36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #22979 Ja az jó lenne. Habár legyen a netkód stabil, meg bírjon sok egységet, aztán akkor már élni fog a multi. -
DavidA6 #22978 Megnéztem a honlapjukat és elvileg ticket leadásával gift-ként át lehet íratni a modult.
Szóval akkor lenne egy listám, van valaki akit érdekelne valami?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
DCS: SA342 Gazelle by Polychop Simulations $25
DCS: M-2000C by RAZBAM $30
DCS: L-39 Albatros $30
DCS: NEVADA Test and Training Range Map $25
DCS: MiG-21bis by Leatherneck Simulations (download beta version) $25
DCS: Flaming Cliffs 3 (download version) $20
Open beta of DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight (download beta version) $25
Open beta of DCS: UH-1H Huey (download beta version) $25
DCS: A-10C Warthog (download version) $20
DCS: Black Shark 2 (download version) $20
DCS: Bf 109 K-4 Kurfurst steam $25
-
#22977 Nem arról volt szó, hogy most már csak admin írhatja át? Ergo lehet, viszont azt nézik, hogy valaki üzletszerűen, nagy tételben kereskedik-e serialokkal? -
#22976 Ha jól emlékszem akkor nem, már betiltották. A hivatalos fórumon volt erről egy bejelentés nemrég. -
DavidA6 #22975 Sziasztok!
Van még valami lehetőség arra, hogy valaki egyesével átruházzon modulokat?
Szeretném eladni a moduljaim, de egyben nem hinném hogy ez menne :/ -
#22974 jónak jó, csak amit hiányolok még, hogy a légcsavarszél , meg ugy maga a géptest nincs hatással a füstre, nem kavarja meg vagy vált irányt miatta. -
#22973 Hát, ebből sem lesz egyhamar megjelenés, ha már a legelső kérdésre (előretolt repterek) azt mondja, hogy igen, tervezik, de ez még nagyon fejlesztési fázisban van és túl korai hogy képet mutassanak... vagy azt is DLC-ben tervezik kiadni? -
sakkay #22972 -
#22971 Azé' mekkora köcsögök már :D -
#22970 Ezt láttátok? 1:50-nél mutatják a Hornetet is
-
sakkay #22969 Vadállatul néz ki!!! -
MBW126 #22968 Nem vagyok gépészmérnök, erre jutottam: a spirálrugó karakterisztikája nem lineáris, minél inkább ki akarod nyújtani, annál nagyobb erőt kell kifejteni. Valószínűleg ebből a nemliearitásból jön ki a himbán futó görgő asszimetrikus pályája, és ennek a kialakításnak köszönhetően lesz majd a boton szimmetrikus a kitérítéshez szükséges erő. -
#22967 visszatérve a joyokhoz, arról van valakinek infója, hogy a VKB féle CAM részeket hogyan szerkesztik tervezik? és hogy miért nem szimmetrikus mindkét oldala a kitérítés folyamán? -
sakkay #22966 Amúgy jó kis gép az. Tetszett. -
sakkay #22965 -
JanáJ #22964 Én is így gondoltam. Na most én a Szu-25-öst repülöm vagy két hete. Gondolhatod mekkora expert lennék ha a "magic" a gép elején vagy tetején található légcsavar által "termelődne" :-) -
sakkay #22963 A helikkel a legnehezebb repülni. Aztán a 2 vh gépek, utána a csövesek. Na azokkal-a repülés pofon egyszerű-minden más viszont nagyon összetett. -
JanáJ #22962 Nem tudom hogy keveredtem a dologba. Én még merev szárnyassal sem tudok repülni, pillanatnyilag még csak távolságot tartok az anyaföldtől. :-) -
sakkay #22961 Ja szerintem is a minyó egészen egyedi. Nagyon élveztem vele a repülést. Még az is lehet, hogy egyszer megveszem hozzá a mostani kampányt.
Janáj, azt azért tudd, hogy a kamov kivételével nem valók harcra, örömrepkedésen kívül nem sokra jók. Mondjuk a kampány tűrhető. A kamov se egy nagy esélyes a dcs-ben, de ha Normandia kész-ott vannak igazi' fák, akkor egész jó lesz. -
#22960 A minyót ajánlom, azt nagyon nehéz jól repülni. A leszállás nagy kihívás, főleg ha nincs egy jó joystickod.
Sokat kell gyakorolni hogy oda szállj le ahova te akarsz és ne oda ahova ő :) -
JanáJ #22959 Itt Itt leírják. Azt is hol a Steames serial, meg azt is hogy tudod aktiválni. -
wudman #22958 Köszi az infót
-
feca1229 #22957 Igen. Amit a STEAM-en veszel azt tudod az ED-en is aktiválni, de forditva nem működik. Az ED-en vásárolt motyót nem tudod aktivalni a STEAM-en. -
gsg16 #22956 ezt nem tudom,nekem mindenem edétől van. -
wudman #22955 igen ,azthiszem ez lessz a következő modul amit megveszek
Steamen megveszem akkor az ott kapott kódot tudom a webes DCS ben aktiválni?
Eddig csak a weben vásároltam . -
gsg16 #22954 a Fekete Cápa 2 nagyon jó -
gantus68 #22953 Nehézség szempontjából szerintem a MI8, utána az UH1, de a KA50 is egy komplex modell, mindhárom tud külső súlyt emelni, minden heliben kattintós a fülke. A Gazelle egy könnyű helikopter, nálam ez a preferencia sorrend. -
wudman #22952 Sziasztok!
A helikopterek közül melyik éri meg ?
A MÍ8 vagy a Black Shark 2 gondolkodok -
Frenky #22951 TakiPetya77 Küldtem egy üzenetet. -
Frenky #22950 2.09.03 by HUNter
-
Frenky #22949 Szép teljesítmény! Ez a mostani best of by Lajos Szőnyegi 1:56:94 @ Batumi - TF-51 :-)
-
TakiPetya77 #22948
2ik próbálkozás :-) -
sakkay #22947 Ja. Ezért vettem meg én is. A gond az az, hogy ha megvan és nem lesz nagy multi élet, vagy esetleg dinamikus kampány-na az tuti nem lesz-akkor pár hónap után ezt sem fogom nagyon használni. Nevadával is ez volt. Minden a multin fog múlni -
zoltang #22946 Talán kibírom, de ha számolgatok egy kicsit.
Most az egybecsomagolt ajánlatnak 60 USD az ára eredetileg, de (20%-al) akciózva 48 USD. Ha vége az ajánlatnak, minimum egy fél évig leshetem, hogy 45+30 USD lenne ez a kettőnek az ára (az üres térkép magába mit ér?). A mostani külön-külön 40%-os mínuszokkal meg újra a kettő modul 45 USD összeget ad ki. Ravaszak.
Szinte semmivel nem lesz olcsóbb később sem. (Már ha a 40% marad a trend.)
Ha meg mégis jól sikerül nekik a játék, akkor lehet lesni, mikor lesz akció... -
sakkay #22945 Mindenesetre ez nem sikerült Próbáld itt fent a kép beszúrásával.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.04.30. 19:54:43 -
TakiPetya77 #22944
Első próbálkozásom...
Nem tudom hogyan lehet normális képet, mert csak 35Kbyte-s képet enged. -
levy668 #22943 Üdv Urak!
Egy technikai jellegű kérdésem lenne:
Rendszerfejlesztés előtt állok, mivel az amd fx6300 jelenlegi konfigom már egy kissé kezd beröcögni itt ott.
Mivel főleg mostanában Dcs-el játszom, ezért át kell, hogy térjek az intel rendszerre.
Sajna csak b250-es alaplap, ddr4 8g, és egy g4620 procira futja most egyenlőre.A videokártya egyelőre még bírja ,egy r9 270x.
A kérdésem az lenne, hogy ez a proci mennyire vinné a dcs-t?(online tesztek alapján jobban mint az fx6300) A végső cél természetesen egy i5-ös lenne ezzel a konfiggal.
a G4620 specs:cpu specs
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.04.30. 18:07:53 -
#22942 Hála Istennek, nekem ezt nem kell megvennem. Nagyon ráérek vele lévén viszonylag kevés UH-1, minyó, A-10C, Viggen, Harrier repkedett Normandia felett :) -
sakkay #22941 Ok ok...de kurva jól néz ki fű ide vagy oda -
sakkay #22940 Jól látod-ne vedd meg ha kibírod..komolyan!