36920
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Köszi Tom:)
  • repvez
    Igen azóta már olvastam a nyilatkozatot a két csapattol, amikor a videot találtam még nem tudtam részleteket .
  • VO101Tom

Fasza lett, látszik, hogy VR-ra van kihegyezve, sehol egy 150 centis TV vagy monitor :D
  • VO101Tom
    Nyaraltam múlt héten kicsit laggolok :)
    A Heatblur az nem a True Grit "helyett" viszi tovább az EF-2000 fejlesztést, hanem a két csapat kooperációban dolgozik tovább. Az viszont, hogy miért HB neve alatt fut ezután a project, az jó kérdés, valszeg True Grit-nek volt fontosabb a deal, HB-nek nagyobb rutinja van mindenben, modul gyártás és ED-vel való egyezkedés terén is.
  • LeonSilver
    Ja! És itt, az SG-n a retardáltakban elég erősen képviseltetik magukat a moderátorok.
  • LeonSilver
    Ezer +2 éve vagyok én is a PH-n, de leginkább csak adok-veszek. Ami toipikba benéztem, az hemzsegett az agyhalott, mindent tudo és mindent IS jobban tudó kis faszoktól. Ahogy az SG legtöbb topikja. A cikkek alatti idiótákról inkább ne is beszéljünk. :D
  • bunny
    Szerintem fóruma válogatja, én fent vagyok több PH topicon is, és nincs ilyen negatív tapasztalatom. Ellenben itt az SG-n a cikkek alatt megy az idióta észosztás, szóval szerintem ez nem oldalspecifikus, a hülyék mindenhol ott vannak.
  • sakkay
    Nagyon gáz az sg-szerettem volna válaszolgatni-de nem műkszik a válasz gomb..látom nem csak nekem.
  • repvez
    pedig egy ideig a PH lapcsalád tagja is volt ha jol tudom, tehát ugyan ugy lett volna fejlesztve kezelve mint az ottani lapok (ITcafe, mobilarena, gamekapocs stb..)
  • LeonSilver

A PH telis tele van agyhalott barommal. Itt is van néhány, de lényegesen kevesebb, mint ott.
    Pedig tényleg jó lenne valami az ezsgé helyett, mert ez egy katasztrófa már.
  • bunny
    Én is tervezem, hogy csinálok valami megoldást a repszim kontrollerhez, mert jelenleg az asztalon tologatom ide-oda hogy elférjek, kézre se áll, mert magasan van a joy és a throttle is. Csak elég kevés a helyem, úgyhogy valami mobil megoldást szeretnék, amit betolok a szék elé és azon van rajta minden. Valami ilyesmin filózom, csak persze magamnak legyártom, ennyiért biztos nem veszem meg.
    https://www.alza.hu/next-level-racing-wheel-stand-dd-d5695226.htm
  • bunny
    Amúgy nincs egy olyan repüléssel kapcsolatos oldal, aminek értelmes fórum motorja is van? Én gyk. csak a DCS / MSF / Il2 fórum miatt járok ide. A PH-nak van egy polgári repülős csoportja, nincs rajta nagy élet de mondjuk az ittenin se :) Szóval akár ott is lehetne indítani egy DCS-t ha még nincs, vagy akár egy összevont harci repülős csoportot, úgyis kb. ugyanazok az emberek írnak mindháromba, nem olyan nagy ez a szimulátoros mezőny.
    https://prohardver.hu/forum/index.html

PH nagy előnye, hogy ott fejlesztési is zajlik, szóval ha van valami gixer, ami előfordul akkor lehet jelezni és igyekeznek megoldani. SG szerintem már csak lendületből megy, ismerem az érzést és átélem a helyzetüket, az én oldalam is pont ebben a cipőben jár :D Bár én ha valami szar, azért azt kijavítom, csak fejlesztés nincs rajta, bugfix az igen.

Szerk: vagy DCS csoport, nem sok élettel.
    https://prohardver.hu/tema/digital_combat_simulator_dcs_world/friss.html
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.07.23. 09:17:46
  • LeonSilver

Igen és azért ez qrva szomorú.
    Én 2001-ben regisztráltam, de már korábban jártam ide, csak a hozzászóláshoz kellett a reg.
    Nagyon kár az SG-ért :/
  • LeonSilver

Na, most ilyen. Baromira bíróm főleg mert SK csináltam és mert tényleg tök béna vagyok a barkácsoláshoz :D
    Legfközelebb akkor fog változni, ha meglesz a virpil kollektív cucca.
    Egyébként magát az asztalt jó 25 éve csináltattam. Vettem egy tábla ilyen fa izéz. Akkor még az égáz rt-nél dolgoztam. Az informatikán egyik cimborámmal megterveztük, beméreteztük, leszabattük egy faipari cégnél. A munkahelyemen volt asztalos, összeállította. Az asztallap úgy lett megcsinálva, hogy vannakn csapok, hogy ne mozogjon, de nincs ragasztva, így bármikor levehető és tök könnyű így mozgatni. Akoriban talán 10 000 forintba került (az asztalos kanna borával és láda sörével együtt), cserébe lett egy elnyűhetetlen, masszív asztal. :)

• beci43
    *Papa, Sakkay
  • beci43
    Papam Sakkay: Köszi mindkettőtöknek! Egyre xarabb ez az ezsgé, spoilereket nem lehet megjeleníteni, válasz módot nem lehet használni, ráadásul tele a tököm ennek a kurva hirdetésnek a bámulásától!
  • whiteskull

Bocsi, de valahogy nem tudtam a válasszal válaszolni. :)

Nagyon szeretem ezeket a diy dolgokat, mert rengeteg ötletet be lehet gyűjteni vele. :)))
    Nagyon tetszik! :)))
  • repvez
    pont ezt probáltam már párszor elmagyarázni itt , hogy attól, hogy egy kapcsolot elnyomsz vagy megnyomsz egy gombot és utánna felgyullad egy lámpa vagy a kijelzón megváltozik valami, az számunkra annyit jelent, hogy ugy müködik mint az igazi, de ,hogy a kettő között mi történik a háttérben, az lényegtelen a mi számunkra, és ha teljesen más modon van megoldva az, hogy a kettő között mi történik attól, meg már nem is lesz titkos sem. és nem is kell hozzá tudni.
  • bunny
    Én mindig csak mosolygok ezen a "valós közeli" kezelésen. Oké, tudom, hogy valódi pilóták is szoktak repülni a DCS-sel és jó a vélemény, de most őszintén, egy mezei játékos vajon honnan a francból tudná, mennyire valós? Nyilván nem úgy viselkedik mint egy tégla vagy egy Cessna, de .... érted.
  • repvez
    ugy néz ki a true crit helyett a heat blure vette át a projectet, ami nem baj, legalább igy egy minöségi cucc lesz és talán minden olyan fejlesztés belekerül amit a Tomcat is.
    Amugy meg ennyit arról, hogy nem lesz modern gép ,mert titkos és nem lehet semmi pontos infot találni rola. és tessék csak meg lehet oldani, hogy mindenki elégedett legyen a végeredménynel, a játékosok megkapják a modern gépet valoshoz közeli kezelést és nem lesz benne titkos adat sem, ugyan igy lehetne a keleti gépekkel is .
  • repvez
  • Axtros
    TV esetében a 60Hz-nél magasabb teljesítményhez 2.0-ás - vagy annál jobb - HDMI kábel is szükséges. De 4K-ban nem lesz 60Hz-nél magasabb.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2021.07.22. 16:26:01
  • gantus68

Megjelenési késés = input lag, nagyon sok neked, ezt okozhatja, ha a tv-n mennek az optimalizáló programok. Nézd meg van-e a tv menüjébe pc mód, vagy valami hasonló. Ezzel kikapcsolod és 1:1-ben megy a kép a pc-ről.

Ha megnézed, akkor a térkép módban átugorja a 60fps-t. Vagy a vsync-et kapcsold be, vagy 60fps-nél kapd el, mert a tv-d nem tud többet.
  • MarkBlade
    Kerestem de nem találtam.. :)
  • sure
    Király az a fekete CRT monitor a szerkó előtt az asztalon!
    Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.21. 22:03:03
  • LeonSilver
    Ez még tetszik is.
  • sakkay
    2.
  • sakkay
    1.
  • sakkay
    Köszi :)
  • LeonSilver
    Már éppen írni akartam, hogy kicsit régen volt peccs, erre kijött egy termetes listával.

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/changelog/openbeta/2.7.4.9632/
  • repvez
    mondjuk ezzel én is küzdők, hogy hogy állitsam be a TV-t monitornak, csak nálam még anyni a bonyodalom, hogy a CPU-ban lévo GPU és egy dedikált VGA is van.
    Az integráltnál csak 30p-t tudok állitani 4k felbontásra.
    A dedikáltnál meg csak a 3d beállitásokat lehet állitani, a felbontás és képfrissitést nem .
    A TV menüjében meg megint nincs semmi erre vonatkozólag.

Pedig elvileg tudja a 100hz-et a TV
    LG SK558100PLA
  • z0ty4
    tuti hogy beállítási gondom van, csak még nem tudom hogy mi az
    majd próbálkozom
    video
    a megjelenítési késés az mi lenne?
    az nagyon ugrál
  • z0ty4
    ebben a videóban lehet állítani 120hz-et
    de akkor ez tv függő
    videó
    ilyen a tv
  • LeonSilver

Használd ezt
  • sakkay
    Nem lehet képet felrakni gépről?
  • sakkay
    Nekem ilyen lett a szim sarok :)
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2021.07.21. 13:46:12
  • gantus68
    1.kép 4k felbontás, 2. kép WSXGA+ (FHD alatti); nagyon nem mindegy a gpu-nak.
    3. kép, na ezzel a beállítással biztos nem lesz 60fps (=60hz)

Régebben 1070-et próbáltam medium preset-el, elment 60-al, de szerintem most a 2.7 nem fog. Próbáld levenni az árnyékokat, a részletességet stb.
  • z0ty4
    1
    2
    3
  • z0ty4
    hello srácok
    kérnék egy kis segítséget
    ki szerettem volna próbálni tv-n a dcs-t
    van egy 43'-os samsung tv
    összekötöttem a géppel
    1 nap volt mire beállítgattam hogy ne folyjon ki a szemem ha nézem
    elindítottam a dcs-t de hihetetlen szaggatás, föld közelben repülve játszhatatlan
    100% gpu mellett 30 fps az üres kifutón
    próbáltam utána nézni a dolognak de mindnki ir mindent
    ha van valakinek van ötlete az jöhet
    pár kép a beállításokról

• LeonSilver

Nagyjából ilyen. Vannak már kisebb változások (például egy m,onitor van, mert a VR miatt okafogyott lett a második), de nagyjából látni milyen.
    Majd valamikor csinálok az módosultról. Talán.. :D