Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A heti Humble termés érdekel valakit? A The Vanishing of Ethan Carter-t, és az ADR1FT-t lenyúltam magamnak, a többit viheti akit érdekel... (Természetesen ingyen)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.11. 10:06:54
www.smart-bus.hu
Vagy van e valakinek ötlete, hogy STEP fájlokat hogyan lehet a legegyszerűbben összeilleszteni és beállítani a mozgáskényszereket, mert mindegyik építőelemnek megvan a STEP fájlja így csak le kell tölteni és úgy lehet legózni velük, hogy nem kell megrendeli a cuccokat előtte, így nem akkor derülne ki, hogy az elképzelés a valóságban nem működik.
Persze vannak megoldások a középre állításra és a sebesség növekedésével a kormányerők csökkentésére és a kitérítés csökkentésére is,hasonlóan a kormánysevróhoz a kocsikban. DE nekünk ezek túlbonyolítanák a rendszert .
Viszont, az általad említett centerbe húzással kapcsolatban lenne egy kérdésem: az igazi hidromechanikus kormányzású repülőgépeken van centerbe húzás? Egyáltalán, a sebesség függvényében milyen erőhatásokat lehet tapasztalni a botkormányon?
www.smart-bus.hu
De a többit inkább privátban, mert a fejünkre koppintanak! 😊
www.smart-bus.hu
Ebböl duplán, azaz 40x80 formában bőven elég lesz. És ez csak 1500/fm
Egyébként a 25-s aluprofil nem elég? Az olcsóbb valamivel... 1 méteres szár elég nem?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu

Valami ilyesmit csak kevesebb alkatrészből, meg persze a centerrugót is meg kéne oldani hozzá.
Egyébként te milyen felfogatásra gondoltál konkrétan?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.10. 16:33:14
www.smart-bus.hu
Mert a linkelt még csaverosan is állítható a lakat funkcio mellett, ez a szoríto mondjuk ránézésre már jóval többe fáj mint 5, véleményem szerint, ez dobja meg az árát gyanítom. 😊
Ötleteim már vannak rá, csak a középretartást nem tudom, hogy kéne megoldani vele.
Nekem rinocéroszhoz kell majd méretezni a cuccot.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.11.10. 15:53:44
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Gondolkodok , hogy egy joy mechanikához , mi kéne ezekből.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Akkor ez lesz az első prodzsekt aztán lassan jöhetne majd a kollektív, me má az is nagyon kéne.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
kiváncsi vagyok mikorra lesz kész 😊
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
És akár kollektívet is fogadhat. A másik bajosan.
Nem akarok senkit semmire rádumálni, de igy kompaktabb, kényelmesebb, hitelesebb a helyzete és monitor baratabb! 😊

Csak hát én qrva fakezű vagyok az ilyesmik gyártásához, ráadásul se hely se szerszám nincs hozzá.
Meg úgye egy termék árát nem az eladó határozza meg hanem a vevő 😊
(ugyanez igaz a munkabérre is!)
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2016.11.09. 20:08:47
A Béna.