Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Nemnem, félreértetted. Illetve nem fejeztem be rendesen a mondatot 😄 Kurva jó!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
Mármint úgy érted elképesztően rossz?
Mert akkor nem töltöm le.

GOOBY, pls

LeonSilver
Én kipróbáltam és ugyan vannak betegségei (javaslom meghallgatni a helikopter hangját...), de valami elképesztő.
Tudom, hogy az FSX már 10 éves szoftver, de akkor is köröket ver rá!

Nincs koncepció. Max EDétől lehet elvárni, de egy külsős cég miért is tartana be bármiféle, egyébként sem létező koncepciót?
Erre van forrásuk - ezt csinálják, oszt' jó napot. Eszi, nem eszi nem kap mást.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
Kis off
ha vkit érdekel az X-plane 11 demója megjelent, ingyen kipróbálható:
link

GOOBY, pls

Nekem tetszik a Viggen! olyan mint egy nagy fenyőfa :-) Kissrác koromban megvolt makettben, még a matchbox adta ki a nyolcvanas évek elején -közepén.
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a Tornádó megjelenéséig Európa legfejletebb harcigépe volt. Amúgy számomra is érthetelen ez az egész... mintha egy kalapból húznák ki a repcsiket. Én az F-4 Phantomra várok, azért az F-14 Tomcat sem lesz semmi.
Gondolom azért biztos van valami koncepció ami mentén haladnak, mert a Viggen is ugyanolyan furcsán fog kinézni a nevadai sivatag fölött mint a Messer vagy a Fóka. A Mig -23 az nekem is jólenne, ha nem tévedek Beczl nem úgy volt, hogy készíti, vagy miután a szerbek kipicsázták a Mig-21 ből abbahagyta? Tényleg lehet tudni Beczlről valamit.

PhantomAss
Én évekkel ezelőtt olvastam már Asbóthról hasonlókat.
Csodálkozom rajta hogy csak most kapták csak fel a témát.

A Mig 23 meg instant vétel lesz ha tényleg megjelenik!
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.29. 08:08:31

GOOBY, pls

LeonSilver
Az 59-es srácoknál találtam most reggel. Ez azért nem lenne rossz...

LeonSilver

(pre)gripen

Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.11.28. 23:34:51
LeonSilver
Lehet, hogy így van, én nem tudhatom csak feltételezem, hogy azért EDe csupa szívjóságból nem enged modulokat készíteni.

repvez
csak még valamikor az özönviz elött valami olyanról is volt szó, hogy közkézre adják a fejlesztő eszközöket, hogy szabadon lehessen modokat és repülöket beletenni.
Ugye emlékszünk még a lockonban mikor egy létező gép dolgait egy nem létező gép modeljére tettek , és akkor ugy tunt, hogy az ede segit ezekknek az embereknek, hogy egyszerübben meg tudják ezeket a modokat csinálni és ezzel felpörgetni a játékot is, ehelyett láttuk mi lett még kevesebb lehetőség a modolásra és vissza is esett a játékos állomány
LeonSilver
Hát, baromság szerintem is. De ha elfogulatlanul nézzük, akkor azért azt kell mondani, hogy miért ne?
Nem tudom de gondolom a DCS-hez van valami fejlesztő cucc, amit sok pénzekért kell megvenni, vagy valami...
Szóval ha valaki befizet EDének arra, hogy mudult készítsen, akkor ede kábé leszarja, hogy az Viggen vagy repülőszőnyeg.
Max majd senki vagy nagyon kevesen veszik meg, de azon a kevesen is nyer az EDe. Szóval.... érted.

Faxom a hülyeségbe már megint...miért nem valami kínai egyedi fejlesztés. Bár lenne valami koncepció már végre. Mondjuk ezért jó a ww2.

Hm. Köszi<#wink>

repvez
Viggen? most nem azért , nincs semmi bajom a viggennel, de tényleg egy olyan gép kell amit csak egy semleges ország rendszeresitett, semmilyen konfliktushoz nem közhető?
Üdv, ha érdekel valakit, ma este 8-tól Viggen bejelentésnek kellene lennie egy livestream keretén belül. link
Tudtommal 2017 január, és a 7700K-ra mondanak cirka 350 USD-t, ami nagyjából megfelel a mostani 6700K áraknak, ergo anyagi szempontból nem indokolt a kivárás. 1151-s foglaltba jön, nyilván lesz új chipset, de a rev.2-re várást sem érzem indokoltnak... Nekem például egy rev.1-s Z97-s Giga Gaming 7-s lapom van, és tökéletesen teszi a dolgát pár BIOS frissítés után. Nem mai csirke, de a mai napig nem is adott ki a Giga újabb verziót belőle, mert elsőre is jól sikerült! 😊

www.smart-bus.hu

Mikorra várható az új Intel CPU család? Feltételezem, fél-háromnegyed éven belül nem biztos, hogy érdemes lesz bele beszállni, részint az ár miatt, részint a hozzá való alaplapokból is megvárnám a rev.2 sorozatot..
Utoljára szerkesztette: MBW126, 2016.11.28. 10:23:15
*SgtChrisnek küldtem.

Ka-50

Ezt letöltöd és bármilyen modkészítővel bemásolod a játék könyvtárába.Nem Win,nem is videókártya hiba.A grafikus kártyák driverei már nem támogatják alapból a játékot.Modmant ne használj,már nem működik.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2016.11.28. 07:11:22

Ka-50

GaBika6
Egy kis repülésem... Remélem nézhető! <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Nem hinném, valami más lesz a bibi. Az a baj, hogy már az idejét sem tudom, hogy mikor használtam a BS1-et.
Nem lehet, hogy a w10 nem tetszik neki?

SgtChris
Azon volt, most kézzel átkapcsoltam med-re és vissza is, de semmi... ugyanez a látvány...lehet bele kell kotorni a graphics.cfg-be?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

LeonSilver
Van egy olyan, hogy Visible range - ha jól emlékszem. Ezt vedd fel fullra.

SgtChris
DCS

Ez a kép fogad...full részletességen, mintha egy Comodore 64 lenne... :-) A DCS World, a Clod, a BoS, az Arma3 ....az tökéletesen fut.
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2016.11.27. 19:12:43

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

SgtChris
Bassus, dobtam bele egy Drive linket...de nem ment át... Próbálkozom tovább

LeonSilver
Mi a probléma?

SgtChris

Üdv! Pár hete frissen telepített WIN 10 Pro x64-re, friss standalone DCS BS1...minden maximumon...egy RX 470 4GB VGA társaságában...mi lehet a gond? AMD driver a legfrissebb, fent van a DX is plusszba, .net is többféle...

Bállítva WIN7 kompatibilitási módba, detto ugyanez.
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2016.11.27. 19:09:05

De van, csak jól kell keresni! 😊 LINK

Ez alapján azonos órajel esetén minimum FPS-t nézve egy i7 6700K hozna cirka 10% pluszt... na most egy 1070 mellett lehet, hogy kicsivel többet. Innentől neked kell tudnod, hogy megéri-e. 😊

Az most hirtelen nincs meg, hogy az 1.5.2 az már DX11 alatt futott-e... ha nem, akkor tekintsd ezt tárgytalannak.

Egyébként játssz jó sokat és közben monitorozd az FPS-t, GPU kihasználtságot. Ha sokszor nagyon beesik 60 alá, akkor változtass a beállításokon... ha van egy beállítás amibe szerelmes vagy, de néha ezzel beesik 50-55-re az FPS és ez zavar TrackIr-l, akkor érdemes megfontolnod majd az új Intel szériát ami hamarosan jön.

www.smart-bus.hu

<#nevetes1>Tehát pontosítom...van itt olyan, aki szerint érdemes lenne váltanom? És az mi lenne? Nézegetem a procikat, de sajnos olyan nincsen, hogy dcs teszt ezzel a procival vs. másik<#alien>
Meg persze, ha nem kell megint megvennem a videókarit.

Sziasztok! Könyvajánló: Felhők között ébren álmodva Jó pár éve jelent meg. Nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Utoljára szerkesztette: GálTomi, 2016.11.27. 16:29:46
2Pete
Dehogy! Csak szarabbra érdemes....<#idiota><#ticking><#alien>

Szerintetek érdemes egy i53570k procit lecserélni valami másra, ami ár érték arányban jobb és érezhetően erősebb is? Jelenlegi 4.3 van húzva.

Papa01
<#kacsint>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Majdnem olyan jó a manus, mint én 😄 😄

Papa01
Jó kis vidi, nagy tetszik a házak közötti "lopakodás"! 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Köszi! 😊

LeonSilver
Papa, itt a videó 😊

DonZorro
Igen. köszi. Pont most próbálom ezt én is.. 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Nekem eleve csak USB 2-es csatlakozón megy, meg trükközni kell, hogy az installálásnál felismerje:

Plugin the X52
Go to device manager and delete the X52 and USB devices with an ! sign (warning/not installed correctly)
Restart your PC
Unplug your X52
Run the installer (with the latest beta drivers for W10)
When the screen pops up with the instruction to plugin your X52 -> plug it in...
Just let the installer run (with the NEXT button greyed out) and go to device manager
Right click on the X52 device and select update driver
Choose "let me pick" (2nd option) -> you get a list of 2 compatible devices
Now select the 1st option "USB device" or something similar NB: NOT the 2nd one with USB X52 in the name!!!
Directly after this W10 detects your X52 and you can select NEXT in the installer
Install will continue and finish correctly

molnibalage83
Hol? Mert 30k-ért én vennék egyet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Az Afterburner című jéték volt ilyen, a T2 filmben is szerepel.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Ebből soha nem lesz semmi, mert folymatatosan csak adnak hozzá tartalmat. Így nem lehet semmit megjavítani. Én már beletörődtem, hogy a DCS örömrepkedésre jó és kb. ennyi. Majd sok-sok év múlve kölcsönözök egy OR, hogy egyszer megtapasztaljam az élményt, de kb. ennyit jelent nekem.

DonZorro
Nekem Enterprise van. Lehet ott a baj? A PRO miben különbözik??

repvez
Akkor ez is olyan anomália mint nálam a PS3eye kamera , van akinek tökéletesen üzemel a CLdriverrel win 10 alatt , nálam meg fel sem ismeri.
win10pro 64bit
DonZorro
Melyik Winfos a 10-en belül?
Igen ez a driver amiről beszélek de valamiért nem települ fel a rendesen.
Szopós ahogy Leon írja sztem. Valaki másnak valami ötlete?

A hivatalos oldalról letöltve a drivert és szoftvert nekem működik. MFD, miniegér megy, a profilt is szépen betölti. Windows 10 64bit-em van, a jelenleg letölthető 7_0_53_6_x64_ drivert és szoftvert használom.
repvez
OFF
ha valaki gyujti a retrót!
ugyan itt a falcon összes verziója is akciós, meg az il2 1942.
LeonSilver
Hát.. én már csak arra emlékszem, hogy szoptam vele. Vagy úgy rémlik, de nem emlékszem már rá. 😄
Tudod, én már

<#alien>