Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek lesz mikuláskor akció? <#nemtudom>Valamiért nagyon akarok egy messzert..<#nevetes1>

"home cocpit":

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

<#eljen><#worship>

PhantomAss
Köszi h utána jártál, így már azért jobb a helyzet.

GOOBY, pls

GaBika6
Ok! Korábban ugye nem volt ilyen és furcsálltam, ezért írtam a "support"-nak és letisztázódott a dolog. Amit kivettem, hogy sztem nyomon akarják követni a serial számokat és Ők pakolják át kérésre másik felhasználóra. Kicsit bonyolultabb, de a lényeg, hogy meg lehet oldani. Egyébként az elején megijedtem, hogy önhatalmilag változtatnak a dolgainkon és nem lesznek kommunikatívak, de elég jó fejnek tűnt akivel leveleztem. THX srácok ennyivel is okosabbak lettünk! <#worship>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Van benne valami és nem értem miért kell ezt tiltani, illetve értem én csak nem tetszik nekem sem. De! A szoftvert nem veszed meg, az EDe tulajdonában marad (és így van a többi cégnél is) Csak a használat jogát veszed meg. Ezért mondhatja azt, hogy nem adhatod tovább.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

érdekes ez a gondolkodásmód.megveszel valamit,és nem rendelkezhetsz vele szabadon.még jó,hogy nem autókkal kereskednek.

"Sharing and trading of modules is a violation of the EULA and is not longer possible."

A lehetőség ('unbind', 'bind to another user with login') továbbra is ott van.
GaBika6
Faxa! És ez mikor történt kb? THX!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

PhantomAss
Olvastam a fórumon hogy már nem lehet átadni a modulokat másnak, megszüntették ezt a lehetőséget.
Aztán hogy ez végleges -e vagy ideiglenes azt nem tudom.

GOOBY, pls

GaBika6
Tud valaki valamit arról, hogy ha "unbindelem", leválasztom az accountmról a megvásárolt modult, akkor azt át tudom még továbbra is adni másnak? Vagy ez változott valamikor? Mert ha igen, akkor elmennek a jó édes anyjukba most már tényleg. Korábban át tudtam adni a moduljaimat gond nélkül.

Köszi, ez jó tipp volt, mert nekem eddig külön csoportba (firefox) voltak rendezve az sg-n követett fórum témák<#eljen>
VO101Tom
Nekem alapértelmezésben az a "fórum" főoldal jön be, amikor megnyitom az sg-t, ott tök jól rendszerezi, hogy a kedvencek közé tett fórumok közt (jobb felül a kis csillag ha valaki nem ismerné) melyikhez és mennyi hsz érkezett mióta legutóbb csekkoltam. Nem kell minden egyes alkalommal megnyitni mindet, hogy van-e valami új.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.11.15. 12:05:00

www.pumaszallas.hu

Pár hónapja nem repültem a Fókával most kicsit megreptettem, és csak most látom, hogy a fegyverzetéhez elérhető a Werfergranate 21 és a 13 R4M rakéták! Gondolom ezeket nem a Spitfire meg a Musztáng ellen lehet használni. :-)
A Messerhez továbbra is csak bomba meg póttank van! Ez mióta van...? Gondolom cserébe meg elbarmolták más működő dolgkat. Csak hűek maradjanak önmagukhoz... :-)

ott szoktam én is időnként megnézni,hogy jött-e üzenetem?

PhantomAss
Nálam akkor jelzi ha rányomok a 'fórum' linkre itt az oldalon, kilépek az SG főoldalra, és ott balra fent az 'üzenetek' fülön már mutatja.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.15. 08:38:01

GOOBY, pls

üzenetet sem küld,és itt sem jelenik meg az értesítés:

LeonSilver
Nekem egy ideje nem küld emilt az izenetrül.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

GaBika6
Jelzi az, csak ki van takarva picit nálam is... <#awink>

LeonSilver
Mert az egész ezsgé egy ótvar!

a fórum miért nem jelzi,ha privát üzenetet kapok?

küldtem privátot

GaBika6
Kickstarter DCS cockpitpanels

Nemtom hátha érdekel valakit... <#taps>

GaBika6
A MIG-21 modulom eladnám, ha érdekel valakit, akkor privát rám! THX! <#worship>

GaBika6
Ne gonoszkodjál Loby! Inkább repüljél... <#awink>

GaBika6

LeonSilver
Nem, nem lettem pró :p és ki van kapcsolva. Egyszerűen ÉN úgy érzem, hogy amikor kijött, akkor jobb volt.

Megnéztem a gazelle-t, nekem nem tunik arcade-nak, van a settings special-ban egy easier control, azt ki kell kapcsolni. De lehet hogy csak pro lettél 😊
macleody
Ejnye Gabika, ne ON-old már szét a topikot 😄
GaBika6

VO101Tom
Az úszó erőd egész jó volt a maga korában 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Tömör és lényegre törő megfogalmazás. Ráadásul igaz is 😊 <#eljen>

jaja,ez jó film volt,bár fülketető nélkül,és sisak nélkül,vicces lehet repülni...

repvez
látványra nekem ez nagyon bejött , a történet az már más kérdés, de a modern kori repülös filmek között elég jó helye van, főleg, hogy valós gépekkel vették fel öket:
nem nagyon emlékszem szegál filmjei közt említésre méltóra

https://www.youtube.com/watch?v=_HDZc9eDax4
Tűzparancs volt a címe és tényleg egy hitvány film, kb Asylum film kategória! Persze ezt is megnéztem, de senki nem adja vissza azt az elvesztett másfél órát!

LeonSilver
Igen, másik sztori és szegál istván 2 percet élt. Nagyon szar film volt. Az is..

az másik történet volt.ott egy lopakodóról akartak felmenni az utasszállítóra a TEK-esek. tényleg benne volt a segal,ő volt a kommandós alakulat parancsnoka.

LeonSilver
Úúúúúúúú... volt valami nagyon szar film, ami hasonlóan kezdődött. Asszem úgy "reklámozták", hogy a szegál pista is szerepel benne.... ja, kábé a második percben meg is pusztult 😄

Papa01
Köszi linkeket! 😊 A RoF-ot nagyon szeretem, 2009 és 2014 között nagyon sokat repültünk online, szinte napi szinten... 😊 Régi szép idők! 😊

Az Airplane-ben talán egy olyan rész is volt, ahol 2 gép az űrben volt és az egyikről a másikba egy embert egy koporsóban(!!!) toltak át... az űrben. A művelet során a koporsó kilyukadt, de nem lett baj mert a benne lévő ember az az ujjával bedugta a lyukat... 😄

@feca1229: Igen láttam őket, nagy kedvencek azok is! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.11.13. 20:42:25

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ezek nekem is tetszettek, és ha a korszak miatt nézzük az első vh. repcsis filmek nekem is bejöttek! Gondolom láttad akkor a Von Richthofen és Brown, vagy a Blue Max-ot is az egyik nagy kedvenc ebből a korbol a Mesterpilóták
https://www.youtube.com/watch?v=CwggEQLd14Q

Még egy gyöngyszem a csendes-óceáni légi csatákról a Zerosen moyu https://www.youtube.com/watch?v=8YLM78rGSQo
régi film de nekem akkor nagyon tetszett, német szinkronnal magyar narrátoros alámondással, ahogy illik 80 évek végéről! :-)

Van még egy másik Zero-ról szoló film The eternal Zero https://www.youtube.com/watch?v=ilHOFuq5Vfc
Most csinálták pár éve nagyon tetszetős kifejezetten nnézhető kategoria, persze ha valakit érdekel a csendes -óceáni hadszintér, de úgy tünik, hogy itt érdekel mindenkit minden fajta repülős film, hiszen hasonló az érdeklődési körünk!

Utoljára szerkesztette: feca1229, 2016.11.13. 20:35:20

a 747-est nem nagyon forgatták volna mindenfelé <#buck> . abban a szériában aztán voltak eszelős nagy baromságok.amikor egyik utasszállítóból, pilótát akartak kötélen leengedni a másik gépbe,8-9 ezer méter magasságban.aztán meg egy légiutaskísérő tette le a gépet,úgy,hogy rádión irányították.

1VH-s szimulátor:

és a film aminek a betétdala volt,aki még nem látta,feltétlen nézze meg,megtörtént esetet dolgoz fel:

Papa01
Köszi az infót! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

az a concorde-os részben volt

Papa01
Nálam a csúcs az volt, amikor az egyik Airport részben az utasszállító lemanőverezi a légiharc v. légvédelmi rakétát (már nem emlékszem... )

A vasmadarakban még az is "nagyon tetszett" hogy a falconok mikor a migek (Kfir) ellen kergetőztek akkor sokszor maverick rakétákkal voltak felszerelve! Bár akkor még elment... de azért csak zavart egy kicsi.

Papa01
Nekem amik nagyon tetszettek:
- Bat-21
- Intruderek támadása
- Flyboys – Égi lovagok (a korszak miatt).
- A vörös báró (a korszak miatt).

i robot
Jajj jó kis filmek azok! Gyerekfejjel bámultam a filmbeli Mig-eket. Aztán kicsit később amikor elkezdtem Top Gun-t olvasni akkor esett csak le az egy F-4 Phantom. Vagy egy F-5 , Kfir. <#nevetes1>

LeonSilver
Ja 😄