36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • gsg16
    biztos mondták neki rádión,hogy ide csak a puha pöcsök nem mernek leszállni
  • Ludowik

seprik is:D és leszállt ugyan arra reptérre.
    Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2017.05.06. 22:37:24
  • LeonSilver
    Ja, elég rendesen lebontotta :D
  • gsg16
    de az is biztos,hogy nem erre a reptérre tért vissza,mert ezt gyakorlatilag el lehet söpörni.
  • wolfhgb
    Találtam! :) A virpil mongoose T-50 es markolata passzol a warthoghoz és fordítva is, milyen meglepő, :) orosz modern replika, igaz, akkor már inkább érdemes megvenni a bázisával együtt, a markolat 45 rugó, egyben 90, csak a bázis pedig 60, mivel fem mechanikás, egy próbát mindenképp érdemelne.
  • LeonSilver
    Ezt én is láttam tegnap vagy tegnap előtt, azóta is röhögök :D Milyen lehetett az az aszfalt.... :D Lehet magyar cég csinálta.
  • VO101Tom
    Ajajj :)
  • repvez
    itt találtam egy leirást, az első postban van is egy rar file, de az oroszom az kimerül anyniba, hogy a ZIL az a három az egybe meg kama3, ugyhogy aki egy kicsit jobban képbe van ilyen téren az pár lényeges dolgot elmondhatna róla. A google forditás nem sok segitséget jelentett.
  • repvez
    egyébként, ha másolatot akar valaki a markolatról csinálni műanyagból akkor milyen anyagok kellenek hozzá? gondolom szilikon a negatív formához, de hol lehet beszerezni és milyen műanyagot ami folyékony ,de ha megszilárdul akkor nem lesz rideg és alakítható marad ,de tartós .
  • JanáJ
    Nem ordogtol való 3d nyomtatassal megcsinálni. Kérdés a belet hogy pakolós at.
  • Solt
    Tudtommal nincs hozzá másik markolat... hosszabbító van, az nem jó? :D https://warthog-extensions-by-sahaj.com/

Basszus, komolyan rá kéne feküdnünk a szimulátor kiegészítők gyártására!!! :)
  • wolfhgb
    Tudja esetleg valaki, h a warthog joy hoz keszit e mar valaki kompatibilis, mas geptipushoz illeszkedo markolatot?
  • PhantomAss
    Hű de várom már ezt a filmet (0.55-től egy kis légiharc)
  • JanáJ
    Kezdőknek: Én egy Logi Extrem 3D (gagyi) joyról váltottam, ami egy árban van a Javelinnel. 2-3 hete próbálok repülésnek nevezhető dolgokat megvalósítani. A joy váltás után háromszor "szebben" repültem.
  • TakiPetya77

Frenky!
    Örömmel "hallom" lesz újra Air Race! Biztosan leszünk akik próbáljuk.
    Nem lehet a többi küldetés mellé állandó sorként betenni a szerverre?

Üdv! TakiPetya77
  • MBW126
    Ideért, és ez is kotyog valamelyest, plusz billeg is. Egy fém TM bothoz képest az egész külső kialakítása olyan, mint egy Mergához képest a Dácsja Duszter. A kapcsolók elég szarok rajta, főleg a hat switchhez kell zavaróan nagy erő, bemozdul tőle a bot az én szar kezemben. A kettős bölcsős mechanikának köszönhetően valamely tengely nulláján áthúzva van erőváltás, meg egy tompa kattanás is, de ezt tutira vettem a mechanikát meglátva, be is jött sajna.

De.

Soha, semmilyen Saitek és TM - Cougar alap, moddolt mechanika, force sensor, Warthog - cucc nem volt ennyire kézreálló, mint ez. SEMMI. Ezzel olyan könnyen megy a 21-es repülése, mint a Saitek retyáival a 29-es. A Javelin 18 kjával együtt eddig kb. 200 kt vertem el hotasra, pedálra, ilyen olyan botokra, de ez magasan űberel mindent.

Ha a VKB Gunfighter a fém, gördülőcsapágyas mechanikájával valóban annyira jó, mint amilyennek látszik, akkor végre, először az életben csinált valaki egy olyan botot, mint amit a TM-nek kellett volna kb. 15 éve a Cougar helyett.
  • gsg16
    kipróbáltam,és másik játékok használják az összes gombot.
  • gsg16
    Üdv!
    nekem most az a legújabb,hogy a dcs nem érzékeli a joystick néhány gombját.a windows eszközkezelőben működik,de a játékban nem.
    Thrustmaster T.Flight Hotas X joyom van
  • Frenky
    I. HUNAF 1v1 Kupa döntők 2017. május 20., 18:00 HUNAF server
    Közvetítés: Twitch
  • Death Rattle
    Nekem is kotyog a Javelin de annyira minimálisan hogy nem foglalkoztat a dolog. Ha esetleg jobban elkezdené akkor szólok.
  • Frenky
    Sziasztok! Szombaton újra HUNAF Air Race a szerveren, akinek van kedve, hajrá! :-)
    Igény esetén lesz egy fiX nap a héten... Megbeszélem a csoportban!
    Utoljára szerkesztette: Frenky, 2017.05.04. 16:14:03
  • TakiPetya77

Frenky! Az Air Race mikor lesz legközelebb? Nem lehet állandó lehetőség a szerveren?

Üdv! TakiPetya77
  • JanáJ
    OFF
    Szombaton felhívtam őket, hogy mi legyen. Kértek egy mailt a problémáról, ezt kedden elküldtem, mert csak hétköznap van szerviz. Aznap írták, hogy juttassam vissza. Tegnap leadtam, kérdezték mit szeretnék. Elvileg 2-3 nap míg beszerzik a cserét.
  • Klusi86
    Akkor ezek szerint visszaküldted? Nem volt probléma, cserélték szó nélkül?
  • JanáJ
    Nekem nem kotyogott. De majd megnézem az újt is.
  • macleody
    Na megkukkoltam a belét a cuccnak. A bot vége, ahol belecsatlakozik a fehér műanyag "ágyba", ott kotyog egy kicsit.

• beci43
    Akkor szerintem nézd meg a csavarokat.Nálam nem kotyog.A talpat könnyű lecsavarozni.
  • VO101Tom
  • macleody
    Jut eszembe, a Javelin tulajoktól kérdezném, középállásban van a joynak kotyogása? Nálam előre-hátra kottyan picit. Oldalra frankón tart.
  • LeonSilver
    Szerintem is! Elképesztő, amit kihoztak így is a CloD-ból. Ez ember nem ellensége a pénzének, de ha valakik megérdemlik, hogy az ember fizessen a termékért, akkor ők azok. Persze a DCS modult készítők is megérdemlik, de félek ők nem sokat látnak abból, amennyiért az ember megvesz egy-egy modult.
  • sakkay
    Na ez az a dolog, amivel csak nyerhetünk..végre.
  • sakkay
    Ja ja...én is ezzel nyugtatom magamat
  • LeonSilver
    Hát, térkép ide vagy oda én úgy gondolom, hogy a DCS még jó sokáig nem lesz alternatívája vagy konkurenciája a CloD-nak. Főleg most, hogy a CloD fejlesztése elmozdult a hobby szintről. És ezt a hobby szintet nem lekicsinylően értem, mert amit a srácok eddig, mindenféle segítség nélkül csináltak, az minden tiszteletet megérdemel.
    A DCS-ben alig van korhű gép, LÓFASZ a netkód, az erőforrások egy jelentős hányada a szárazföld alatt hullámzó óceánra megy el...
    Szép-szép az a videó, amit most is feltettek, de kurvára kíváncsi lennék arra, hogy milyen géppel csinálták és arra is kíváncsi lennék, hogy mi történne ha mondjuk két, virtuális század csapna össze a levegőben.
    Szóval - szeretem a DCS-t, várok egy-két modult, de.... nem az az igazi.

SZVSZ
  • feca1229
    Én már kiszámoltam a magamét kb. majdnem egy havi fizetés! :-)
    Végül is amennyi pénzt erre a játékra elbasztam, csinálhattam volna helyette például úgy is, hogy a 90% -át elköltöm nőkre meg piára, a maradék 10%-ot pedig elverem! :-)
    Költséges hobbi, és még nem beszéltünk a számítógépről áráról...
  • sakkay
    Nagyon szép, de pont a clod miatt nagyon nem értem miért ezt csinálták meg. Nagyon gyökerek a térkép' választásban!!
  • sakkay
    Ja értem. Na igen, ehhez már erőmű kell. Már én is nézegetem az intel kávés prociját'
  • Death Rattle
    Tegnap olvastam hogy a RAZBAM féle MiG-19P nagyjából a jövő év elejére várható. Na arra pályázok, addigra a gépemet is fel tudom fejleszteni ha minden igaz.
  • DavidA6
    Hát egy ideje már küzd a DCS-el a gépem és időm sincs már repülni. Szóval nincs értelme új PC-be fektetnem jelenleg. Így meg csak állnak a repülők :D
  • macleody
    Mindig az IL2 CLoD jut eszembe ha videót nézek Normandiáról.
  • sakkay
    Mi történt, hogy így egybe befejezed?
    Mondjuk elnézve a listádat bele sem merek gondolni mennyi pénzt baxtam el eddig rá
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.05.03. 19:34:46