Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://forums.eagle.ru/topic/183659-vr-shaders-mod-for-better-vr-experience
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Mostantol bármikor ki lehet probálni bármelyik modult és térképet 2 hétig, majd fél év után ujra.
aki HP Reverb G2-t használ (nem csak DCS-hez), a headset "saját" tracking-je mennyire stabil? Azt láttam, hogy a kontrollerek tracking-jére elég sok helyen panaszkodtak, de én DCS-ben nem is akarok a kontrollerekkel hadonászni, tehát az kb. pont nem is érdekes.
Mennyire bírja a headset trackingje, ha a szobában inkább félhomály van, illetve a tracking pillanatnyi elvesztése (ha előfordul), mivel jár: ugrik egyet a kép, de aztán visszaáll középre (a la Rift CV1), vagy elmászik a center is ilyenkor, netán csak lassan mászik el, de folyamatosan, így időről időre újra centerezni kell, akárhogyan is használod?
A szintén sokfelé említett FOV növelő mod-ok (vékonyabb arc-párna a kisebb szemtávolsághoz) mekkorát dob rajta (ha valaki használ ilyet)?
Köszi előre is
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.06.10. 08:35:54
{--default view
viewAngle = 80.000000,--FOV
hAngle = 0.000000,
vAngle = -9.500000,
x_trans = 0.120000,
y_trans = 0.059000,
z_trans = 0.000000,
rollAngle = 0.000000,
cockpit_version = 0,
És ha esetleg valaki még azt is megírná, hogy a cockpit view kategóriában a "camera response mode" mit jelent, az nagy segítség volna. Előre is kösz!
Én leginkább csak olvasgatni szoktam itt, annál is inkább mert már elég régen nem repülök, de most újra kezdeném, és rögtön lett is gond. Valamikor a múltban valószínűleg megnyomhattam valami gombot a billentyűzeten, mert ha indítanám a Musztángot, az induló nézet olyan, mintha kitekert nyakkal a jobb vállam felett néznék hátra a magasba. Ha a visszacsalogatom középre a pilótafülke nézetet, akkor sem állítható be középre, kicsit jobbra van csúszva a nézőpont. Illletve akárhová nézek, ha megnyomom a Numpad 5-öt a centrum wiew helyett újra jön ez a váll fölött magasra nézet. Mellékelek két képet, hogy látszódjon is a gebasz
Én mondjuk nem is adnám ingyen. Ezt sem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
DE ez lesz az első ingyenes, az alap Kaukázus óta.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Utoljára szerkesztette: repvez, 2021.05.29. 10:35:07
DE a mai hirekben is irták, hogy nagyon közeli a megjelenés csak ugy mint az uj ingyenes térképnek .
Ka-50
Ka-50
Nekem 10600K, 32GB DDR4, M2SSD, 1080TI a gép és egy HP reverb-et használok. Le van korlátozva 45FPS-re, ebből lesz 90Hz. Perzsa öbölig vannak meg a térképek, addig nincs gond, többnyire F-18 és Huey-t repülök, ezekkel is stabilan hozza a 45fps-t kivéve supercarrier ahol beesik. Tudni kell beállítani szoftveresen, vannak rá videók, alap a VR shader, rákeresel ezerszer volt már linkelve általam is. Meg pár finomítás nem árt, pl. füvet kikapcsolva meg hasonlók lehet fps-t nyerni. És érdemes a stable verziót használni, mert a vr shader mindire rezetelődik a verzióváltáskor, ami ugye a beta / alpha csatornákon akár hetente is megtörténik.
Én kizárólag VR-ben repülök. Kell rendes kontroller meg én gyártottam sajátot, mert ugye a billentyűzet felejtős. Kb. ennyi.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.05.22. 07:21:56
Mindenkinek duplán kívánom azt, amit ő nekem!
Persze csak majd ha lesz akcióban.
Mindenkinek duplán kívánom azt, amit ő nekem!
A 3D nyomtató adott volt, (amúgy ehhez elegendő tudásút kb. 60-65k HUF-ért lehet beszerezni) illetve annak a tanulási görbéje sem került már plusz befektetésbe.
A beépített aluprofilok, kapcsolók, csapágyak, kábelezés, Arduino-k saccra 10k HUF.
A leghúzósabb tétel valószínűleg a nyomtatás 'ideje' lehet, a fődarabok némelyike volt, hogy 15-20 órán keresztül nyomtatódott. Jelenleg - ha ezt bérnyomtatásban akarnád megoldani - olyan 600 HUF-nál kezdődik a díja per óra, anyaggal együtt. Sajátnál nyilván ez nem így van, a filament kilóját 5000-8000 HUF között lehet beszerezni, én ehhez kb. ennyit, 1 tekercset használtam el. Az áramszámlát nem számoltam ki, és nem is fogom, mert ha az asszony megtalálja, megöl. <#banplz>#banplz>
És ehhez jön még a belerakott munkaóra, ami javarészt szórakoztató volt, de néha-néha falhozvágós is.
Ahogy mondtam, nincs még kész, az elektronika összekötözgetése, forrasztása még hátravan, nekem az lesz a mumus, ha egyszer nekiállok.