36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • beci43
    Oszt mennyi? :)
  • sakkay
    Akkor el is ment gondolom.
  • TomStorm
    Én voltam:)
    Most Warthog szettet árulok éppen:)
  • LeonSilver
  • Solt
    Sakk és matt! :)
  • LeonSilver
    Drága kolléga úr!
    Mindenről a lógitek tehet és az az öreg fószer, aki a plakátokról riogatja a böcsületes államógárokat :p Kábé ennyi a történet ;)
  • Solt
    Hááát... ha tízből kilenc programban jól működik akkor lehet, hogy nem a Loginál van a gond! :)
  • PhantomAss
    Néztem a yt-on doku filmeket a harrierről, érdekes dolgokat mondtak.
    Pl. a gépen van egy víztartály (kb 150l), amit arra használnak hogy lebegés közben a hajtóművet hűtik vele. Ezért a helyből fel/leszállásra max másfél perc van, ennyi idő alatt kell megoldani, különben elfogy a hűtővíz és a hajtómű túlforrósodik. A helyből felszállást nem is szokták alkalmazni, mivel akkor nagyon kevés fegyvert bír elvinni, csak a leszálláskor. Ez a vízhűtés egyébként szintén le van modellezve a dcs-ben.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.04. 09:07:44
  • LeonSilver
    Hát.... lógitek ugye nincs mit tenni
  • VO101Tom
    Aha. Hát passz. Nem emlékszem, hogy nálam gond lett volna.
  • Solt
    No, csak akkor lehet rugóerőt állítani ha nem zárom be a Játékvezérlők --> Logitech G940 joystick - tulajdonságok fület! :S

CloD alatt meg szerintem ezért csinálja ezt, mert akkor "érkezik meg" az FFB amikor megmozgatom a botot.
  • Solt
    Nem megy az FFB, hiába állítok bármit... :( Ha kikapcsolom akkor is ugyanolyan nehéz és darabos... mondjuk már eleve gyanús, hogy a játékon belül nem lehet FFB-t állítani.
  • VO101Tom
    Ja, akkor passz :)
  • Solt
    Félreértesz... :) A jelenség CloD alatt nálam az volt, hogy amikor például levegőben kezdtem, akkor amíg nem mozgattam át a botot minden irányba addig nehéz és darabos volt, de amint ez megvolt, minden helyreállt. Na most ED alatt ez nem történik meg hiába mozgatom át... bármennyire leveszem az értéket, nehéz és darabos marad. Centering spring nálam nincs belőve, az 0-n van, minden más 50%-n.
  • VO101Tom
    Hát akkor álljtsd lejebb :)

Nekem pl Falcon alatt rohadt kemény a bot, mert kevesebbet kell használni mint Clodban. Clodban és ED-ben meg inkább könnyű. 30% körüli.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.03. 19:06:00
  • Solt
    Nekem az FFB nagyon felkeményedik, pedig a profilban csak 50%-n van. CLOD-ban is volt ilyen, de ott az első komolyabb belehúzás után beállt, itt viszont nem akarja az igazságot! :)
  • VO101Tom
    Semmi spéci profilom nincs. FFB is ua mint általában. A hajó mozgatása ua mint repülőnél, a csúsztatás, emelés segédfúvókák a joyon lévő kis joyra van téve. TrackIR-el használom.
  • Solt
    Van esetleg valami bevált profilod a G940-hez? Illetve milyen FFB beállítással használod? :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.03. 16:07:01
  • VO101Tom
    Hogy tolom az túlzás, de megvan és egy időben repkedtem vele elég sokat. Mostanában nem. :)
  • Solt
    G940 tulajok! Valaki tolja esetleg az Elite Dangerous-t?
  • sakkay
    Ha azt te árultad 1-2 hónapja majdnem megvettem, pedig van egy. De így is majdnem..(G940)
  • PhantomAss
    G940-est adtál 25-ért??Ennyire nem kellett senkinek? Azzal valaki nagyon jól járt. Annyit simán adtam volna én is érte, ha nem warthogot vettem volna (mondjuk én is majd féláron vettem).
    Bár most hogy már a desznyó van, nem sírom vissza a ffb-t, nem cserélném le semmire ebben az árban.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.02. 08:08:40
  • TomStorm
    Hát ha azt nézem,hogy x52 pro-t adtam szettbe 20 ezerért aztán egy G940 full szettet 25 ezerért igencsak sokat kér:)
  • beci43
    Jövőre mindenképp cserélek gázkart,egyenlőre ez is megteszi,eddig nincs vele gondom.Sokat repkedek a MIG-21-el,azért vettem meg a Javelint,meg a Cápával,a pedál főleg azért kell.Én 2009-ben vettem az x52-őt,akkor 33 ezer volt a M.M.-ban.
  • PhantomAss
    Hosszú távon az x52 gázkar sem az igazi, abban potik vannak és elkezdenek zajosodni egy idő után. Lehet tiszítani persze de elég macerás.
    Warthog a megoldás, azt levan a gond :D
    Legutoljára talán 10 éve vettem x52-t, 15k-ért, annyit megért. A pedált meg egy tizesért vettem, az is jó üzlet volt anno.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.01. 19:36:01
  • flyinghigh
    Thrustmaster FCS HOTAS Part 1: TWCS Throttle Review/Disassembly

Thrustmaster T-16000M Regreasing and Maintenance
  • beci43
    Soha nem kéne már x52.Csak a gázkarját használom,nem tudom hogy a pedál megérné-e.30 alatt tudnék venni TM pedált,újonnan,garanciával.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.11.01. 19:15:03
  • PhantomAss
    Szerintem is túl van árazva, az x52-t hirdeti is egy ideje, nem csodálom hogy senki sem viszi el. Ha jó állapotban van egy huszast megér max.
    Meg kell próbálni alkudni...
  • beci43
  • beci43
    Hát,az úgy nem fog menni.Hacsak Bécsből nem.
  • beci43
    20?25?
  • macleody
    32k? 15-ért vettem nem is tudom hány éve.
  • PhantomAss
    Vagy venni kell az apróról x52-t és pedált, kis alkuval 50-ből kijön
    x52
    pedál
  • Lysandus
    Ez a Thrustmaster T.16000M FCS Flight Pack külön is megvásárolható része, a #24379-ben Paladin kolléga jókat írt róla, neki van ilyen.
  • beci43
    És ez szerintetek mennyire jó?
  • Lysandus
    Hát, a Crosswind és a Slaw Device meccs szerintem eldöntetlen marad. Mindkettő nagyszerű szerkezet, és a szakma csúcsa.
  • levy668
    Fok me:) Fél évig gyűjtöttem egy Warthogra.... szuuuszaaa,szuuusza:)

első körben, szerintem kérj kölcsön valami joy-nak látszó tárgyat havertól, hogy tetszik-e a szimezés,és utána ,ha pénz nem számít vedd meg a legdrágábbat...
    Apropó ez a legjobb pénzért megvásárolható pedál, ha a lóvé nem számít:Crosswind
    Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.01. 16:41:08
  • Lysandus
    Én most G940-et használok, a T1600 pedálja kábé ilyen lehet szélességben. Én szeretem, különösen azért, mert állítható az erőssége. Szépen, finoman lehet mozgatni. Nyilván egy Crosswind pedál még jobb lenne, de az majd egyszer. :-) Illetve akkor már nem is a Crosswind, hanem ez:

Bf-109 pedál replika szimulátorhoz

Hozzá mondjuk egy hosszú szárú VKB Gunfigther KG12 replika markolattal, és még ehhez a gázkar a virpiltől.

Talán majd egyszer. :-D
    Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.11.01. 14:00:44
  • VO101Tom
    Én is mindig elmondom, ha valaki joyt keres, hogy a hall szenzor miatt ez a legalapabb joy amit venni érdemes. Ez alatt már csak potméteresek vannak, amik rohadt gyorsan tönkremennek.
  • Papa01 #24381
    OFF:
    Urak,

Valaki ismeri a Wasteland 2-őt? Érdemes megvenni, most csak 10$ a Humble-én: LINK

Nagyon szerettem a régi Fallout és Jagged Alliance 2 játékokat is, ez hasonló ugye (A poszt-apok műfajt egyébként is nagyon szeretem.)? :)