Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Remélem hamar megjelenik.
Azér ez odab@sz:
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.03.26. 16:43:19
GOOBY, pls
Mivel ez is már panelra szerelt és ugy árulja a webshopban amit gondolom valahonnak külön megrendelt hozzá.
Gondolom az már ugy olcsobb is lenne, mert ebből ha egy HOTAS-ra valót összevesz az már kiteszi egy egész gyári HOTAS árának jelentős részét plusz ha még hozzávesszük, hogy valahonnan a kapcsolora kalapot vagy fedelet is kellene szerezni , még ha 3d nyomtatással is akkor azért is megkérik az árát .

Idő- és erőforrás hiányában megakadt helikopteres projekt eladósorba került. Sajnos nem valószínű, hogy belátható időn belül be tudom fejezni, szóval ha valaki kicsit DIY beállítottságú, minimális elektronikai ismerekkel, akkor pár munkaóra ráfordítással készre tudja csinálni.
A szett elemei pedál, kollektív kar egy throttle-val, sok funkcionalítású fejjel, illetve a modulrendszer központi vezérlője. További modulokkal bővíthető, pl. cyclic, a kollektívre egy rádiópanel, stb...
Mechanikailag teljesen készen van, a szenzorok beszerelése, az elektronika kábelezése, és a vezérlők konfigolása van hátra. Minden alkatrész megvan hozzá, Arduino-k, kapcsolók, szenzorok, aljzatok, stb...
3D nyomtatott, az összes forgáspont csapágyazott, aluprofilokkal megerősített, Hall szenzorokkal.
További részleteket privátban tudok mondani az érdeklődőknek.

http://www.leobodnar.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=98_87&products_id=210
Ka-50
Más:
Repül vki a K4-es Messzerrel? Online nem tudom bekapcsolni az mw50 -et, legalábbis a műszer nem mutatja h működik. A bal oldalon a farokfutó rögzítő felett az mw50 van kiválasztva, a műszerfalon a magasságmérő alatt is be van kapcsolva, de hiába tolok 100% gázt nem kapcsol be. Viszont a motor hamar megsül.
GOOBY, pls
Ha meg olykor előre kell nyomni a gázkart, hogy működjenek a gombok, az sanszos, hogy tényleg valami vezetékelés-forrasztás-kontakt hiba lehet. Ha van hozzá cérnád, érdemes lenne megnézni valamelyik Youtube videot, amit a "Warthog slew" keresőszóra felhoz a Youtube kereső, mert bár neked nem ez a fő gondod, de azt megmutatja, hogyan lehet széthúzni a gázkart és hozzáférni a hat swtich-ek vezetékeléséhez (is).
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.03.25. 16:57:27
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Vagy amit találok azok ipari felhasználásra vannak 100 vagy több euroért darabja.
valahonnan ezek a kis szériában gyártott joystik gyártók is beszerzik ezeket, de mégcsak hasonlokat sem találok
Utoljára szerkesztette: repvez, 2021.03.25. 15:40:06
Szórakozni kell vele.
GOOBY, pls
Találkoztatok már olyan problémával, hogy nem lehet a gázkar tengely irányát megfordítani? Hiába állítom át controlls-ban egyszerűen nem működik és a játékban sem csinál semmit.
Ka-50
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Ka-50
mókolás itt
Tisztább, szárazabb érzés 😊
Viszont amit nem ertek, h en egy szerverre sem tudok felmenni. Sem a keresöben nincsennek a listaban, sem IP cim alapjan. Azt irja h offline. Pedig a dcs honlapjan azt is latom hogy vannak rajta. Hol lehet a gond? a többi online szerverre siman felmegy.
Utoljára szerkesztette: Boconadi, 2021.02.11. 12:47:31
A FB csoportban 200+ fő van és szinte minden nap van repülés, + ott a Discord csati is, örülök, hogy segíthettem... HUNter
Utoljára szerkesztette: Boconadi, 2021.02.10. 08:11:30
Az számomra inkább a gáz, hogy a FS2020 ami ugye tavalyi program is DX11-et használ és qrvára nem aknázza ki a sokmagos procikat. Ott azt írják 4 magig tud, amivel az a gond, hogy a legsuttyóbb I3 szintje az, manapság a 6-8+ és ugyanennyi HT az általános a szimes prociknál. És akkor ne beszéljünk arról, hogy mennyire nem használják a vr optimalizálási lehetőségeket amiket a modern gpu-k tudnak.
Én pont ezért nem váltottam sokáig gépet, mert minek - és sajnos a tények engem igazolnak, valamit persze hozott de lőtávolban sincs a kapott teljesítmény a ráköltött pénz nagyságával.
AMD Ryzen 7 5800x
32GB Hyperx DDR4
ASUS TUF Gaming RTX3070 OC
+ a DCS m2 ssd-röl megy
De van ahol igy is siman beesik 40 fps ala, föleg nagyobb varosok felett, es nekem csak 1080p-ben fut, bar semmi nincs overclock-olva.
Ka-50
Ka-50