36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Ok. Megtaláltam az FMB-ben nagy nehezen. Most már a bombázás is megy:))
  • sakkay
    Simán betöltöm akármelyiket., átállítom a messzát valamelyik b re, de nincs bomba..tartó" az van, meg konzol is a fülkében-szóval b verzió.
  • VO101Tom
  • VO101Tom
    passz. Annak működnie kellene pedig. Küld át a missiont és megnézem.
  • sakkay
    Köszi. Az fmb próbáltam, de valamit elbaxhattam, mert hiába állítottam be bombát, nem volt rajta..lehet azért mert már egy meglévő single missiont töltöttem be alapnak.
  • Solt
    Eleinte én is azt hittem, hogy amolyan CA szintű dolog ez, még jópofának is gondoltam... aztán amikor megláttam a gőzmozdonyt, ökölbe szorult az arcom! :) Én biztos, hogy nem rendelem elő... talán majd egy akció alkalmával, ha elérhető lesz steam-n. Úgysincs sok időm játszani, ár/érték arányban egyszerűen nem éri meg nekem erre költeni... inkább adom majd nektek ezt a lóvét, sokkal jobb helyen van ott.
  • VO101Tom
    Üdv. Ezt már mondtam régebben, gyors küldetésekben, single player missionokban csak a default fegyverzetet használja, hiába állítod át akárhol. Vagy a full mission builder-ben dobj össze egy gyakoroló küldetést, vagy indíts egy online missiont a Lobby menüpont alatt (lejelszavazod akkor senki nem fog belépni).
  • sakkay
    Igen, csak egy csík..
  • sakkay
    Ha ráérsz valamikor Tom, légyszi segíts a bombázásban. Nemtok beállítani olyat, hogy van bomba a messzeren gyors misszióban!
  • VO101Tom
    Ezzel abszolút egyetértek. Sokkal jobban venné ki magát még az is, ha összeadnák a kettőt, és árulnák úgy, de egy név alatt. Egyszerűen ebben azt érezni, hogy megy az erőlködés, hogy ugyanazért hogy tudnak beszedni újra és újra pénzt.

Gondoltam arra is, hogy lehet, hogy az új cuccok amolyan Combined Armsként vezethetők lennének, és ezért "combined arms ww2" modulként adnák hozzá, de akkor mit keresnek a listában AI gépek? Vagy hogy azért vették ketté, hogy a kickstartereseknek tudjanak kedvezmény adni(aki "elég sok" pénzzel támogatta a kickstarter kampányt, az az asset listát ingyen kapja meg), de ugyanezt érték volna el, ha egyszerűen egy nagyobb, számszerű engedménnyel akcióznák meg ugyanezeket a támogatókat. Ezért nem kell külön modulként árulni. Tényleg nem értem, miért volt szükség erre.

Az is furcsa, 260x350 km-es térképre 30 repteret említenek, én pontosan tudom, hogy a clodban 121 repülőtér van egy 300x350-es térképen, 61 a német és 60 az angol oldalon. Mégis igaz lehet az a tékép, amiben azt mutatták, hogy a repülhető térkép mérte tényleg 260x350 km, viszont ami ebből ki van dolgozva, az csak egy-egy vékony csík normandia és dél anglia partja mentén?

(csak érdekességképp, a clod map meg ez a terület: clod map

Úgyhogy nagy dilemmában vagyok én is, hogy előrendeljem vagy ne. Valszeg előbb utóbb megvenném úgyis, de most még morcos vagyok rájuk :/
  • krisztian005
    Kettéválik a Leatherneck Simulations link1 link2.
  • Solt
    Egy dolog az ára, és egy dolog amikor elkezdik a pitiánerséget... normál esetben azok a szarok amiket külön árulnak, a térkép részét kéne, hogy képezzék. Lehet, hogy én viszem el magam, de engem kurvára dühít, hogy már ezek is elkezdik ezt a harácsoló szarakodást.
  • bgabor911
    Egyetértek.
  • repvez
    ÉS, hogy nagyobb legyen a képzavar, akkor elvileg az F-18-as az együtt jön majd a 2.5-ös verzióval ami egybe gyurja a mostani 1.5x és 2.0as verziót.

Egyébként már rengetegszer volt téma ez a modul ár, de szerintem is túlzó amit elkérnek érte.
    Mert oké, hogy rétegjáték és kevesebben veszik, meg , hogy talán a célközönség is az időseb korosztályból kerül ki akik már keresettel rendelkeznek és nem apuci anyuci veszi meg szülinapra karira, de akkor is 20k-t elkérni akciósan egy félig kész térképért vagy egyetlen típusért nagyon sok.
  • VO101Tom
    *Bocs, elírtam, szóval azt akartam mondani, hogy DCSW2.0-val egyenlőre a Nevada map kompatibilis, de ha kiadják a Normandiát, akkor az is DCSW2.0 alá megy majd. De ez nem jelenti azt, hogy Nevada kellene hozzá**.

**Ettől még a ruszkik feltételnek szabhatják nyilván. Ha már lehúzás, akkor legyen alapos :D
  • wolfhgb
    Meg jo, h nem komalom a csavaros gepeket!
  • PhantomAss
    Jaja.
    Májusig megveheted elővételben, addig engednek kemény 12 dodót, az ~ 3500 ft.
    Mekkora szívük van ezeknek a ruszkiknak :D
    18k-ért inkább megveszem az X plane 11-et, abban legalább van tartalom is.
  • Ludowik
    Ez a játék belefullad szépen lassan saját magába. Majd ötven dodó egy map meg a cumót? Be vannak szívva szerintem mikor beárazzák a dolgokat! Szegények, ennek is lehúzás szaga vanD
  • krisztian005
    Ha be vagyok jelentkezve a DCS oldalára 47.99$ ha kijelentkezek akkor nálam is 59.99.
  • Klusi86
    Én a linken 60$-t látok

Szerk.: Bár a levélben is írták, hogy pre-purchase bundle 48 dodó

"The DCS: Normandy Map and the DCS: World War II Assets Pack will be available as a 20%-off, pre-purchase bundle for $47.99. Upon release in late May 2017, the DCS: Normandy 1944 Map and DCS: World War II Assets Pack bundle will be sold for $59.99, and the stand-alone DCS: Normandy 1944 Map for $44.99 and the stand-alone DCS: World War II Assets pack for $29.99."

Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.03.10. 19:05:18
  • LeonSilver
    Igen Tom. Minden modul installálni kell Nevada alá.
  • krisztian005
    Normandia DCS World 2-vel fog müködni, és nem kellesz hozzá Nevada, most azért kell hozzá mert nincs más kompatibilis térkép.
    Most elővételben $47.99 ért együtt lehet megvenni a Normandy 1944 Map + WWII Assets Pack-ot, igy kb egy modul normál ára, de én is kiakadtam hogy külön kell megvenni a térképet és külön tartalmat hozzá.
  • VO101Tom
    Nem hiszem. DCS Word az az új engine, amivel egyenlőre a Normandia map kompatibilis. Meg majd kiadás után a Normandia lesz az.
    Nevada map hogy működik? Minden modult külön fel kell installálni az alá is, ha Nevadában akar valaki repkedni?

Solt. Ugyanerre gondoltam én is, hogy egy térképet külön árulják, az egy dolog, de hogy külön árulják hozzá az AI gépeket is, az több mint pofátlanság. Ennél még az is jobb lenne, ha ez egészet kiadják egy név alatt kicsit drágábban, akkor nem érezném azt, hogy minden egyes szaros lépésükkel csak lehúzni akarják az embert :/
  • PhantomAss
    Egy valamit nem értek: azt írják hogy a Normandy maphoz DCS World 2.0 kell. Ahhoz meg azt írják hogy kell a Nevada map.
    Akkor most meg kell venni a Nevada mapot is?
    Remélem hogy nem
    (amúgy meg sz@rjanak sünt hogy ilyen drágán adják)
  • Solt
    Az egy dolog, hogy drága, de ez a szétválasztás, hogy a kibaszott gőzmozdonyt még külön vedd meg hozzá... előbb-utóbb tényleg az lesz, hogy lőszert is venni kell majd a modulokhoz. Engem félig már elvesztettek egy ideje, de nem ez a húzásuk lesz az ami visszacsábít!
  • zoltang
    Nem kicsit. Ennyi pénzt elkérni, és ez még akciós ár.

DCS: Normandy 1944 Map ($44.99 Bonus: $9.00)
    DCS: WWII Assets Pack ($29.99 Bonus: $6.00)

Mellesleg az oroszoknak is rendesen drágultak a modulok.
    ru-shop-modules
    Eddig egy vh.-ás modul ~1200 rub. volt, a spit. kivételével...

Utoljára szerkesztette: zoltang, 2017.03.10. 16:45:57
  • Solt
    A fűmagot is külön kell majd megvenni hozzá? Kezdenek átesni a ló túloldalára...
  • sakkay
    "Sajnos" azt kell mondjam kurva jól néz ki a vidi!!!
  • PhantomAss
    Dupla
  • PhantomAss
    mobilról linkelem, nem biztos hogy működik
  • PhantomAss
    No kijött a hírlevél, a Normandia térkép április végén jön, előrendelve 49 $.
    A térképen kívül lesz asset pack is plusz cuccokkal ami külön megvásárolható.
    Kicsit drágállom de megveszem.
  • PhantomAss
    Köszi szépen, átnyálazom :)
  • krisztian005
    Itt vannak a könyvek, , van sok minden közte, nem csak Mig-21 és több nyelven is vannak, de közte vannak a magyar nyelvüek is. Van L-39 is, de sajnos az orosz nyelvü.
  • PhantomAss
    Magyar nyelvű könyvek?
    Ezt nem is láttam, nincs meg valahol a link hozzá?
  • krisztian005
    nagyon jók lettek.

A Mig-21-hez letölthetőek voltak a magyar nyelvü könyvek, repülőgépvezetői utasítás, műszaki leírás stb. Nem tudjátok az Albatroshoz voltak magyar nyelven hasonló könyvek, és hozzá lehet jutni valahogy?
  • wolfhgb
    Pedig tapi nélkül nem sok minden kezdhető vele, mert ami infók megjelennek rajta, azt a kabinban is láthatod, a realisztikának az ad egy jokora löketet, amikor az ujjával az ember kapcsolgathat is mindent egér nélkül, na az valóban állat dolog, mintha az igaziban ulne a delikvens!
  • z0ty4
    köszönjük
  • Reaper
    Ide is, hátha érdekel valakit. Kiadtunk egy 5 skinből álló skinpack-ot az Albához, valamint a magyar kabint is hozzá. Innen szedhetőek:

Hungarian skinpack

Hungarian cockpit
  • PhantomAss
    Kipróbáltam, de nekem sem adja be.

Szerk:
    A fórumban van egy topik erről, kb. fél éve nem működik sajnos.
    link
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.03.05. 08:38:28
  • majonur
    nem tevedsz. tobbfele panel van, legalabb 3: van a nuclear panel (RN24 pod), a countermeasure panel (SPS141 pod), ezek megjelennek ha felkerul a gep ala az adott pod, de mikor az UPK podokat rakom, akkor nem jelenik meg a panel.
    upk guide