Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd az új termékek... :)
www.smart-bus.hu
Ez a joy mindent vitt és ma is jó lenne, ha nem gémportos lenne. A sidewinder 2 ami már USB-s az nem tudom miylen, azom nem vót.
Volt valami force akármi, ami lógitek volt - egy ótvar! A g940 meg NEKEM nem jött be.
NEKEM nem tetszik, hogy rövidebb a joy és a pedál kitéríthetősége is, mint amit megszoktam.
Az meg, hogy egy cég 5 centi dróton spórol...
Tehát én nem utálom a lógit! Az egeremet (Logitech 2142 Battlefield Special Edition G5 Laser Mouse) például semmiért nem adnám, lehetne az akármilyen csilli & villi.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
A fíling az hiányzik de pl a célzási pontosság sokat javult.
GOOBY, pls
Egyébként bízom benne, hogy a Saitek felvásárlásnak látni fogjuk a pozitív vívmányait! :)
www.smart-bus.hu
A pedál (szerintem) egy ótvar és a sima szájtek pedál közelébe sem ér.
A joy sem egy nagy posszanás - ha nem lenne rajta az FFB, akkor kábé 10 forintot érne. Bruttó.
A szar, zörgős gombokról már ne is beszéljünk ;)
Ha most valaki csinálna egy normális FFB-s joyt (akár pedál nélkül, vagy opcionálisan pedállal) az méreteset kaszálna.
Olyasmi szerkezettel, mint a mikroszofté volt annak idején.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont ezeken túl kaptál cirka 75K-ért egy FFB-s Hotas-t pedállal, aminek még csak konkurenciája sincs, mivel valamilyen rejtélyes okból egyik gyártó sem érezte úgy, hogy lenne igény FFB-s Hotas-ra, holott aki próbálta azoknak szerintem a 90%-a egyértelműen úgy van vele, hogy jobb az élmény. Plusz nem úgy néz ki az egész szerkezet mint valami gyerekjáték! :D
Szóval ahhoz képest, hogy a lógitek nem tud joyt fabrikálni, elég jól sikerült darab lett a G940! :)))
www.smart-bus.hu
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Ka-50
Majd tájékoztass, hogy mire jutottak és mennyiért! Melyik gomb vacakolt? Nekem a fő lőgomb (a piros) játszik néha pacifistát.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A többi gép Controller Setup-jában is előfordul ez, de nem ilyen zavaró arányban.
Az már csak hab a tortán, hogy egyes esetekben a beállított Saitek X52 Pro Joystick gomb (pl. Weapon Release) nem működik, de billentyűzetről persze tüzel, mint a veszedelem...
Én kb 2 napja frissítettem valamire, most meg nem mondom mi lett a verzió, asszem 1.5.4 nálam is, de ugyanúgy maradt minden beállítás a migen.
(warthog)
Futók, ívelőlapok, minden maradt.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.05. 08:16:54
GOOBY, pls
Jó nagy kihagyás után ismét leültem. Frissítettem 1.5.4-re, Mig-21BIS controller setup-ban jó sok mindent nem enged Joystick-ra rakni.
pl Gear, Flaps, Weapon Release,stb,stb
Sötétszürke, nem módosítható egy rakás mező a Saitek X52 oszlopában.
Keyboard-dal megy.
A többi gép OK.
Lehet, hogy unjátok, de kérem, segítsen valaki.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Van még min csiszolni, de már nem rossz...
Ka-50
Ilyesmire gondolok én is hogy vmi szoftveres cucc van a háttérben. A winfos 10 telepített frissítéseket pár napja, lehet amiatt is bekavar valami.
GOOBY, pls
Engem legutóbb windows automatikus frissítés szívatott ilyesmivel. svchost.exe majdnem fele processzort elvitte, és win update szolgáltatást futtatta. Be kellett állítani, hogy a windows ne töltsön és ne telepítsen semmit, csak amikor engedélyezem. Amikor máskor volt ilyen belassulás, azt szinte mindig processzor melegedés (koszos hűtőborda, vagy halott ventilátor) okozta nálam. Hardver hibánál egyszerűen le szokott állni, nem csak belassul.
www.pumaszallas.hu
iszonyat lassú lett a gépem és nem tudom mitől.
Minden játékban 10-15 fps van a 60 helyett.
nem raktam fel semmit, nem nyúltam hozzá semmihez, de egész délután ezt próbáltam megoldani.
A monitoring programok szerint minden rendben van, proci gpu megy rendben, de mégsem jó valami.
Nincs valami ötletetek?
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Road93, 2016.09.29. 13:21:12
Köszi..
Ka-50
De én úgy tudtam, hogy pont fordítva van, hogy csak fullscreen módban tud felvenni a ShadowPlay, a DCS meg ablakosban megy alapból, és az ALT+ENTER -el teszed fullscreenbe. Mivel a DX11 -es játékok nagy része ablakos módban fut (borderless windowed), nekem ez természetesnek tűnt, nem is gondoltam rá, hogy esetleg bug <#vigyor>#vigyor>
Most, hogy új verzió van mehet a valódi full screen és nem kell engedélyezni az asztal felvételét.
Egyébként pedig az nvidiás fórumok régóta tele voltak háborgással emiatt.
De most csak ezért repülök egyet és megnézem, hogy vesz fel :)
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2016.09.24. 16:02:56
Eddig csak az tűnt fel, hogy nem kell a DCS -t fullscreen módba tenni alt+enterrel, hogy működjön.
Új GeForce experinece van (3. valamennyi) és ismét qrva jól vesz fel!
LINK
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Habár szerintem rengeteg új és régi ember is jönne-meg persze venné a gépeket.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!