Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Remélem a Huey és a Mig21 is hamarosan akciós lesz, azokat még megveszem, más nem nagyon érdekel most, nomeg ez a Gazelle sem rossz, helik jöhetnek ezerrel.
Ami instant get lenne az egy profi ka26 szimulátor, meg egy mi24.
GOOBY, pls
A legfontosabb, hogy tegye fel az english cockpit modot, és akkor ha tud angolul érteni fogja a feliratokat.
Nem akarom leírni a lépéseket egyenként mert az semmire sem jó, de a videó alapján simán meg fogja érteni.
Viszont JÓL repülni a minyót és főleg arra a pontra leszállni ahova TE akarsz az nagyon nehéz, sok gyakorlást igényel.
Külön kollektív (gázkar) és pedál nélkül elég nehéz.
GOOBY, pls
Remélem ez elég jó . De ahogy egy kolléga mondta minden sárga és piros kapcsolót fel kell nyomni abból baj nem lehet 😄
Egy haverom próbál ösmerkedni a minyóval, nem túl nagy sikerrel.
Tudtok olyan tutoriálról, videóról, missionról, ami szájbarágósan elmesélné neki illetve gyakoroltatná vele a fel- és leszállást?
Én nem használtam ilyeneket, szóval fingom sincs róla, hogy léteznek e ilyenek, elhívni sem tudom magamhoz, hogy együtt kulmináljunk.
Kicsit odébb lakik.. 😊

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Sose csináltunk még ilyet.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Én kurva fakezű vagyok az ilyesmikhez, éppen ezért nagyra értékelem és becsülöm azokat, akik ilyesmiket képesek csinálni, legyen az egy intarzia, egy szobor, festmény vagy egy ilyen cucc, amit csináltál.

Azért ez már súlyos..
Bár a hátulján a potméter mozgatását én máshogy oldottam volna meg, így egy kicsit sztem van,hogy nem csak lefelé mozgatja a rudat hanem befelé is ami nem biztos,hogy mozgatja a potit.
Egy félköríves fogaskerék hajtás lehet jobb választás lett volna
Van minyó bot is 😉 de az még a jövő zenéje.
Wolf karja komolyabb technikai cucc. Elismerésem!
Az a cucc meg... kurvára irigyellek.. 😄 😄
Idővel ez után hallottam más szimulátoros körökből hogy Pesten valaki hasonló problémájú warthogot vásárolt.... szerencsére ő is el tudta intézni a dolgot. Ezután ismát egy másik körböl is hallottam ugyan olyan problámával vásárolt warthogról. Gyanús az egybeesés.
Gondolom egyik cég sem akar 120ezret bukni.
Amúgy a probléma a bot tengelyével volt. Ugyanis a bot kotyogott egy kicsit jobbra (olyan 3mm). Ezt a kotyogást már kitérítésnek érzékelte. Na most egy 120ezer forintos cucc ne kotyogjon. A szervízből meg úgy küldték vissza hogy a markolat cstlakozásának a szorító gyűrűjét jól meghúzták (csak mondanám hogy spiáter az anyag), alig bírtam lecsavarni. Nagyon képben voltak a szervízben.
Más.
Nálunk meg ezt büvöljük teszt jelleggel. Jelenleg elég barbár módon van összerakva, de működik. (a tekerő még nem)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu