36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #22619 Az nem fű,hanem suba.Vagy szívószálak. -
#22618 Arról nem is beszélve, hogy még mindig olyan meseszerű tempera festékes hatású az egész. az a fű meg egyszerűen zseniális, kb 15 évvel ezelőtt láthattunk hasonló megjelenitést -
Solt #22617 Nekem az alábbi reakciók futottak át az arcomon,
@Tom: A gyorsaság itt azért előnyös, mert így jól látni, hogy mekkorákat akad! :D
@Sakkay: Az 51-s is alap gép... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.04. 19:13:52 -
Lysandus #22616 Mert a vörös oldalt alapból meg fogja kapni, mi meg mehetünk Dorával és Kurfürsttel a Frogfootok ellen :-) -
sakkay #22615 Na de az oda való lenne. Érted?! -
#22614 TF-51D is az. -
sakkay #22613 de, hogy hullámzik! -
sakkay #22612 Szerintem mert alapgép-mármint a sima su-25, aztán arra gondolnak, hogy így többen veszik meg a mappot...fax tudja, hogy jár ezeknek az agyuk! -
gsg16 #22611 az a fű gyalázat! -
#22610 Én az utóbbira tippelek. A múltkor is rossz volt nézni, ahogy a Huey-t odabaszta :D -
#22609 Gondolom azért mert gyors. időgyorsítás nélkül több mindent mutogathat a térképből mint egy légcsavarossal.
Mondjuk ennek ellent mond, hogy a video első felében a reptéren taxizgat...
Aztán az is lehet, hogy azokkal nem tud felszállni :D -
#22608 Reggel én is megkaptam az ímélt, hogy Wágner úr feltöltött egy videót a tecsődre. Amikor megláttam az első képeket, hogy ölig hangosan felnyerítettem :D -
Solt #22607 Vajon milyen megfontolásból választotta ehhez a bemutatóhoz a SU-25-t? -
sakkay #22606 DCS N. -
Solt #22605
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.02. 14:05:04 -
#22604 Ha 2 nap alatt még nem láttátok volna: F-14 Tomcat AWG-9 és besugárzásjelzők. :) -
#22603 Felőlem jöhet. Elég jó cuccokat lehet ráaggatni. Csak faszán csinálják meg. -
sakkay #22602 -
wolfhgb #22601 És reméljuk, a cv1 el már ilyen problémákkal nem kell bajlodni! van helyette más! :) -
Solt #22600 Nekem a teljesen alap TrackIr beállításnál is csinálta... egy élesebb fordulónál egyszerűen eltűnik a revi, biccentek egyet előre és visszajön. Mondjuk bevallom férfiasan, a TrackIr-t már nem is használom... :) -
sakkay #22599 Észrevettem, hogy az x, y, z mozgásnál-ha jól be van állítva a másik három-túl érzékeny mozgásnál. És ha kitér a maxra és azon is túl, ami hamar megvan ellentétbe a fő irányoknál, valamiért egy kicsit elállítódik. Na most ezeket lejebb vettem(x,y,z), illetve pontosan beállítottam és mintha jó lenne. Még sokat nem teszteltem de talán jó. -
Solt #22598 Végül is! :D Akkor mond mi a megoldás...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.01. 18:52:37 -
StevN430 #22597 Ehhez mit szólnak az urak? Xian JH-7, ha nem tévedek. Egy új fejlesztőcsapat ezzel szeretne 3rd party státuszt szerezni.
Deka Ironwork Simulations
-
sakkay #22596 Nem mindegy? Ugyanazok vannak mindenhol -
Solt #22595 Nekem is, de volt még valaki aki panaszkodott erre. Viszont ez a dcs topik! :) -
sakkay #22594 Solt, nem neked mászott el trackir állandóan a CLOD-ba? Mert nekem is és lehet rájöttem a megoldásra. -
#22593 Köszi, deaktiváltam én is.
Azt nem értem hogy mi a francért erőltetik ezt a szar Starforce védelmet. -
gantus68 #22592 Elotte deaktivalni kell a 21-est! -
StevN430 #22591 Üdv, MiG-21bis tulajdonosoknak ez fontos lehet: MiG-21bis frissítés az aktivációs problémák megoldására -
gantus68 #22590 nekem chieftec van, azt hogy mondják magyarul :) -
#22589 Az az!! vargane :D :D -
#22588 Hehh, egyszer elhalálozott egy táp nálam is még egy nagyon régi gépben, az vitt mindent magával. Valami Vargáné és társa vagy mi volt :D De az amúgy is egy xar netezős gép volt.
Most egy XFX moduláris van, 10 év garival. Nem szeretném ha a táp miatt valami tönkremenne.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.03.30. 08:06:42 -
#22587 "kókler maszter", ezen kicsit gondolkodnom kellett. :D -
Klusi86 #22586 Nekem egy fsp bluestorm van a gépemben, idén lesz 9 éves :) Jelenleg a 3. konfigot szolgálja, de azért lassan gondolkodom a cserén :) -
#22585 Ma, 4-5 év működés után beadta a kulcsot a kókler maszter táp - megérte az árát annak idején, mert semmi más nem halálozott el. -
-
Solt #22583 Teljesen érthető, nem is számon kérni akartalak! :) Csupán azt mondom, hogy amikor egy hírt kiteszel az oldaladra, utána szúrd be a hírnek megfelelő SG-s topikba is! :) -
#22582 Mióta többet sportolok, mint amennyit a gép előtt tudok lenni, néha napokig tart, mire ki tudok tenni egy hírt. Hét közben meg meló egész nap, este futás vagy edzés, aztán irány aludni. Mire lenne időm, az aktuális hír már elavul. :) Általában péntek éjjel, szombat reggel jönnek az érdekesebb dolgok, de akkor vagy alszom, vagy túrán/futóversenyen vagyok, vagy oda tartok.
Továbbra is a szimulátorok a kedvenc műfajom, de már évek óta csak egy öreg laptopom van (most gyűjtöm a lóvét az új asztalira), így repülni sem tudok. -
Solt #22581 Régebben mindig belinkelted a friss híreket, akkor szerintem többen néztük az oldalt... én így is felkeresem, de kevesebbszer, ez tény. :) -
#22580 Köszi, úgy tűnik, mégis olvassa valaki. :) Az adatok mind megvannak, az összes ott hostolt oldalam ugyanígy néz ki. A szerverhez nyúlhattak hozzá, már szóltam a rendszergazdának.