Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiválni nem lehet vagy nem lehet majd.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gondolom mostanra lett elegük abból, hogy esetleg többeknek eladták ugyan azt a kulcsot és nem tudják normálisan használni az adott modult. Meg hát ez anyagi veszteség is nekik.
We get a lot of complaints related to this resellers.
There have been cases, they were selling the keys belonging to other users
We recommend that you purchase the keys on our official e-shop or through Steam
Best regards and many happy landings !
Konstantin "MotorEAST" Kharin
Eagle Dynamics IT Team
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezt láttátok már?
Nekem csak egy modul van a Kinguintól. Remélem nem lesz probléma!
Komolyan mondom ezt nem gondoltam volna hogy az axis controls között keressem, eddig nem ott volt.
Meg milyen alapon jelöl ki egy axist magától és rakja rá...
Mindegy, a lényeg hogy most jó.
Köszi a segítséget mindenkinek!
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.04. 14:15:47
www.pumaszallas.hu
Most nem tudom megnézni de lehet hogy tényleg vmi tengely kever be.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2016.12.04. 13:15:16
www.pumaszallas.hu
Visszaforgatom fullra, megint emelem a kollektívet és megint visszaáll. Ez megy végig bármit csinálok.
De ha nálad nem jelentkezik akkor még reménykedem hogy csak nálam van vmi gebasz.
GOOBY, pls
GOOBY, pls
A kollektív gázkar állandóan visszaforog alapra a maximumról és egyből jön a generator failure üzenet. Nomeg persze s gép is lezuhan.
Áttettem másik gombra hátha ütközik valamivel de így sem jó.
Ki tudná próbálni valaki hogy nála is ilyen?
Egyre jobban félek a peccsektől, most gyakorlatilag a két kedvenc modulom, a Mig21 és a minyó használhatatlan.
GOOBY, pls
Érdekes szituáció az biztos, bár szerintem nem kell túl misztifikálni. Gondolom az amcsi pilótát sem érdekelte különösebben hogy a 24-es csöve elé került egy pillanatra. Elkövette azt a hibát hogy türelmetlen volt és leállt forgolódni, holott simán erőből megoldhatta volna ezt az egészet tisztes távolból.
Természetesen ettől függetlenül szép teljesítmény a helikopter pilótáktól, távolról sem akarom kicsinyíteni a teljesítményüket.
GOOBY, pls
Marha érdekes!
Nem volt túl nehéz, mert igencsak hajlottam felé, de gondoltam előtte megkérdezem a tapasztalatokat azoktól akik használják.
Fel a fejjel, a vkb már fejleszti a mamba utódját, elérhetőség kb 10 éven belül😊 (elég jól néz ki)
Vkb Gunfighter
Én ledöbbentem mennyire precízen lehet vele célozni, repülni, finoman manőverezni.
És pl. a Minyóhoz is nagyon jó, meg a Messzerhez, propos gépekhez is.
A Mig meg a modernebb gépek kiszolgálásához alig kell a billentyűzetet használni, szinte mindent rá lehet pakolni.
A Black mambát én is néztem, csak sajnos nem lehet kapni.
Szóval ja, ha teheted akkor lepd meg magad a Warthoggal, szerintem nem fogsz csalódni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.02. 10:16:40
GOOBY, pls
Nekem is volt x52-őm, de az egy idő után kotyogós lett sajna.Pedig nem volt rossz.
Az viszont örömteli, hogy a használt cucc is megbízhatóan működik.
Egyre inkább az az érzésem ,hogy majd jól "meglepem" magam karácsonyra egy Hog-al😊
Nagyon durván jó cucc, előtte x 52 és ms sidewinder ffb joy volt amiket használtam.
Marha jó vele repülni főleg csöves gépeket, de a ww2 gépekhez és a helikhez is frankó.
Ha van rá léd akkor ajánlom, nekem nagyon megérte.
Csináltattam rá egy extensiont meg bezsíroztam a belsejét, így még precízebb picit.
GOOBY, pls
Az a tfrp egész pofás nem is láttam még, a twcs is nézegettem, de az visszalépés lenne a CH pro throttle-től(ez van jelenleg, nagyon jó).
Pedálom van, egy saitek pro flight(az én igényeimnek megfelel egyenlőre).
Nem csak az a10-et nyomom, de úgy látom simán tudnám használni ka-50(másik nagy kedvenc), sabre, mig-15 stb gépeknél is a warthog-ot(az a jóó sok gomb)
Egy kis tanácsot szeretnék kérni.Úgy érzem kezdem egy kicsit "kinőni" a jelenlegi játékvezérlőimet (t16000+ ch pro throttle).
Érdemes lenne megvennem a warthog hotas rendszert?Ellene:Sok rémhírt olvastam itt is(meg máshol), hogy meg lehet szívni, mert időnként gyorsan random romlanak el, hébe-hóba a minőséggel is gondok vannak. Egyéb ok mellette:mostanában nagyon bele vagyok zombulva az a10c modulba(őszi leárazás), egyszerűen imádom.
Az anyagi részét kigazdálkodtam régebben, mivel egy vkb joy-ra fájt a fogam és elkapkodták mielőtt rendelhettem volna.Így jártam.
Szóval a kérdések:
-maradjak a jelenlegi konfignál mert nem ad annyi pluszt a warthog hotas?
-vegyem meg nyugodtan nem fogom megbánni?(esetleg majd a stick részét használhatom egy vkb joy-ban pár év múlva 😊)
válaszokat előre is köszi.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2016.12.01. 22:15:54
Találtam egy céget, írtam is nekik, de hát... elmehetnek a búsbüdös picsába.
www.pumaszallas.hu
Közbe meg belelóg a kezünk a bilibe 😞
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Inkább nem mondok semmit 😄
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Az Intru nyilván ikonnak ikon, csak épp az egyhangú egysíkú egyfeladatúság ikonja.
Utoljára szerkesztette: MBW126, 2016.11.29. 19:52:32
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.11.29. 14:52:11
www.pumaszallas.hu
De.. szerintem sokan adnának több pénzt egy fasza Intru modulért. Vagy hát legalább is én szívesen kicsengetnék érte 80-100$ is. Persze csak ha tényleg jó a modul. Mert azért ez tényleg egy ikonikus repülő.
www.pumaszallas.hu
Tudom, hogy az FSX már 10 éves szoftver, de akkor is köröket ver rá! Mármint az X-plane az FSX-re, ami azért nem nehéz 😄
Na, asszem így jó 😄