Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Esetleg nincs meg valakinek véletlenül a KA-50 Black Shark II manual magyarul? Nagyon régen még a pcpilot.hu oldalán megvolt, de már sajnos az oldal sincs meg. Egy nagyon hasznos, képekkel illusztrált egészen szájbarágós "használati útmutató" volt. A múltkor kicsit repültem a cápával és teljesen elfelejtettem szinte mindent vele, pedig régen nagyon bejött ez a helikopter, tudom ha sűrűbben ülnénk le vele gyakorolni jobb lenne, de sajnos kevés időm van rá.
Köszönettel!
Utoljára szerkesztette: Pongor, 2021.05.09. 17:21:20
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
én még soha nem éreztem, hogy be lettem csapva ED által, pedig a fő modokat előre veszem meg, hogy "támogassam" őket. Nekem ennyit bőven megér évente 15-20e foriintot. 30 éve szimulátor megszállottként nagyon örülök, hogy van egy kiadó, aki fel tudott egy olyan üzleti modelt építeni amiben neki is megéri ebbe befektetni és én is meg vagyok elégedve vele összességében a teljes csomaggal. Nekem ez egy nagyon fontos hobby, én erre normális keretek között nem sajnálom a pénz, mindenkinek más a prioritás...
Utoljára szerkesztette: Mozes, 2021.05.07. 09:34:58
Leon: No man's nekem megvan, játszottam vele pár órát mert ugye VR de valahogy nem tudott megfogni. Lehet nagyon korán abba hagytam vagy nem tudom.
Persze nem védeni akarom őket, mert elmehetnek a Petőfi Csarnokba... Viszont qrva jó példa a No man's - amikor kiadták egy förtelmes bughalmaz volt - hagyták őket dolgozni és ma az egyik legfaszább játék a cég pedig a gémerek hatalmas kedvence. Persze ők elképesztő mennyiségű és minőségű, ingyenes fejlesztést adtak és adnak hozzá a játékot.
EDét sem akarom védeni, van elég vaj a fejükön. Az árazás érdekes dolog.. igen, annyi, mint egy külön játék. Egyrész sok és sokszor jelentős leárazás van, a pontokat is fel lehet használni és az sem mellékes, hogy minden gép más és más, fel lehet fogni úgy, hogy egy külön játék mindegyik.
Pont akkor kellene átváltani PTRK-ra mikor cél fölött van vagy tök mindegy? :) Kiakaszt. Néztem tutorial videokat neten de ott azt látom, hogy átváltanak point track-re, elhalad a cél előtte és rátapad.
Konstruktiv hsz meg smafu ugye ?
És az is igaz, hogy ha előszedem a Lock Ont meg a BS1-et, felteszem, akkor simán játszhatok vele. Nem elélszem, de yganítom ennél is mondták, hogy akinek megvan a BS2, az olcsóbban veheti meg, hisz' az A-10C-nél is így volt. Meg hát ugye nem kötelező, ráadásul egy-egy modul néhány doboz cigi (gondolom már 2000 forint körül van a bagó ára). Ha meg egy ilyen modul árát elosztod a napok számával (amennyit játszol vele) valami nevetséges összeg jön ki...
Én például az A-10C-t 2010 november 11.-én vettem meg. Az A-10II-t meg 2020 szeptember 30.-án Ez cirka 10 év... A kettőért összesen kiadtam ~20e forintot, tehát 2000/év - egy doboz cigi. Hát ettől aztán qrvára nem megyek a falnak.
Addig is csak saját magukat is szivatják, hogy kétfelé kell fejleszteni ugyan azt a gépet is.
Hírlevélként kaptam:
We are progressing well with the development of DCS: Black Shark 3 which will give the well-known Ka-50 attack helicopter a brand new external 3D model, enhanced cockpit and new features that expand gameplay, these include.
Helicopter missile warning system (MWS) implementation
Air-to-Air Igla missile implementation
The sensors of the MWS will be integrated into the onboard defense system with the ability to display detected missile threats on the ABRIS.
Igla missiles are similar to those used in MANPADS and can hit subsonic aircraft at ranges up to 6 km. To cater for these new missiles, two new pylons are added to the wingtips bringing the total number of hardpoints to six. These missiles are operated in a similar mode to the Boresight mode which is used on many Russian aircraft. Once power to the missile is on and the seeker axis directed to the target, the seeker can lock on to its heat signature. As the target enters the launch envelope of the weapon, the pilot can be ‘fire and forget’.
Existing owners of the Blackshark 2 are free to continue flying the legacy Ka-50 or to upgrade to the new Blackshark 3 for a very reasonable price. Newcomers will be able to buy the full retail version as usual.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.05.02. 10:19:49
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Mikael Högberg they are about 679 Euros for the retail version. Reason is their components are quite expensive as they have their own 3D tracking (no vive trackers etc needed). The majority of other VR gloves have no 3D tracking...
Gergely Illés
VRfree Well, I don't think that it's your fault but this price is a bit steep for a lot of people. We have already poured a lots of money into this hobby. High end PC for VR, headsets, HOTAS, pedals....and things I can't remember now:). This is a really nice product but 680 Eur.....I could buy a lot of other things for this. I won't be able to justify this for my wife.?
VRfree
Fair point and roger that. We will try to come up with a more affordable version with less components, but that will take some time. Right now we're busy implementing tactile feedback.

Utoljára szerkesztette: moho79, 2021.04.30. 19:13:21

We are also pleased to update you on the progress to Black Shark 3, including the revised cockpit, new external model, new avionics and weapons. This new version of the highly successful Ka-50 simulation should be available this summer and will be offered to existing owners of Black Shark II with a substantial discount."
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.04.30. 15:51:31
Szarul van megcsinalva. A logitech egerem belső memóriájába betöltöm a változtatásokat és az ott is marad függetlenül attól, hogy megy mögötte a sw vagy nem. Ez meg hiába indítom el a profiler-t még ki is kell választanom plussz a kis célkereszt ikonnal betöltenem. Agyrém. Alapvetően nem is érdekelne a profiler mert beállítom dcs-en belül csak ugye raktak rá olyan gombokat amiket dcs-ben nem tudok programozni csak kintről :)
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.04.30. 09:39:02