Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Nem egyértelmű, mert annak idején, jó 6 évvel ezelőtt az A-10C IS per volt, és ahogy kifizetted - használhattad.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Nekem az egészről ez a kép jutott az eszembe:

Hozzátenném:
- A sajtnak is hús íze van
- A mustárból jön a ketchup és fordítva
- A paradicsom meg van rohadva
- Végül pofátlanul drága az egész

Alapvetően nem a DLC a fő gond szerintem (ők is pénzből élnek), hanem az, hogy tele vannak buggal a programok és még egyszer, irreálisan drágák: 60$ egy modulért?? 13 ezer forint a Fallout 4? Mi van? De lehet csak én öregszem.. 😊

Persze azért tisztelet a kivételnek...
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.11.04. 08:43:34

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hogy ezek mekkora szemétládák😊)) az külön szép, hogy Ennyi idő után is simán leszopatnak minket.

PhantomAss
Nem trollkodás, a pre-purchase végül is egyértelmű ha úgy vesszük, csak két dologgal van a probléma szerintem:
-hogy ez eddig nem volt jellemző ED-nél és ezért az ember 'rutinból' azt hiheti hogy elérhető, mondjuk béta állapotban
-másrészt sehol sincs konkrét infó a vásárlás folyamán ami arra utal hogy nem elérhető még semmilyen állapotban, vagy hogy mikor lehet elérni.
Most már amúgy jövő év február 16.-át írnak....
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.04. 08:17:49

GOOBY, pls

Az egyik augusztusi frissítéskor véglegessé vált. Legalább is a modul státusza szerint, mert azóta már nem beta. Azt azonban nem tudom, hogy a fejlesztését befejezték, vagy abbahagyták. Mert nem mindegy 😄

A Spitfirével kapcsolatban meg nem akarok trollkodni, de szerintem mind a news letterben, mind a DCS oldalán a "BUY" helyett található "PRE-PURCHASE" szöveg elég egyértelmű...
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2016.11.04. 07:52:45
A messza milyen? Készen van teljesen, mert mintha a sérülés modellnek lett volna befejezve amikor kiadták? Ha megjön a ww2 mapp azonnal veszem előrendelésben ha kell😊)) szóval valami karácsony közeli akcióban megveszem a messzát is.

PhantomAss
A pénzspórolás az okés, de akkor írják oda hogy még nem elérhető. Ahogy Leon is írja ez az infó sehol sem szerepel a vásárlás alatt. Remélem tényleg csak egy hónap lesz.

GOOBY, pls

Pedig az ED-nél nem ez volt az első ilyen húzások, talán ha jól emlékszem az F-5 tigert is először előrendelted valamivel olcsóbban mint a teljes vételár aztán kb egy hónap múlva pedig elérhetővé vált mindenkinek teljesen áron. Ha te előrendelted akkor értelemszerüen spóróltál egy kis pénzt.
és mostanában egyre több játéknál divat ez...

dec 16. a kiadás dátuma, akkor lehet tölteni
PhantomAss
Pontosan...engem is megszivattak most ezzel

GOOBY, pls

LeonSilver
Ez az egész azért féreg egy dolog tőlük, mert a vásárlás folyamán semmi infó nincs arról, gondolom nem véletlenül, hogy a fizetést követően még nem tudod használni a cuccot. Ez így patkányság. SzvSZ

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
Úgy látom valamiből nagyon ki akarják fizetni az év végi bónuszt
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 21:18:24

GOOBY, pls

LeonSilver
Igen, ez így van. Ezért írtam én is, hogy bebaszna - eddig ez nem volt divat. Elmehet EDe a picsába ezzel is.

VO101Tom
Na ez fasza. Ez eddig nem volt divat ED-nél, volt early access, de az akkor azonnal játszható is volt (109 beta pl). Ennyire ne lenne pénz a fejlesztése, hogy egy-másfél hónappal kiadás előtt már az előleget beszedik? Egyáltalán az végleges lesz, vagy csak Spit beta? Ez nem szimpi...

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
Még sosem vettem itt pre-purchase-szel semmit, nem írják sehol hogy hogyan lehet letölteni.
Jött a link a seriallal és a sszöveggel hogy a module managerrel letölthetem, de ott nincs.
Na majd utánanézek a fórumon.

szerk: azt írják a fórumon hogy állítólag december 15.-én lesz letölthető. Na bazz..én azt hittem már most elérhető. Francnak teszik ki ha nem lehet letölteni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 20:40:02

GOOBY, pls

A "spitesek" erre is tartalékolhatnak manit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mk XIV
LeonSilver
Bebaszna. Már elnézést 😊

VO101Tom
Akkor majd megnézem megint. A weblapon fizetésnél nálam csak a mastercard logókat tette ki.

www.pumaszallas.hu

Szerintem igen csak "előrendelted" pár hét esetleg hónap és utánna letudod tölteni mikor teljes áruvá válik a motyó

PhantomAss
Én is megvettem de nálam nincs pp, mastercarddal vettem. Viszont a module manager nem látja...nem tudom letölteni egyelőre.
Vagy a pre-purchase csak annyit tesz hogy később jelenik meg?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 18:40:59

GOOBY, pls

mukodik a paypal. most vettem meg a spitet en is.

LeonSilver
<#eljen>

VO101Tom
Igen, a Spitet nagyon nehéz volt vezetni, főleg határon húzni, mert -régi il2-ben nem ez jött át- kifejezetten nem szerette a lassú, húzott fordulókat, és orrsegédszárny hiányában az áramlás is nagyon hirtelen vált le, és előjel nélkül vágta magát dugóba.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Mióta nincs paypal ED oldalán? Akkor ez nekem is csúszik kicsit...

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
Majd írd meg hogy milyen lett, kiváncsi vagyok. A fórumban azt írják hogy korrekt lett, nagyon érzékeny a bot, elég egy picit meghúzni és dugó. Pont mint a valóságban. Remélem tényleg nem lett übergép mint az Il2-ben.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 17:18:51

GOOBY, pls

VO101Tom
Engem viszont igen 😊 Köszi a tippet, asszem én meg is veszem.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
Engem érdekelne, de mivel nincs már Paypal az ED-nél így nem tudom megvenni 😊
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.03. 17:17:13

GOOBY, pls

LeonSilver
De jó, hogy ez engem különösebben nem érdekel... 😉

PhantomAss
Megjelent a Spitfire, 40 $
dcs shop

GOOBY, pls

Ja. Lehet az lesz.

LeonSilver
Barátom, cseréltesd ki a madzagozást. Kíméld az idegrencccccered 😊

<#alien>Tökéletes a joy. AZért a faxom kivan, mert tuti ha kész lesz valami nagy dolog a dcs-ben és rákattanok, megint előjön.

Azt megvételkor kicsavartam-használtan vettem-de lehet már késő volt. Mondjuk jelenleg meg
jó..

VO101Tom
Ez csak akkor megoldás ha a vezeték még nem tört meg, különben csak cserélni lehet. Van egyébként neten egy javító kitként hirdetett hosszabbító is, ami az innenső hosszú fehér csatlakozó vég és a nyák közé tesz pár cm kábelt, de az is csak akkor jó, ha a kábel még nem tört meg.

www.pumaszallas.hu

A gázkar vezetéke le van fogatva egy csavarral, ha azt kitekered és szabadon marad a vezeték, akkor megszűnik a "rángatózás".
Ezt évekig én sem tudtam, de azóta tökéletes.

Utoljára szerkesztette: Kapido, 2016.10.29. 18:31:28
Én már csak a mi-24 kívül arra várok, hogy felhozzák a régi mappot, meg legyen valami dinamikus kampány szerűség..na akkor hajrá!! Valamiért bízok a karácsonyban.

Hellóvin leárazás van a STEAM-en november 1-ig., ha valakit érdekel!
Lehet megveszem a gazellát most így egész jónak tűnik az ára!

Ja most hazahozatom, aztán ha tényleg marad a gond megpróbálom lebeszélni vele

LeonSilver
Értem. Hát első körbe ha kimérte, ha nem - én kicserélném vagy kicseréltetném a madzagokat. Az a rákfenéje ennek a hóbelevancnak.
Ártani nem árt és ha nem is oldódik meg a probléma, lehet továbblépni a következőre.

t 1-4 ig szarakodik a gázkaron.

i robot
Köszi, hogy szóltál! Gazelle landolt is a hangárba.

Steam-en halloween alkalmából 40% kedvezmény van a legtöbb DCS modulra.
VO101Tom
Igen, én is újravezetékeztem már párat, mindenhol ez oldotta meg, de azért az sem árt, ha fent van az SST szoftver és a potméteres tengelyek jól be vannak kalibrálva.

www.pumaszallas.hu

whiteskull
Nekem a vezetékcsere oldotta meg ugyanezt a problémát.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

off
Ha mer globalizáció van meg multikulti meg ha falunap akkor kis Grofó meg Joly és Szuzi. Régen meg.... mert a régi jó dolgokból nem marad már semmi!
on
VO101Tom
Logitech SST fent van? Be vannak kalibrálva a tengelyek?

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Hát... lógitek 😄

Bocs, már nem is tudom mi a baja a tiédnek. Tudod, öreg sam 😄 Szóval mi is a probléma?

Elvitte egy barátom a g940-et, egy szakihoz. A srác átnézte lemérte a vezetékekben amit le kell<#alien> és azt mondta minden jó. Na mondom neki, csak akkor gagyizik ha nem alapon van a gázkar hanem amikor előtolom. Mondja, hogy elvileg jelezne a műszere ha meg lenne törve a vezeték. Szóval ez van. Most nemtom' ...szoftveres a gond? Vagy Leon mit mondasz erre?

LeonSilver
WiKi a barátnőd 😉
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.10.28. 12:38:19