Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a CNC-s elerhetoseget meg tudnad adni? En is foglalkozom hobby szinten botkormany es pedal tervezessel, keszitessel es egy jo aron dolgozo CNC-s kellene neha.
En ezeket csinaltam eddig:
https://www.flickr.com/photos/22174211@N02/albums/72157640015218583
Polychop-Simulations
Dear Simmers. We got an official approval by the manufacturer AIRBUS HELICOPTERS, which should answer the license question.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Jól néz ki...
itt is felteszem a kérdést, hátha tud vki segíteni:
tudja vki hogy idén nyáron hol lehet repülőképes Bf 109-est látni?
Nincs valami infótok 2vh-s gépek repüléséről?
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Bele kellett néznem az oktató részbe. Jól működik a Snow misszióban minden, nagyon faxa! Csak kár, hogy nem lehet elmenteni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
2pete-től.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
középsuliba nortonra vagy nimrodra irtam , de már jó régen volt már a program nevére sem emlékszem.
Amúgy i5-ös dell N5110 , 4GB ram, és a videókártyát fejből meg nem mondom, ne mindjárt megnézem. Amúgy nem túl combos, lehet akkor az okozza.
De részemről csak akkor tudnék ennél többet mondani, ha mutatsz videót, vagy legalább képeket.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.25. 21:14:05
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
<#alien>#alien>Mivel nem írtam eleget, még egyszer leírom-STEAMOS
Az evk-nak a gombjainál a purhab is rá folyt, megkötött náluk, de szerencsére, el tudtam szépen távolítani.
Azóta is fülig ér a szám 😄
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!