Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt én anno,az átkosban,még nem így tanultam.magyarázza már el nekem valaki,hogy miért "írták " át?:
On
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.smart-bus.hu
Attól, hogy steam-es modul még használható standalone-hoz, így elvileg továbbadható. Ha regisztráltad az ED-nél, akkor unbound után tudja az új tulaj hozzákötni a felhasználói nevéhez. Így tudja majd az új tulaj használni teljes körűen. Még steam-es verzió alá is fel tudja rakni a modulokat kézzel, command prompt-ból telepítve, ugyanúgy működik. ED-nél ő lesz a tulaj.
Ha te nem törlöd a modult, akkor single player nálad megy, de multiban nem fogod tudni használni, mert ED-hez benéz a dcs indításkor és átnézi a serialokat. Ráadásul neked kiírja a dcs-ed, hogy non-registered or invalid modulod van. Steam-nél te leszel a tulaj. A serial nálad lesz örökre (persze te elfelejted előbb 😊.
Nem egy szerencsés helyzet.
Nekem is lenne pár játékom amit visszadnék, ha visszavásárolnák persze.
Akkor rosszul rémlett ez az egy év...
Smugy tényleg nagy öngól lenne.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mire vonatkozik a visszatérítés
A Steam visszatérítési ajánlata a vásárlást követő két héten belül, kevesebb mint két órányi használati idő esetén, a Steam Áruházi játékokra és szoftverekre vonatkozik. Alább látható egy áttekintés arról, hogyan működik a visszatérítés más vásárlásfajtáknál.
Visszatérítés letölthető tartalmakhoz
(Másik játékban vagy alkalmazásban használható Steam áruházi tartalom, „DLC”)
A Steam Áruházból vásárolt DLC a vásárlást követő tizennégy napon belül visszatéríthető, ha a hozzá tartozó alapjátékkal a vásárlás óta kevesebb mint két órát játszottak, mindaddig, míg a DLC nem került felhasználásra, módosításra vagy átadásra. Vedd figyelembe, hogy egyes esetekben a Steam nem tud visszatérítést adni egyes külső fejlesztésű DLC-kre (például ha a DLC visszavonhatatlanul megnöveli egy játékoskarakter szintjét). Ezen kivételek világosan jelzésre kerülnek nem visszatéríthetőként vásárlás előtt az Áruház oldalán.
Visszatérítés játékon belüli vásárlásokra
A Steam visszatérítést kínál a játékon belüli vásárlásokra bármely, a Valve fejlesztette játékban a vásárlást követő negyvennyolc órán belül mindaddig, míg a játékon belüli tárgy nem került felhasználásra, módosításra vagy átadásra. A külső fejlesztőknek lehetősége van engedélyezni a visszatérítést játékon belüli tárgyaikra e feltételek mellett. A Steam a vásárláskor meg fogja mondani, hogy a játékfejlesztő kínál-e visszatérítést a megvásárolandó játékbeli tárgyra. Egyéb esetben a nem a Valve fejlesztette játékok játékon belüli vásárlásai nem visszatéríthetők a Steamen keresztül.
Visszatérítés elővétel esetén
Mikor elővételben vásárolsz terméket a Steamen (és előre fizettél a termékért), a termék megjelenése előtt bármikor kérhetsz visszatérítést. A szokásos 14 nap / 2 óra visszatérítési periódus szintén érvényes, a játék megjelenési időpontjától kezdődően.
teljes oldal itt: http://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=hungarian
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.10.27. 09:13:35
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.10.26. 23:14:22
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Akkor, ha kell valakinek, van egy eladó FC3-am, meg egy Huey.<#wink>#wink>
Szerintem Gift-ként el tudod adni... a steam keretein belül ajándékként küldöd el annak aki megvette, és elutalta neked a lóvét egy bankszámlára.
www.smart-bus.hu
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy FC3-am, és egy Huey-em, steam-es mindkettő. Szeretném ezeket eladni, de nem tudom, ennek mi a módja. Látok a Steam-en egy piacteret, de ott kiírja, hogy 30 nap és 1 év közé kell essen a legutóbbi vásárlásom, ami nem így van, mert már 1+ éve vettem utoljára őket. Szóval ez az egyetlen módja az eladásnak, illetve, ha ott eladom, akkor az a "pénz" csak Steam-es vásárlásra használható fel? Vagy van az eladásnak más módja is? Előre is köszönöm.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.10.24. 11:51:54
Snofox azé' nem jó, mert szegény el van temetve a hó alá..
A kipróbálom majd kikapcsolni a vsync-et, de valamelyik nap mindenképpen újratelepítem az egész hóbelevancot.
Ka-50
Utoljára szerkesztette: sure, 2016.10.22. 16:33:02
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ha fent van ez a mod, akkor ótvar a minőség ott, a külső nézetes izénél.
Ha nincs fent , akkor mindent fasza.
Aztán 2 másodperc után rendbejött, de itt van valami gebasz.
Lehet a modok miatt, nem tudom..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.10.21. 14:30:50
Mindjárt próbálok egy szkrínsotot csinálni róla.
Isten nem bottal, hanem VMware.
De egyébként a tecsődre tömörítés nélkül toltam fel. Szóval ott a tecsőd csinálja szarul 😊
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.10.20. 19:34:46
www.pumaszallas.hu
Az lehet vagy ott lehet a bibi, amit mondtál (heat blur).
Az előbb az eredeti fájlt tömörítettem a Corel Video Studio pro-val és azon a helyen ugyan az lett az eredmény, mint a feltöltöttnél.
Majd kikapcsolom a heat blurt és megnézem úgy is.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Skullz's Genuine Huey Sound Mod 2.5
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.10.20. 18:25:19
www.pumaszallas.hu
Amúgy valami grafikai mód van fenn?
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!