36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wolfhgb #24580 Brutto 262, luxoryshop -
#24579 Mennyibe került? Melyik bolt volt ez? -
wolfhgb #24578 Az oldalon fel is tuntetik, h a kuldott csomag tartalmazza a szamlat. Hat ez nem tartalmazta, meg jo, h bizalmatlan voltam, miutan haverom alsogatyat kapott a 2din es fegyseg helyett 100000 ert a csomagban es a futar elott bontottuk ki a csomagot, 2 tanu jelenleteben, videofelvetellel rogzitve, ha 2 napig nem jon meg a szamlam, ennyi idot kaptak a felszolito levelemben, megy az apeh hez a felvetel minden rendelesi elozmennyel, oket biztos erdekelni fogja a dolog! :) -
#24577 Gratula! :) -
Solt #24576 Akkor az onlány profilodon sem lesz ott... :) Bevett szokás, hogyha kell a számla akkor töltsd le és nyomtasd ki magadnak, de hogy se itt, se ott nincs, azért az nem rossz... ha tízből egyszer bejön már többet nyertek rajta mintha eladtak volna 10 VGA-t! :D -
wolfhgb #24575 Nem kellett, lehetett regisztracio nelkul is. -
Solt #24574 Regisztrálnod kellett a vásárláshoz? -
beci43 #24573 -
wolfhgb #24572 Mar csak a szamlat kell kivasalnom beloluk, mert egy magyar webshop ugy latszik megteheti 2017 ben, h szamlat nem mellekel a csomagban es elektronikus uton sem kuld. :) -
Solt #24571 -
#24570 -
wolfhgb #24569 -
wolfhgb #24568 Most mar nekem is megjott vegre! :)
-
Death Rattle #24567 Az Fw-190F-8-nak is létezik replikája, 1:1 és 3/4 méretben is. Egy kis amerikai cég gyártja őket már vagy 10 éve... -
beci43 #24566 -
Death Rattle #24565
Üdv, megválok a következő DCS moduljaimtól, külön-külön vagy egyben is. Részletek később.
-MiG-15bis
-Fw-190 D-9
-Flaming Cliffs 3
-Combined Arms
-
Lysandus #24564 Van aki csinál már ilyet:
Mustang replika
Általában 3/4, kétharmad méretűek az eredetihez képest, például, hogy megfeleljenek az ultra light kategória követelményeinek. Van amelyiket kitben is árulják, és összerakhatja az ember otthon. -
levy668 #24563 Okéoké, álmodozni azért lehet...
Ha én olyan kőgazdag lennék, hogy az intel már házhoz hozza a következő generációs hardvert az nvidiával karöltve maguk előtt lökdösve néhány tuning ram gyártót:), és már nagyon nem tudnék mit csinálni a pénzemmel ami csak nem akar fogyni, akkor biztos vennék egy kisebb repülő gyártó üzemet, és elkezdeném legyártani a híresebb gépek pontos replikáit az eredeti tervek alapján. -
#24562 A licenc nem azt jelenti, hogy jogod lesz mindenre. Az is a szerződés része -és nyilván az ár is nagyban függ tőle- hogy mit csinálhatsz a tervekkel és a dokumentációkkal utána. -
Kurfürst #24561 Licencet sokféle dologra kaphatsz, részletesen meghatározzák hogy melyik államra és milyen felhasználásra érvényes. Sanszos hogy a játékgyártók inkább csak a cégnév használatára, reklámra és a gép megjelenési formájára kapnak. -
levy668 #24560 Hmm szóval ha megveszed a licenszet, akkor gondolom megkapod az összes tervrajzot mindenestül?
Vajon mennyit érhet egy eredeti tervrajz szerint újra elkészített fóka, vagy p-38? (A p-38-nál évtizedekkel ezelőtt megérte, hogy az északi sark környékén több tíz méter hó alól kiemeljenek egyet...) -
#24559 WW2-es gépeknél én csak amerikaiakkal kapcsolatban hallottam ezeket a licenceket, hogy egyezkedni kell az eredeti tervezőkkel, amelyik ma is létezik. -
Kurfürst #24558 Valszeg nem, mert a háború után a szövik emlékeim szerint aszonták, hogy a német licencek mentek a levesbe, elvesztek, kész, helló, szabad a rablás. A gyárakban is max. az emberek közösek, de új alapítások korábbi jogelőd nélkül. Szóval se jogutód, se licenc. -
VO101-MMaister #24557 Meglepo, de az Airbus (EADS) a jogutod mind a Messerschmitt mind a Focke-Wulf eseteben, bar nem hiszem hogy penzt ker ezekert.:) -
levy668 #24556 Na most szalad tele az a bizonyos részem:)
Mióta GaBika mod-ot(és egyéb terrain packot) tainted client felkiáltással nem engednek használni multin, azóta technikailag vak vagyok.(ergo baromira nem látom az ellent)
Van valami kilátás mikor jön a kaukázus 2.x? Úgy érzem addig ez a játék pihen egy jó alaposat....
Annak nincs értelme, hogy célt repüljek a többieknek.Ja, bónusz kedveskedés: a flare/chaff nem működik a mig-21 cold war serveren, csak hogy azzal is növekedjenek a túlélési esélyeim:) -
#24555 Ami a fejlesztésben NAGYON sokat számít, az a dokumentáció. Vannak gépek, amikhez eszméletlen mennyiségű doksi maradt fent, van amihez kevesebb. Kabinbelső kifejezetten fontos. De ott sok olyan részlet is van, amik a doksikban sincsenek benne. Műszerek, gombok pontos használata. Hogy a gombot nyomni kellett vagy húzni, tekerni vagy pöckölni, hogy az mekkora úton mozgott, voltak-e közbenső állásai, milyen volt a hangja, régi gépeknél milyenek voltak a pontos színek, satöbbi. És ezek csak a gombok, az egyedi műszerek, berendezéseknek sokszor a pontos működése is kérdéses. Azt sem írják le sehol, hogy mennyi idő alatt nyílik ki a futó, vagy milyen gyorsan tekeri a légcsavarállásszöget a mechanika. A pilótának leírják, hogy hogyan használja, és kész. A szimulátor programozónak meg ki kell találnia azt is, ami ezekből a doksikból kimaradt. Ilyenkor hihetetlenül hasznos egy egykori pilóta, vagy hozzáférés múzeumokban, gyűjteményekben.
A modernebb gépeknél a katonai titkosítás is faktor, lehet, hogy meg tudnák csinálni pontosra, de ha a légierő vagy a gyártó nem ad engedélyt, akkor nem lehet. -
levy668 #24554 Nekem nem az a bajom, hogy fékkel nem tudok megállni a pálya végéig, hanem az, hogy időnként földet érés után hiába húzogatom a boton a fékkart semmi nem történik.Na ilyenkor jön jól a vészfék, az működik.Ez nem tudom, hogy bug vagy feature... a flare hibáról kiderült hogy bug, hol működik, hol nem.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.13. 20:33:47 -
#24553 Hmmm, én most próbáltam de simán megállok a Miggel fékernyő nélkül is.
Szakaszosan fékezek, pár mp után felengedem egy pillanatra a melegedés és a sűritett levegő miatt, majd újra pár mp fékezés, így simán megáll.
Nemtom hogy ez számít-e valamit de még nem volt gondom a túlfutással. -
levy668 #24552 Parancsolj, a bekarikázott kar(csúszka?)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://imgur.com/a/E2iD0
Szépen szakaszosan lehet vele fékezni, és ernyővel tuti meg tudsz állni.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.13. 20:14:30 -
beci43 #24551 Ha ezt nekem szántad,akkor köszönöm... :) -
beci43 #24550 A vészfék engem is érdekelne,sokszor túlszalad nálam is.Bár a fékernyőt kiengedve jelentősen csökken a féktávolság. -
#24549 Persze, nem is arra gondoltam ;) De azt hiszem éppen ezt a Grummanos példát hoztad fel régebben is.
A lényeg, hogy nem csak fogok valami röpcsit, lemodellezem, oszt' jó napot. -
levy668 #24548 LoL, vajon a bf109 és az fw190 esetében hova megy a jogdíj? :)
Valaki tudja azt, hogy a mig-21 féke miért szeret leszállás után meghibásodni? Már 2x túlcsúsztam a pályán emiatt.(legalább most már tudom hol a vészfék)
hardver téma: felraktam az msi afterburnert, és a g4560-as procin(3500mhz, 2 mag) 30-70% között volt a terhelés,a gtx 1060 40-50%körül viszont nagy volt a pagefile és a ram fogyasztás(összeadva 20Gb körül, medium graf, high textures.). Baromi kíváncsi leszek, hogy az occó ssd mennyit fog javítani, mert már teljesen biztos, hogy ezért vannak a mikrolaggok. -
#24547 Nem voltam benne DCS fejlesztésben, nem tudom, hogy a DCS a saját licenceiért mennyi pénzt kér, vagy milyen jutalékkal dolgozik mint kiadó, de ha tudnám is, az elég komoly üzleti titok lenne. Azt viszont tudom, hogy a steam pl 30%-ot kapásból leszed, illetve a repülőgépgyártók is kérhetnek pénzt, a Northop Grumman pl nem engedi egyik általuk tervezett gépet sem játékba tenni előzetes licenc nélkül. Anno Olegnek a Grummanons licenc olyan 100 ezer dollárjába került régi Il2-nél (ott több gépről volt szó, meg az amerikai kiadást az TBM Avenger modelljével reklámozták). -
#24546 Egy modul ára nagyban függ attól, hogy kinek-mennyi jogdíjat kell csengetni. Erről Tom tud részletesebb infóval szólgálni, bár mintha már kifejtette volna itt korábban.
-
StevN430 #24545 Persze, nem azt mondom, hogy ha ez a hobbim, nem fogom rászánni egyszer az összeget. De mondjuk mitől ér többet az egyik modul a másiktól, mert nekem nem jön le valahogy a komplexitás szerinti ár-skálázás. Lásd: A-10C 40usd, AV-8b 70usd? Ennyivel bonyolultabb lennének a rendszerei? És még ha azok is, tegyük fel a repmodell miatt, ehhez jön egy F-5E vagy Albatros 60-ert? -
wolfhgb #24544 En minden csovest begyujtok szep lassan, forgoszarnyasokkal egyetemben, egyszer biztos lesz idom mindet begyakorolni, jelenleg 5-6 modullal repkedek, ha az ido engedi es vegre a gepem is egyben lesz, de modult max fel aron veszek, ugy sokkal jobb erzes. -
levy668 #24543 Pontosan! Hiába csinál a profi külső cég egy isteni modult, nekem is az alap játékkal van a gondom.A spotting nevetséges 1.5x alatt, állítólag jobb 2.x alatt(nu ezért nem veszem meg).Továbbá ott az a helyzet, hogy kb 1 órája mondta nekem egy emberke kb 800-900k Forintos full ssd, hi-end felszereléssel, hogy loosing framerate, lagging....eeeeee...?Ha ezt megoldják, jöhetnek az új modulok...de addig. -
#24542 A mikrotranzakciós DLC pay to win rendszerek sokkal jobban idegesítenének bármilyen játékban, mint ha egy-egy játék vagy modul drága, de legalább jól kidolgozott. Ezekben a modulokban rengeteg munkaóra van beletéve, nem csak a grafikában, amit látsz, hanem a működés, a szimuláció, az egész, amit kapsz. Mostanában nekem a DCS alappal vannak inkább gondjaim, de a moduljaik kétségtelenül megérik a pénzt. Mondjuk az is igaz, hogy DCS modult nem veszek minden hónapban, évente 1-2-őt, bár nekem a sláger csöveseik (Mirage, Viggen, F-5) sincs már meg, mert nagyon nincs időm repkedni mostanában. F/A-18-ast meg fogom venni, de valszeg nem elővételben, mert nem lesz datalink, radar vagy TGP, dobálhat buta fegyvereket és kb ennyi. -
#24541 Én akár 70 dollárt is adok bármelyik kedvencemért. Ez a hobbym. Nem iszom, nem cigizek, nem kártyázok.
Ha hetente jönne ki egy-egy modul, akkor más lenne a helyzet. De így, hogy hébe hóba?