36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • z0ty4
    steamen 40% kedvezmény

• sakkay
    Lesz yak 52...remek. Más nem is hiányzik
  • sure
    A DCS World parancsikon, amit az install automatikusan kirak az asztalra, az a DCS_updater.exe -re mutat, de indíthatod a DCS.exe -t manuálisan a bin könyvtárból, vagy csinálhatsz parancsikont, ami erre a fájlra mutat, és akkor nem fog automatikusan update-et keresni.

Utoljára szerkesztette: sure, 2017.11.24. 16:31:54
  • wolfhgb
    Mar csak a dcs updater exe vel indithatok a verziok a programban? Regebben volt emlekeim szerint valami launcher exe is mellette, ami nem keresett frissitest inditaskor, csak toltotte az adott verziot.
  • TakiPetya77
    off
    (Tudod olyan mint az autó. Kérdezik ismerősök milyen autót vegyenek.
    Mondom BMW...aztán vesznek fosvágent. Nekem aztán mind 1 ! Én elöbbivel járok, más meg ha nem hisz h jó, akkor járjon fosvágennel)
  • TakiPetya77
    :-) Értem én a viccet! Csak nem szeretem!
    Én a tapasztalatomat írtam le, hátha ezzel segítek a kollegának.
    Ha valaki elhisz h simán fut elhiszi, ha nem hát nem...Nekem végül is ez teljesen indiferens!

Más beállításokkal a DCS medium vagy High-on nekem is beszaggat, és játszhatattlan. Amióta a lent linkel videó szerinti beállításokkal "repülök" , azóta tökéletes.
    Utoljára szerkesztette: TakiPetya77, 2017.11.22. 09:44:30
  • Solt
    Minden tiszteletem mellett, de ha te egy 1060-l 2.5-s PD-l játszol és nem látsz semmi problémát, akkor az sem meglepő, hogy a Tray Tools-t és társait még el sem indítottad! :)
  • wolfhgb
    Koszi, kasperskyt hasznalok, nem ugat feleslegesen es teszi a dolgat, de azert ranezek meg, de valami tutira bekutyulja a dolgait, mert a feltelepitest kovetoen minden flottul mukodik, minden hozzaadott proginal, aztan egyszer csak leszarja a beallitasaimat.
  • Paladin
    Egy debug tool, vagy inkább Oculus Tray Tool alap dolog. Játékra szabott PD profilt máshol nem tudsz beállítani szerintem.
  • TakiPetya77
    Én semmi extrákat nem állítgatok! Dcs-t ahogy a csávó a videóba, még az Nvidia beállító felületén sem piszkálok semmit. Oculus debug tool-t most látom először (Solt) 1 éves rift használat óta.

Nem lehet h túl mélyen belebocsájtkozol a részletekbe?
  • levy668
    Wolf, nem a vírusirtód szórakozik a programmal?Amikor nagyon nem akar működni valami ,másnál meg működik mindig megnézem.
  • wolfhgb
    Ahhoz nem nyultam. Azt sem tudom hol kell! :) szerencsere! :)
  • Solt
    Ehhh... sajnálom, nálam nem csinál ilyeneket! Igen, az Oculus programja nálam mindig fut.

AC sem megy? Hmmm... pedig annak tuti működnie kell. A Steam VR beállítások nincsenek elpiszkálva?
  • wolfhgb
    Feladtam! Valoban nem a legujabb volt, felraktam a legujabbat, hozzaadtam a profilokat, minden ok volt, mindet a beallitas szerint inditotta, egyszer csak gondolt egyett es tobbet mar nem, megint mindet ujra be kell allitani mielott inditom, ez mar tenyleg vicc. Asettonal meg hiaba irom at a cfg ben barmire, 0.6 tol 2.0 ig probaltam barmit, a kep elessege valtozatlan marad. Ez mar vicc! :) na mindegy.

Tenyleg, amikor allitom a tray toolst, az oculus szobat be kell zarnom, vagy futhat is kozben? Mondjuk probaltam igy is, ugy is.
  • Solt
    16.-n frissítette a csóka ugyanazzal a verziószámmal, töltsd le újra, hátha. A debug tool-nak így kéne kinéznie alapból: LINK

Ha ezután sem működik, marad a global profil... :)

A Debug Tool elvileg úgy marad ahogy beállítod. Assetto-nak CFG-ben lőd be az 1.5-t és letudva a sztori. /Assetto Corsa/cfg/oculus.ini
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.21. 20:08:55
  • wolfhgb
    Asettot meg be sem allitottam, de gyanitom annak is kene valami egyedi. Apropo, az oculus debug toolsot is minden gepinditas utan allitgatni kell? Vagy amit belo rajta egyszer az ember, azt legalabb alkalmazza gepinditas utan? Mert akkor belovok neki fixen 1.5pd es 45 asw, aztan ott egye a fene.
  • wolfhgb
    Hat,, dcs 1.5 nek 2.0pd 45asw kene, 2.0 nak 1.5pd 45asw, project cars 1-2, ezeknek is 1.5 pd de birjak stabilan a 90fps t, dirt rally szinten ugyanigy, oculusos steam es alap vr jatekok meg kb 4.0 pd, 600fps en mehetnenek. :) szoval lenne mit beallitani neki.
  • Solt
    Ha nem működik rendesen ne foglalkozz vele. Nézz vissza rá pár hét múlva, hátha javítják... Egyébkén sokszor az sem mindegy, hogy mit honnan indítasz... nálam az Elite például be sem jelentkezik, ha az Oculus programjából indítom.

Egyébként mennyi VR program van a gépeden, hogy ennyire kellenének a profilok?
  • repvez
    Végre egy kis hd belsőkamerás felvétel a gripenről
  • wolfhgb
    Szivat ez a szar, ujra is raktam mar, minden jatekinditas elott ra kell menni es ujra es ujra kivalasztani mindig ugyanazt, ami addig is be volt allitva, mert ha nem, alapon inditja az aktualis progit. 1.0 pd es asw auto modban. Tokom ki van mar vele de nagyon.
  • wolfhgb
    A legfrissebbet raktam fel, amit linkeltel, 0.82.1, ha jol remlik
  • wolfhgb
    Lehet, h az oculus debug toolsa felulirja indulaskor? Mert azt is basztattam eleinte es nem tudom hogyan hagytam beallitva.
  • Solt
    Frissítsd... hátha.
  • wolfhgb
    Gondoltam, ugy van es indul a win el egyutt, megsem teszi amit kell.
  • Solt
    Tálcára, futnia kell a háttérben.
  • wolfhgb
    Rendszergazdakent futtatom es hiaba van fix 45 re allitva, a dcs elengedi 90 ig. Akkor kilepek a dcs bol, ujra kivalasztom a tray ban globalnal a 45 asw t es csak utana aktivalja. A progit csak talcara csukjatok, vagy be is zarhato? Akkor is teszi a dolgat?
  • VO101Tom
    Esetleg indítsd rendszergazdaként, lehet, hogy nem engedi a változásokat, beállításokat elmenteni, mert nincs joga a winyóra írni.
  • Solt
    Hmmm... nálam ilyet nem csinál. Jött valamelyik nap frissítés hozzá, nézz rá, hátha megoldja. Ha nem, akkor ne profilt használj, hanem globális beállítást...
  • wolfhgb
    Sajna ez a kis kiegeszito progi, a tray tools eleg korulmenyes, minden jatekinditas elott ujra be kell allitani, mert hiaba adom hozza a jateklistahoz barmelyik program indito file jat es allitom be neki a fix asw t, meg a pd t, sajnos akkor sem a szerint inditja. Be kell allitani ujra es ujra minden inditas elott.
  • TakiPetya77
    Folyamatosan fejlesztgettem a gépem Rift megvételét követően. R7 370 után R9 380, gyorsan GTX1060-ra váltottam. 8Gb-ról 16Gb-ra bővítettem a memóriát, és 1 ssd-n van a rendszer , egy másik ssd-n pedig a DCS, Asrock Z77 Pro3 alaplappal. A videóban bemutatott VR beállítások mellett max Pixel Density -vel használom. Egyáltalán nem szaggat, nincs hányingerem! Nem tudom akinek kevés a 1060 Vr-hoz, ezekkel a beállításokkal, az mitől lehet? SSD nagyon sokat dobott rajta! Nem mondom h nem bírna el egy 1080-at! De így teljesen játszható.
    Utoljára szerkesztette: TakiPetya77, 2017.11.21. 11:53:31
  • wolfhgb
    Az tény, h javult az optimalizáltság az 1.5 höz képest.
  • Solt
    Nyilván lehetne jobb, de ennek azért vannak szoftveres (DX11) határai is... egy bizonyos objektum szám felett már nem lehet hova optimalizálni, mert egyszerűen az API nem képes többre. Ekkora látótávok és ennyi objektum mellett azért nagy előrelépés a 2.0.
  • wolfhgb
    Ez igy van, csak annyi a bibi, h a nevadan is jocskan elofordul az fps beesese, es nem a gpu miatt, ez viszont baromi zavaro vr ben. Van meg mit faragniuk rajta.
  • Solt
    Látszik is abban a korábban linkelt összehasonlító videóban, hogy a Kaukázus térképen alig van különbség a 980Ti és az 1080Ti között... ez nagyon durva szoftveres CPU limitre utal. VR alatt így nem sok értelme van foglalkozni vele...

A Nevada esetében sokkal jobb a helyzet még akkor is, ha jobban eszi a GPU-t... ugye itt már kijön a VGA-k közti valós különbség, ez pedig a jövőre nézve jót jelent, mert ahogy jönnek az erősebb VGA-k, úgy lehet az FPS számot növelni.
  • wolfhgb
    En 2 re allitottam a PD it, a videoban javasolt grafikai beallitasok mellett, kaukazus alatt 30% os a gpu kihasznaltsaga, fix 45 re rakva az asw t, mert a 90 et nem viszi folyamatosan, csak ha az eget nezem, pedig a gpu hasznalat nem uti meg meg a 60% ot sem, ritka fos az optimalizalasa a proginak. Nevadana egy fokkal jobb a helyzet. Minden mas proginal kihasznalhato a kari, de kaukazusnal ertelmetlen a gpu izomero.
  • Solt
    Nagyon magasan lehet, hogy elvan így, de földközelben vagy egy eseménydúsabb szituációban biztos, hogy így élvezhetetlen. Nálam a 980Ti + a 4770K mellett 1.5-s PD mellett sincs meg mindig az abszolút minimumnak mondott 45 FPS.

Senki kedvét nem akarom elvenni, de VR-hoz a 980Ti / 1070 a minimum, ezalatt nagyon sok kompromisszum kell.
  • levy668
    LoL akkor mégis VR képes a cuccom? Mennyi ram-ot pakoltál a gépbe?
  • Solt
    Vasból lehet a gyomrod... :D
  • TakiPetya77
    Kaukázust tolom, max pixel density-vel (2.5) , GTX 1060 (6Gb) kártyával és egy i5 procival.
  • wolfhgb
    Mennyi a pixel densiti ertek, amin tolod? Es milyen karival? Nevada v kaukazus?