36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wolfhgb #24460 Mar csak az az aggaszto, h egyre tobb kereskedo dob a piacra valogatott procikat, amiket a keszletek lefolozesevel biztositanak, vajon ezek utan milyen azok a procik amiket standard nak arulnak. Nagyban rontjak a szilicium lotto eselyeit, gyanitom. Egyebkent ennel a szerianal lenyegesen magasabb a turbo orajel a korabbi megszokott lepcsohoz kepest, azzal kompenzaltak az egyebkent viszonylag alacsony alaporajelen, amit szerintem is a tdp limital. En ugy gondolom, bele kell nyulni szerencsevel, h sikeruljon olyat venni, ami stabil, normal hofokon hajthato delid nelkul 5ghz en. -
Solt #24459 Nyilván ezek is benne vannak a pakliban és tesztre is valószínűleg jobb darab ment, de itt nagyobb lesz az esély erre mint a 7700K-l. Eleve a gyári turbó órajele 4.7 GHz... az a cirka 10% plusz meg amit említesz, az pont a turbó órajelhez viszonyítva szokott érvényes lenni! :)
4770K alapon 3.5GHz, turbó 3.9 GHz, léggel a plafon általában 4.3 - 4.4 GHz. 7700K alapon 4.2 GHz, turbó 4.5GHz, léggel a plafon 4.8 - 5 GHz. -
wolfhgb #24458 Es akkor ne is beszeljunk a fos kupakolasokrol, gyari kialakitasaban 95 fokos volt 4.8 on, ami kicsit sem hasznos, csak delid utan tudom 60 on tartani terhelve, ami egy uj procinal a gariba kerul. A case sem veletlenul adja 8-900 euroert a valogatott garantaltan 5.1-5.2 ot tudo procikat delidelve, ha minden darab megutne ezt a hatart, biztos nem ennyiert arulgatnak. :) -
wolfhgb #24457 A profeta szoljon beloled! :) azert epp ezt mondtak a 7700k ra is, megis nagy a kulombseg a lapkak kozott, es a linkedben levonel is mar igencsak plafon kozeleben van a vcore, ha megnezed, a 7700k bol sem tudja mind az 5ghz 1.4v alatt, fole meg mar nem viheto ugyebar, pedig annak 4.2 az alap orajele. A sajat 6700k m al is max a 4.9 et tudom megutni stabilan 1.4 alatt, pedig eleg jok az ertekei az atlaghoz kepest, sokaknak mar 4.6 on tetozik a lehetoseguk. -
sakkay #24456 Ja köszi..a vr miatti 4db 3.0 usb látod eszembe sem jutott. -
Solt #24455 Teljesen átlagos: LINK :)) A gyári órajel nagyon alá van lőve, szerintem a TDP keret miatt.
@sakkay: Olyan lapot nézz amelyiken normális számban (min 4 db) van USB 3.0-s csatlakozó. Ha később VR-t akarsz, akkor ezekre szükség lesz. Valami ilyesmit: LINK Azért nézz utána, ez csak egy tipp...
Az, hogy milyen hűtő kell az 5GHz-hez, az attól is függ mit fogsz ki a szilícium lottón... léggel delidelés nélkül kétlem, hogy menne az 5GHz, de ha van egy kis szerencséd akkor egy normálisabb kompakt vízzel meglehet delid nélkül is.
Viszont én továbbra is azt mondom, hogy VÁRJ, mert jelenleg nagyon durva felár van a 8700K-n... olyan 110-115000.-Ft körül kéne lennie az árának, ehhez képest 140000.-Ft alatt nem kapsz...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.08. 21:23:50 -
#24454 Ma majdnem két hét után megérkezett a Javelin, nem siették el. Tényleg jobb mint az x52, eddig egy problémám van vele hogy minden gépnek külön kell beállitani a gombokat, megoldható valahogy hogy azok a dolgok amiket minden gépnél ugyanarra a gombra tennék azt csak egyszer keljen beállitani? -
wolfhgb #24453 Azert alap 3.7 rol szep teljesitmeny lenne 5 gigara pockolni! :) ha valtozatlan a tuningpotencialja, mint az elodoknek, akkor kb 20% ban erdemes gondolkodni. Tehat 4.3-4.4ghz. -
sakkay #24452 NA már érik a 8700k. Két kérdésem lenne
1.egy alap msi gaming pro, vagy ilyesmi z370alaplapot gondolok 50 körül, szerintetek is elég lesz-e.
2.milyen hűtőt vegyek rá, ami elég akkor ha mag 4,9-5ghz húznám egyenlőre.
Köszi. -
#24451 Egész pontosan "Vargane" :D -
levy668 #24450 Köszi, akkor belevágok. Nálam egy rakat modullal plusz terrain mod-al 40gb mint nálad.
Egyenlőre nem tervezek újabb modult venni, mivel a játék fejlesztési sebessége és minősége számomra nem indokolja a befektetést.
-
flyinghigh #24449 Anno simán átmásoltam az ssd-re azóta is így megy, indításra meg frissítésre DCS Updater Utility használom, se win10 se w7 esetén nem kell újraaktiválni. Ha a régi környezetből akarod indítani ,frissíteni akkor Symbolic link-el csatold a ssd-n lévő mappát.
A 60GB-os SSD formázott mérete talán 55 GB lehet, így azzal is kalkulálj hogy ha a későbbiekben szerválsz újabb modulokat + a frissítések is beleférjenek a limitbe. Nálam két modullal (fc3, a10c) cirka 40GB-ot foglal.
-
levy668 #24448 Kérdés:
A nem steames dcs-t át lehet vinni/másolni egyik meghajtóról a másikra a modulok deaktivál/aktiválása nélkül?
Azon gondolkodnám, hogy beszerzek egy occó 60gb-s ssd-t(már láttam 25 usd-ért csájnából) csak a dcs-nek, mert eléggé tetű lassan töltöget, pedig wd black+defrag minden héten -
#24447 Én az új gépembe egy 500 Wattos Thermaltake smart DPS moduláris tápot tettem, aminek van windowsos és androidos szoftvere, amin lehet ellenőrizni, fogyasztást mérni, naponta reportol, fesz ingadozásnál riaszt (elvileg ), remélem ha valaha be is adja a kulcsot, azt már jó előre jelezni fogja...
A lapnál meg a QVL listával tököltem, hogy tényleg olyan gyors legyen a memória amit kiválasztok, ez nagyon megszívtam az előző gépemnél, amikor mind a négy slotba memória került, a frekije kb. feleződött :/ Ennek mondjuk horror ára volt (és azóta csak emelkedett, 90 ért vettem, most 120 lenne a két 16GB-os modul), de Corsair táp MSI alaplapban tényleg 3GHz-en megy, szóval ez is pipa. Olyan 20-30 ezret tudtam volna spórolni, hogy gagyi memória menjen bele, ami aztán vagy működik, vagy nem. Még az asszon is megértette, hogy az lenne igazán a pazarlás -
levy668 #24446 Hát aki a tápon spórol, az kockáztatja a mögötte lévő összes hardvert...
Lehet, hogy nem mindig a csúcs/hi-end cuccokat vettem meg, de a tápon soha nem spóroltam.(vargáné és tsa táp több géphalálért felelős mint a stuxnet:)))
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.08. 13:51:03 -
wolfhgb #24445 Na igen, mert hiaba a csucs periferia egy fos lapba! :) -
#24444 Én az alaplap és a memóriák kiválasztásával sokkal többet tököltem, mint a procival vagy videokártyával. Az hamar megvolt :) De ezek is legalább ugyanolyan fontosak, pedig sokan próbálank ezeken spórolni (alaplap, memória, táp), pedig sok múlik rajtuk is. -
wolfhgb #24443 Azaz fonok, soha tobbe kompromisszum! :) -
#24442 7700K
Először egy H270 lapot vettem Tom, de az egy ótvar.. :D Ehhez képest persze.
-
#24441 Az igen, gratula! :) Korrekt konfig lesz! :) -
#24440 ezzel nem sok problémád lesz azt hiszem
végül Z alaplapot vettél? K-hoz az a jó -
Solt #24439 -
beci43 #24438 Nem lesz vele gond.Nekem 1070 van,kicsit meghúzva,nagyon ritka a mikro lag.
@Papa gratula!Milyen procit vettél bele?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.11.07. 17:46:43 -
levy668 #24437 Grat:) Jól néz ki.
2 eset lehetséges:
-Minden szipiszupi, füledig ér a szád.
-Masszírozod a fejbőröd ahol kitépted a hajadat, mivel a remekül optimalizált dcs motor még mindig mikrolaggol:)
Inkább az első legyen. -
#24436 Hála Istennek a kamion nem borult bele az árokba, így megjött a cucc :)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.07. 15:15:12 -
#24435 Ennek roppant egyszerű okai vannak, úgy mint:
- nincs szerszámom hozzá
- nem szeretnék a konyhában töketlenkedni
- és a legfontosabb: nem vagyok egy barkács típus
:)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.06. 10:19:33 -
levy668 #24434 És miért nem veszed meg a bútorlapot meg az élvédőt(nagyobb barkácsáruházban)? Kézi szúrófűrésszel egészen pontosan és könnyen lehet leszabni bármit(csak idő és odafigyelés kell hozzá). Az élvédőt a kivágott bútorlapra meg egy sima vasalóval rá tudod rakni:) Időben és anyagilag is jobban járnál. -
feca1229 #24433 Üdv emberek!
Azt szeretném megtudni, hogy DCS 1.5 ben talalhato billentyüzet parancsokat hogyan lehet átrakni a DCS 2.0 be. Egyenkét gepenként, vagy van erre valami másolási lehetőség is. -
#24432 Ugyan, igazán nincs mit. Mondjuk magamtól is eszembe juthatott volna... :D :D -
#24431 igen ,. köszi -
#24430 Ott van, erre gondoltál? -
#24429 Aha -
#24428 Nagyon jól dolgoznak és qrva sok a megrendelésük. -
beci43 #24427 Gondolom lejjebb,kicsit a bal kezed közelébe kéne szerelni,hogy ne kelljen nyújtózkodnod. -
#24426 Akkor nekik is az a jelmondatuk, hogy jót, olcsón, gyorsan, de ebből egyszerre csak kettőt választhat a vevő :)
PS: A banner alá be tudnád tenni a DCS forum linkjét? ugy gyorsabban oda lehetne találni -
#24425 Van még mit csinálni vele, de alapnak jó.
A gázkart kell átraknom, mert így nagyon kényelmetlen. Ez nyilvánvaló is volt, de amíg az alap nem készült el, addig nem tudtam, hogy hová is tegyem. Viszont már megvan a terv a fejemben :D Az a szar, hogy a Csercsics lapszabászat kábé két hetes átfutással vállal munkát. -
beci43 #24424 Irigyellek Papa! -
Solt #24423 -
#24422 Lassan-lassan elkészül a jáccccóhelyem ;)
-
TomStorm #24421 Ment PM.Még átgondolom ma