36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
kiskorúbézoltán #24140 Köszönöm az ötleteket mindenkinek! Sajnos nekem a fémmunkák kiesnek mert nincs rá lehetőségem, de az erkélyen ami kis famunkát lehet azt meg tudok csinálni.
Ilyesmi érdekelne még, hogy pl a hosszabbított joy magasságát, távolságát a széktől hogyan lőttétek be? -
#24139 Azért kiváncsi vagyok , hogy ez hogy történhetett meg, mert azért az inditógombot akkor is le kellett nyomni , ha enélkül is egy zárlat vagy valami miatt magától indul ott nagy baj van és az egész flottát le kéne állitani és átvizgálni . A belső kamerábol nem sokmindent lehet kivenni, de pont lenyomta az orrát a helinek inditás elött mintha célozna.
Sztem itt annyi volt a probléma, hogy a sajtósok mögött volt a cél és a pilóta elnézte az elötte parkoló autókat a célnak.
Mintha a nulla pontnál a torony melletti autókra löne a távolabbi célok helyett. -
sakkay #24138 Állítólag halott nincsen..eddig. Habár ahogyan a videót elnézem, rendesen kapott a pasas. -
levy668 #24137 Ez csak az új orosz tűzvezető rendszer volt a skynyet.Automatikusan érzékelte a külföldieket a harctéren, és leadott egy figyelmeztető lövést.:)
Az a hátsó ürge vajon megúszta? Elég közel volt hozzá.
-
#24136 Az elég csúnya volt. -
sakkay #24135 -
Lysandus #24134 Viccnek kicsit durva... -
sakkay #24133 bakkerHááát..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.09.20. 10:32:15 -
#24132 Tegnap este hozta az öcsém az autóülést (Ford Balaxy-S vagy mi). Qrvajóóóóóóóóóóó :D Tök kényelmes, nagyon jó állapotban van (jofogás).
-
#24131 Egyébként ez a hosszabbítás úgy kell a wartburgnak, mint egy falat kenyér :D Komolyan! Sokkal-sokkal jobb így! -
#24130 Én tök régen (olyan 20 éve kábé) csináltattam egy fasza számítógépasztalt. Ezt használom.
Most van tervben a "bővítés". Autóüléses megoldással.
A joyt vagy a földre fogom rögzíteni vagy csináltattam egy ilyen bizbaszt, amit a székre fogok csavarozni és erre megy a joy.
Még nincs kifurkálva, de látod már nagyjából, hogy hogy is képzelem el.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.09.18. 18:04:25 -
levy668 #24129 Üdv!
Én egy autó üléséből, 2 méter zártszelvényből és némi asztallapból építettem egy pilóta ülést annó.
Ha érdekel, akkor megkeresem a terveket és elküldöm. -
#24128 Én egy fa talpazatot eszkábáltam össze hirtelen.
Jövőre akarok egy egyszerű cockpitet építeni, külön üléssel
fotó
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.09.18. 17:16:34 -
kiskorúbézoltán #24127 Leon ill bárki aki fütyi... izé... joy hosszabbítós megoldást alkalmaz!
Hogyan oldottátok meg a joy elhelyezését? Nekem a monitorom egy konyhaasztalon van. Előtte a bill meg egér ahogy kell. Amikor repültem akkor a billt előre toltam középre jött a rágcsáló és a bill két oldalára a hotas, molyan efftizenhat stílusban oldalsó megoldással.
Namost, hogy nekem is sikerült hosszabbítani ugye már nem lehet oldalt, meg nem lehet az asztalon se mert túl magas. (Hosszú... :D )
Gondolkodtam rajta, hogy lehetne egy fapadlózatot szerkesztenem, és arra menne a pedál meg valami kis dobozszerűség a joynak, meg mellé valami a gázkarnak.
Vagy az asztal szélére szerelek egy levehető konzolt. Azaz vagy hármat. Középre a joynak meg két oldalra egy-egy a gáznak meg a zegérnek.
Mielőtt nekivágnék érdekelne ki hogy oldotta meg a dolgot és hogy vált be, nyilvánvalóan pofátlan ötletlopási céllal.
És ahogy a művelt orosz mondaná, pikcsörz ár külön wellkám!
-
wolfhgb #24126 Van esetleg tapasztalata itt valakinek, h a dcs kezel e 4 valos magu cpu k nal tobb magszamut is? Pl hasznalja valaki xeon procival a progit? V olyan lapban, ahol tobb cpu dolgozik? Ha igen, fut a progi nala magasabb core szam mellett is minden mag hasznalataval? -
#24125 Köszi, közben megleltem. Csak ugye első nekifutásra ott kerestem, ahol a mezei dcs-ben található.
A tökömet kell össze-vissza pakolgatni ezeket a szarokat. -
#24124 Nálam a DCS World 2 OpenAlpha\Scripts\Export.lua helyen található. -
#24123 Na most lett tele a tököm az EDével... Tudja valaki, hogy az ópen alfából hová tűúnt az export.lua?? Mert nem lelem és anélkül nincs Helios... -
beci43 #24122 F-14 Heatblur -
#24121 -
#24120 Ja. És ugyan itt eladó egy 19-es, 1680*1050-es, Fujitsu Siemens 4:3-as monitor, ipari üveg (karcálló) érintőizével :D
A monitor káva nélküli, beépíthető cucc, amihez wolfhgb kolléga csinált egy qrva jó tartó bigyulát.
20 000 pézé odaadom, viszont el kell jönni érte. -
#24119 Bocs, eddig toltam a cég szekerét :)
Szóval nekem egy HD monitor volt beállítva másodiknak és ahhoz akartam venni ezt a TM MFD-t és én is rá akartam applikáni a monitorra.
De így most nem kell :)
Majd megnézem ezt az éjszakai cuccot - éjszaka ;) Egyébként maga a monitor is automatán állítgatja magát attól függően, hogy mit csinálsz éppen.
"Dell Display Manager: Tartalmaz egy automatikus módot, amellyel az előre konfigurált színbeállítások közül választva optimalizálhatja az egyes alkalmazások megjelenítését. Minden alkalmazáshoz saját, előre beállított mód rendelhető." -
#24118 Köszi. Nekem van TM MFD, a fizikai kialakítása nagyon jó és kényelmes, valszeg én a monitor elé teszem őket, ha már van ilyen. De igaz, ezek után már nem annyira fontos ha valakinek nincs. Viszont az elhelyezéssel még gondjaim vannak, ha az MFD-ket a két alsó sarokba rakom, akkor talán a TM keret a monitor elé tud jönni.
Viszont most a képeid nézve realizáltam, hogy a kiterjesztett műszerfal képe és világítása nem változik a környezeti fényekkel együtt? Erre nem is gondoltam korábban. Éjszakai repülésnél van arra mód, hogy átválts éjszakai nézetre? Ha egy ekkora monitor így a képembe világít, akkor szart sem látnék abból ami a kabinon kívül történik. -
#24117 Egyelőre a VR-nek az iszonyt HW igénye az, ami gátat szab vagy szabhat az elterjedésnek.
Mert ugye az egy dolog, hogy maga a VR sem egy olcsó mulaccccssssság. És akkor alá a vas... -
-
#24115 Na igen, ezt kéne megoldaniuk vr-ban is, és akkor lenne öröm és bódottá. -
#24114 Ez egy Dell S2240T monitor és csak szuperlatvíuszokban tudok róla nyilatkozni :)
Nagyon jók a színei, pontos és megfelelően érzékeny az érintős része.
Van rajta sima VGA, HDMi és DVI bemenet, egy USB és egy audió kimenet.
Egyébként ugyan úgy működik, mint egy marhaokos telefon :) Szóval lehet két ujjal nagyítani például.
És hát az A-10C ... Akartam venni egy TM MFD bigyulát tudod, de így okafogyottá vált.
-
#24113 Leon. Milyen a monitor? A régidhez képest mit tudnak ezek az újak? Már eldöntöttem, hogy veszek egy ilyet, csak a típust nem tudom még, hogy melyiket érdemes venni (ahogy néztem árban nagy szórás nincs, ilyenkor lehet a fícsörök vagy minőség szerint választani). -
#24112 Semmi probléma Papa...ez a korral jár ;)
Egyébként a Saitek szarok után egészen más dimenzió a Wartburg!
És hát a touchscreen... QRVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :D
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.09.12. 21:59:52 -
#24111 Ehhh... :D Bocsi. -
#24110 -
#24109 Ööö.. izé. Mondom NEM cserélném le a Wartburgot ;) Qrvára bejön!! -
sakkay #24108 -
#24107 Nem jött be a Warthog? :( -
#24106 Én meg a Wartburgot azért nem cserélném le erre, mert köztudottan a lógitek nem tud joyt készíteni. Illetve tud - szart :p -
sakkay #24105 Még én is gondolkozom, de már van egy. -
sakkay #24104 Nem helyi hülye vagyok
Ha tudnék már írtam volna előbb is. Én is voltam így, rohadt idegesítő! -
#24103 Nem tudom, csak láttam meg láttam az árát és szokták keresni. LacAI-nal is üzentem, de nem tudom látta e..
-
Lysandus #24102 Ha már G940, itt is megkérdezem: Ismer valaki Pesten vagy környékén egy olyan műszerészt, aki végre tudna hajtani két mikrokapcsoló cserét a G940-en? Azt hiszem az ment ki. Hibajelenség: a tűzgomb illetve egy másik gomb megnyomásakor előfordul hogy nem történik semmi. Illetve a másik dolog még amit produkál ugyanez a két gomb időnként: ha felengedem, akkor is folytatja a tüzelést, "beragad".
Előre is köszönöm a tippeket!
[MKHL]1/3_vszd_Tazar -
sakkay #24101 Közülünk való??? Ennyiért kurvára megéri!!!!