36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • whiteskull
    Köszi! Ez nagyon jó! :)
  • LeonSilver
    Hát, nem tudom mi lehet. Nálam simán indul.
  • gsg16
    rákattintás után 1-2 másodpercig olyan,mintha indulna,a kurzor mellett megjelenik a kis kék karika,aztán nem történik semmi
  • LeonSilver
    Mit csinál? Kressel? Vagy egyáltalán semmit?

ITT a fórum, nézz körül, hátha van valami megoldás.
  • LeonSilver
    Nem tudom mi lehet. Nekem semmi problémám nem volt vele.
  • gsg16
    nekem nem indul el.még rendszergazdaként sem
  • LeonSilver
    Kicsomagolod valahová és elindítod a UltraMFCD.exe -t.
  • gsg16
    hogy kell használni?nem tudom elindítani
  • LeonSilver
    Van új UltraMFCD - aki nem akar a Heliossal bajlódni.
    Amúgy nagyon jó kis cucc, egyre többet tud és semmit sem kell variálni!

2.6.5 Changelog
    FIXED: Kneeboard reintroduced.
    FIXED: Keybindings now work again.
    FIXED: UltraMFCD windows disappearing when viewing DCS FPS data (Ctrl-Break).
    Changed: "Hide displays when outside DCS" now defauts to off.
    FIXED: UltraMFCD now passes multiplayer integrity checks. (Except for colour LITENING functionality. This is a legitimate unfair advantege in multiplayer, so allowing this change should be at the discretion of server admins.)
    FIXED: Mission start dialogs no longer invisible during cold start and certain multiplayer senarios.
    FIXED: Display buttons now work in multiplayer.
    FIXED: Ka-50 Shkval now respects request for no cockpit rendering in DCS 2.x NTTR.
    Improved: Better FPS when graphics card close to 100% load.
    FIXED: Strange behaviour of mouse pointer fixed. This is a kludge of a fix in DCS which coincidentally broke uMFCD.
    NEW: Support for Su-25T, Su-27, Su-33, Mig-29A/G/S & F-15C
    NEW: Improved CDU graphics.
    NEW: Added "Show Test Displays" for debugging purposes.
    FIXED: Touchscreen users no longer experience double-click.
    FIXED: Multiplayer briefing screen now displays reliably.
    FIXED: Changing aircraft in multiplay now possible without exiting server.
    FIXED: Quit dialog now visible after aircraft descruction.
    UN-BROKEN: Displays visible on mission restart.

UltraMFCD
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.02.24. 20:45:33
  • LeonSilver
    Így van . A delta nem komálja az alacsony sebességet.
  • TakiPetya77
    Igen, én is úgy láttam, tapasztaltam. Most, hogy már van egy kis tapasztalatom a géppel, elkezdem a könyvét tanulmányozni még alaposabban. Elméleti "oktatás" következik. :-)
  • i robot
    Tolni kell neki! 360 környékén szereti.
  • TakiPetya77
    Igen, próbálgatom, nagyon könnyen átesik, egyenlőre csak rárepüléseket végzek.
  • gsg16
    így igaz!egy komplett vasárnapot gyakoroltam végig,folyamatos kérdezősködés,és fórum olvasás közepette,mire meg lett a helyes technikája a leszállásnak.és még előfordul,hogy defektet kapok,vagy lekönyököl a gép a kifutóra.
  • i robot
    Majd a leszállás lesz izgi! Elég könnyű megroppantani a futót. :D
  • TakiPetya77
    Húúú nagyon köszi! Ez sokat segít! már nyomtatom is ki, és tanulmányozom. :-)
  • gantus68
    Chuck's guide

Itt találsz leírást angolul a 21-eshez is, useful.
  • TakiPetya77
    Köszönöm, majd megnézem, mert az azért sokat jelentene, ha angolul látnám a feliratokat. :-)
  • PhantomAss
    Zsíír
    A fülkében a feliratokat át tudod állítani angolra. Asszem a játék beállításokban van van egy külön fülön ahol tudsz váltani angol és orosz között.
  • TakiPetya77
    Megvettem a MIG21-et. Elég más világ a Su27 után. Indítási procedura, kezelhetőség, stb. sajnos Oroszul semmit nem tudok, úgyhogy a feliratok a fülkébe nem mondanak semmit.
    Elkezdtem a kiképzést vele, már felszállni sikerült 2x Gyakorlat teszi a mestert. :-)
  • TakiPetya77
    Dk2 változatot. Cv1 et sajnos még nem volt módomba kipróbálni, valószínű jobb is ,mert akkor azt vennék :-) sokkal jobb ugyanis a fölbontása, de kezdésnek a Dk2-is jó sztem.
  • PhantomAss
    A CV1 változatát használod vagy valamelyik DK változatot?
  • TakiPetya77
    Oculus-Rift-el használom, és nemrég írtam h kb. vakon kezelem már a billentyűzetet, így elég élvezetes, a lehetőségekhez képest! Lehetne még szimulátor széket, meg hát látom egy-két szorgalmas pilóta szabályos fülkét épít otthon :-) Csak csodálom.

Igen a trim egy nagyon hasznos dolog. :-) Mivel eddig jórészt műrepültem, nem sokat használtam. :-)
  • PhantomAss
    Miféle vr-al nyomatod? Az oculushoz nagyon erős vas kell hogy élvezhető legyen a DCS.
    Ha komolyabban is érdekel a DCS akkor ha tudsz szerezz be vmi alap HOTAS rendszert , sokkal egyszerűbb lesz az életed. A pilótát általában a shift+p kombóval tudod kapcsolgatni, én általában inkább kikapcsolom mert sok műszert eltakar.
    A trim az összetett dolog, kb. azért van hogy minden sebességnél csökkenteni tudd a kormányzáshoz szükséges erőt.
    A többiek biztosan jobban el tudják magyarázni, de konyhanyelven azt mondanám hogy a repülőgépek egy adott utazósebességre vannak belőve ahol akár elengedett kézzel is lehet repülni és megtartják a helyzetüket. Ilyenkor aerodinamikailag ki vannak egyensúlyozva.
    Viszont ha más sebességgel repülnek akkor elkezdenek emelkedni vagy süllyedni, ilyenkor bele kell nyúlnod a botba hogy megtartsd a helyzeted. A trim pedig ebben segít, a magassági kormányon (van olyan gép ahol a csűrőn és az oldalkormányon is, pl. P51) vannak kis mozgatható felületek amiket a trim gombbal változtatsz, és csak ezek a kis felületek mozognak, nagyon kis mértékben változtatva a kormányokra ható erőket.
    És így nem kell folyamatos erő kifejtéssel nyomnod a botot lefelé hogy vízszintesen repülj, hanem csak a trim gombot pöckölgeted. Sokkal kényelmesebb így repülni.
    Aztán lehet hogy én is rosszul gondolom, majd a topiklakók kigazítanak :)
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.02.23. 14:33:46
  • TakiPetya77
    Nekem is tetszenek a Su 27 be is a kopott dolgok...olyan tényleg mint egy használt repülőgép. Most kicsit elkalandoztam a menübe, és megtaláltam a pilóta bekapcsolásának lehetőségét. Hiányzott is eddig, h nem látom a lábam, kezem. Vr-al nyomatom én is, és fura volt, h egy üres repülőben ülök. Tök jó ahogy mozognak a lábaim a pedálokon, mozog a kezem a botkormánnyal, gázkarral együtt. NAGYON TETSZIK! Szinte minden nap gyakorlok vagy a magyar szerveren vagy a aerobatic szerveren.
    Igen, gépem lehetne erősebb, de élvezhető azért, nem szaggat. Gépészkedni bizony, vezetni kell...nem megy magától, mint a modern jet-ek. :-)
    Repülőmodellezem, és ismerős a vezetni kell a repcsit...dolog... a gyári ,precízen beállított kompozit gépek szinte már maguktól repülnek, a házilag gyártott meg sokszor nem hagyható magára repülés közben 1 másodpercre sem...
    A DCS-hez meg kell jó joy is... ami precizen visszaáll mindig ugyanoda. Nem tudom valóságba a botkormány mindig precízen áll vissza ugyanoda? Vagy a trim pont ezért van azokon is?
  • VO101Tom
    Arra azért készülj fel, hogy Mig-21-hez erős gép kell, nálam viszonylag jól futott a DCS FC3, A-10c, Mi-8, vagy akár a Clod, BoS is, DCS Mig-21-el 15 fps-nél többet nem tudtam kipréselni belőle, üres map-on egyedül iskolakörözve sem. Grafikai beállításoktól független a dolog, a rendszerei realtime szimulációjához kell erős proci (6 magos 1055T proci, 8GB RAM, 4GB-os 750Ti kártya).
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.02.23. 13:30:22
  • PhantomAss
    Szerintem grafikailag a MiG 21 van a legjobban kidolgozva az összes DCS gép között. Nem bánod meg ha megveszed, amikor VR-rel próbáltam leesett az állam a pilótafülkében. Kopott műszerek, igazi ruszki fíling :)
    Meg persze a rendszerek is nagyon részletesen ki vannak dolgozva, azzal a géppel gépészkedni kell ha eredményes akarsz lenni.
    A modern jetek nekem túl 'sterilek', csak a MiG 21 és a Su 27 van meg.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.02.23. 13:05:42
  • TakiPetya77
    Én nagyon szeretem az Orosz gépeket! Ott hallod már-már érzed a gépet körülötted. Az F-15-ös olyan kis csendes, "finom gép" alig hallani a hajtőművet...az utánégető puffanását hallani szinte csak. Bezzeg az OROSZ! De persze megszokás kérdése is. Nekem kicsit lassú az F-15 reakciója, a Su-27 rögtön reagál. Mig-21-et nem ismerem még, de ma azt is megveszem, ha már TESCÓ áron van.
  • PhantomAss
    Azért az orosz gépek vannak csak leárazva mert egy orosz nemzeti ünnep van náluk, és erre való tekintettel ők így ünneplik.
    A Spit pedig nem lóg ki a sorból mert a 2. vh-ban repülték.
  • Ludowik
    Mert ezek nem fogynak:D magyarul valamiért nem veszik a népek.
    Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2017.02.22. 22:03:19
  • gantus68
    all russian aircraft...like spitfire :)
  • feca1229
    Az F5-öt azt megvenném félpénzért, de azt nyíilván nem árazták le, de miért nem?
  • LeonSilver
    Még ha a Harrier lenne, de így... ;)
  • PhantomAss
    Akció az ED shopban, többek között a Spitfire-re is 50% kedvezmény (így most 25$)
  • wolfhgb
    Ott mas a szoftverkornyezet, feltetelezem azert, cv1 nel szepen razoomol a nezett teruletre amig nyomva tartja a gombot az egyen, majd visszaall a normal nezet, ha elengedi.
  • gsg16
    köszönöm.én google cardboard-val próbálom,trinusvr programmal,de semmi nem történik,ha a beállított gombot nyomkodom "stereo" monitor módban.
  • wolfhgb
    En tavaly ev elejen adtam el az 5 ost, arhivaltam is a hirdetest, megis van, h havonta meg mindig 2 en felhivnak, h megvan e meg a cumom. :) nem hiszem en sem, h sokaig kene arulgatni, meg most kell elpattintani, mert ha elterjed a vr, sajnos mar szinte ertelmetlen lesz a jatekos retegnek es foleg ugyebar, mi hasznaljuk. :)
  • sakkay
    Ja ja. Mondjuk hamar el fog menni.
  • Solt
    El... már, ha ezalatt az eladót érted! :D
  • sakkay
    Akkor track ir el?