36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
JanáJ #22819 Az MPL-t nem tudom, de az összes többi - nem fos királyi posta - következő munkanapra kiviszi. Ettől még az bolt mondhatott igazat. Ezek a 3-6 napos szállítási határidők simán összejönnek, ha másik boltból vagy másik cégtől kell átmozgatni a terméket. Amúgy is divat, hogy az utolsó darab egyszerre 20 helyen van hirdetve. -
Death Rattle #22818 Én az Aqua-tól rendeltem anno a Javelint. Volt némi zsiványság mert kb. 2 hét alatt szülték meg, de ehhez 3x kellett rájuk telefonálnom, és amikor harmadszorra, szerdai napon beszéltem velük a csóka szerint hétfőn feladták postán. Pénteken átvettem, megkérdeztem az MPL futárt hogy hogyan is működik a dolog, erre megmutatta a papírokat, csütörtökön adták fel... -
JanáJ #22817 Ajánlj nekem jó belépő gázkart és pedált és jöhet vele a paypal donation link is. XD -
Lysandus #22816 Hm, jutalékot kellene kérnem tőlük. :-D -
JanáJ #22815 Annyira dicsértétek a Javelint, hogy beparáztam, hogy elfogy. Erre megrendelem és azóta csak 3-4 napra írja. :-) -
Death Rattle #22814 Na igen, a Javelin nagyon bejött nekem is. Sokkal jobb, könnyebb repülni vele mint eddig bármivel. DCS, War Thunder, Elite : Dangerous, X3... nagyon komoly. Meg a Shift gombos lehetőség is fantasztikus, főleg hogy a HAT switch-re is rá lehet tenni.
-
beci43 #22813 :) Nem baj.Nem fogod megbánni,én egyből beleszerettem.DCS-ben átírtam mindent amit kellett,egy csomó mindent rendelhetek a gombokhoz.
És végre úgy repül a MIG-21 ahogy ÉN akarom... -
#22812 Beszarkofágozok, pedig már olvastam is mikor írtad, akkor voltam itthon kajálni. Most meg hogy hazajöttem egyből néztem, hogy akkor most milyen is az a Javelin, elfelejtettem mi volt délben :) Egyébként tegnap megrendeltem, úgyhogy most várom a fejleményeket. Bakker lecseréltem ma a billenytyűzetet és marhára nem találom el a betűket rajta. -
beci43 #22811 Három sorral lejjebb,egyem a szíved! :) Még hosszabb lére nem eresztettem,most értem haza. -
#22810 Béci 8 óra elmúlt, hol van már az a beszámoló? :) -
JanáJ #22809 Legyen igazad. Autós példával élve ez olyan mintha FFB-es kormány nélkül kellene driftelni. Nem érzem mi van, csak reagálok a látottakra. -
Lysandus #22808 Persze, hogy elsajátítható. Csak gyakorolni kell. Ahogy mondani szokták: úgy két óra gyakorlással elsajátítható. Három évig, a hét minden napján. Viccet félretéve: előbb-utóbb már érezni fogod, a képernyőn látottak alapján, hogy csúszik valamelyik irányba a gép. (Szem-láb koordináció.)
Pedálnál arra érdemes figyelni, hogy könnyen mozogjon, vagy állítható erősségű legyen. Ugyanaz előfordulhat vele, mint a botnál, hogy pici nyomásra nem mozdul, mert erős a rugó ellentart, ha jobban léped, hogy legyőzd az ellentartást, akkor meg a végén többet mozdul, mint amit kéne. -
beci43 #22807 Valahogy a Gladiator firmjét kéne rápakolni.
Egyébként első tapasztalatom: mivel eddig X-52-őt használtam évekig,van összehasonlítási alap.
Szóval a joy jó nehéz,de erős rángatásnál azért elmozdul a helyéről.De no problem,a joy szélein van négy furat,amivel csavarral lehet rögzíteni az asztalhoz,vagy bármi máshoz.Aki nem akarja,lehet házilag fémből szerkeszteni olyan talpat ami a TH Warthognál is jelen van.A joy precizítása mérföldekkel jobb egy X-52-nél,kis mozgatásnál is azonnal reagál,és kellőképp jó az erő elosztása.Saitekhez szokott kezem a könnyű csukló mozdulatokhoz szokott,de itt nagyobb erőt kell kifejteni,hozzáteszem;végre.
Az X-52 esetében már gondolkodtam egy erősebb rugó felaplikálásán,de így okafogyott lett.
Papa: nagyon jó,vedd meg megéri!Az X-52 gázkarjával tökéletesen működik.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.04.24. 12:14:25 -
JanáJ #22806 Pedálból használtat venni mennyire lutri? Kikophat benne valami?
Ez a "golyóra állni" dolog ez készség szinten elsajátítható? Mint pl a váltás az autóban? Mert pillanatnyilag akkor sem megy a joy-t tekergetve ha csak erre figyelek. Remélem a pedállal könnyebb.
Köszi a Joy-os válaszokat. -
wudman #22805 Pont ezzel vacakolok énis XD -
Death Rattle #22804 Én találtam egy WIZZO (v0.8.5.0.) nevű kis alkalmazást a VKB Gladiatorhoz, ami "Weapon Systems Officer Configuration Utility" akaródzik lenni, de amit elindítom, kidob egy hibaüzit hogy nem találja a joystickot és automatikusan bezár.
Tehát gondolom alapvetően a Javelint nem támogatja. -
wudman #22803
Nem próbáltam ,sajnos erre nem tudok válaszolni .
Igaz,hogy clon, de ahogy a forumokat olvastam vásárlás előtt nem igazán van külömbség az eredeti az amerikai piacra készült ez pedig az európaira a hal szenzor ugyanaz mind kettőben ,ugyanazok a kiegészítők csatlakoztathatók hozzá.
-
beci43 #22802 Én ma megyek a Javelinért.Egy kérdés:mivel VKB koppintás egy az egyben,esetleg annak a firmwarejét fel lehet tenni a Javelinre?Ahogy néztem a VKB drivere sokkal jobb,mint a Javeliné. -
wudman #22801 Sziasztok !
Régóta olvasgatom a fórumot és nagyon sok hasznos hozzászólást találok rajta .
Jevelint vettem én is és nagyon megvagyok vele elégedve.Előtte Thrustmaster Flight Hotas X et használtam és hát a kettő között hatalmas a külömbség , Sajnos a Hotas X nek szinte kezelhetetlen holtere van és ez az évek után csak rosszabb lett. Most a Jevelin + Thrustmaster combót használom de látom már a gázkar is cserélve lesz.
WT hez jó a gázkar de a DCS ben a pontosabb irányitás miatt szükség van szerintem másik gázkarra. -
#22800 Azért a szimulátorokhoz egy minimális angol tudás nem árt. Vagy legalább egy szótár legyen nálad.
Vagy kérdezz. Az nem kerül semmibe ;) -
beci43 #22799 Nincs hozzá.Valamelyik fórumtárs készített az A-10C-hez tréning fordítást,amit le is töltöttem.Nagyon hasznos,de azt ne kérdezd ki tette fel,mert nem emlékszem.Hátha jelentkezik a kolléga... -
#22798 Sziasztok! Bocsánat a kérdésért megint. Létezik a játékhoz bármiféle magyarosítás, vagy magyar nyelv? Vagy eleve megjelent magyarul is csak én nem tudok róla? problémát okoz a beállításoknél, hogy mivel mit csinálok :/ Köszönöm. -
beci43 #22797 Nem tudsz vele mit tenni,én folttisztító benzinnel leszedtem róla,mert halálra idegesített a ragacsos nyavalya.Nem lehet mit tenni,pár év után szerintem lebomlik az anyag.Az én joyom is már 8 éves,de eddig remekül kiszolgált.
Viszont megnéztem egy-két videót a jutyúbon,és azt kell hogy mondjam hogy a hall szenzor elég meggyőző volt. -
beci43 #22796 @macleody:tényleg,igazad van..!
@Papa:elvileg holnap megyek érte,majd megosztom Veletek a tapasztalatokat. -
#22795 Ja, tényleg :D A rinónál már külön van a joy és a gázkar.
Amúgy nem zavar be, amelyiket beállítod azt használja majd a dcs, oszt' jó napot. -
#22794 A joy van a gázkarhoz kötve, vagyis a gázkaron van az usb csati. Én is épp az x52 javelin pároson filózok. Meg azon, hogy mit csináljak a gázkarral, mert szétnyáladzott rajta ez a retek gumi bevonat. Most épp be van tekerve papírzsepivel.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2017.04.23. 20:18:40 -
JanáJ #22793 Köszi mindenkinek! Akkor nálam is a joy lehet a gyatra, hogy olyan mintha parkinzon kóros lenne a pilóta. -
beci43 #22792 O.K. De hogy kötöm be a gázkart?Mert ugye az a joystickhoz van kötve...vagy működhet két joy párhuzamosan,nem zavarják be egymást?Egyébként berendeltem Aquától.Nagyon kíváncsi vagyok... -
zoltang #22791 DCS: Normandy 1944 Map with both the Bf 109 K-4 and Fw 190 D-9.
https://www.facebook.com/eagle.dynamics/videos/10158646542255341/
-
#22790 Hát a gázkart tartsd meg és vegyél mellé javelint. Én is gondolkodom ezen a változaton. -
#22789 Hát de én az ilyesmihez fakezű vagyok drága tezsvírem!! :D -
#22788 Nagyon! A tányéros megoldás ugye az olyan, mint az 52-nél. Szar. A plusz rugók sem segítenek semmit, mert ahogy mondtam a leggyengébbnek kellene a legerősebbnek lenni.
A joyon ha megnézed a videót, akkor te is látod, hogy szinte használhatatlanok a gombok és a hat szviccsek.
A gázkaron amik vannak kapcsolók - TGL1-4, azok megint csak akkor hazsnálhatóak, ha bizonyos helyzetben van a gázkar, met van amikor egyszerűen nem férsz hozzá.
Aztán magán a gázkaron is van oldalt két, négyállású kapcsoló, de a felső nem vagy csak nehezen használható - akadályoz az alatta lévő.
Szóval abszolút nem ajánlom!!!!
Arról már ne is beszéljünk, hogy ez az alap már nem is kapható csak a "kékesített" változat - olyan drágán, hogy röhögőgörcsöt kaptam, amikor megláttam. Nagyobb lehúzás, mint az x-52 vs. x-52 pro volt!!! -
beci43 #22787 Ennyire szar az 55-ös Papa?Épp most gondolkodtam az 52-es leváltásán.Javelint vennék,de nekem kéne a külön gázkar. -
sakkay #22786 Amikor a 444-en hadtörténelmi cikket írnak...
"Mindehhez persze az is kellett, hogy az eleinte dobónyilakkal, majd pár kilós kis bombákkal felszerelt "repülő drótakadályok" 10-15 év alatt (és most nem beszélve a B-17-esek későbbi változatairól vagy a B-29-esről, de akár a Junkers Ju-88-asról) félelmetes, kb. 100 kilométeres hatósugarú, és a vadászgépeknél sokszor gyorsabb csapásmérőkké váltak. "
A teljes verzió. -
LacAI #22785 Kell egy tányért esztergáltatni a tengelyre majjd 4 pálcika a saitek talpán levő furatokra,és négy rugót rájukakasztani. Mi ebben a nehéz testvírem:) Ugyan az lesz mint egy cougar vagy mi. -
#22784 Ha ne ez van beállítva, hanem a pedál, akkor ezt tekergetheted - tök nem fog történni semmi.
A javelinről meg kérünk majd egy részletes beszámolót! -
#22783 SPEEDLINK???? Isten ments! -
#22782 Én komolyan remélem, hogy annak az embernek, aki ezt a szart kitalálta köröm nőtt a pöcsére és nem győzi vagdosni. -
Klusi86 #22781 Nahát még egy VKB klón. Nagyon divat lett most VKB-t másolni Ettől függetlenül most rendeltem be a Javelint, mert akciós az Aqua-nál. Remélem jó minőségű lesz, és sokáig lesz hozzá terméktámogatás (driver/ szofter). Állítólag a Javelin ugyanazokkal a hall szenzorokkal dolgozik mint a VKB csak az oldalkormány potmétere gyengébb minőségű. Az nálam nem számít mert van külön lábpedálom, de azért jó lenne rá egy retesz mint az x52-n amivel ki lehet iktatni, mert az ember akaratlanul is csavarhatja kicsit, utána meg jön a "zizegés" egy idő után. Az x52-nél már reteszelt állapotban is zizeg, csak deadzone-nal tudom kiiktatni, mert játékban controls beállításoknál ha tengelyre akarok valamit rakni persze, hogy mindent az oldalkormányra akarna állítani
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.04.23. 17:48:14 -
Solt #22780 Ha az alap szoftverben nem jön elő, akkor tuti nem hardveres gond, legalábbis nem a G940-é.