Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok, az orosz r-27 raketaknal mi a kulombseg a sima r jelu es az er jelu kozott? Ugyan igy a t es et jelu kozott?
Off
Ezt én anno,az átkosban,még nem így tanultam.magyarázza már el nekem valaki,hogy miért "írták " át?:

On

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Köszönöm a segítségeket.<#eljen> Egyre inkább úgy tűnik, hogy örökre megmarad a két modul, majd talán nyugdíjas koromban előveszem őket. Esetleg még a barátok közti csere lehetőséget megnézem, de ha az sem, akkor marad.
Uhhh... ne is mond! 😊)

www.smart-bus.hu

Üdv,

Attól, hogy steam-es modul még használható standalone-hoz, így elvileg továbbadható. Ha regisztráltad az ED-nél, akkor unbound után tudja az új tulaj hozzákötni a felhasználói nevéhez. Így tudja majd az új tulaj használni teljes körűen. Még steam-es verzió alá is fel tudja rakni a modulokat kézzel, command prompt-ból telepítve, ugyanúgy működik. ED-nél ő lesz a tulaj.

Ha te nem törlöd a modult, akkor single player nálad megy, de multiban nem fogod tudni használni, mert ED-hez benéz a dcs indításkor és átnézi a serialokat. Ráadásul neked kiírja a dcs-ed, hogy non-registered or invalid modulod van. Steam-nél te leszel a tulaj. A serial nálad lesz örökre (persze te elfelejted előbb 😊.

Nem egy szerencsés helyzet.
Valami rémlett, de két hét vagy egy év nem mindegy... :-)
Nekem is lenne pár játékom amit visszadnék, ha visszavásárolnák persze.
Akkor rosszul rémlett ez az egy év...
Smugy tényleg nagy öngól lenne.

LeonSilver
Én csak annyit tudok mondani, hogy az 1 éves "visszaadás" kurva nagy öngól lenne...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Én nem hallottam még erről az egy évről, de a Steam súgóban is csak a két hetet írják. (Jelen esetben a modulok DLC-nek minősülnek). Copy-paste a Steam weblapról:

Mire vonatkozik a visszatérítés
A Steam visszatérítési ajánlata a vásárlást követő két héten belül, kevesebb mint két órányi használati idő esetén, a Steam Áruházi játékokra és szoftverekre vonatkozik. Alább látható egy áttekintés arról, hogyan működik a visszatérítés más vásárlásfajtáknál.

Visszatérítés letölthető tartalmakhoz
(Másik játékban vagy alkalmazásban használható Steam áruházi tartalom, „DLC”)
A Steam Áruházból vásárolt DLC a vásárlást követő tizennégy napon belül visszatéríthető, ha a hozzá tartozó alapjátékkal a vásárlás óta kevesebb mint két órát játszottak, mindaddig, míg a DLC nem került felhasználásra, módosításra vagy átadásra. Vedd figyelembe, hogy egyes esetekben a Steam nem tud visszatérítést adni egyes külső fejlesztésű DLC-kre (például ha a DLC visszavonhatatlanul megnöveli egy játékoskarakter szintjét). Ezen kivételek világosan jelzésre kerülnek nem visszatéríthetőként vásárlás előtt az Áruház oldalán.

Visszatérítés játékon belüli vásárlásokra
A Steam visszatérítést kínál a játékon belüli vásárlásokra bármely, a Valve fejlesztette játékban a vásárlást követő negyvennyolc órán belül mindaddig, míg a játékon belüli tárgy nem került felhasználásra, módosításra vagy átadásra. A külső fejlesztőknek lehetősége van engedélyezni a visszatérítést játékon belüli tárgyaikra e feltételek mellett. A Steam a vásárláskor meg fogja mondani, hogy a játékfejlesztő kínál-e visszatérítést a megvásárolandó játékbeli tárgyra. Egyéb esetben a nem a Valve fejlesztette játékok játékon belüli vásárlásai nem visszatéríthetők a Steamen keresztül.

Visszatérítés elővétel esetén
Mikor elővételben vásárolsz terméket a Steamen (és előre fizettél a termékért), a termék megjelenése előtt bármikor kérhetsz visszatérítést. A szokásos 14 nap / 2 óra visszatérítési periódus szintén érvényes, a játék megjelenési időpontjától kezdődően.

teljes oldal itt: http://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=hungarian
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.10.27. 09:13:35

www.pumaszallas.hu

Mintha nekem az rémlene, hogy a vásárlást követő egy éven belül visszadhatod a játékot. Bár ehet, hogy rosszul emlékszem.

VO101Tom
Pedig néha de jól jönne, mennyi felesleges szart vásároltam össze én is az évek alatt 😊

www.pumaszallas.hu

Utólag sehogy, jogos... valamiért az volt bennem, hogy a raktárában van... nem tudom honnan vettem! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.10.26. 23:14:22

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Steamen a vásárlásnál kell kiválasztanod, hogy gift lesz vagy a te játékod. Ezen hogy tudsz utólag változtatni?

www.pumaszallas.hu

<#wink>

www.smart-bus.hu

<#eljen> Köszönöm.

Akkor, ha kell valakinek, van egy eladó FC3-am, meg egy Huey.<#wink>
Szeva,

Szerintem Gift-ként el tudod adni... a steam keretein belül ajándékként küldöd el annak aki megvette, és elutalta neked a lóvét egy bankszámlára.

www.smart-bus.hu

macleody
Steamen nem lehet játékot aladni, max accounttal együtt, de az meg tiltva van.
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Van egy FC3-am, és egy Huey-em, steam-es mindkettő. Szeretném ezeket eladni, de nem tudom, ennek mi a módja. Látok a Steam-en egy piacteret, de ott kiírja, hogy 30 nap és 1 év közé kell essen a legutóbbi vásárlásom, ami nem így van, mert már 1+ éve vettem utoljára őket. Szóval ez az egyetlen módja az eladásnak, illetve, ha ott eladom, akkor az a "pénz" csak Steam-es vásárlásra használható fel? Vagy van az eladásnak más módja is? Előre is köszönöm.
LeonSilver
Azt nem mondta, hogy melyik év végére... 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

molnibalage83
Még most is áll a határidő?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.10.24. 11:51:54

sure

Isten nem bottal, hanem VMware.

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

LeonSilver
Ámberek! Keresek valakit, aki keni-vágja a küldetésszerkesztőt. Volna egy, két vagy több kérdésem.

Snofox azé' nem jó, mert szegény el van temetve a hó alá..

LeonSilver
Igen, nagyon jó a cucc egyébként én nem vagyok meggyőződve arról, hogy maga a mod a rossz.
A kipróbálom majd kikapcsolni a vsync-et, de valamelyik nap mindenképpen újratelepítem az egész hóbelevancot.

Szép!

Ka-50

repvez
sure
Kár, mert amúgy bitang jó kis mod szerintem, nem mellesleg, FPS javulást, de legalábbis "simább futást" is hoz. A VSynch és/vagy Triple buffering ki/bekapcsolása sem hoz pozitív változást?
Utoljára szerkesztette: sure, 2016.10.22. 16:33:02

Mondjuk gondolhattam volna..utólag<#alien>

LeonSilver
Azt hiszem meg van a bűnös, mégpedig a "Starways Black Sea map 2.5" ...

Ha fent van ez a mod, akkor ótvar a minőség ott, a külső nézetes izénél.
Ha nincs fent , akkor mindent fasza.

A videó is olyan, mintha a kameramozgások, zoomok idején szétesne a kép. Ha fix, álló képet mutat, akkor pár (tized?) másodperc múlva a nagyobb felbontású képet mutatja. Illetve amikor a kamera fix, de például mozog a fű, akkor is elmosódik egy picit.
LeonSilver
Nos a banditakamera ezt csinálta az ominózus helyen.

Aztán 2 másodperc után rendbejött, de itt van valami gebasz.
Lehet a modok miatt, nem tudom..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.10.21. 14:30:50

LeonSilver
Sőt! Felvettem a bandicam-el is, és ott ez a szoftver is eldobja magát, nem is akárhogy.
Mindjárt próbálok egy szkrínsotot csinálni róla.

LeonSilver
Itt valami más a probléma, mert ha simán a gépen tömörítem (ahogy írtam is), akkor annál a résznél a Corel Video Studio pro is elbassza a menetet. És nem volt konvertálva a feltöltés előtt, ahogy a nvidiás cucc felvette úgy lett feltöltve. ~2 GB az eredeti fájl mérete.

sure
Vannak leírások, tutorialok a neten, meg talán magán a tecsőn is ajánlás, hogy milyen formátumba, milyen bitrátába érdemes konvertálni a videókat feltöltés előtt a lehető legjobb minőség érdekében. Nyilván más fajta tömörítést érdemes alkalmazni mondjuk egy webkamerás, pusztán arcot mutató videónál, mint egy sok vágással, gyors mozgással fűszerezett "action klipnél". A cél az, hogy a tömörítés nagy részét ne a youtube-ra bízza az ember, hanem már lehetőleg a youtube natív bitrátáját minél jobban megközelítő formátumban történjen a feltöltés, legalábbis én így értelmeztem a leírásokat és saját (kevéske) tapasztalatom is ezt mutatja.

Én sokat nyomozgattam anno, hogy a jutub miért b@ssza el a videókat. Sajnos nagyon leveszi a minőséget. Viszont valahol olvastam azt is, hogy ha sok videót töltesz fel, akkor egy szint után jobb lesz a minőséged, mert nagyobb bitrátára kódólja a videókat. Ezért tudnak pl. edéék baromi jó videókat feltölteni. Meg gondolom támogatni is lehet őket....
LeonSilver
Ja, úgy tűnik.
De egyébként a tecsődre tömörítés nélkül toltam fel. Szóval ott a tecsőd csinálja szarul 😊

VO101Tom
Hát, a heli forgószárnyat is elmossa, ez akkor a tömörítés miatt lesz...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.10.20. 19:34:46

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ja, közben ráleltem. Nem piszkáltam ott semmit.
Az lehet vagy ott lehet a bibi, amit mondtál (heat blur).
Az előbb az eredeti fájlt tömörítettem a Corel Video Studio pro-val és azon a helyen ugyan az lett az eredmény, mint a feltöltöttnél.

Majd kikapcsolom a heat blurt és megnézem úgy is.

VO101Tom
A videokezelőben, ahol látod a saját feltöltött videóid, ott az adott video mellett lévő kis "szerkesztés"-re klikkelsz, és a megnyíló oldalon ott lesz felül egy "javítások" TAB. Azon a lapon, jobboldalon lesz a gyorsjavítások, szűrők, elhomályosítások (arcok pl) beállításai is.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Őőőő... izé 😄 Azt hol lehet? Én nem piszkáltam semmit. Asszem 😄

VO101Tom
Aha, látom. Olyan, mintha a heat blur effekt kiakasztaná a yt-ot. Be van kapcsolva valami fícsör feltöltésnél? Képstabilizátor, vagy ilyesmi?

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Írtam a fórumra meg beraktam a videót is 😊

LeonSilver
Igen, egész tetszetős. Meg valami Huey hangcucc is van fent.

Skullz's Genuine Huey Sound Mod 2.5
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.10.20. 18:25:19

LeonSilver
Amikor külső nézetre váltok és forgatom a nézőpontot. Akkor olyan izé.. 😊 Elmosódott vagy mi. Ha nézem a VLC-vel, akkor az nem olyan.

Jól néz ki.

LeonSilver
Aha.

VO101Tom
Mire gondolsz, hogy ótvar a kép? Youtube-ra feltöltött videóknál kis időbe telik míg minden felbontás elérhető lesz, de én 1080p-ben látom már, a kép éles, teljesen jó szerintem...

www.pumaszallas.hu

Faxa<#vigyor>
Amúgy valami grafikai mód van fenn?

micsoda sci-fi filmet lehetne ebből forgatni...

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!