez. Na nem mintha nem lenne már most(nagyon) élvezetes a légiharc, de egyenlőre még kevéske. Marha fura pl. hogyha hátra nézel akkor tényleg hátra nézel..na nem olyan könnyű mint egy kis fejbiccentés a treckir-el.
Viszont ha már forgolódás van-mindennél könnyebb tartani az ellent.. -
TakiPetya77 #22343 Facebook mentes vagyok. :-) De azért köszi! -
#22342 Keresd meg őket, biztos van, aki szívesen kötelékezik veled. -
TakiPetya77 #22341 Szokott itt valaki műrepülni? Jó lenne kötelékbe kicsit gyakorolni. -
wolfhgb #22340 Pedig a vr el mocskos nagy elonyt erhetsz el a legiharcban is.