36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
gsg16 #23099 eltévedt -
Solt #23098 XD -
LacAI #23097 Meg is adtad a választ:) "Viszonylag alacsonyan repked É - D tengelyen..." :XD -
Solt #23096 Tudja valaki, hogy mit csinál az egyik Gripen Eger környéken? Viszonylag alacsonyan repked É - D tengelyen...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.16. 14:53:54 -
#23095 Nagyon jól néz ki. Engem megfogott ez a video. Remélem nem lesz csalódás megint...
-
#23094 -
Death Rattle #23093 Nekem tegnap előtt sikerült egy nagyon gyönyörű leszállást véghezvinni a 21-essel. Nem gondoltam hogy ilyen szépre sikerül mert általában elrontom valahol, de ezért kell gyakorolni... -
TakiPetya77 #23092 Nézőpont gondom nincs, mert Rift-el játszom. Igen legtöbbször a gond az, hogy a kezesbárány su27-hez vagyok szokva. Nekem azt annyira könnyű irányítani, annyira azt csinálja amit szertetnék, és a 21 ahhoz képest egy makacs izgága kis nyavajás! :-)
Megfogadom a tanácsodat, és figyelek a sebesség, varió kombóra.
-
#23091 Jah, mindég van valami amivel behúznak a csőbe :D
De mit csináljunk ha egyszer olyan jól ki vannak dolgozva a gépek...
@TakiPetya77
sztem a Mi21-gyel nem nehéz leszállni, csak a bejövetelnél kell figyelni 2 dologra: a sebesség 350 alá ne menjen a finalon, a beton érintésekor 300km/h körül lehet vagy egy kicsivel alatta is (min 270 a lefújó rendszerrel), és max 5m/s süllyedéssel érj talajt, a variót figyelni kell. Ez asszem le is van írva a manualban.
Ha így csinálod akkor sima liba, szépen ki lehet lebegtetni az orrfutót a levegőben tartva.
Meg én a joyra raktam a cockpit view up-downt, és így leszálláskor a legfelső nézőpontból jól ki lehet látni a fülkéből.
Nálam inkább az szokott lenni hogy a talaj érintésekor beakad a kép egy mp-re és onnantól nem tudom kontrollálni. -
#23090 Nálam a Harrier az tuti. Aztán meglátom, a kandúrt valószínűleg megveszem hisz' c64-en egy nagy kedvenc volt.
Ha normális lesz és még ebben az évszázadban kijön, akkor az f-18-at is. Még a BO-105 is befigyelhet - ha jó lesz a repmodellje.
Szóval... qrva EDe :D
Szerintem egyébként már rohadtul bánják, hogy nem előbb tették lehetővé a külső fejlesztéseket. -
TakiPetya77 #23089 Én is gondolnék legalább 1 helit megvenni... Mi 8 a cél nekem. Most a mig21 et gyakorlom. már 1x sikerül leszálnom vele normálisan. :-) -
#23088 Jajj, még egy gép amit meg kell majd vennem :)
Szóval akkor eddig rajta van a listán a Harrier, a MiG 23, a F14 és a Mi 24 (ha lesz)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.05.15. 09:06:37 -
Lysandus #23087 Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e hozzá perzsa cica kampány. :-) Kár, hogy megint elérhetetlen az acig.org, rengeteg jó írás van ott fenn. A Tomcatnek (és a Phoenix rakétának) az irak-iráni háború volt a diadalmenete, 160+ killel. -
#23086 Igen, működik rendesen, legalábbis nálam nincs vele probléma, eltekintve az eltaknyosodott gumi borítástól. -
JanáJ #23085 Az X52 toloero szabályzója jó? Rendben működik mas joy-jal? Ahogy nézem saját USB-je van. -
#23084 DCS: F-14 - automatikus leszállító rendszer. -
beci43 #23083 Le vagyok maradva...én még a 7-essel nyomom. -
#23082 Barthek 10 -
beci43 #23081 Ez Barthek 7.0? -
Klusi86 #23080 Nálam működik. De nem kell amúgy minden gombnál más funkciót kapcsolnia. Legalábbis ez nem hiba. Triggernél van, hogy alapból azt hiszem a 14-es gomb, a "shift" vagy "pinky key" gombot nyomva+ trigger a 15-ös kiosztás, míg ha "mode" -al átkapcsolom ott a trigger a 16-os gombnak felel meg. Próbáld ki a kalibrálóban, vagy a windowsos kalibrálóban, hogy működik-e. -
TakiPetya77 #23079 Szuper kép lett ez is! -
Nálam ilyen volt
(nem, mert én is rifttel játszom)
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2017.05.13. 17:48:18 -
TakiPetya77 #23077
Jobbkísérő: Atikar
Vezérgép : TakiPetya77
Balkísérő: Invictus
Utoljára szerkesztette: TakiPetya77, 2017.05.13. 17:16:31 -
Death Rattle #23076 Ha megnyomod a felső, piros lednek kell világítania. Amúgy még nem próbáltam.
MiG-21bis -
Amint megpróbálok változtatni a billentyűzet beállításain, eltűnik a keyboard.diff fájl. Ez hogy (és miért) lehetséges ???
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.05.13. 16:43:47 -
JanáJ #23075 Szuper. Nekem most kezdett el kifagyogatni. :-)
Más: Javelinen a "MODE" gomb működik valakinél? -
TakiPetya77 #23074 Sziasztok! Megoldodott az Oculus Rift problémám. Újratelepítettem a win10-et és azóta nem fagy le :-)
Ma repülés van egész nap -
levy668 #23073 Na jah régen voltak fincsi kis akciók.
pl steamen a p-51 + fw190 + bf109-et sikerül beszereznem annó(2015 márc.) 35 EUR ért :)
Hát innentől dönteni kell ED vagy steam... (aztán majd kaparom az arcom, ha a másikon van leárazás) -
wudman #23072 Most vettem 2 modult steamen hála mindkettő müködik sikerült beaktiválnom a weben .
Eddig minden modult a ED web oldalán vettem de kissé elszálltak az árakkal .
Valahogy az oroszok kissé érdekesen gondolkodnak lásd WT --- -
levy668 #23071 Üdv!
Jó hír: megjelent az M-2000C a steamen.
Rossz hír: Ezzel a modullal vége van a steam-> nem steam dcs kompatibilitásának(nem lehet a mezei dcs-re felrakni a steamos modulokat). Szerencsére az ez előtt megjelent modulokat visszamenőleg nem érinti. -
#23070 Igen láttam, de sztem valami ilyesminek kellene lennie egy repbázisnak a DCS-ben. De az is lehet, hogy régen jártam erre és le vagyok maradva... -
#23069 A fehér felfestések pont fél egységgel el vannak csuszva vagy az épületek, mert azok jelölik, hogy merre forduljon a gép, de igy pont nekivezetné az oszlopoknak. -
#23068 -
JanáJ #23067 Köszi. Azért a valós repülés és a virtuális világ nagyon más. Az egyiket a tested nem bírja, a másikat meg az agyad nem "érti". -
TakiPetya77 #23066 Én simán elvagyok vele órákat. Eleinte szédültem kicsit, de ha valaki nincs a repüléshez hozzászokva, beül egy vadászgépbe, és megcsinálnak vele egy immelmant... kíváncsi vagyok ki nem szédül bele? :-)
Ahogyan Solt mondja a beállítások nagyon fontosak. Ha nem elég sima (fps kevés), és szaggat...simán elszédülsz szinte azonnal. Ez ugye adódhat abból, hogy a grafikát a géped képességéhez mérten túllövöd! Olyankor Vr-ba szaggat, és az rohadtul szédítő. Ha viszont a géphez mérten állítod be, akkor tökéletes! -
Solt #23065 1 órát simán elvagyok benne minden gond nélkül, többet monitor előtt sem játszottam megszakítás nélkül... mindig felállok egy pár percre, mozgok egy kicsit, iszom, stb... Rosszullét nálam abszolút nincs, de ehhez nagyon oda kell figyelni a beállításokra! A Hotas lényege meg az, hogy a kezedre esik minden amit felprogramozol, szerintem ez pár óra után mindenkinek megy magától. Természetesen ez attól is függ, hogy hány géppel repülsz és azokon mennyi konfigurációt használsz... Én általában szerelmes leszek egy gépbe, és akkor azt nyüstölöm, nem ugrálok a típusok között, így azért nem nehéz memorizálni, hogy mire mit konfiguráltam a Hotas-n. :) -
JanáJ #23064 Mennyit játszotok vele egy huzamban? Rosszullét egyebek? Ennyire készség szinten megy a joy/hotas kezelése? -
Solt #23063 Nem, nem volt... próbáltam, de az nekem még túl pixeles volt, sajnáltam volna a rá a lóvét. :) -
TakiPetya77 #23062 Nekem a webes letöltős verzió van. Hmmm... faldobok egy win7-et sztem. megnézem azon...vagy dcs réggebbi verzióval megpróbálom.
Volt amúgy Dk2 is neked?
-
Solt #23061 Igen, nekem CV1 van, működik faszán W10-n DCS alatt. (steam verzió) -
TakiPetya77 #23060 Te CV1-el játszod? Win10 oprendszerem van. Már arra is gondoltam h feltelepítek egy win7-et...azon is megpróbálom.