Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyébként belőttem 60fps-re a csatolt beállításokkal és most tök stabilan hozza Caucasus és Persian Golf térképeken.
Sokan szeretnék kimaxolni a grafikát, de a gépük nem bírja és jön a szaggatás. A folyamatos mozgáshoz érdemes csökkenteni a beállításokon mindaddig, amíg a gép képes viszonylag folyamatos fps-t pumpálni. Ez mindenkinél más beállítást jelent.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Nekem is 48-75hz freesync-es a monitorom, de a 60fps jött be, mert az rx570 nem tudta tartani a 75-öt 1080p-ben sem.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.04.13. 18:02:20
Isten nem bottal, hanem VMware.
Utoljára szerkesztette: moho79, 2021.04.13. 16:27:35
De! Nálad lehet, hogy nem ezért esik be az fps. Először próbáld meg a vsync-et a játékban és a driverben is kikapcsolni és 60 fps-re korlátozni a játékot. A freetrack-el is lehet gondod, ha nem tudja a 60fps-t. 1070Ti-nek illene tudni az 1440p-t, de azért próbáld ki 1080p-n is. Ha semmi sem ok, akkor high pre-setből indulva fű off, árnyékok off, stb., amíg nem lesz stabil 60.
(i5-8600k, 16gb ram, 1070Ti és freesync (75hz) 2560x1440 és SSD-n fut a játék)
(Próbáltam FHD-n akkor olyan 40-50fps-ig esik le, a gép mozgásával nincs is gond de a freetrack-es fejmozgás nagyon beszaggat)
Utoljára szerkesztette: moho79, 2021.04.13. 14:42:13
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.04.08. 07:30:47
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Isten nem bottal, hanem VMware.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2021.04.07. 12:36:59
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.04.06. 11:26:29
Sakkay: Nem néztem az adatlapját ez igaz, csak az eddigi évek tapasztalata mondatja velem, és örülnék ha neked lenne igazad 😊
Ka-50
Sajnálom, hogy ilyen mostohagyerek lett, sajnálom, ahogy elbántak a Lacival - de így utólag azt mondom, lehet jobban járt Laci.
Nem tudom ismeritek e.. 10 éves a felvétel 😊 Még FC2-höz készült 21-es mod, Laci kezemunkáját dícséri!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.03.27. 08:19:02
Ka-50
Stukkert sem tartanak a fejemhez, hogy fizessek. Sőt! Ez az olcsóság is viszonylagos, mert majd tuti lesz akció, amikor még ennél is olcsóbb lesz.
Nekem ez az egyik vagy egyetlen(?) hobbim. Mármint a DCS a LockOn óta. A f*sznak verjem a fogamhoz a garast?
Holnap után meg a fejemre esikegy qrva tégla és baszhatom.. 😄 😄
Mondjuk annyit megtehetne ED, hogy a pre-orderesek már így, félkész állapotban megkaphatnák a modult 😊
Részemről megmaradok annál ami van, ezt meg majd kipróbálom évvégén a szokásos free week keretében ha stabilba valaha átkerül.
Ka-50
Remélem hamar megjelenik.
Azér ez odab@sz:
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.03.26. 16:43:19
GOOBY, pls
Mivel ez is már panelra szerelt és ugy árulja a webshopban amit gondolom valahonnak külön megrendelt hozzá.
Gondolom az már ugy olcsobb is lenne, mert ebből ha egy HOTAS-ra valót összevesz az már kiteszi egy egész gyári HOTAS árának jelentős részét plusz ha még hozzávesszük, hogy valahonnan a kapcsolora kalapot vagy fedelet is kellene szerezni , még ha 3d nyomtatással is akkor azért is megkérik az árát .

Idő- és erőforrás hiányában megakadt helikopteres projekt eladósorba került. Sajnos nem valószínű, hogy belátható időn belül be tudom fejezni, szóval ha valaki kicsit DIY beállítottságú, minimális elektronikai ismerekkel, akkor pár munkaóra ráfordítással készre tudja csinálni.
A szett elemei pedál, kollektív kar egy throttle-val, sok funkcionalítású fejjel, illetve a modulrendszer központi vezérlője. További modulokkal bővíthető, pl. cyclic, a kollektívre egy rádiópanel, stb...
Mechanikailag teljesen készen van, a szenzorok beszerelése, az elektronika kábelezése, és a vezérlők konfigolása van hátra. Minden alkatrész megvan hozzá, Arduino-k, kapcsolók, szenzorok, aljzatok, stb...
3D nyomtatott, az összes forgáspont csapágyazott, aluprofilokkal megerősített, Hall szenzorokkal.
További részleteket privátban tudok mondani az érdeklődőknek.

http://www.leobodnar.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=98_87&products_id=210
Ka-50
Más:
Repül vki a K4-es Messzerrel? Online nem tudom bekapcsolni az mw50 -et, legalábbis a műszer nem mutatja h működik. A bal oldalon a farokfutó rögzítő felett az mw50 van kiválasztva, a műszerfalon a magasságmérő alatt is be van kapcsolva, de hiába tolok 100% gázt nem kapcsol be. Viszont a motor hamar megsül.
GOOBY, pls
Ha meg olykor előre kell nyomni a gázkart, hogy működjenek a gombok, az sanszos, hogy tényleg valami vezetékelés-forrasztás-kontakt hiba lehet. Ha van hozzá cérnád, érdemes lenne megnézni valamelyik Youtube videot, amit a "Warthog slew" keresőszóra felhoz a Youtube kereső, mert bár neked nem ez a fő gondod, de azt megmutatja, hogyan lehet széthúzni a gázkart és hozzáférni a hat swtich-ek vezetékeléséhez (is).
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.03.25. 16:57:27
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.