36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
levy668 #24620 Pont most néztem erről egy videót, nem tudom segít-e
https://youtu.be/sfoPmAGPkGo -
wolfhgb #24619 Solt, adj mar nekem egy jo dcs vr grafikai beallitast, mert mindent elfelejtettem, h mi micsoda es mit erdemes felhuzni es mit nem. Koszi -
majonur #24618 Teljesen jogos. inkabb maradtam volna egy hetkoznapi opiatfuggo, minthogy elkezdtem repszimekre kolteni a csaladi vagyont. :)
biztos, hogy olcsobb lenne, es a tarsadalom is megertobb a heroinistakkal, mint azokkal akik 60-70 dollaros modulokrol hadovalnak -
TakiPetya77 #24617 A repülő modellezést (versenyzést) is részben azért hagytam abba, mert a gépek már annyiba kerültek mindennel együtt mint a valóságos nagy repülők. Vicc hogy 4m-es repülő, távirányítóval és minden hucimucijával együtt szinte közel egy nagygép ára. -
#24616 Egy vitorlázó tanfolyam sem sokkal kerül többe, mint wolfhgb kolléga karija... -
levy668 #24615 Jah lassan már olcsóbb lesz igazi pilóta jogsit szerezni, mint tökéletesen működő VR-es hardvert építeni DCS alá:)
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.15. 12:34:13 -
Solt #24614 Én maradok a drogoknál... tök menci rózsaszín elefántokkal dumcsizni... -
#24613 Egyrészt nem áremelkedésről volt szó, hanem arról, hogy az egyik modul miért 50$ a másik meg miért 70.
Másrészt mindenki arra bassza el a pénzét, amire akarja. Ki piára, cigire, kurvákra, ki pedig dcs modulokra.
Vagy ezekre együtt :D
-
wolfhgb #24612 En akkor rohogtem tavasszal, mikor egy update utan tele lett a nevada fakkal es megzabalta a 980ti mat vr ben. Addig elvezheto volt vele, utana mar nem gyoztem mindent visszapakolni a beallitasokban. Akkor ragtam be es adtam el a karim, raadasul meg az aruk is fent volt, igy nem kellett uj karit vennem. Kerdem en, mi a fasznak fak a sivatagba? :) -
wolfhgb #24611 Sajnos pont ezert erzem ugy, h meg a 200k forintos kartyak is kevesek lesznek 2 ev mulva vr el tolni a dcs t. -
TakiPetya77 #24610 Türelmes vagyok, 1.5-el is nagyon jól elvagyok, csak ez a VR sokkol kicsit, mivel azzal tolom. Nekem sima monitoron nem adja az élményt! Amúgy még a frissítésekre visszatérve, minden update után visszább kell vennem a pixel sűrűséget a Rift-be, mert beszaggat. Sosem értettem miért visszafele fejlődünk? Mi (felhasználók) persze vegyük az újabb hardvereket...200eFt-os videókártyát, 100eFt-os procit....stb... Ez a Hobby is kezd kicsit költséges lenni! :-) -
levy668 #24609 Hát akkor legyél nagyon türelmes, mivel azt még csak mostanában jelentették be. Elrepül az a pár év hidd el:)
Nevadát/normandiát azért hoztam fel, mivel ezek már 2.x motort használnak és még mindig nagyon problémásak NEM VR-en.
Bele sem merek gondolni VR-en mit szívhatnak az emberek.
Hormuz engem is érdekelne, de csak akkor fogok edééktől ezután bármit vásárolni, ha több tesztelő/youtuber stb eskü alatt vallja, hogy i5 7100-7600+gtx1060+8Gb ramon(vagy a ryzen megfelelőjén) döccenés nélkül fut a játék 60fps-en high/low-high-on.(jelenleg röcög a medium is, és időnként randa is) -
TakiPetya77 #24608 Én a 2.0-ba a Strait of Hormuz-t várom. Azt valószínű meg fogom venni, és akkor a 2.0-át is ki tudnám próbálni. A nevedai sivatag annyira nem vonz! VR terén is mindig gond van nálam mikor frissítenek. Folyamatosan visszább kell vennem a grafot. Vagy visszateszek 1 régebbi Nvidia drivert (gtx 1060) és akkor 1.5 jól fut, csak a többi progi visszabeszél a régi driver miatt. -
levy668 #24607 Ha valaki rákérdez erre edééknél, akkor megy a ködösítés, meg a vakítás, hogy ilyen jó lesz, meg olyan jó lesz, de hát ott a titoktartási szerződés nem mondhatok többet(beta tester, fejlesztő) (Le)Nyugtatási okokból pedig belinkelnek egy fényképet új kaukázusról, hogy milyen csecse lett, de sajna arra nem válaszolhatnak, hogy hogy fut, meg mikor lesz kész.
A tények: pont hétvégén mondta nekem egy emberke kb 800-900k Huf-os géppel, hogy ő biza már nem játszik normandián meg nevadán mert valamit a komák olyan jól optimalizáltak, hogy játszhatatlan lett az egész.
Egyébként tényleg senki nem tud semmit, nem mondanak semmit, nem történik semmi, de az is lassan. -
TakiPetya77 #24606 Az lehet tudni h az 1.5 motorjától eltér a 2.0 verzióé? Esetleg VR támogatásba jobb a 2.0? -
levy668 #24605 Pont tegnap olvasgattam az ede fórumot.A kedves készítők most vették észre, hogy egyet pislogtak, és elszaladt mellettük a világ, és a processzoroknak 2-nél több magja van, meg van olyan furcsaság hogy Hyper-threading stb,stb.No állítólag ennek támogatását már fejlesztik az új-új motorban.Megjelenés a következő év közepe.(bár az év nem volt megjelölve, de mindig van következő év)
Nézd pozitívan:Ha a dcs csak kicsit rángat, akkor minden más játék photorealisztikusan 90fps környékén üzemel.:) -
flyinghigh #24604 Ameddig az elvakult fanok ott fognak toporzékolni a virtuális pénztárnál egy új modul megjelenésekor addig nem lesz érdemleges változás az optimalizáltság terén. Hamarabb hegesztenek/hegesztetnek össze egy újabb térképet vagy modult mint hogy az alap gondokkal foglalkoznának. Csak ugyebár ennek a rétegjátéknak is folyamatosan csökken felvásárlói köre, mert a nem hülyék azért látják milyen tili-toli megy évek óta érdemi előrelépés nélkül. Ha megnézed csak az utóbbi félévben hányszor akciózták a két új mapot akár bundle-ban is akkor simán látszik hogy a kutyának se kell addig amíg normálisan össze nem rakják. Gondolod teljesen véletlen hogy nincs náluk refund vagy hogy szigorították a játékosok modul eladásait is? Nem kell itt különféle licenszekre fogni az áremelkedést kevesebb az eladás de a bevételt meg szinten kell tartani. -
#24603 Azért EDe nyugodtan elmehet a búsbüdüs picsába. Hogy az 1.5 ennyire ótvarul legyen összekalapálva.
Itt ez a cucc, oké, hogy a vga egy "mezei" 1080 és nem Ti, de ha tök csutkára felhúzom a graft, akkor még így sem fut telejsen zökkenőmentesen ez az ótvar. -
beci43 #24602 Én is most vettem 1080-at.Előző napon 198 ezer volt,másnap 179.Na én akkor csaptam le rá... -
#24601 Én már napi szinten nem követem, néha ránézek, hogy mennyibe kerülne ez vagy az, de egy ideig nekem nem lesz aktuális a gépfejlesztés. Esetleg ha nagyon sokat esnek a memóriák, akkor kimaxolom amit az alaplap tud (memória nekem sosem elég :/ ), de az sem idén lesz ahogy elnézem... -
wolfhgb #24600 Legyen igazatok! En leszek a legboldogabb! -
levy668 #24599 Szerintem nem kell ennyire túlgondolni, én még vektor gépekkel kergetőztem annó az f-19-ben.(vagy a chuck yaegerben)
Mindig jön egy új innováció/optimalizáció ami megold dolgokat.
A rift még nincs kész(még a végleges képernyőket sem kapta meg), ha az elkészül, akkor lehet, hogy kap egy hardver gyorsítás/optimalizálást ugyanazon az áron, beépítve. A korai pc-s korszakban ki jövendölte meg előre a voodo I,II áttörését?:) (yepp ilyen vén f****z vagyok:))
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.14. 22:54:40 -
wolfhgb #24598 Arra en is kivancsi vagyok. Viszont nehez lesz megoldani olyasmit, h valami szep legyen es jo vr ben, de csak fele akkora gep kelljen hozza. Sztem a vr mar most is epp jol terjed, nincs azzal semmi gond. Nem szamit mar kuriozumnak. -
sakkay #24597 Pont ilyesmire gondoltam. Most a DCS-t hagyjuk-nem releváns hiszen állandóan félkész stádiumban van. Én arra gondoltam, hogy a nyers erő nem fog menni vr elterjedésnél, mert még a nagyon gazdag fejlett országokban sem lesz elterjedt kártya a tied, vagy az ami 2 év múlva ennek a megfelelője lesz. Márpedig az a vr cég üti meg a főnyereményt, aki olyan "képet tud adni" a mai siker játékokból, ami elmegy egy közép felső kategóriás pc-n. Hiába az oculus 35% árcsökkentése, ha olyan gép kell hozzá ami 350ezerbe kerül! Persze páran megveszik, de az nem lényeg. Nagyon kíváncsi vagyok mit hoz18. -
wolfhgb #24596 Majd tesztelgetem, csak elobb ujra meg kell tanulnom dcs z ni! :) -
Solt #24595 ;)
Majd jöhetnek az infók, hogy mire képes a kicsike... -
wolfhgb #24594 Koszi az infot kolega. -
Solt #24593 Az csak jelképes dátum... ha gond van úgyis kérik a számlát és az azon szereplő dátum lesz a mérvadó. Igen, VGA-ra 3 évet ad az ASUS... :) -
wolfhgb #24592 Nyaron adtam el a 980ti om. Akkor mar annal rocogott a nevada rift ben, nem plafon beallitas hasznalata mellett, masfeles supersampling hasznalataval, ami kb kotelezo vr nel jelenleg. Sokszor meg a 45 fps sem volt meg vr bealitas hasznalata mellett. Ha azt vesszuk, h ez a kari, kb 80-90% al erosebb a 980ti nal nevadaban, akkor jo ha meglesz a 90fps em, megegyezo beallitasok mellett, ami nem volt ugyebar eddig sem plafon. Ehhez viszonyitsuk a kb 2 ev mulva debutalo kovetkezo vr generaciot, ami biztosan kemenyebb hardverigennyel jon mint a jelenlegi vr ek, kulomben ki venne, ha nem jobb es szebb es maris keves lesz hozza a 1080 ti, vagy csak kompromisszumokkal lesz hasznalhato dcs ben. Igy ertettem az elavulasat, nem a szo szoros ertelmeben persze. :) -
wolfhgb #24591 Es ehhez a hardvare igenyhez szted igazodni fog a dcs is? Mert en most konkretan erre a progira gondoltam. Az alap vr jatekoknak nem kell ilyen teljesitmeny jelenleg, viszont a dcs ben vr nel meg ez sem fogja tudni a plafon beallitas mellett a stabil 90fps t. Es most itt nem a cpu limites reszekre gondolok, hanem ahol a kari teker 100 on. Ezt vr optimalizalt jatekoknal nem latod, ott egy 1060 6gb is boven sok jelenleg. -
sakkay #24590 Haaa..nem hiszem. Levezetem.
Hiába dobnak ki olyat, ami ennél is jobb, 200 ezer fölötti kártya nem!!!terjed el tömegével. Az a vr ami enélkül nem megy sem fog elterjedni. A vr nél nem az a jövő, hogy csak a high end kártyán fut jól, hanem az, hogy technológiailag más irányból oldják meg, mint a jelenlegiek. Pl. talán a primax. -
wolfhgb #24589 Tenyleg, ott mar latom en is, maganal a regisztralo oldalon nem volt mas kitoltesi lehetoseg, csak viszonteladoi dolgok, mondjuk szamla nelkul honnan tudjak, h igaz e a vasarlas idopontja, amit beallit az ember? :) 3 ev a gari az asusnal mindenre ugye? Kiveve persze az uht tejuk! :) -
wolfhgb #24588 Sajnos vr kiszolgalasara 2 ev mulva mar elavult lesz. -
Solt #24587 Ott van az: LINK -
levy668 #24586 Wow, grat!
Van ennél erősebb a piacon egyáltalán?:)
Ez úgy sok-sok(sok-sok....) évig nem fog elavulni. -
wolfhgb #24585 Igen, mar idokozben megcsinaltam a regisztraciot, nem kerte, mondjuk nem nagyon latok feltoltesi lehetoseget, de azert csinalok egy fotot is a szamlarol, persze, jo ha van. -
Solt #24584 A beregisztráláshoz számla nem kell, elég a sorozatszám, de utána ha megkaptad érdemes feltölteni, az a biztos.
@Tom: Naponta ugrálnak tízezreket az árak szinte mindenhol, nagyon kaotikus most a VGA és a memória piac. -
wolfhgb #24583 Ha epp nincs keszlethianyuk mint az alzanak, eloszor naluk rendeltem 266 ert, de siman felrugtak a rendeles idoben es arban is, most meg mar az oldalukon sincs! Azok a kocsog banyaszok! :) -
wolfhgb #24582 Apropo, ha beregisztralom a karit az asusnal, onnantol naluk is tudom gariztatni? Mert ezekkel nem akarok tovabb bajlodni ilyen ugyben sem. A regisztralashoz kell a szamla? Asusnal is 3 ev a gar gondolom, ok biztos szaporabbak es ugyesebbek ilyen esetben. -
#24581 Az mondjuk jó ár, iPonon ez 30-al többe kerül...
Hát, a kis számlás affért leszámítva, remélem rendben lesz a kártya Ezzel már nem sok problémád lesz DCS-ben :)