Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu

Valami ilyesmit csak kevesebb alkatrészből, meg persze a centerrugót is meg kéne oldani hozzá.
Egyébként te milyen felfogatásra gondoltál konkrétan?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.10. 16:33:14
www.smart-bus.hu
Mert a linkelt még csaverosan is állítható a lakat funkcio mellett, ez a szoríto mondjuk ránézésre már jóval többe fáj mint 5, véleményem szerint, ez dobja meg az árát gyanítom. :)
Ötleteim már vannak rá, csak a középretartást nem tudom, hogy kéne megoldani vele.
Nekem rinocéroszhoz kell majd méretezni a cuccot.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.11.10. 15:53:44
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Gondolkodok , hogy egy joy mechanikához , mi kéne ezekből.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Akkor ez lesz az első prodzsekt aztán lassan jöhetne majd a kollektív, me má az is nagyon kéne.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
kiváncsi vagyok mikorra lesz kész :)
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
És akár kollektívet is fogadhat. A másik bajosan.
Nem akarok senkit semmire rádumálni, de igy kompaktabb, kényelmesebb, hitelesebb a helyzete és monitor baratabb! :)

Csak hát én qrva fakezű vagyok az ilyesmik gyártásához, ráadásul se hely se szerszám nincs hozzá.
Meg úgye egy termék árát nem az eladó határozza meg hanem a vevő :)
(ugyanez igaz a munkabérre is!)
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2016.11.09. 20:08:47
A Béna.
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.11.09. 19:13:52
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.11.09. 17:24:56
Én megcsináltattam egy ismerősömmel a csövet 4k-ért, vezetéket vettem a boltban és levágtam méretre.
Nem volt 5k az egész.
Értem én hogy ez tőlünk nyugatra nem tétel, de akkor is röhej milyen árakat elkérnek.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.09. 16:34:44
GOOBY, pls
@repvez: Szerintem nyitnak egy pofátlan árral, ha megy akkor jó, ha nem, még mindig lejjebb lehet venni... ezek szerint így is megy. :)
www.smart-bus.hu
A munkadijjal meg postával együtt akkor legyen a valós 10k/db már itt is van haszon, de erre még 6x -an adja el ?
www.smart-bus.hu
Valaki estleg tudna ilyesmit gyártani?
Az ára horror sajnos, szóval házi barkácsban kéne megoldani valahogy! <#gonosz1>#gonosz1>
www.smart-bus.hu
A jármű viselkedését, fogyasztását sokkal inkább meghatározza a guminyomás megfelelősége, a gumi anyagának keménysége, a szélirány és erősség, az útburkolaton lévő csapadék jellege és mennyisége, valamint az út minősége.
Vannak viszont olyan tengelyteljesítményt szolgáltató gázturbinák, ahol a gázgenerátor rész - aminek igazán nem is kell gázturbinának lennie, a harmincas években ugye kísérleteztek dugattyús motor füstgázának felhasználásával is - és a munkaturbina, vagyis az a turbina rész, ami a füstgáz belső energiájából forgó mozgást állít elő, az nincs mechanikai kapcsolatban egymással. Az ilyen gázturbina végülis tekinthető külső égésűnek. (Valójában ugye nem kell a harmicas évekig menni példáért, elég csak a garázsig, mert minden turbófeltőltő lényegében ilyen gázturbina, csak a munkát nem légcsavar, hanem egy kompresszor hajtására fordítjuk..)
A benzinmotorok égését kifejteném: a normál üzemi állapotnak megfelelő szikragyújtásos égésnél a gyertya villamos ívétől kiindulva nagyjából egy gömbcikk alakú hullámfront mentén zajlik az égésfolyamat, aminek hatására a hengerben a nyomás folyamatosan növekszik - ez az egyik gond a wankel motorokkal, ott az égéstér alakja legjobb pillanataiban sincs köszönő viszonyban a gömbbel -, miközben a dugattyú a felső holtponton átjutva már lefelé mozog, a nyomásnövekedéstől hajtva. A kopogásos égésnél ezzel szemben öngyulladás történik, a hengerben lévő benzin-levegő keverék még a felső holtpont felé haladó dugattyú felett gyullad meg, a forgattyús mechanizmus meghatározta haladási iránnyal ellentétes, dinamikus ütést mérve a dugattyúra, azon keresztül az egész forgattyús mechanizmusra. A begyulladás általában több ponton történik, a nyomásnövekedés nagyon meredek. Mivel a dugattyú még felfelé mozog, az elégett, magas hőmérsékletű füstgázt tovább sűríti, emiatt kap az égéstér s így a hűtés szempontjából halmozottan hátrányos helyzetű dugattyútető nagyobb hőterhelést, mint a tervezett égés során.
Hatványozottan rossz a helyzet nagy hengerszám esetén. A hengerszámot a munkaütemek számával elosztva megkapjuk, hány hengerben zajlik épp azonos munkafolyamat. A szóban forgó motor ugye 12 hengeres, vagyis egyidejűleg 3 hengerben van gyújtást követő expanzió, ami forgás irányú hajlító nyomatékot jelent a motor számára, ekkor következik be az ellentétes hajlító nyomatékot előidéző kopogásos égés. Minél hosszabb egy forgattyús tengely - alias főtengely - annál érzékenyebb az ilyen hatásokra.
Nem tudom, a Messer motor valójában mennyi ideig bírta ki röhögés nélkül a kopogásos égést, de figyelembe véve, hogy normál üzemállapotban is néhány tíz üzemórára tervezett élettartamú, katonai célú eszközről van szó, arra tippelnék, nem sokáig.
A diesel motornál sincs robbanás, ott is szabályos égés zajlik. Az ottó motornál az üzemanyag-levegő keveréket sűrítjük össze, majd a megfelelő időpontban villamos ívvel begyújtjuk, a diesel motornál ezzel szemben a levegőt sűrítjük össze, majd a megfelelő időpontban a sűrítés miatt a tüzelőanyag gyulladási hőmérséklete fölé hevült levegőbe nagy nyomással beporlasztjuk a tüzelőanyagot. A tüzelőanyag ugyanolyan szépen, lassan, fokozatos nyomásnövekedést előidézve ég el, mint a szabályos égésű ottó motornál. Ebből nagyjából látható, miért nehezebb jó kibocsátású dieselt faragni, mint ottót: bár az égésfolyamat egyik esetben sem lesz sohasem tökéletes - mert a kémia egy mocskos ribanc - de az ottó esetében több ideje van a tüzának a levegővel keveredni, elpárologni, ideálisabb elegyet képezni. A dieselnél ezzel szemben mire a tüza észrereveszi, hogy itt akár még egy kiadós oxidálásra is lehetőség nyílt, mert van eléggé meleg és oxigén, addigra már vége a bulinak, és a kidobóember szerepét betöltő dugattyú már tessékeli is kifelé.
De akkor meg adódik a kérdés hogy ha a benzinkúton nem tudsz 100 oktános benzint venni akkor hol?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.09. 08:15:48
GOOBY, pls
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/