Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A leo bodnar panel 12bites vagyis 4096 egységre osztja fel a mozgásteret, a warthog 16 bites tehát az kb 16millióra.
Viszont a warthoggal még leszállni is sikerül, nem csak kis magasságból földhözcsapni...
Végül is akinek megfelel a trabant is az ne költsön mercire <#eplus2>#eplus2>
Ahogy a linkemen az ábrákon látható a mágneses terek szögeltése okoz feszültség változást .
attól, hogy egyenes vonalba mozgatod az érzékelő felett nem lesz jó.
A vertikális mozgás vezérlésére a rotorlapátok állásszögét változtatod. Na ide kell a hall szenzor. Ide viszont egyszerű a megoldás, amit az előbb is írtam.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
vagy a potit átszerkesztve
Ami gyárilag jó a potihoz az elég huzós áron van.
Nálam is egy kicsit itt akadt meg a mutatvány, hogy hogy alakitsam ki a mechanikát, hogy ne legyen gányolás és szilárdan maradjon a helyén minden a lehető legkisebb helyen , egyszerű eszközök elkészitésével
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.02.25. 20:15:04
ebayról én 10es csomagban vettem 2k-ért

Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.02.25. 15:25:28
Úgy tűnik, hogy végre sikerül újítanom hamarosan egy Thrustmaster Hotas Warthog cuccot, így eladom a kis drága rinocéroszt.
A rhino augusztus 10.-ig garanciális (hazai cucc), alig van benne összesen vagy 10 óra röppenés, szóval tényleg zsír új 😊
Természetesen saját dobozában, minden cuccával (rugók) akár személyes akár postai átvétellel.
Akit érdekel írjon pm-et és megbeszéljük.
Én 62 ropiért vettem, 50e (+posta ha nem személyes az átvétel).
Egyébként nem lötyög, nem kopog nem esik szét. Qrva jól lehet eki tolni 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/adjBZ5V_460sv.mp4
www.pumaszallas.hu
És ahogy irtam a leobodnar panellal még driver sem kell hozzá
Két x52-mnél is ez lett a fő problémám. A botjuk a mai napig is frankón pontos
A jelenlegi cuccok közül csak a Hotas Warthog-nak van hall szenzoros gázkarja. Ammeg eléggé drága lenne a barkácsoláshoz...
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2016.02.24. 22:53:18
kep
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
markolat
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Annak van csavarható része is. Nehéz lenne átalakítani kollektívnak?
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu