36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    Márcsak egy kérdés maradt nyitva elöttem, ugye a harrier vide o elején irták, hogy a dcs2.5 el készült a video, most ez akkor azt jelenti, hogy kiadáskor a 2.5 ös verziót is kiadják?Mert ugye azzal együtt irták, hogy egybeolvad az 1.5.x és a 2.x es vonal .
    Meg ez egybevágna azzal is, hogy a turbozott kinézetü caucazus map is ingyenesen frissülne az alap dcs worldbe. Máshogy nem tudom elképzelni, hogy a régi 1.5 ös ágra is kiadják a caucazus javitást és, hogy elvinné e a régebbi grafmotor a többlet objektumokat.

De erról még nem igen találtam emlitést sehol sem.
  • beci43
    Köszi!Közben hozzáadtam a böngészőhöz.Nagyon jó!Én is gondolkodom rajta,de november végéig várni...a Mig-15-öt is alig tudtam kivárni,közben Matt nyomta a jobbnál-jobb videókat róla. :)
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.27. 18:09:57
  • LeonSilver
    Be tudod neki állítani, én nem szoktam mert így is kábé jó, ahogy átváltja. Egyébként bármiről bármire.
  • beci43
    Ahh,és ez követi a napi árfolyamot?
  • LeonSilver
    Van egy chrome bővítmény, ami átváltja a zsetont. Chrome Currency Converter a böcsületes neve :)
  • beci43
    Qrva drága vazze.De hogy lehet,hogy neked ft.-ban írja?
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.27. 17:56:06
  • repvez
    Na nem is kellett olyan sokat várnod, bárcsak minden kivánság ilyen gyorsan teljesülne :)
  • LeonSilver
    Jesssz :D Most már igazán lehetne november vége.... :D

• LeonSilver
    Én nem sokáig használtam, talán 2 hétig. Csak addig kellett, amíg a wartburg meg nem jött.
    De vannak itt, akiknek régóta van.
  • beci43
    Vedd meg a Javelint,nagyon jó.Hall szenzoros,sokkal jobb mint az X 52.Jó súlyos darab,nem lesz vele gondod,az X 52 gázkarját meg használhatod is hozzá.
  • krisztian005
    Most egy Trust GXT 555 Predator van nálam kölcsön, ami tiszta új, mégis borzalom, még billentyüvel is jobban repülök mint ezzel. Mennyi ideig használtad a Javelin-t, mert ha megveszem egy két-évig biztos nem fogok mást venni, nem szeretném hogy újonnan jó legyen de idővel csak kinlódás a használata.
  • LeonSilver
    Nekem volt, amíg meg nem jött a wartburg. Szerintem nyugodtan vedd meg, tuti nem fogsz csalódni.
    Hála istennek nem az az idióta, rugós szart használja, amit a Saitek.
  • krisztian005
    Sziasztok megadta magát a Saitek X52-es joystickem, aminél már vasárlás után volt egy-két gondom, ezért most mindenképp más tipus után néznék, egy Warthog lenne az álmom de az nagyon drága. Egy RAVCORE Javelin-el szemezgetek, de mielőtt megvenném kiváncsi lennék mi a véleményetek, mert nekem ez is sok, de még éppen válalható kategória, próbálta már valaki hosszabb ideig, sajnos sok joysticket próbáltam már ki és a legtöbb vagy alapból rossz vagy hamar pontatlan lessz, ennél mi a helyzet? Ezt kell valamivel kenni, vagy egyéb módon karban tartani? Az X-52-nél kellet volna kenni, amit sajnos nem tudtam és ez később gond volt mert a müanyag mitha hámlani kezdett volna és ez a pontosság rovására ment. Esetleg hasonló árban van ami jobban megéri? Helikoptert Mi-8, Ka-50-t lehet vele irányitani, nincs külön pedálom, csak a joy rudderét használnám.
  • LeonSilver
    Ja. Engem sem nagyon érdekel, hogy mennyiért adják, már... :D
  • LeonSilver
  • StevN430
    Gondolom a weekend news-ban lesz a bejelentés, csak utána indítják
  • wolfhgb
    Sajnos ahogy sejtettem! :(
  • PhantomAss
    A b*zik, megint elérték hogy egy csomó pénzt fogok fizetni nekik :D
    Mintha eredeti videót néznék, nagyon klassz lett.
    Amúgy nem is lehet előrendelni, még nincs fent az oldalon.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.10.27. 12:54:51
  • beci43
    Sajnálom srácok,nem fog menni.Nemrég jött a válasz,csak aktiválatlan modulnál lehet bindelni.
  • sakkay
    Gyönyörűen megcsinálták a kurva anyjukat...aki szereti ezt a gépet akkor is megveszi, ha utálja a DCS-t. Így leszek én a mi-24el.
  • Frenky
  • wolfhgb
    Meg jo, h nincs meg mind, most vakarnam a fejem! :)
  • VO101Tom
    Hmm, 1000 Euro körül lenne a full extrás csomag kedvezmény nélkül? Kevesebbre tippeltem volna...
  • z0ty4
    40%
  • wolfhgb
    Ezert araznak le a sajat oldalukon 50% ezt azt neha napjan. :)
  • Solt
    Csak van egy olyan emlékfoszlányom, amely szerint mintha kijelentették volna, hogy max 40%-s leárazást engedélyeznek steamre, annál nagyobbat nem.
  • beci43
    Passzolom.Egyik modulom sem onnan van.Steamen van 75% leárazás is,nem tudom a DCS-re mi vonatkozik.
  • beci43
    Jó,akkor legyen így.Küldtem a supportnak üzit,még nem válaszolt.Azt még megvárom.
  • wolfhgb
    Ha megiscsak at tudod ruhazni, akkor mar hasznalni is tudom, el nem veszhet, akkor fizetem is, termeszetesen, ha megjelenik a profilomban, aztan kuldod a serialt, ahogy anno is tettuk. Igy gondoltam a probalkozas dolgot. A felhasznalo nevem gondolom meg tudod, a privat uzeneteinkben gondolom meg latod.
  • wolfhgb
    De tudom, akkor meg mukodott. Fel eve szuntettek meg a lehetoseget kb. Nem tudod elvesziteni, mert max visszabindeled magadnak a modult, mivel az atruhazas lehetoseget szuntettek csak be. Mondjuk innentol mi szukseg van a bindelesre, azt mar ne kerdezd. :) mondjuk olyanrol is hallottam, aki irkalt a supportnak es megiscsak at tudta adni vegul valahogy masnak, de ebbol nem tudom mi az igaz. Ha megis sikerul valami megoldas, irj, a viggent viszem.
  • Solt
    Urak,

Jól emlékszem, hogy azt mondták 40%-l nagyobb leértékelés nem lesz Steam-n?
  • beci43
    Azt sem tudod használni,amit én bindeltem neked?
  • beci43
    Hát jó,de a bindelés lehetősége még adott.Nem tudom megéri-e,mert nehogy az legyen hogy elveszítem a modult,Ti meg nem tudjátok használni.DCS fórumon írok az illetékesnek,majd ott megmondják hogy érdemes-e.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.10.26. 18:44:41
  • z0ty4
    ha sikerül jövök a mirage-ra :)
  • wolfhgb
    Ha gondolod megprobalhatjuk a viggent, habar mar probaltam massal, de bindeld le es probald atkuldeni nekem, ez az atkuldes resze nem el mar mint lehetoseg sajnos, a dcs oldalon sem.
  • wolfhgb
    Sajnos kb fel eve zartak be a lehetoseget a dolognak a ruszkik, elotte valoban mukodott meg, most mar sajnos egyik verzio sem mukodik, csak ha nem volt meg senkinel aktivalva. Most mar csak a teljes accountot tudod atadni valakinek.
  • beci43
    Rosszul mondják.Kérdezd meg Wolfot,vett már tőlem modult.
  • z0ty4
    facen mindenki azt mondja, hogy ha már aktiváltad akkor nem lehet átadni :) fákkk
    gondolom aktiválva vannak.
    Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.10.26. 12:59:29
  • beci43
    De át lehet ruházni.Csak a steames modulokat nem.
  • z0ty4
    mirage jöhet :)