Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi..
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De én úgy tudtam, hogy pont fordítva van, hogy csak fullscreen módban tud felvenni a ShadowPlay, a DCS meg ablakosban megy alapból, és az ALT+ENTER -el teszed fullscreenbe. Mivel a DX11 -es játékok nagy része ablakos módban fut (borderless windowed), nekem ez természetesnek tűnt, nem is gondoltam rá, hogy esetleg bug <#vigyor>#vigyor>
Most, hogy új verzió van mehet a valódi full screen és nem kell engedélyezni az asztal felvételét.
Egyébként pedig az nvidiás fórumok régóta tele voltak háborgással emiatt.
De most csak ezért repülök egyet és megnézem, hogy vesz fel 😊
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2016.09.24. 16:02:56
Eddig csak az tűnt fel, hogy nem kell a DCS -t fullscreen módba tenni alt+enterrel, hogy működjön.
Új GeForce experinece van (3. valamennyi) és ismét qrva jól vesz fel!
LINK
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Habár szerintem rengeteg új és régi ember is jönne-meg persze venné a gépeket.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ka-50
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
hogyan lehet a quick mission-ban megváltoztatni az időjárást?
Ha rákattintok és kiválasztok egy másik időjárást a mission editorban, elmentem, utána nem változik semmi.
Akarok egy esős missiont csinálni de nem tudok.
GOOBY, pls
Ja teszteltem a fákat. Ha lassan mész beakadsz vagy meglök, kicsit gyorsabban tör, gyorsabban mész neki: robbansz. Ennél több nem is kell..egyenlőre<#alien>#alien> Ja és volt olyan , hogy eltakarta a kilátást de még vissza tudtam emelkedni VÉGRE FA!!<#vigyor>#vigyor> Na innentől lesz érdekes helikopterrel repülni a Grúziában-illetve majd ha oda is jön a 2.0.<#violent>#violent>
Valami kombináció volt, shift+alt+ valami. Asszem...
Ha már itt tartunk - a két parasztot mivel lehet rávenni, hogy lövöldözzenek és ne csak az ótvaros, szarcsimbókos seggüket vakargassák abban a qrva Hueyban? Rohadt régen használtam már, és tök elfelejtettem...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.09.17. 10:28:13
LeonSilver a mission editor nálam is sokáig töltött, de a map options-ba, pár dolgot kikapcsoltam amikre nem volt szükségem és utána sokkal gyorsabban töltötte be, mégha ujrainditottam a szimet akkor is.
Video az F-14-ről.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"