Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább is nekem még nem volt olyan aminél akadályba utközött volna , hogy csak egy 4850es VGA volt a gépembe.
Főiskolai tanulmányokra meg főleg
Meg gondolom nem komolyabb feladatokra kell neki. Mezőgazdasági gépészmérnök karra jár, biztos ahhoz kell.
De köszi és átadom neki!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
AutoCAD-hez nem kell atomerőmű, de professzionális vga igen, kezdésnek 8 gb ram és egy Firepro w2100 vagy K420 quadro elég, ezt be lehet rakni egy mini-itx házba is. Monitorból szintén jobb javasolt, inkább a képpont-távolság számít a számítógépes tervezésben, általában dual monitort használnak a tervezők.
A többi pénz kérdése.
Ez se most lesz kész ahogy látom, azt írják 2017 végén lesz új infó.
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
apró
Vagy a másik tippem, hogy általában a számtech boltok is foglalkoznak használt gépekkel, érdemes lehet rájuk kérdezi a közeledben. Egy ismerősöm is most vett egy netezős gépet a helyi boltban, használtan.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.10. 09:19:06
GOOBY, pls
Tudtok valami bótot, ami kifejezetten használt gépekkel foglalkozik, ahová el lehet menni megtapizni a cuccot?
Egy ösmerősöm szeretne venni egy asztali gépet. Nem szimezésre kell 😊 szóval nem ilyen csilli & villi Paks kell.
Tanuláshoz használná, autocad-et használna rajta. Ilyen hardverapró vagy jófogás nem jön szóba, nem szeretne ilyen helyeken vásárolni.
Utoljára szerkesztette: krisztian005, 2016.12.09. 14:52:30
Boris DCS videója , ismerkedés a szimulátorral orosz módra.
Nincs valakinek elfekvőben egy VGA-ja amin van displayport kimenet? Max 1 hétre kéne kölcsönbe...
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként pedig...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Más, crossfire/sli rendszert használ-e sikeresen valaki? Nálam az fps duplázás megvan 1.5 alatt, ha profilt készítek neki, de az ég villog. 2.0 alatt is ez a helyzet?
Pedig a kabin pl a legdurvábban kidolgozott amit a DCS-ben eddig láttam. Mindenkinek azzal promózom a játékot, virtuális szemüveggel olyan hogy lefosod a bokádat.
A repmodellje meg a többi dolog meg egyre rosszabb.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.07. 08:07:30
GOOBY, pls
Én kb 2 hete raktam be próbaképp egy gtx 1070-est, de nem szólt a Mig meg semelyik másik modul sem hogy aktiváljam.
GOOBY, pls
Lassan, ha másik monitoron nézem, vagy megváltoznak a fényviszonyok, vehetem meg újra a modult...
Szerintem nagyon tanulságos cikk, főleg a nyilatkozataik, hogy ezek után kit és mennyire tartanak hibásnak...
www.pumaszallas.hu
Azt nem tudom, hogy manapság ez még mennyire működik, de pár éve virágzott ez a biznisz. Ennek a visszavágására vezette be a steam a VPN tiltást, hogy legalább a régiózáras játékokat kivonják ez alól.
www.smart-bus.hu
Lehet, hogy naív vagyok, hogy azt gondolom, a valóban illegális húzásokat meg tudnák fogni (ahogy voltak is ilyen letiltások), csak a viszonteladói trükközéseket nem.
www.pumaszallas.hu
Ja, még erre annyit, hogy ne érts félre, nem azt állítom, hogy kamu minden rossz hír, és ezek az oldalak grál lovagok.
Csak annyit akartam jelezni, hogy azért a kiadók sírását is fenntartással kell fogadni.
Nem minden játékot terjesztenek kizárólag digitálisan, és gyakran különböző árakat állapítanak meg egyes országokra/régiókra. Kiadó függő hogy ezt milyen korlátozásokkal kötik egybe, pl. valóban régiókötött a cucc.
Ilyenekre utaznak.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.06. 11:29:05
www.pumaszallas.hu
(Mondok példát. Nálunk pl. Arma 3-at fél évvel a megjelenés után kétezer forintos budget kategóriában lehetett venni több helyen. Miközben steamen, Bohemia store-ban még simán harminc euro feletti áron futott.)
www.pumaszallas.hu
Ez egyébként egyáltalán nem új, mi már 10+ éve a régi il2-vel megszívtuk, hogy amikor itthon 5000 Ft volt egy CD, kint meg 700 Ft, akkor mi is berendeltük párat, de az angol verzióra fel sem települt, ami standalone felment, az meg nem volt használható másképp, csak orosz nyelven.
Ha meg az oldalon eladó cuccok árát nézed, mi abban az üzlet, hogy ugyanolyan áron továbbadj valamit, mint amin megvetted? Ha ott valaki pl. fél áron árul, az tuti, hogy még annál is olcsóbban jutott hozzá, és aki ebből él, az nem 200 Ft-os árréssel dolgozik. Akkor lehet tippelni, hogy mennyibe is került az neki ténylegesen?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.06. 11:21:23
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Nem mindenhol alkalmazzák ezt a fajta szűrést, de ahogy olvastam egyre inkább ez IS bekerül a szűrések közé, nem véletlenül.
www.smart-bus.hu