Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs valakinek elfekvőben egy VGA-ja amin van displayport kimenet? Max 1 hétre kéne kölcsönbe...
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként pedig...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Más, crossfire/sli rendszert használ-e sikeresen valaki? Nálam az fps duplázás megvan 1.5 alatt, ha profilt készítek neki, de az ég villog. 2.0 alatt is ez a helyzet?
Pedig a kabin pl a legdurvábban kidolgozott amit a DCS-ben eddig láttam. Mindenkinek azzal promózom a játékot, virtuális szemüveggel olyan hogy lefosod a bokádat.
A repmodellje meg a többi dolog meg egyre rosszabb.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.07. 08:07:30
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én kb 2 hete raktam be próbaképp egy gtx 1070-est, de nem szólt a Mig meg semelyik másik modul sem hogy aktiváljam.
GOOBY, pls
Lassan, ha másik monitoron nézem, vagy megváltoznak a fényviszonyok, vehetem meg újra a modult...
Szerintem nagyon tanulságos cikk, főleg a nyilatkozataik, hogy ezek után kit és mennyire tartanak hibásnak...
www.pumaszallas.hu
Azt nem tudom, hogy manapság ez még mennyire működik, de pár éve virágzott ez a biznisz. Ennek a visszavágására vezette be a steam a VPN tiltást, hogy legalább a régiózáras játékokat kivonják ez alól.
www.smart-bus.hu
Lehet, hogy naív vagyok, hogy azt gondolom, a valóban illegális húzásokat meg tudnák fogni (ahogy voltak is ilyen letiltások), csak a viszonteladói trükközéseket nem.
www.pumaszallas.hu
Ja, még erre annyit, hogy ne érts félre, nem azt állítom, hogy kamu minden rossz hír, és ezek az oldalak grál lovagok.
Csak annyit akartam jelezni, hogy azért a kiadók sírását is fenntartással kell fogadni.
Nem minden játékot terjesztenek kizárólag digitálisan, és gyakran különböző árakat állapítanak meg egyes országokra/régiókra. Kiadó függő hogy ezt milyen korlátozásokkal kötik egybe, pl. valóban régiókötött a cucc.
Ilyenekre utaznak.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.06. 11:29:05
www.pumaszallas.hu
(Mondok példát. Nálunk pl. Arma 3-at fél évvel a megjelenés után kétezer forintos budget kategóriában lehetett venni több helyen. Miközben steamen, Bohemia store-ban még simán harminc euro feletti áron futott.)
www.pumaszallas.hu
Ez egyébként egyáltalán nem új, mi már 10+ éve a régi il2-vel megszívtuk, hogy amikor itthon 5000 Ft volt egy CD, kint meg 700 Ft, akkor mi is berendeltük párat, de az angol verzióra fel sem települt, ami standalone felment, az meg nem volt használható másképp, csak orosz nyelven.
Ha meg az oldalon eladó cuccok árát nézed, mi abban az üzlet, hogy ugyanolyan áron továbbadj valamit, mint amin megvetted? Ha ott valaki pl. fél áron árul, az tuti, hogy még annál is olcsóbban jutott hozzá, és aki ebből él, az nem 200 Ft-os árréssel dolgozik. Akkor lehet tippelni, hogy mennyibe is került az neki ténylegesen?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.06. 11:21:23
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Nem mindenhol alkalmazzák ezt a fajta szűrést, de ahogy olvastam egyre inkább ez IS bekerül a szűrések közé, nem véletlenül.
www.smart-bus.hu
BoS oldalon Jason írta valahol, hogy neki évente több millió forintnyi dollárjába kerül visszafizetni a hitelkártya tulajoknak a lopott hitelkártyákkal kifizetett és gyorsan továbbadott kulcsokat, amiket ezeken az oldalakon árulnak. A kulcsokat nem "nem tudják", hanem nem akarják törölni, mert aki olcsón vásárol ("jóhiszeműen"😉, nem azok követték el a lopást, ők csak ("jóhiszemű"😉 orgazdák. Volt ilyen egyébként, hogy tömegesen visszavontak kulcsokat valamelyik játéknál, volt is belőle nagy felháborodás, és a kiadók ezért nem reszkírozzák, hogy olyan shitstormot kapjanak a nyakukba, ami az után volt, inkább lenyelik a veszteséget, amíg kezelhető mértékű.
ED-nél átálltak erre a kézzel történő serial átvezetésre, úgy tűnik ott már annyira komoly ez a probléma, hogy már fizetett alkalmazottaknak kell ezt a mai világban tök egyszerűen automatizálható feladatot elvégezniük, hogy kiszűrjék a trükközőket. Elhinni azt, hogy ez csak a kiadók által gerjesztett hiszti, és az oldalakkal minden rendben van, az nagyon naív vagy inkább cinikus hozzáállás...
www.pumaszallas.hu
Nyilván az én tapasztalatom csak egy, de kinguinon vásárolgattam az elmúlt három évben úgy egy tucat játékot legalább, volt amit előrendeléssel, és nulla problémám volt.
Köztük volt olyan pl. a Hoi4, aminél előtte a paradox nagyon mondta, hogy nem fog működni, amit nem tőlük vagy steamen vesznek. Aztán mégis.
(Egyébként van buyer protection, ha nem működne a kód.)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2016.12.06. 10:17:32
www.smart-bus.hu
Sztímen azért jó páran rábasztak már a kinguinra és társaira.
De engem egyébként kurvára nem érdekel, hogy ki és hol veszi a cuccait.
Egyszerűen olcsóbb piacra szánt alacsonyabb árú cuccot szereznek meg, és adják el. Naná, hogy ez nem tetszik a forgalmazónak, és kiabálnak kígyót-békát.
Hogy most tényleg leszenek-e szankciók, azt nem tudom. De régóta, és sok terjesztő fenyegetőzik már azzal, hogy nem fognak működni a nem steamen vagy tőlük vett kulcsok. Eddig még nem hallottam olyat, hogy ez így is lett volna.
Csak bántana ha valamiért kiadok pénzt és azt nem használhatom, bár megértem E-ék álláspontját is.
Mindenestre bízok benne, hogy nem valakitől ellopott modulm van, hanem a gazdája adta el.
Nem lehet tudni honnan szerzik a kulcsokat, lehet ogy lopott bankkártya adatokkal veszik őket és így mossák a pénzt, stb.
Sajnos ez van, drágább a steam meg az ed shop, de jobb a békesség. Régebben én is vettem onnan játékot olcsóban,
Múltkor a BF1-et akartam megvenni olcsóbban de aztán megvettem az Originen, nem kockáztatok inkább.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.06. 08:26:28
GOOBY, pls
Arra már nem emlékszem látod, hogy utólag taglaltuk, hogy miért nem jó onnan vásárolni.
Én így elhiszem, hogy jóhiszeműen vásároltad, de EDét ez pont nem fogja érdekelni.
És még valami. Bár nem lepődnék meg azon ha kibannolná ezeket a kulcsokat, de engem az sem zavar ha maradnak.
Sajnos EDe nem a jófejégéről híres, mert ha jófejek lennének, akkor találnának valami megoldást.
Esetleg tényleg azt kellene megpróbálni, hogy visszafizettetni a pénzt ezzel a Kinguinnal.
Lehetne arra hivatkozni, hogy te jóhiszeműen vásároltál hisz' nem említik sehol, hogy ezek a kulcsok nem legálisak (nincs róla szó gondolom a Kinguin weboldalán vagy a vásárlási feltételeknél), most viszont a termék tulajdonosa EDe jelezte, hogy ezek illegális cuccok ezért kéred vissza a pénzed. Hátha...
Vagy meg kell várni, hogy EDe mit lép és ha banolják esetleg a kulcsokat, akkor visszaszerezni a zsetont.
Én abban érzem magam hibásnak, hogy mielőtt megvettem olcsóbban a modult azután kezdtem el utánna olvasgatni a oldalról, nem pedig előttel! tehát mint mint mondtam tényleg jóhiszeműen vásároltam! Fent tartom most is! Nyilván mindenki a saját felelőségére vásárolgat, csak én hülye voltam és nem jártam körbe a témát, és csak azután kaptam észbe, hogy itt a topikon több ember jelezte, hogy nem jó onnan vásárolni! Az a helyzet Leon, hogy nem mindenkinek nyilvánvaló info ez!
Nekem is van egy modulom amitől szivesen megszabadulnék, gondoltam ez is olyan oldal.
Máskülönben pedig nem szoktam lopott holmikat vásárolgatni, ha tudom róla, hogy lopott, de ezzel szerintem igy van a legtöbb ember, ezért írtam, hogy jó hiszeműen vettem meg a modult!!!
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2016.12.06. 07:24:45