Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Légyszi' valaki nézzen rá, egyszerűen nem értem mi a gond. Ha olyat töltök be, ahol eleve jár a géphez, van lőszer és lehet is lőni. Ha viszont én rakok rá, nem is jelzi a "csík" és nem is tudok lőni. Úgy is próbáltam, hogy eleve azzal kezdek motor indítás előtt, hogy rádiózok töltésért, mondják ok, meg megvolt-de nem. A fenti élesítő' kapcsoló is be van billentve. Más ötletem nincs. Ja, és van nálatok olyan, hogy csak földön megy a rádiózás a levegőben nem is jön elő a menü? Azt hittem megint szarozik a joy-de nem. Halkan jegyzem meg lehet nem is volt rossz<#nevetes1>

Meg akartam csinálni az F-15C tréninget de már nincs benne, meg lehet valahogy szerezni?
Srácok kell valami extrát csinálni multiban, vagy beállított küldibe(messzer), hogy a felszereltetett bomba,( vagy lőszer )üzemeljen?
Minden faxa, csak amikor magamnak felrakatom, <#alien>nem műkszik...

Jó gép lesz ez. Remélem a licencelés nem olyan lesz, mint a 21-esé.
repvez
január 27én elvileg elérhető lesz
repvez
Kellemes ünnepeket, bugtól mentes décsét, erős ákcijóban szíveválasztotta modulját mindenkinek meg vasat alája ami megmozgatja az egészet.

Egészséget mindenkinek dcs topik. 😊

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Áldott Karácsonyt Uraim!

www.smart-bus.hu

Sidewinder te hol repülsz? Én LHAK és LHGY-n
repvez
Boldog karácsonyt!
Segijjen valaki. Szu 27 kampany, mozdoki erdok, vegigrepulom a chekpointokat, mindnel dumal, vegen megdicser es szalljak le, megteszem, kilepek, es ugyan azzal a palyaval folytatja a kuldetest, mit kell csinalni, h ne igy legyen, hanem dobjon valami ujat?
Papirzacsi
Sokkal praktikusabb és kényelmesebb a joystick gázkarját magassági trimmnek beállítani, többet használod, mint a féklapot.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Köszi😊

LeonSilver
A srác pilóta. És mint sok vitorlázó kiegészítésképpen, gyakorlásként használja a Condort.
Volt valamilyen botkormánya, de szarrá volt már kopva.
Lehet használni a gázkart valamire, de ha nincs az sem egetverő, míg ha mondjuk a DCS-ben helikopterezni akarsz, akkor azért .. "nem árt" ha van.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

"és a gázkar nem is kell ugye.."
Ezzel nem értek egyet. Vitorlázórepülök a való életben, mint itt sokan mások, és azt gondolom, hogy a gázkart beállítva féklap karnak sokkal jobb élményt kap a Condorral az ismerős,mintha csak egy gombot nyomkodna például. A gázkart úgy érdemes beállítani féklap karnak,hogy amikor magad felé húzod, akkor fokozatosan nyit, ha pedig előretolod, akkor csukja befelé a féklapot. Ha pedig a későbbiekben nem csak vitorlázórepülő szimulátorral akar repülni, akkor pedig szintén nem haszontalan a gázkar.

PhantomAss
Ctrl+p, vagy shift+p, má nem emléxem..

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

GOOBY, pls

Ati810
Én is mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok! <#kacsint>
Na a messzer manuál prop p. állító megoldva. De a pilóta egy csomó mindent kitakar. Van olyan, hogy kiveszem egy pillanatra? Vagy csak a beállításoknál repülés előtt..

whiteskull
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Csatlakozok<#wave>

LeonSilver
Boldog karit véreim! 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Boldog karit minden fanatikus társamnak! 😊
Boldog karácsonyt kivánok mindenkinek!

Boldog Karácsonyt!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Papa01
Boldog karácsonyt az uraknak! 😊
@Ludowik: Tegnap nagy felfordulás volt a Steam-en, támadás érte a szervereiket, tudtommal.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.12.24. 07:49:42

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Eltűntek a játékaim a steamből! A dcs maradt meg csak! Tizenegy játékból hat volt még csak visszarakva a gépemre, mert múlt héten csináltam egy rendszerfrissítést. Most nézem meg mit tudok visszarakni.
Papa01
Köszi az infót, gondolom javítják majd... 😊 Jó lenne megtanulni jól az A-10-est...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Jó kis csomagnak tűnik, de olvastad a fórumát is? Panaszkodnak, hogy a legutolsó update elqrta a játék trigger zóna érzékelését, ami minden hadjáratnál gondot okozhat (utolsó bejegyzés itt).
Ami a DRM-et illeti, tuti, hogy resetelik, csak levelezni kell velük.

www.pumaszallas.hu

Adam Jonas
Ahh, most annyi pénzt nem szeretnék rászánni. Egy géppel bőven el leszek most egy jó darabig. 😊

Köszi a segítséget srácok F15C vs Su-27 témában! 😊

Papa01
Sziasztok!

Szemezgetek ezzel: A-10C Basic Flight Training Campaign.
Azonban az oldalon ez olvasható: DRM key has 3 activations. Ez azt jelenti, hogy 3 aktiválás után jön a könnyes búcsú? Vagy időnként ezt is lenullázzák? Köszi a válaszokat! 😊

Adam Jonas
DDoS támadás áldozata lett a Steam, majd megjavul valamikor.

<#alien> Ja

hooah
Az jó, hogy év végére, mert 23. van. Akkor már csak párat kell aludni 😄

Év végére ígérték a régi mapphoz dcs world 2.5 néven, de késik...természetesen.

LeonSilver
<#eljen>

<#nevetes1> akkor jó!

LeonSilver
Nem

Tudtok csatlakozni a steamhoz?

hooah
DCS World 2 mikor lesz, vagy csak a NEvadát meg a többi nagypénzes mapot hegesztik?

PhantomAss
Akár 60% leárazás a DCS shopban, VIggen előrendelhető (január 27 a megjelenési dátum)
itt

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.23. 17:20:06

GOOBY, pls

Itt jelenleg dcs rol beszelunk es repkedo gepekrol a virtualis terkepen, ahol, ha egy szu 27 meglep egy 15 ost a hegyek kozul, soha nem vakarja le a seggerol az illeto, azonos kepessegu pilotakat feltetelezve. Es valjuk meg azt is, h a legiharc szepsege latotavolsagon belul elvezheto, nem ugy, h a radaron egy pottyre inditok 8 amraam raketat, hatat forditok es skera, nehogy seggbedurrantson az ellen. 😊
Egy rendesen alkalmazott, AWACS támogatott F-15ös géppárhoz az életben nem kerül orosz gép elég közel ahhoz hogy manőverező légiharc legyen a helyzetből. Semmire nem mennek a jó manőverezőképességükkel az orosz gépek a modern légiharcban.

Plusz ugye az USAF-ban a top szint már az F-22es, azt még lokalizálni se tudja időben az orosz gép, mielőtt lelőnék, nemhogy rakétát vezetni rá. És az F-35ös elterjedésével (200 fölött van már a legyártott darabszám!) ez lesz az átlag szint az USAF-nál, de idővel a szövetséges nemzeteknél is. Szu-27 és MiG-29 gépek meg mehetnek a múzeumba. PAK-FA-ból meg ki tudja mikor lesz bevethető gép, és milyen mennyiségben. 20-30 PAK-FAval nem lehet ellensúlyozni félezer amerikai ötödik generációs vadászgépet.

Ha megkapják a saját F-35öseiket (100 darabot terveznek rendelni, hat darabra már van rendelés leadva), Törökországnak önmagában ütőképesebb vadászereje lesz mint Oroszországnak.
Annyira lelkes voltam, hogy egyből levegőben kezdtem a Su-val... amikor beadta a képet, egyből az az érzés fogott el, mint amikor először vittek vitorlázó géppel... ugyanaz a "jaj nincs semmi a hátsóm alatt" érzés! 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
A cégünknek is van Vive-ja, pár napja kölcsönadták és az egész osztály ki tudta próbálni.
Közülük szinte senki sem próbálta még, végignyomták a kis játékokat, íjazás, robotkutya, mittomén.
Aztán mondtam hogy ha valakit érdekel a repülés akkor a DCS-ben ki lehet próbálni (p51 és su25 alapból).
Hát nem akarok túlozni, de miután kipróbálták mindenki azzal akart repkedni. Utána nem is érdekelt senkit a többi játék, egész délután a repülőgépekkel szórakoztak. Nagyon durván sokkolta őket az érzés hogy ott vagy a fülkében.

GOOBY, pls

Élvezni a vr hatast a programban zseniális, örömrepkedni pompázatos, de labelek használata nélkül bármit megtalálni vele szinte esélytelen kb. Úgy jellemezném, h ami levegőben van kb mérföldön belül látható nem egy pixelnek, földi célt pedig akkor tudod vizuálisan azonosítani, miután katapultáltál miatta! 😊 A-10c nél tgp célbefogás akkor, ha ráfekszel az mfcd re. 😊 De a vég konfluziom még mindig az, h soha többet mást! Fenomenális az élmény!!!!!
Igen, ez már a CV1, de erről egyelőre inkább wolfhgb-t kérdezd, neki régebb óta megvan, jobban képben van vele. Célt még nem kerestem, csak örömrepkedek... 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Most, hogy jön a Meteor meg majd az AIM-120D a nyugati gépekre, mondhatni ideje volt 😉

www.pumaszallas.hu

Jobb is, hogy csak most lett meg, mert ha ez a szezon közepén üt be, tuti, hogy mostanra csődbe mentem volna! 😄

www.smart-bus.hu

Solt, neked ez már a rendes verzió ügye, nem a kísérleti? Azzal tudsz vizuális célszonosítást? Na jó 100 százalékosan tudom, hogy nem de már elfogadható? Mivel repülsz?