Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez most mit is takar? Itt mirol van szo kedves kollega? 😊
Urak,

A heti Humble termés érdekel valakit? A The Vanishing of Ethan Carter-t, és az ADR1FT-t lenyúltam magamnak, a többit viheti akit érdekel... (Természetesen ingyen)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.11. 10:06:54

www.smart-bus.hu

repvez
Azért ha sikerül valami használható dolgot kihozni belőle akkor mutasd meg, hogy miből mi kell hozzá?
Vagy van e valakinek ötlete, hogy STEP fájlokat hogyan lehet a legegyszerűbben összeilleszteni és beállítani a mozgáskényszereket, mert mindegyik építőelemnek megvan a STEP fájlja így csak le kell tölteni és úgy lehet legózni velük, hogy nem kell megrendeli a cuccokat előtte, így nem akkor derülne ki, hogy az elképzelés a valóságban nem működik.

Persze vannak megoldások a középre állításra és a sebesség növekedésével a kormányerők csökkentésére és a kitérítés csökkentésére is,hasonlóan a kormánysevróhoz a kocsikban. DE nekünk ezek túlbonyolítanák a rendszert .
Köszönöm az univerzális alkatrész tippet. Jó ideje én is gondolkodom joy mechanikán, és a prototípus építéshez klasszikus fém építőszett készleteket nézegettem - bár ezek nyilván csak a mechanikai elrendezést tükrözték volna - de ez idővel aztán elhalványult, részben a szettek drágasága melletti alkalmatlansága miatt is, de az általad mutatott készletek ígéretesek.
Viszont, az általad említett centerbe húzással kapcsolatban lenne egy kérdésem: az igazi hidromechanikus kormányzású repülőgépeken van centerbe húzás? Egyáltalán, a sebesség függvényében milyen erőhatásokat lehet tapasztalni a botkormányon?
Jaaa... kicsit beleéltem magam már! 😄DD

www.smart-bus.hu

Nem neked használom el, hanem mintának, teeeee 😊 H lássam mit bír!
Ne a sajátodat használd el bazzeg... 😊 Szerintem még EZ a méret is elég lenne, ráadásul feketében még jobban nézne ki. ( már, ha nem kopik le) Ennyit én bőven rászánnék, 1 méteres szál elég is lenne...

De a többit inkább privátban, mert a fejünkre koppintanak! 😊

www.smart-bus.hu

Ebböl duplán, azaz 40x80 formában bőven elég lesz. És ez csak 1500/fm
Elöbb megnézem , van itthon napelemhez való 40x40 vékonyabb falú, indokolatlannak érzem 30centis hosszra, 15kilos terhelés mellett a gépépítő profilokat, ezek munkaálványokhoz, v hobbygépek keretéhez valók.
Ok, nekem mindegy, azt válaszd amelyik stabilabb... 😊

Egyébként a 25-s aluprofil nem elég? Az olcsóbb valamivel... 1 méteres szár elég nem?

www.smart-bus.hu

akar l vagy t idom, talpal profilhoz, csavarozva, csusztathato, és a száron menetes perselyen át a csavar, slussz.
És, hogy rögzíted az aluprofilhoz? L alakkal? Hosszabbik szára menne az aluprofilra, rövidebbik szárába meg menne a csavar?

www.smart-bus.hu

link

Mellesleg a profil sem olcsó, 10 ropi métere.
valóban baratibb! Én sima csavarra, tányerral a vegen, és marokfoglalattal a fején, ennyi.
Ez igen... lego felnőtteknek! 😊

www.smart-bus.hu

Na EZ már jobban hangzik!

www.smart-bus.hu

repvez

Valami ilyesmit csak kevesebb alkatrészből, meg persze a centerrugót is meg kéne oldani hozzá.
😄D

Egyébként te milyen felfogatásra gondoltál konkrétan?

www.smart-bus.hu

En mondtam!!! Ezeket kell kiváltani csavarra, azt jovan, mingyá occsobb! Mellékesen jelzem, h a linken lévőnél ha jól látom, csak maga a váz 100juro, egy szaros tmhw plate, 5ös alubol, még 30juro, tehát egy komplett combo, választható platnival, cirka 300€, annyiért nevet is gravirozok bele bárkinek, és masnival átkötve, személyesen a kezébe adom debrecenben. 😊
Nem hangzik rosszul... 😊

www.smart-bus.hu

Van hozzá leszorító szár az állítható, plusz az aluprofilon is tudod állítani a távolságot (arrébb csavarozod), szóval mindegy az asztalvastagság. A gond ott kezdődik, hogy ENNEK lekértem az árát... 12000.-Ft / db + áfa! 😄 Plusz a leszorító szár természetesen... mindjárt nem lesz drága amit linkeltem elsőnek! 😄
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.10. 16:33:14

www.smart-bus.hu

Mert a linkelt még csaverosan is állítható a lakat funkcio mellett, ez a szoríto mondjuk ránézésre már jóval többe fáj mint 5, véleményem szerint, ez dobja meg az árát gyanítom. 😊
repvez
A mechanikát csapágyasan akarom kicserélni, itt ahogy láttom mindegyik kompatibilis egymással igy csak az épitő elemeket kéne kiválogatni amiből a legkevesebb darabszámmal egy joy mechanika lesz a végén.
Ötleteim már vannak rá, csak a középretartást nem tudom, hogy kéne megoldani vele.
A szoritokarosnál csak az a bibi, h egyfajta vastagsághoz rögzíthető megfelelően, ha vastagabb az asztallap, nem tudod zárni, ha vékonyabb, nem szorít kellően. Az árát pedig simán egy 5 ös re lőném be, ha nem biliacélból készült.
LeonSilver
Persze. lemérem majd a cuccot és küldöm az eredményt 😄

Nekem rinocéroszhoz kell majd méretezni a cuccot.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.11.10. 15:53:44

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Egy komplett joy-t akarsz csinálni?

www.smart-bus.hu

Találtam ILYENEKET is, ezek elvileg olyasmik mint amik a linken voltak, ha jól látom...

www.smart-bus.hu

Igen, ez jobban fixal, ha eleg eros a keret es szet nem nyilik!
repvez
structural-componentsinnen az oldalról viszonylag olcsón lehet építő elemeket rendelni,
Gondolkodok , hogy egy joy mechanikához , mi kéne ezekből.
Valami EHHEZ hasonló cucc kéne.

www.smart-bus.hu

Csavarosan tudom, az talan eleg konnyu, a rogzitettsege azert fugg sokmindentol, ha nagyon rangatva van, oldalra a linkelt is elfordulhat siman, gumi csuszasgatlo mindenkepp szukseges a pofakra.
Nem ragaszkodom ahhoz a rögzítési módhoz... az a lényeg, hogy stabilan tartsa, és könnyen oldani lehessen... 😉

www.smart-bus.hu

Azt a fajta rogzitest nem tudom reprodukalni minta v rajz hianyaban, max egy sima csavaros, amolyan husdaralo rogzitest tudok eszkozolni helyette! 😊
Nekem elég masszív asztalom van, ráadásul a monitor állványa is elég stabil, szóval az FFB-s joy semmi hatással nincs rá... 😊 Kalkulálj nekem mesterem egy árat arra a verzióra amit linkeltem! 😉

www.smart-bus.hu

A gyors levetel szeknel is megoldhato, marokcsavarral, vagy mas egyeb modon, a kozepre helyezes hasonlo keppen, van boven rogzitesi hely pl az en irodai szekemen is, de persze, csak otleteket akartam adni, nekem sosem volt szimpi az asztali rogzites, foleg most, h nagyobbacska a monitorom, ruhellem, ha mocorog, attol felek ramborul. 😊 Tovabba en kenyelmetlennek is erzem abban a pozicioban a hasznalatat, ahogy a linken mutatja. De ez tenyleg csak az en szempontom, nalam senki mas nem garazdalkodik a kicsikemmel! 😊
Nekem azért fontos az asztalhoz rögzíteni, mert nem csak én használom azt a széket amihez egyébként rögzíthetném... a két némber állandóan garázdálkodik a gépem körül amitől egyébként is ver a víz, hát még ha a székhez lenne rögzítve a szemem fénye! 😄 Így amikor nem kell, akkor kioldhatom és eltolom az asztal szélére. Arról meg nem is beszélve, hogy azt szeretem amikor a joy középen van... fogalmazhattam volna másképpen is, de az egy kicsit bugyibucisan hangzott volna! 😄

www.smart-bus.hu

Csak batran. 😊
PhantomAss
Lehet hogy majd én is megkereslek akkor később, ha vállalsz ilyesmit!

GOOBY, pls

Szukseg lesz majd egy ket meretre toled, az egyedi megvalositashoz, mert ugye szeke valogatja a csavarhelyeket es a talcak is akkor szepek, ha meretre vannak keszitve, en meg x 65 hoz csinaltam oket, nem passzolt tokeletesen mint lathato, a tmhw hoz, de mar nem reszelgettem oket! 😊
LeonSilver
Fasza!
Akkor ez lesz az első prodzsekt aztán lassan jöhetne majd a kollektív, me má az is nagyon kéne.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

z0ty4
Csaba's F-16 home cockpit
kiváncsi vagyok mikorra lesz kész 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Ha hasonlo irodai szekhez rogzitheto szeretnel, ket oldali, allithato felfogatasi lehetoseggel, alubol, h konnyu legyen, szerintem 10-15 kozott megallna a tortenet, ebben akar le is fujnam mondjuk feketere, ami az enyemnel meg elmaradt. 😊
LeonSilver
No és drága bajtársam, te hogyé' vállalnád egy olyan szerkezet kivitelezését, mint a tied?

Egyebként a linkelt darabban sem az alapanyag a drága, habár az alu sem épp olcsó, a vágás vizzel ls egy tétel, felületkezelni kell, a két specko csatos rögzítő pedig egyenként vagy 5 guriga, tehát ne csak azt nézzük, h egy kiló alut a cigusok 300 ért adnak le a lomisnak! 😊

És akár kollektívet is fogadhat. A másik bajosan.

Nem akarok senkit semmire rádumálni, de igy kompaktabb, kényelmesebb, hitelesebb a helyzete és monitor baratabb! 😊
LeonSilver
Én is gondolkodtam már a székhez rögzítésen, mert ugye a gépen a láb között két örömbot is van.. 😊
Csak hát én qrva fakezű vagyok az ilyesmik gyártásához, ráadásul se hely se szerszám nincs hozzá.

jojo a cucc, minta alapján meg is oldható, de igazából piszkosul nem értem, miért az asztalhoz akarjátok mindannyian rögzíteni és miért nem a székhez? mert úgy nem rángatjátok rommá a monitort? és ugy egyutt mozog az emberrel? mindjárt dobok fel egy képet az enyémröl, nekem jobban bevált ez a konstrukciu.
Srácok a világ sok országában az emberek még egy villanykörte cseréhez is "szakembert" hívnak. Ez a mindent megoldunk és elkészítünk hozzáállás nem jellemző a nyugati világban. Másrészt a 91 fontos ár nem olyan vészes ott ahol a minimum órabér 7.20 font (UK).
Meg úgye egy termék árát nem az eladó határozza meg hanem a vevő 😊
(ugyanez igaz a munkabérre is!)
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2016.11.09. 20:08:47

A Béna.