Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amugy egy valami eszembejutott csak ezekkel a videokkal kapcsolatban, hogy valahogy egyes modulokrol mintha megfeledkeznének ED-ék .
A kiadás ota szinte nem lehet hallani az L39esról, a mig15/19/21-esekről legalább is én nem igen láttam a patch listában se és ezekben a kedvcsonálo videokban se látni öket
Ellenben olyan gépek felbukkannak, amik még nem jelentek meg vagy nem repülhetőek. a multkoriban az intruder, az F15E-ös is feltünt már , meg az Mi24es, moskito.
Ez akkor azt jelenti, hogy azok a modulok teljesen rendben vannak nincs szükség javitásra hozzájuk, vagy csak már nem dolgoznak rajtuk ?
köszi, kipróbálom, bár most tök stabilan tartja a 60-at (kivéve Syria) néha néha leesik de sztem ez memória lesz
(tegnap az uj felhőkkel lement 40-re néhol de az este további részében már azzal sem volt gond - lehet valami ment a háttérben)
őszintén nem tudom milyen gép kellhet ehhez 4k-ban mindent feltolva
Próbáld ki a következőket is (nálam ez tér el a tiédtől): Terrain Textures Low (ez kell Syriának), Visibiliity Range High, Shadows flat v. off, Clutter/Grass 0 (fps killer), Trees Visibility 100, Anisotropic Filtering 8x, Terrain Object Shadows flat v. off.
.
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hát csak a felhőket néztem de ami eddig 60 fps volt az most néha 40 lett 😞
Egyébként belőttem 60fps-re a csatolt beállításokkal és most tök stabilan hozza Caucasus és Persian Golf térképeken.
Sokan szeretnék kimaxolni a grafikát, de a gépük nem bírja és jön a szaggatás. A folyamatos mozgáshoz érdemes csökkenteni a beállításokon mindaddig, amíg a gép képes viszonylag folyamatos fps-t pumpálni. Ez mindenkinél más beállítást jelent.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Nekem is 48-75hz freesync-es a monitorom, de a 60fps jött be, mert az rx570 nem tudta tartani a 75-öt 1080p-ben sem.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.04.13. 18:02:20
Utoljára szerkesztette: moho79, 2021.04.13. 16:27:35
De! Nálad lehet, hogy nem ezért esik be az fps. Először próbáld meg a vsync-et a játékban és a driverben is kikapcsolni és 60 fps-re korlátozni a játékot. A freetrack-el is lehet gondod, ha nem tudja a 60fps-t. 1070Ti-nek illene tudni az 1440p-t, de azért próbáld ki 1080p-n is. Ha semmi sem ok, akkor high pre-setből indulva fű off, árnyékok off, stb., amíg nem lesz stabil 60.
(i5-8600k, 16gb ram, 1070Ti és freesync (75hz) 2560x1440 és SSD-n fut a játék)
(Próbáltam FHD-n akkor olyan 40-50fps-ig esik le, a gép mozgásával nincs is gond de a freetrack-es fejmozgás nagyon beszaggat)
Utoljára szerkesztette: moho79, 2021.04.13. 14:42:13
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.04.08. 07:30:47
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2021.04.07. 12:36:59
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.04.06. 11:26:29
Sakkay: Nem néztem az adatlapját ez igaz, csak az eddigi évek tapasztalata mondatja velem, és örülnék ha neked lenne igazad 😊
Ka-50
Sajnálom, hogy ilyen mostohagyerek lett, sajnálom, ahogy elbántak a Lacival - de így utólag azt mondom, lehet jobban járt Laci.
Nem tudom ismeritek e.. 10 éves a felvétel 😊 Még FC2-höz készült 21-es mod, Laci kezemunkáját dícséri!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.03.27. 08:19:02
Ka-50
Stukkert sem tartanak a fejemhez, hogy fizessek. Sőt! Ez az olcsóság is viszonylagos, mert majd tuti lesz akció, amikor még ennél is olcsóbb lesz.
Nekem ez az egyik vagy egyetlen(?) hobbim. Mármint a DCS a LockOn óta. A f*sznak verjem a fogamhoz a garast?
Holnap után meg a fejemre esikegy qrva tégla és baszhatom.. 😄 😄
Mondjuk annyit megtehetne ED, hogy a pre-orderesek már így, félkész állapotban megkaphatnák a modult 😊
Részemről megmaradok annál ami van, ezt meg majd kipróbálom évvégén a szokásos free week keretében ha stabilba valaha átkerül.
Ka-50