Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hozzátenném:
- A sajtnak is hús íze van
- A mustárból jön a ketchup és fordítva
- A paradicsom meg van rohadva
- Végül pofátlanul drága az egész
Alapvetően nem a DLC a fő gond szerintem (ők is pénzből élnek), hanem az, hogy tele vannak buggal a programok és még egyszer, irreálisan drágák: 60$ egy modulért?? 13 ezer forint a Fallout 4? Mi van? De lehet csak én öregszem.. 😊
Persze azért tisztelet a kivételnek...
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.11.04. 08:43:34
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
-hogy ez eddig nem volt jellemző ED-nél és ezért az ember 'rutinból' azt hiheti hogy elérhető, mondjuk béta állapotban
-másrészt sehol sincs konkrét infó a vásárlás folyamán ami arra utal hogy nem elérhető még semmilyen állapotban, vagy hogy mikor lehet elérni.
Most már amúgy jövő év február 16.-át írnak....
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.04. 08:17:49
GOOBY, pls
A Spitfirével kapcsolatban meg nem akarok trollkodni, de szerintem mind a news letterben, mind a DCS oldalán a "BUY" helyett található "PRE-PURCHASE" szöveg elég egyértelmű...
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2016.11.04. 07:52:45
GOOBY, pls
és mostanában egyre több játéknál divat ez...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 21:18:24
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Jött a link a seriallal és a sszöveggel hogy a module managerrel letölthetem, de ott nincs.
Na majd utánanézek a fórumon.
szerk: azt írják a fórumon hogy állítólag december 15.-én lesz letölthető. Na bazz..én azt hittem már most elérhető. Francnak teszik ki ha nem lehet letölteni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 20:40:02
GOOBY, pls
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mk XIV
www.pumaszallas.hu
Vagy a pre-purchase csak annyit tesz hogy később jelenik meg?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 18:40:59
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 17:18:51
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 17:17:13
GOOBY, pls
dcs shop
GOOBY, pls
jó..
www.pumaszallas.hu
Ezt évekig én sem tudtam, de azóta tökéletes.

Utoljára szerkesztette: Kapido, 2016.10.29. 18:31:28
Lehet megveszem a gazellát most így egész jónak tűnik az ára!
Ártani nem árt és ha nem is oldódik meg a probléma, lehet továbblépni a következőre.
www.pumaszallas.hu
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Ha mer globalizáció van meg multikulti meg ha falunap akkor kis Grofó meg Joly és Szuzi. Régen meg.... mert a régi jó dolgokból nem marad már semmi!
on
Bocs, már nem is tudom mi a baja a tiédnek. Tudod, öreg sam 😄 Szóval mi is a probléma?