Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
https://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Thunder_(helicopter)
A Huey az nekem is jobban bejön amúgy, a másik nagy kedvenc pedig a Black Shark, tetszik a Minyó is csak az olyan mintha egy busszal repülnél!
(ha mégegyszer agglegény lehetnék...) :-)
Erősen gondolkozok a Spiten is, nyilván az ára sok még így előrendelve is, de karácsonyra talán még belefér!
De jó is volt a Jane's USAF 😊
De egy ténylegesen multirol gép már nagyon jól jönne mindkét oldalon,mert ugy már mindent lehetne használni egy tipussal.
De sajnos orosz részről még mindig nincs kimondottan olyan gép ami tényleg multirol gépp lenne és autonom lenne képes precizios bombázásra.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.11.13. 06:59:46
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ka-50
www.smart-bus.hu
És tudom azt is, hogy azért nevada a fontosabb és nem a kaukázus, mert a nevada pénzes cucc. Egy értelmetlen pénzes cucc.
1.5.5. Gazella már működik.
Az a vicces, hogy Hormuzt már nem is említik, nem is tippelgetnek, hogy az mikorra lesz kész...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.11.11. 22:28:27
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
mert a prioritást teljesen áttolják a Nevada befejezésére és ami a lényeg, a ww2 mapp működőképes béta szint elérése miatt..jól értettem? Ha jól olvastam akkor ez azt jelenti, hogy a normandiai map ennyire kész van? Ok , hogy ígérik hamarosan a működő verziót de ígértek sok mindent. Légyszi' nézzen rá valami angolul (is) tudó<#alien>#alien>
www.smart-bus.hu
Az ADR1FT-n lehet érdemes lenne egyébként elgondolkoznod, mert az kifejezetten VR játék, azt cirka 5 USD-t szerintem bőven megéri.
Ja és egyébként ugyanitt a Dirt 3 Complete ingyenes még cirka 1 napig! 😊 LINK
www.smart-bus.hu
A heti Humble termés érdekel valakit? A The Vanishing of Ethan Carter-t, és az ADR1FT-t lenyúltam magamnak, a többit viheti akit érdekel... (Természetesen ingyen)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.11. 10:06:54
www.smart-bus.hu
Vagy van e valakinek ötlete, hogy STEP fájlokat hogyan lehet a legegyszerűbben összeilleszteni és beállítani a mozgáskényszereket, mert mindegyik építőelemnek megvan a STEP fájlja így csak le kell tölteni és úgy lehet legózni velük, hogy nem kell megrendeli a cuccokat előtte, így nem akkor derülne ki, hogy az elképzelés a valóságban nem működik.
Persze vannak megoldások a középre állításra és a sebesség növekedésével a kormányerők csökkentésére és a kitérítés csökkentésére is,hasonlóan a kormánysevróhoz a kocsikban. DE nekünk ezek túlbonyolítanák a rendszert .
Viszont, az általad említett centerbe húzással kapcsolatban lenne egy kérdésem: az igazi hidromechanikus kormányzású repülőgépeken van centerbe húzás? Egyáltalán, a sebesség függvényében milyen erőhatásokat lehet tapasztalni a botkormányon?
www.smart-bus.hu
De a többit inkább privátban, mert a fejünkre koppintanak! 😊
www.smart-bus.hu
Ebböl duplán, azaz 40x80 formában bőven elég lesz. És ez csak 1500/fm