Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az X52-t sikerült valakinek belőnie WINfos10 alá?
Valamiért nem megy a control panelja sem, meg nem megy semmije sem. Se az MFD nem mutat semmit se a mini egér nem megy se a profil váltó.. 😞 Maga a joy működik csak nem tudom konfigurálni a hardvert. (DZ és végállások)
Köszi előre is!!
DonZorro
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Jó diavetitést a 3 db fps-el! :-)
www.smart-bus.hu
Na megyek venni
Mintha a multkor te mondtad volna leárazásra vársz mert megvennéd a Messert, most a STEAM-en leárazás van 40%-al, ha nem te voltál akkor bocsánat!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.25. 11:44:48
www.smart-bus.hu
Amíg nem lesz majd egy jó kis vihar, villámlásokkal a környékeden. 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Egyébként van még garancia a tápra? Melyik gyártó? Érdemes lenne nekik is megírni, hogy mi történt... hátha.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.25. 11:23:18
www.smart-bus.hu
A kiskernek nem kerül semmibe, a nagykernek meg ahonnan beszerezte nem kell tudni, hogy mitől ment tönkre.
Mi is garoztunk így.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ka-50
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Egyöntetű a vélemény, hogy az oktató volt a balfasz! Káromkodik, szapulja a tanulót. Holott egy oktatónak nem az a dolga. Tudod te is!
" Én nem is engedtem volna leszállni ilyen bejövetel után az oktató helyében, átstart, iskolakör, újabb bejövetel.."
"Az oktató az oktató,idáig nem engedi el az eseményeket,...a tanulót meg oktatni kell,nem szitkozódni...ezt anno megtanultam Pápán"
"csak verbálisan szidta a srácot,...ez nem oktatás,..én egy szelet vajas kenyeret nem bíztam volna erre az "oktatóra",nem hogy egy kiképezendő vadászpilótát...Egy fiatal sráccal,aki tőlem várja a segítséget,nem beszélek így,a másik meg,hogy még csak nem is kellett volna semmit csinálnia azon kívül,hogy egyértelmű parancsot ad a tovább menetelre,a végén,..de addig még volt egy csomó idő,....oktatni kell,nem szapulni...még az elbaszásból is tanulhatott volna,...de nem így..."
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Fészbúkon az 59-es srácoknál jókat lehet vigyorogni, mert többen is értik, hogy a csaj (RITA) mit dumál. És ahogy előadják... 😊 Nagyon jó!