36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Én az ipon árgrafikonján néha ránézek, hogy mennyi a kártya amit nyár elején vettem 140-ért, valóban volt pár hete egy csökkenés, de most megint felszaladt, drágább mint korábban bármikor. MSI GTX 1070 -est most 202-ért akarják adni, AKCIÓSAN 212-ról :/ Ugyanez a gyártó 1080Ti-je 314e Ft... Aztakurva...
  • wolfhgb
    Szept tol kijonnek a banyasz karik a minereknek, gyanitom tele lesz a net karikkal, lefele mennek az arak, nem felfele, hidd el, nem lesz itt karacsonyi emelkedes.
  • levy668
    Köszi, de sajna én olyan fafejű vagyok, hogy csak újat veszek, már ki is néztem egy kellemes msi-t. Most 102 ezer, meglátjuk mennyire megy le szeptember végére.Aztán október-november-ben megint enyhe emelkedésre számítok, az elő karácsonyi áremelkedések miatt.
  • wolfhgb
    A cimbim arulja az ovet, kb 30 al olcsobban, mint a bolti ara, egy honapos, asus rog 1060 6gb, 3 ev gari, ha ez segitseg.
  • levy668
    Jaja én is azt nézem már hetek óta. Szerintem szeptember végére (hacsak nem történik valami) eléri a gtx1060 a számomra komfortos árat.
  • wolfhgb
    Azert mar lassacskan araszolnak lefele a vga arak, meg utobb megelem karacsonyig en is, h kerul valami bivaly a gepembe, utalom mar, h uresen kong a gephazam! :)
  • flyinghigh
    Talán nem véletlen hogy vr-t nem a belépőszintű konfiggal mutogatták, aztán ha hozzávesszük a dcs optimalizálatlanságát akkor csak a felsőbb szegmensből érdemes összerakni valami használhatót, az más kérdés hogy most van a legszarabb időszak az ilyen irányú gépfejlesztésre.
  • Solt
    Teljesen normális...nálam az 1080Ti van már raktárfigyelőben...
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.01. 09:25:42
  • wolfhgb
    Haverom detto igy volt. O vesz riftet! Van hozza csucs laptopja. Azert ne fuzz hozza tulzott remenyeket, nyugtattam. Persze nem ment! Akkor osszedob egy gepet. Mit vegyen. Vegyel valami nagy i7 est komoly karival, a legnagyobb 3 valamelyiket. Vett egy i5 7400, 1060 combot, hat mondom neki, te tudod. Eltelt egy honap, ah veszek egy i7 es procit, mert fullon megeszi az i5 ot a vr, vett egy 7700k t, most az 1060 at arulja egy honappal kesobb! :)
  • Solt
    :)
  • wolfhgb
    Intelt vett vegul, a videokartyat meg nem cserelte, de felkeszitettem ra, h ha vegre eljut a procicsere utan a kabin kepig, masnap azt fogja cserelni! :)
  • gsg16
    csak nem lehet zoomolni a 3d fülkében a trinusVR hasunálatával
  • Solt
    Az 1050Ti mellé vegyen valami jó kis Ryzent...
  • wolfhgb
    Uj gepet dob ossze a cimbi, nem akar szivni vele.
  • Paladin
    Azért a releváns részt is elolvastad? :)
    OTT, Spoof CPU ID on tool start -ot beikszelni.

Nem próbáltam soha, de ilyesmire van kitalálva, hátha működik.

• molnibalage83
    A vicc az, hogy online újságok is azt használták tárhelyként, a The Aviationist oldal is.
    Ha azt mondják 10 USD, akkor ok, talán fizetek, mert kényelem. Na de 400 USD? Vicc. Ezek balfaszok a köbön...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.31. 15:46:15
  • VO101Tom
    Ettől a probléma még adott, fórumokat tallózva rengeteg posztolt kép vált nagyon körülményesen megnézhetővé (csak photobucket saját weblapján jó pár klikkelés után érhetők el), amit fórum olvasóként még orvosolni sem lehet, mert a feltöltőktől várja az évi 400 dollár körüli díjat. Szimpla olvasóként én csak szenvedő fél vagyok, de akkor sem tudnék ellene tenni, ha akarnék. Ezzel a pluginnal a fórumok linkelt képei rendesen megjelennek mint azelőtt (teszteltem).

Az, hogy visszamenőlegesen 10-20 év, a feltöltéskor ingyenesnek mondott képeit zárolták és évi 400 dolláros tagdíjért érhetők csak el, ez szimpla zsarolás. Csökkentsen sávszélességet, limitálja az ingyenes tárhelyet, vagy mondja azt, hogy mostantól ez vagy az a szabály. Akkor is ha az ingyenesség nem tartható fent tovább, bármi jobb lett volna mint az azonnali és teljes zárolás, ami ezeknek a zseniknek az eszébe jutott. Amekkora felháborodás van most ez miatt, nem csodálkoznék, ha előbb utóbb lehúznák a redőnyt - amit persze megint főleg az olvasók szívnak meg, mert akkor már végérvényesen elérhetetlenek lesznek a linkelt képek.
  • molnibalage83
    OFF

A PB szarjon sünt, leszarom, pedig régen használtam.

Ezentúl a mediafire tárhelyemről vagy máshonnal linkelek képet.

A PB szerintem akkora öntökönszúrást csinált ezzel, hogy kb. le is húzhatja a rolót. Nevetségesen drágán árulják a tárhelyüket.

ON
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.31. 15:18:50
  • VO101Tom
    Offtopic, de közérdekű :)
    Photobucket fizetőssé válása óta a fórumokban, weblapon használt linkek nem linkelhetőek közvetlenül, nem jelennek meg rendesen. Csináltak Firefox és Chrome plugint, ami viszont rendbeteszi a linkeket. Kipróbáltam, nálam Crome alatt remekül megy.
    http://www.network54.com/Forum/149674/thread/1503981903
  • repvez
    Probáld meg a trinusVR progival hátha össze lehet hozni.Igaz, hogy telefonhoz van, de nekem igy felismeri mintha lenne OR-em és elindul a DCS VR modban amit utána kiad a telefon kijelzőjére és igy egy 7850essel ées egy 965BE CPU-val is megy az OR-es játékok amik Steam VR alatt vannak. igaz, hogy nem olyan acélos ,de legalább megy :)
  • wolfhgb
    Tudom, h karcsu, de legalabb elindulhatna tole, csak a proci elegtelen a compatibility check ben.
  • Paladin
    Oculus Tray Toolban van valami opció úgy emlékszem, hogy kikerülje az ilyen elégtelen hardver üzeneteket.

De az 1050 tényleg nagyon kevés.
  • wolfhgb
    1050 bol a ti. Mas vr jatekok mennek. A check is csak a procit kevesli. Kartyara pipa.
  • repvez
  • Ludowik
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 or greater
    CPU: Intel Core i5- 4590 equivalent or greater
    Memory/RAM: 8GB+ RAM
    Video Output: 1x HDMI 1.3
    Szerintem nem jobb.
    A 1050 nem vr támogatott kártya.
  • wolfhgb
    Szevasztok, egy kis otlet kene. Ismerosom oculust vett, dcs et akarja vr ben jatszani. Konfig: i5 proci, 1050ti kari, 16 ram. Oculus felment, mukodik az eszkoz a store ban, viszont dcs inditasakor a szemuvegben minimum system elegtelen uzenet lathato csak, a monitoron bejon a palya kepe, gepben ul, tud a riftel forgolodni a jatekban, de a riftben csak a figyelmezteto szoveg lathato, elvileg a gepe erosebb mint ami a rift minimuma, akkor mi a hiba?
  • molnibalage83
    Nekem ezen a képen az látszik, amit írtam. Megcsinálták a repcsi 3D modellt annyira részletesen, hogy belső kabin shothoz is jó legyen. Ez nem belső kabin, legalábbis nekem a felbontás és videó alapján nem annak tűnik, a 2014-es videóban is ez van benne szerintem.
  • repvez
    ilyen kabin már 2008ban volt nekik.
  • repvez
    dcs 2.0 hoz uj vagy javitott modellt használnak már és saját flight modellt .
  • molnibalage83
    Nagyon régi VTB videókon F-15 kabin volt, de az még Loncis idő volt.

Ebben a videóban meg szerinem nincs kabin, a 3D modell olyan részletsségű a gépnél, hogya kamerát a gép belsejébe vitték.

Nem hallottam róla, hogy lenne kidolgozott F-16 kabin DCS-hez.
  • repvez
    Remélem azért ezt a Falcon modot egyszer majd kiadják egyéni használatra is
    Gondolom azért a kabint is csiszoltak hozzá, hamár hivatalosan támogatást kaptak mindenkitől TM és TB részéről is.
  • wittman
    Küldtem üzenetet!

• molnibalage83
    A végén a kulcs. A tököm fog 2 hónapig dolgozni egy TE-n, amin meglepetés 0 és az első major patch után nem működik bug és komp. hiányosságok miatt.

Egy repszimben minimum féldin kampány kell vagy szart sem ér az egész.
  • VO101Tom
    A VEAO-val nem ED bontott szerződést, hanem a The Fighter Collection nem hosszabbított velük mikor a három éves ciklus lejárt. Az ok ott az volt, hogy három év alatt egyetlen szarul összerakott Hawk modulra futotta tőlük, ami mellé a P40 és a Spit még erősen WIP állapotban van. Elképzelheted hogy állnak, ha ED mércéjével mérve sincsenek kiadható béta teszter stádiumban...

SOW fórumán írta egy gyerek, hogy beszélt velük valamelyik angliai légibemutatón, és neki azt mondták, hogy valamelyik kulcsember lépett le a csapattól, és az miatt volt sok nehézségük. Ehhez jött, hogy az ED sem törte magát, hogy kisegítse őket. De nem mondta sem a nehézség jellegét, sem azt, hogy milyen segítséget vártak volna ED-től. De ezzel együtt hiba lenne ezt ED nyakába varrni, főleg mert a mostani bejelentésük szerint a VEAO befektetői döntöttek úgy, hogy DCS platformra nem fejlesztenek többet (TFC szerződés megszűnése után újra kellett tárgyalniuk az EDs szerződéseket is. Hogy ott miért nem tudtak megegyezni, azt csak ők tudják).
  • LeonSilver
    Ja. De szó volt valakinél egy Cobraról is. Azzal se tudni, hogy mi a rák van :/
  • sakkay
    MI-24. És lehet hamarabb jön mint gondolnánk.
  • sakkay
    Mintha szigorodna ede (nem mintha, hanem szigorodik) a fejlesztésekben. Lehet nem csak az volt a gondja, hogy lassú a VEAO. Ők mióta is csinálják az F-18-at? Meg valahogy olyan fura ez az atom részletesség, amiben mostanában belefogtak. Az anyahajó, meg egy kikötő, a ma működő motor, még egy komoly gépet is azonnali összefosásra késztet Szóval valami csak van. Tény, hogy nincsen egyenlőre kihívó, de ez sem marad így örökre. Ha meglépnék a dinamikus kampányt, vagy akár egy komolyabb netkód javítást az új motorral, évekre bebiztosítanák magukat. Az egyedül-vagy 12 -fős repkedéseket mindenki megunja. Meg a 2 hónapig hegesztett és így is bugos saját küldit is. Szóval csak agyalok..
  • kiskorúbézoltán #23983
    Polychop-ék Bo-105-hén kívül nem lesz mostanság más heli vagy rosszul tudom? Ráadásul mintha annak is állna a fejlesztése, ED-éktől várnak valami infót/választ/valamit.
    Belsimtek hegeszti majd valamelyik mihut, de az gondolom még évek kérdése.
  • LeonSilver
    Én a Harriert és az F-18-at meg fogom venni. A Kandúrt talán.
    Meg ha lesz valami értelmes helikopter.
  • VO101Tom
    Lemaradtam valamiről? Mit hallottál?