36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • zoltang
    A kinézet azért a mostani alap térképtől jobb. A repülőről meg a fű nem látszik általában. :) Az optimalizálás meg kérdés.
  • Papa01 #22938
    Szerintem is nagy elszaladtak az árak... főleg, hogy eltűntek a régi 75%-os akciók is. :( 59.99$/modul. Drágaság van.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.04.30. 17:14:10
  • macleody
    Én biztos, hogy nem veszem meg, ez már pofátlanság amit művelnek. Arról nem beszélve, hogy hogy néznek már ki az épületek, a fű. Tiszta vicc. Gondolom ezen a mapon is hol van fps hol nincs.
  • Solt
    Én a helyetekben kivárnék... ennyi egységgel meglepne, ha normálisan futna, a videón is látni, hogy van baj... szerintem aki még nem vette meg, az várja meg a fizetős bétateszterek véleményét! :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.30. 17:05:07
  • zoltang
    "...de még jó, hogy megvettem, mert különben most tenném."

Ezzel most megkínoztál. Én még mindig sajnálok kiadni ennyi pénzt rá, mert látom, hogy pofátlan rablás, de sajnos kellene is. :) Ha meg a DCS WWII behal ezek után is, akkor meg még nagyobb pénzkidobás...
  • sakkay
    Na. Ez már biztató. Az első szim, ahol egy partraszállás annak is tűnik, most így hirtelen első ránézésre. Nagyon kíváncsi lennék, mennyi egység szerepelt a földön és, hogy mennyit fog bírni(meg milyen gépen)...de még jó, hogy megvettem, mert különben most tenném. Reményhal, a legkeményebb hal...ja szerintem jót tett nekik a TF hivatalosítása.
  • zoltang
    Normadia térképről vannak újdonságok.

Csak ne lenne ilyen drága a csomag... :(

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=186688
  • levy668
    Üdv!

40%-os steam akció van minden modulra máj. 7-ig.! (Solt kolléga már írta)
    De nem erről akartam írni.Hanem:
    Megvettem az F5e-t és nagyon jó, baromi jól repül, átmenet a Sabre, és a modern jetek között.
    Sokkal egyszerűbb mint a mig-21(bár azt csak kóstolgatom tanulásilag)
    Nekem nagyon bejött az F5e, bár az ára még 40%-al is borsos(kb 10k HUF). Aki eddig vacillált rajta, az most ne hagyja ki, megéri, ez egy kezesbárány és méltó ellenfele a mig-21-nek.
  • JanáJ
    Mert nyomi vagyok. :-)
  • Death Rattle
    A beállításokban nézd meg a Special fül alatti dolgokat. Nem vágom a Mirage-t, hogy van-e valami különleges feature-je, de esetleg lehet valami ami lehúzhatja az fps-t.
  • wudman
    Sziasztok !

Akadt némi problémám az M-2000C -vel és tanácstalan vagyok .
    Nincs super számítógépem de a dcs 30 fps körül fut eddig a mirage is futott de mindíg mikor van update valamiért 1 fps re esik de csak a mirage a többi modul ,mig-21 ,A10 .... mind normálisan megy eddig egyszer fordult elő de akkor valahogy sikerült orvosolni de most nem megy .
    Valakinek ötlet mit tehetnék?
  • JanáJ
    Nem steames DCS-nél miért csak a logbook és az enciklopédia aktív?
  • JanáJ
    Notin szinte ugyan ezt csinálja. Csak ott hibát jelez a kalibrálásra, szóval szerintem ön gyógyult a tűzgomb, de a tekerés továbbra sem jó. Cserébe viszont mégis jó a kormányom pedálja. :-) A Javelinen nem lockolhattó a pedál, ugye?
  • Klusi86
    Még annyi, ha van egy ismerősöd, nála is kipróbálhatnád, hátha csak a win fosta össze magát megint.
  • wudman
    manual

Manual2
  • JanáJ
    Az lesz. Szerintem azért nem lehet kalibrálni, mert nem jó se a tűzgomb, se a pedál.
  • Death Rattle
    Ezt velem is eljátszotta egyszer a Javelin. Próbálgattam a kalibráló progiját és véletlenül reseteltem az egészet. Utána kihúztam, visszadugtam, Win7 restart aztán megint jó volt.
  • wudman
    Mikor a wizot próbálgattam a Jevelinel akkor nekem is volt ilyen problémám ., valami vkb joy ....... nem emlékszem a nevére de a win eszközök-eszközök nyomtatok - és az alatt volt egy vkb-s valami na azt letöröltem utánna a Jevelin configurátorán rányomtam a Defaultra
    és engedte a kalibrálást ha jól emlékszem nem vagyok nagy számítógép zsonglőr A Defaultal visszaáll az alap conf ja és asszem kikellet huzni a joyt és bedugni utánna lett jó
    Utoljára szerkesztette: wudman, 2017.04.28. 21:37:01
  • macleody
    Wines kalibrálásnál sem érzékeli?
  • Klusi86
    Szerintem inkább küld vissza.
  • JanáJ
    Na azon jól átsiklottam. Nekem nem engedi továbbra sem. Most azon agyalok szétmerjem-e szedni. Mert a tekerést nem érzékeli sehol. Hiába csinálom végig és nyomom meg a tűz gombot, csak villog tovább a piros led.
    Utoljára szerkesztette: JanáJ, 2017.04.28. 21:18:45
  • macleody
    Először mikor bedugtam szerintem kalibrálta magát, mert a tools azt írt, hogy kalibrálva van. utána kalibráltam a wines cuccal. Repültem is kicsit dcs-vel meg cloddal. Aztán nézegettem a config toolst, nyomkodtam jobbra-balra és akkor ment el a kalibráció. Pedálom meg nincs hozzá, majd a G27 pedálját fogom használni.
  • Klusi86
    Amit csináltam a kalibrációról, keresd lentebb.
  • JanáJ
    ő, melyiket?
  • Klusi86
    Megnézted a videót?
  • JanáJ
    Nekem továbbra sem engedi. Vagy hibás kalibrációt dob, vagy hiába nyomom a triggert, villog tovább a piros.
    Neked kalibráció nélkül is működött? Mert nekem a gázkar fordítva van, a pedált meg nem is érzékeli.
  • macleody
    Igazad volt, a tekergetést elfelejtettem, köszi :)
  • Solt
    40%-s akción van a gőzön...
  • sakkay
    Ez jópofa!!
  • Frenky
    Április 30-án vasárnap 10:00-tól HUNAF Air RACE! Tesztküldetés megy majd a szerveren!
    A gépek a levegőből indulnak, az előtted lévő 1-es kapunál kezdődik a race, amikor megközelíted lesz egy jelzés, (flare) aztán áthaladsz a pilonok között és indul a számláló. A verseny akkor fejeződik be, amikor látod a végeredményt és a finish mellet a verseny távhoz tartozó idődet. Kapu kihagyása hibapont, nem megfelelő magasság a kapuknál szintén hibapont, ezekre figyelni kell. Jó versenyzést! Amikor befejezted a versenytávot 2 vagy 5 kör KÉSZÍTS róla egy képmentést, amivel igazolod az idődet, a jobb felső sarokban lesz látható "Print Sreen" Jó szórakozást kíván a HUNAF :-) Szerver neve: HUNAF Virtual Hungarian Air Force

Utoljára szerkesztette: Frenky, 2017.04.28. 19:32:07
  • wudman
    Igen ezt néztem én is de nem tudom,hogy a Jevelinel ez kompatibilis-e
  • repvez
    Itt vannak a VKB MCG markolatok variációi
  • wudman
    nincs mit .
    Nem nagy ajándék de mégis megtérül az árából egy pici
  • Klusi86
    Igen, már megvan. Szóval tényleg a gyári számot kell beadni. Köszi
  • wudman
    A weben belépsz a store és ott van promo -code oda ird be
  • Klusi86
    Szóval az SN kezdetű számot kéne megadni? Mert az a gyári száma a joysticknak. Hova kell beírni?
  • Klusi86
    USB2 porton használd. Csináltam egy videót, a kalibrálásról. Kicsit szar minőség, de a lényeg látható. Ha így csinálod és még mindig nem jó, akkor esetleg próbáld el távolítani az eszközkezelőből a driverét amit a windows rakott fel magától az első csatlakoztatásnál. Csatlakoztasd újra, a windózzer újra felrakja amit talál és úgy próbáld kalibrálni. Egyéb ötletem sajnos nincs
    Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.04.28. 19:09:42
  • Solt
    Igazán nincs mit! ;)
  • wudman
    Sziasztok

A jevelin dobozában nekem ez a kártya volt és ezen a kódot a War Thunder nél lehet beváltani.KÉP

• MBW126
    Köszönöm.