Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szórakozni kell vele.
GOOBY, pls
GOOBY, pls
Találkoztatok már olyan problémával, hogy nem lehet a gázkar tengely irányát megfordítani? Hiába állítom át controlls-ban egyszerűen nem működik és a játékban sem csinál semmit.
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Ka-50
mókolás itt
Tisztább, szárazabb érzés :)
Viszont amit nem ertek, h en egy szerverre sem tudok felmenni. Sem a keresöben nincsennek a listaban, sem IP cim alapjan. Azt irja h offline. Pedig a dcs honlapjan azt is latom hogy vannak rajta. Hol lehet a gond? a többi online szerverre siman felmegy.
Utoljára szerkesztette: Boconadi, 2021.02.11. 12:47:31
A FB csoportban 200+ fő van és szinte minden nap van repülés, + ott a Discord csati is, örülök, hogy segíthettem... HUNter
Utoljára szerkesztette: Boconadi, 2021.02.10. 08:11:30
Az számomra inkább a gáz, hogy a FS2020 ami ugye tavalyi program is DX11-et használ és qrvára nem aknázza ki a sokmagos procikat. Ott azt írják 4 magig tud, amivel az a gond, hogy a legsuttyóbb I3 szintje az, manapság a 6-8+ és ugyanennyi HT az általános a szimes prociknál. És akkor ne beszéljünk arról, hogy mennyire nem használják a vr optimalizálási lehetőségeket amiket a modern gpu-k tudnak.
Én pont ezért nem váltottam sokáig gépet, mert minek - és sajnos a tények engem igazolnak, valamit persze hozott de lőtávolban sincs a kapott teljesítmény a ráköltött pénz nagyságával.
AMD Ryzen 7 5800x
32GB Hyperx DDR4
ASUS TUF Gaming RTX3070 OC
+ a DCS m2 ssd-röl megy
De van ahol igy is siman beesik 40 fps ala, föleg nagyobb varosok felett, es nekem csak 1080p-ben fut, bar semmi nincs overclock-olva.
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Viszont DCS-ben érezhető, ugyanaz a GPU és F18+ free flight batumi felett folyamatos 80+ sűrűn 90fps ugyanazzal a beállítással, amivel eddig mentem és 50-60-akat hozott. A supercarrier-en is ritkán esik be az fps 45 alá, úgyhogy most visszaraktam a reprojectiont , mert a 45 fps nekem kiváló viszont elkezdtem tolni felfele a minőséget. I7-4771 -ről álltam át 10600K-ra, DDR3-DDR4 és sata ssd-ről m2-re.
Márciusban jönnek a felhők és úgy néz ki még valami amiről eddig nem szóltak
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Bocsi ha hülye kérdés, de 2 hangkimenet 1 gépen hogy lehetséges? Mert a gépemen csak egy mikrofon bemenet illetve egy kimenetem van. Így vagy hangszóró, vagy a füles szól, amelyiket épp bedugtam.
Ezeken kívül, egy világos kék, analóg vonalszintű audio bemenet található még a lapon.
A régi gépen több kimentem volt, így mindkettőt be tudtam dugni.
Egy ilyet kéne vennem?: LINK
Köszi a válaszokat! :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.02.05. 16:57:40
X-52 weak spring hack
Nyilván nem fogja megduplázni a rugóerőt, de érezhetően rátesz. Nyugodtan kivághatsz többet a kerületből, hogy könnyebb legyen betolni, úgyis csak tengely irányú terhelést kap, ha már bent van.
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.02.03. 15:12:43