36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wolfhgb #24300 Ha megis talalsz ra megoldast, a viggent veszem. -
wolfhgb #24299 Sajnos legjobb tudomasom szerint mar nem lehet atruhazni a modulokat. -
#24298 szia
átruházható még a modul? -
beci43 #24297 Urak!Gazelle,Mirage,Viggen,MI-8 moduljaim darabonként 5000-ért eladók.Combined Arms 3000.Szinte sosem repülök velük,ezért válnék meg tőlük.Érdeklődőket privátban várok.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.26. 09:44:55 -
beci43 #24296 -
wolfhgb #24295 Mé? Megjött végre a Nevada? :) -
Solt #24294 -
beci43 #24293 Barátom,két éve is megmondtam hogy Nevada mindjárt itt lesz.Senki nem hitt nekem... -
#24292 Dede. Két hét múlva pénteken. -
Solt #24291 Pénteken... vagy azok nem ők? :) -
#24290 Igen. Két hét múlva. -
Solt #24289 Arról is van konkrétum, hogy mikor ér ide? :D -
beci43 #24288 Nemsokára jön a felújított kaukázus. -
beci43 #24287 Náluk még nincs.Amazonon is hiánycikk. -
levy668 #24286 Az EU képviselettől nem olcsóbb?
VKB EU -
beci43 #24285 Ezektől lehet rendelni? -
wolfhgb #24284 Ha jol tudom a markolat warthog kompatibilis, azok mikor lesznek vehetok kulon? Nincs rola valami info? Na persze, az ar sem elhanyagolhato tenyezo. -
#24283 Elvileg nov elsején megvehető lesz a VKB joystick -
wolfhgb #24282 Nalam egy 950 pro teljesit cirka masfel eve, rajta az op rendszer, meg minden, ertekes home videok!!! :) de eddig mind megvan! :) -
Colos1357 #24281 Tudtommal csak eleinte voltak vele gondok, és azok is az alaplapok oldaláról. -
#24280 Nem, pontosan ezeket az Evo-kat nézegettem én is, amit Solt postolt. Teszteket olvastam angol oldalakon, pl ilyeneket írtak róla, hogy kritikus adatot ne tároljunk rajta, és oprendszerre nem ajánlják... most nyáron vettem én is egy újat, nekem főleg melóra kell a gép (asszony is így tudja ), úgyhogy ilyet inkább nem vettem bele. Lehet, hogy csak vaklárma, nemtom. -
#24279 Ja ja. Ezekről olvastam teszteket, főleg angol oldalakon írták, hogy qrva gyors, de sajnos a technilógia megbízhatósága még nagyon szar. -
wolfhgb #24278 Ezert barmikor kiabalhatsz velem! :) -
Solt #24277 Hangosan tedd! :D -
#24276 Akkora sajna nem került szóba és még a 256-os sem biztos, hogy lesz. De ha tudok valamit, kiabálok. -
wolfhgb #24275 Ilyesmivel en is szivesen botolok fonok! :) egy 512 nekem is elfer jo aron. -
wolfhgb #24274 Amire te gondolsz, az a revo drive, volt egy 110 es ocz m 2-3 evig, op rendszerem volt rajta, soha nem volt vele gondom, kb 1000mb ot tud, szemben az m2 o 2000 vel. -
#24273 Hát.. kettő volt, egyiket a kedvenc főnököm tette magáévá :D a másikat én szereztem meg. De ha komoylan gondolod és ha lesz még esetleg, akkor szólok. -
#24272 azért egy 10-esért én is vevő lennék egy 256gb osra ;) -
Solt #24271 Ő az: LINK
Van ott teszt is, de szerintem az az egy hozzászólás összefoglalja a lényeget. Stabilitási gondokról én nem hallottam...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.10.19. 21:44:02 -
#24270 Ez az, amit a rövid PCIe slotba kell rakni? Azzal szemeztem én is, de azt olvastam róla, hogy borzalmasan megbízhatatlan, oprendszert egyáltalán nem ajánlják rátenni... -
Solt #24269 Az odáig rendben van, csak egy 250 GB-s M2-s árából majdnem kapsz egy 500 GB-s sata-s verziót... én inkább nézném pár másodpercig a töltőképernyőt azért a dupla tárhelyért cserébe! :) -
wolfhgb #24268 Persze, dragabb, de az a masfel ezer mega masodpercenkent, aze odabasz. :) nem latom mostansag a loding kepernyot. -
#24267 Igen. 10k volt, szóval a hülyének is megérte, hát még nekem... ;) -
Solt #24266 Ja, hogy jó áron volt... úgy más...
@wolfhgb: Drágább mint a SATA-s verzió, átlag felhasználásra nem éri meg a felárat szerintem. -
#24265 Hát van egy sebessége az már biztos -
StevN430 #24264 Egyenlőre nem szeretném megbontani a kamerát, ha nem muszály. Ehhez csak akkor folyamodnék ha már nincs más opció. Jelenleg kívül van rajta két réteg film, és sikerült úgy beállítnom a facetracket, hogy éjjel-nappal működjön. Mindenestetre akkor beveszem a freetracket is az egyenletbe, bár annak már nincs fejlesztői támogatása pár éve, ha jól tudom. -
StevN430 #24263 Nem ragaszkodom az facetracknoir-hoz, hétvégén kipróbalom mind a két opciót, ha lesz időm, köszi a tippet. -
wolfhgb #24262 Na de mi a hiba az M2 ssd vel? Nekem hasit vele a gep mint allat. Orulok neki es erzem is az elonyet sebesseg teren. -
#24261 Csak vicc volt a nej meg ne tugggyyya ;) Nem foglalkozik vele - nem is ért hozzá :D