36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wolfhgb
    Foleg most, h leakcioztak a riftet mar egy ideje.
  • TakiPetya77
    Nem fogod megbánni ha veszel 1et!
  • beci43
    Hát,ha már minden majomnak lehet,akkor én is el kezdek gyűjteni egyre... :)
  • macleody
    Már neki is van :)
  • TakiPetya77
    Én próbáltam ezt a VR- beállításokat! Sztem jó! Simán fut a dcs, a pixel density viszont nálam max-on van.
  • beci43
    Reméljük nem!A MIG-21 után ezt a modult várom a legjobban.Meg a MI-24-et,ha lesz belőle valami...
  • beci43
    Ez talán segít.
  • repvez
    Tomcat fejesztési napló hát még elég sokára lesz ebból valami sztem.

Meg egy kis Hornet az uj térképen.
  • wolfhgb
    Fiuk, a modul menegerben a telepitett modulok vegen van egy js avionika nevu valami, az mi a hobelebanc?
  • sakkay
    ja..
  • beci43
  • beci43
    Kicsit körülményes vagy...de nem baj,a döntés úgyis a tiéd. :)
  • sakkay
    Ja igen, csak a pumpa pumpahang-meg bonyolultabb. De még mindig nincs döntés, megkérdem a boltos havert, mennyi a vizes hűtő gari probléma.
  • Adam Jonas
    VR-témához egy kis videó. A lenti videóban a srác elvileg megosztja a gondolatait a VR-hoz történő beállításhoz; nem tom, hogy hülyeség-e, egy próbát talán megérhet.

• LeonSilver
    A hónap végén. Hogy melyik hónapén? Az nem tudhatom,... :D
  • beci43
    A mai zárt rendszerek már nagyon biztonságosak.4 éve használok vízhűtőt,soha nem volt vele gondom.Az előző egy ventis vízhűtőm a mai napig teszi a dolgát a nejem gépében.Szóval csak bátran!
  • beci43
    Na én is "előfizettem" a Harrierre Papa!Mikor jelenik meg?1-2 év? :)
  • Solt
    Persze, nem fekete vagy fehér a sztori, de erre van a garancia! :)
  • sakkay
    Rendben értem én, viszont ahogy olvasgatom sokkal több a gond-neked nem jött elő-mint a normál hűtőkel. Az, hogy van benne vízpumpa (+alkatrész ami elromolhat) csak bonyolítja a dolgot. Szóval előny-hátrány. Jövő hétig eldöntöm.
  • Solt
    Szerintem tényleg a kompakt vizek a legjobbak. Jóval kisebb súllyal és méretekkel (nem feszítik a lapot, tuti elférnek alatta a ramok, stb) hozzák azt vagy jobbat mint a top léghűtők. Nekem cirka 8 éve van meg a Corsair H80-m... évente egyszer kifújom a port a bordákról és ennyi.
  • sakkay
    Huh. Inkább léghűtés lesz
  • Solt
    A vízhűtés elég macerás sztori... egy komplett rendszer (mert akkor már a VGA-ra is) bőven 100.000.-Ft felett van. Vegyél valami kompakt vizet ahogy beci is ajánlotta. ITT utána tudsz járni melyiket érdemes.

Viszont anélkül, hogy a kedvedet elakarnám venni, a 8700K-t továbbra is gondold át... egyrészt még mindig elég nagy felárral árulják, másrészt még szarabb a hűtési helyzet mint az előző szériát illetően. Itt ugye már 6 mag fűt a kupak alatt, a hőátadás pedig borzalmas. Van olyan, akinek a gyári alap feszen 90-95 fokosak a magok, a hűtője pedig bőven kéz meleg.

Ebből ugye az következik, hogy mindenki viszi delidre... na most, egy 130000.-Forintos CPU-t esetén ez elég meredek nekem, főleg, hogy ezzel ugrik róla a garancia!

Szóval amit javasolni tudok, ne kapkodj! :)
  • LeonSilver
    Én sem, de mintha lett volna valami - persze lehet, hogy csak placebo..
  • sakkay
    HA alatta vennék, 2-3 év múlva úgyis lenne csere. Vsz buknék annyit a cserével mintha most megveszem ezt, aztán ö évig ez is marad.
    Legalábbis ezt mantrázom magamnak
  • sakkay
    Köszi srácok. Mondjuk lehet nem a hűtővel kellene szaroznom-szóval már hajlok a vízhűtésre.
  • beci43
    Ezt tudom ajánlani.
    Nekem is ez van 7700K-ra.60-65 fok terhelés alatt,4 (!) venti hűti a radit,mindezt úgy,hogy szinte semmi hangja.A pumpa is teljesen csendes.Több mint egy éve használom,ezért bátran ajánlom!
  • z0ty4
    srácok: black friday alatt volt tavaly vmi dcs akció? már nem emlékszem
  • levy668
    Hmm i7 8700k , akkor láthatólag jófajta erőforrásokkal tudsz gazdálkodni:)
    esetleg egy vízhűtés?
    Van már faszán házba beépíthető: pl Thermaltake CLW0224-B Water 3.0 Extreme S vízhűtés
    Thermaltake Water 3.0 Ultimate CL-W007-PL12BL-A vízhűtő (ez komoly)
    Thermaltake Pacific RL240 CL-W063-CA00BL-A(God tier:))
    És ezekkel szerintem kedved szerint húzhatod a cuccot:)
  • sakkay
    Ide is..
    Srácok javaslatokat kérnék. I7 8700k elvileg jövő héten tudok szerezni. Milyen alaplap-MSI z370 tomahawk-ban gondolkodom (50k körül), ja és milyen hűtő (max 15-20 k) között?! Ram 16gb-mi legyen???
  • wolfhgb
    Mi a tokot kell csinalni a 21 es modullal, h aktivalni tudja ujra, az aktivacios problemai ota most hasznalom eloszor a dcs t.
  • LacAI
    Én egyszer egy kiszemelt leányzó ölébe hánytam. Nem direkt csak úgy jött.Rosszul voltam és megkértem had tegyem az ölébe a fejem,amit ő meg is engedett. Azóta sem láttam.:)Pedig egy papírzsepivel még le is akartam tisztogatni:)
  • LacAI
    A zalaegerszegi határőrségnél pl szerintem egy darab tiszt sem volt aki az alant említett szpenzumot nem tudta volna röcc nélkül abszolválni.Hadműveleti tiszt ,tisztek szolgálatban is ! pl:) Volt egy krapek sose felejtem el,amikor hernyózott a járdán elért egy villanyoszlopig majd kb 20 perc kellett neki,hogy annak a segítségével feltápászkodjon.Végigvártuk mert kiváncsiak voltunk a végeredményre,aztán hazavittük a nejéhez,aki nem is lepődött meg. Szerintem sose volt józan. Vagy egy másik aki kiszállt az uazból,majd a felsorakozott állomány előtt a mezőn szónoklatba kezdett. Emígyen szólt. "Fiaim! Behugyoztam" és összeesett. Komoly hadfiak voltak ,"tiszteltük is őket :)))
  • wolfhgb
    Neeee, ez mar kicsit sem ide valoooo! :) hogy fogunk igy aludni? :)
  • Papa01 #24707
    Pláne, ha ő visz haza, és én kérdezem meg, hogy mi volt.. :D

#24700: :D Nekem a fősulin volt egy haverom, aki, miután érezte, hogy jön az anyag, a kezeit a szája elé tette mint egy oxigénmaszkot... az öklendezés után pedig lefetyelő hangot hallatott...
  • wolfhgb
    Fuuu, az tenyleg gaz, foleg masnap egy ilyen mellett felebredni, akkor mar inkabb armageddon! :)
  • sakkay
  • Solt
    Tudom fokozni... a tetőpont az, amikor rádöbbensz, hogy akasztják a hóhért! Tulajdonképpen ő itatott le téged azért, hogy megkapjon, mert józanon bottal sem piszkálnád! :D
  • wolfhgb
    Az mondjuk tenyleg lelombozo, foleg, ha meg olben is viszi haza utana az embert, az ilyen csajt kell hivni legkozelebb disznovagasra! :)
  • LeonSilver
    Ültek Egerszegen valami szálloda bárjában és a z.pk az ő tányérsapkájába okádott :D :D Meg volt, hogy felhajtotta az asztalterítőt és úgy az asztal alá :D
  • Solt
    Az igazán szar érzés az, amikor nő ilyen szivacs... isztok, isztok, te kezdesz zsibbadni, ő meg ugyanabban az állapotban van mint 2 órával előtte! :D