36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Egyrészt mert a giga lapokon van hely neki, másrészt meg 10e pénzért kaptam, azért meg hüJe lettem volna kihagyni.
  • feca1229
    és ha azt mondod neki, hogy nem került sokba, tízezerből kijött...
    én mindig azt mondom ami kisebb mint egy asztal méretű valami és elhiszi!
    bár szerintem ő meg a ruhákra és a pipere szarokra mondja, hogy kettőezernél nem került többe...

használd egészséggel a motyót! Remélem jól megy minden rajta.
    :-)
  • Solt
    Mesterem, mi a hímvesszőnek kell az M2-s SSD? :)
  • LeonSilver
    Hát.. egyelőre az kimarad. A lehetőség benne van, legfeljebb ha le tudom cserélni a PCI-s X-Fi-t egy PCIe-s X-Fi-re, akkor cserélek lapot. Az már nem egy nagy kiadás.
  • wolfhgb
    Na igen, en is 8700k t terveztem az oszre, de egyenlore felejtos, majd az uj chipszettel inkabb jovore, elkeseredesemben kitoltam a szemet a 6700k nak. Igy lehet, h meg ugyesebb is lesz mint a 6 magos utodja.
  • VO101Tom
    Uh, akkor neked is korán jött a karácsony :)
    Viszont ha jól tudom, H-s alaplappal nem fogod tudni overclockolni, ami a K-s procik lényege lenne.
  • Frenky
    (csak a nejem meg ne tugggyya... :D ) <- Ennyi!
  • LeonSilver
    Hát vettem egy i7 7700K procit, egy Giga H270-HD3 lapot. Először Z270-et néztem, de azon nincs PCI és nem vagyok hajlandó kidobni az X-Fi hangkarimat. Egyelőre 16giga 2400-as ddr4 meg egy fasza, 256 gigás Liteon V5 m2 ssd-t. Valamikor jövőre meg tolok bele egy VGA-t, oszt jó napot.
    (csak a nejem meg ne tugggyya... :D )
  • PhantomAss
    Mit vettél?
    Én a normandia map+asset packra várok, de sajnos most nincs leárazva.
    Az meg hót ziher hogy 15k-t nem adok ki érte.
  • VO101Tom
    Mit vettél?
  • LeonSilver
    Na. Eqrtam egy valag zsetont erre a qrva DCS-re illetve miatta. Hát kíváncsi leszek rá.
    VGA igaz még nincs, de a többi nagyjából lecserélve.
  • flyinghigh
    Fizikai módosításra, ha ir leddel használod és ha másra nem fogod használni a ps3 eye-t akkor kidobod belőle az ir szűrőlencsét, majd a látható fény szűrése végett a külső lencse elé raksz pár réteg negatív filmet vagy pár réteg floppy lemez mágnesfóliát, így már nappali fényviszonyok mellett is hazsnálhatod mint a trackirt.
    A remegés a nem stabil fény miatt is lehet, az opentracknél nem sokmindent lehet ezzel kezdeni esetleg valamelyik filter alatt állítasz egy kis smoothingot neki. A freetracknél már többmindent állíthatsz pl a pont size alatt megadhatod a figyelt fénypontok min-max értékét esetleg fókusztávolságot, majd a tengelyek esetén az érzékenységet és a smoothinget is. Amelyik game nem támogatja a freetracket alapból azt egy trükkel használhatóvá lehet tenni. Futó opentrackel indítod , majd a játék alatt alt+tab kikapcsolod az opentracket , de ne lépj ki belőle, majd elindítod a freetracket a pitch tengelynél kattintasz egy invertet és visszalépsz a játékba.
  • levy668
    Üdv!
    Opentrack+clip+ps3eye-t használok.Szerintem próbáld ki az opentracket, sokkal jobb mint a facetracknoir.

Ha meg ragaszkodsz a facetrack-hez akkor állíts be/kapcsold be az accela filtert(azt hiszem rögtön ott van balra lent), ez a filter kiszűri a nagyon kicsi fejmozgásokat(mint légzés ,szívdobogás...nem vicc tényleg látszik). Sokkal simább lesz a fejkövetés, nem lesz olyan elmebeteg.
  • StevN430
    Üdv, Facetracknoir + clip + PS3 Eye kombóval van valakinek tapasztalata? Az lenne a gond, hogy bár a fejkövetés jól működik, nem tudom stabilan egy pontra ráállítani a nézetet, mindig inog egy kicsit, bármennyire is próbálom mozdulatlanul tartani a fejem. Ez eléggé megnehezíti a kisebb kapcsolók/gombok használatát A-10C-ben és a többi klikkelgetős gépen mivel nehezen tudom eltalálni a kapcsolókat . Van valamilyen beállítási opció vagy fizikai módosítás ami javíthatna rajta? A Track IR nekem nem opció az ára miatt. Előre is köszi.
  • wolfhgb
    Igen, nagyon szembetunik a kulombseg, jobban optimalizaltak a 2.0 ban a graf motort talan, ezert hasznalja jobban a karit.
  • wolfhgb
    Ez inkabb gear vr utodja, nem kene a rift hez hasonlitani, nincs kovetese sem, ami preciz lenne.
  • macleody
    Nem rossz, de ez DCS-nél nálam nem jön szóba, nincs 6DOF. Nem mintha tervezném a Rift vásárlást, igazából nem is repülök már, meguntam a DCS vacakolást, még a TrackIR-t se applikáltam fel erre a ku..a fejhallgatóra. :) De egy autós szimnél akár még jó is lehet, ott nem kell a műszerfalhoz hajolgatni.
  • Zpogi
    Ok, köszönöm.
  • Solt
    Ezek közül egyértelműen a G1 szerintem.
  • repvez
    olcsobb occouls szemüveg

Bár az is igaz, hogy a kettőt nem lehet összehasonlitani, de sztem aki teljes értékü VR használatra vágyik akkor nem ezt hanem a normális VR rendszert veszi meg .
    Igaz , hogy az is a duplája, de mig annál a szemüveg nem avul el és a PC fejlesztésével a teljesitménye csak javulni fog azzal szemben a mobil verzió egy idő után mehet a kukába, mert nem fog rajta menni semmi .
    Csak ha nem oldják meg, hogy valahogy a PC-vel is össze lehessen kapcsolni, mert akkor a nagyobb felbontás és a talán jobb lencsének köszönhetően lehet alternativa.
  • Zpogi
    Üdv Urak!
    Szerintetek melyik lenne jobb választás, VR-t is figyelembe véve?
    ASUS NVIDIA GTX TITAN X (Maxwell) vagy
    GIGABYTE GeForce GTX G1 Gaming 1080 8G vagy
    GIGABYTE GeForce GTX OC Windforce 1080 8G
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2017.10.15. 12:17:49
  • Solt
    Meg ha megnézed, az 1.5 alatt sokkal kisebb a különbség a 980Ti és az 1080Ti között, míg a 2.0 alatt már kijön az a közel dupla teljesítmény...
  • wolfhgb
    Igen, nagyon durván látszik az fps külömbség a cpu s részeken.
  • Solt
    Hmmm... az 1.5 alatt rendesen kijön a CPU limit. Egyébként az 1.8 pixel density sok, az 1.5 felett érdemi változás már nem nagyon van, a vasat meg nagyon fogja.
  • flyinghigh
    DCS 1.5/2.0 VR Performance Comparison: GTX 980 ti vs. 1080 ti
  • macleody
    Oculus VR Slashes the Price of Oculus Rift Down to $399
  • PSG 1

sikerult.. PPJoy nevu progit sikerult nem kis szenvedes aran beizzasztani a feladatra(mukodik a bal egergomb is a release flare-nek is, de a jobb egergombot meg nem sikerult munkara birni)
    ezer koszonet a segitsegert!

(reggel megvettem az A10C-t a nagy learazasban es ahogy nezem lesz melo megtanulgatni a rendszereket, biztos elkel majd 1-2 segito tanacs)
    csao
  • repvez
    Ma 70 éve lépte át a hanghatárt előszőr.
  • levy668
    Urak!
    Jóárasítottak sok mindent a dcs shopban:)

(Bár én nagyon hozzászoktam a BoS remek spottolásához, szóval amíg valami hasonlót nem tudnak megoldani a DCS-ben addig tőlem árazhatnak....)
  • flyinghigh
    Az ED fórumát is elnézve páran elég fura megoldást tudtok használni. Megpróbálhatod az input lua-ban a mouse z-re vonatkozó parancsot átírni, de ha potiként kezeli a parancsot akkor lehet csak egy értéket fog érzékelni mindegy merre görgetsz. Ha 3 gombnál több van az egeren azokat is be lehet szerkeszteni a lua fájlokba és azokkal is tehetsz egy próbát. Esetleg ha nagyon sok időd van akkor a FreePIE, vJoy, AHK és UJR programokkal is próbálkozhatsz.
    Ha meg sok időt töltesz a DCSben akkor érdemes elgondolkozni egy külön gázkaron esetleg HOTASon és egy headtracking megoldáson ezekkel az eszközökkel lehet a leghatékonyabban operálni a DCSben nem beszélve arról hogy nagyban növeli az élmény faktort.
  • PSG 1
    udv!
    olyan problemam van, hogy ugyn nagyon kiraly ez az egergorgos zoom(tenyleg nagyon realisztikus, mert ugye a valosagban zoom-ol az ember szeme), de jobban szeretnem az egergorgot toloero novelesre/csokkentesre hasznalni..
    hogyan tudnek mouse wheel-t definialni a throttle-nak? a baj az, hogy a POV gomb hasznalhatatlan, mert kb 3sec mire 180fokot fordul a fejem(kabinnezetet alapbol novelve hasznalom, nem zoomolgatok), ennek koze nincs a valosaghoz(a fejforgatas sebessege, max 1/10sec) es manoverezo legiharcban a gyors fejmozgas elengedhetetlen(ami egerrel kivaloan megvalosithato), de akkor hogy adok/csokkentek gazt??(ez is elengedhetetlen manoverezo legiharcan) bombareknel a nem gond a billentyu, mert nem annyira fontos a gyors fejmozgas..
    FC-ben az egergorgo volt a throttle a jobb gomb a flare a bal a chaff(igy kivaloan tudtam legiharcolne es nem kellett elengednem a "gazkart" es a joy-t sem..
    nem lehet vhogy modositani a config file-okat?scripteket) tud vki vmilyen megoldast?(mert igy lehetetlen legiharcolni.. vagy adok gazt bill-el, es akkor felora mire korulnezek, vagy nezelodok, de el kell engedni az egeret a gazadashoz.. hogy a francba lehettek ekkora idiotak, h nem lehet barmit, barhova definialni, mint az FC-ban !? nem eleg, h csolatassal(a monitor az az) kell harcolni, meg a fejmozgas is csiga..
    rem tud vki segiteni... active key-t probaltam(notepadban gyonyoruen irja a karaktereket az egergorgetes a billgombnak megfeleloen, ami a gazadas/csokkentesnek van definialva DCS-ben, de a jatekban nem mukodik..
  • Solt
    Mintha magamat hallanám! :D
  • wolfhgb
    Az tuti! :)
  • sakkay
    Tök mindegy mi a taktika, mindegyikünk egy jó autónyit elbaxott a pc re az elmúlt 10 évben-az tuti
  • wolfhgb
    Maniam van, nincs mit tenni, valaki elissza, valaki elkartyazza, elqurvazza. En erre koltom ami a qurvak utan marad! :)))
  • sakkay
    Szintén zenész. De a prociból ha nagyon jót veszel, az elmúlt 10 évben felesleges váltogatni 2 évente..de tényleg. A lényeg, hogy nagyon jót vegyél.
  • Solt
    Minden mással én is így vagyok... addig használom amíg már csak fél év garancia van rá, akkor eladom és jön az új. :)
  • wolfhgb
    Mondom en, h nem vagyunk egyformak. En inkabb 2 evente radobok 30-40 k t, es ujitok. Igy folyamatosan szinten vagyok es garban is. Ha 4-5 evre kitolnam ezt, szerintem kb 60-70 et kene radobnom es garidobol is kint lennek mar boven, igaz, h lap, proci, nem a surun meghibasodo dolgok koze tartoznak, de az ordog nem alszik. :)
  • sakkay
    Kb. ugyanazt gondolom mint Solt. Ha most megveszem 5-6 évig marad. Hova vegyek én 6 éves alaplapba procit? Ha 2-3 évre venném igazad lenne. Most egy 3570k van. Öt éve vettem. Azt már megéri cserélni erre. De ezzel is stabilan fut amúgy minden. A jövőnek veszem inkább ezt a 8700-at. És igen, kicsit várni lehet okos dolog lenne, de soha nem vettem kiadáskor ultra procit-lehet többet nem is fogok-de most az egyszer így teszek.
  • wolfhgb
    En mashogy vagyok osszerakva! :) nekem az a 20-30% os teljesitmeny novekedes meger netto aron 30000 raforditast, nem beszelve az uj tamogatasokrol, 3 ev garrol, amibol mar 2 ot letiportam a 6. Generaciosomnal.
    De nem vagyunk egyformak. :) Es ez milyen jol is van igy! :) kulonben hol maradnanak ezek a jo kis eszmecserek. :)