36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#24820 Ezzel a Capt Zeen csávóval kellene beszélni, hogy csinálja már meg a Helios cuccot, akár fizetősen a Harrierhez. Meg a többihez majd. -
#24819 Tisztában voltam vele ;) Kicsit már ösmerlek :) -
wolfhgb #24818 Tudom, csak ugratlak papa! :) -
#24817 Igen, van mindene. De sok minden nem működik még, viszont nem véletlenül early access. Ennek ugye az az értelme, hogy a fejlesztők pénzhez jutnak, a népek meg élvezkedhetnek. Egyébként a Razbam nem szarik nagy ívben az egészre (a többi moduljuk sem egy ótvar..), nem úgy, mint például a leather neck vagy mi a tököm most a nevük. -
#24816 Qrva jó :D Persze én elfogult vagyok ;) -
wolfhgb #24815 de gondolom ettől még tovább adni nem fogja tudni senki! :) Na és kereke is van az új modulnak, meg szárnya, meg minden? Vagy az majd jövő pénteken? :) -
#24814 Csak egy FB link van róla
itt
@Leon,
oszt milyen a Harrier? :D (irigykedek...)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.29. 18:21:14 -
#24813 Igen, lévén nincs is aktiváció. Nekem már a Harrierhez szeriál sincs. Ez egy QRVA JÓ döntés!! -
#24812 Ú, köszi egy linket tudnál adni? :) -
#24811 Ez azt jelenti, hogy akárhány aktiválás/deaktiválás lehet, ha ugyanaz a user csinálja? -
#24810 Az AIM-9X F-15 modukl sepcifikus, bár ha lesz Hornet, akkor ott is hiány...
A sablonok megléte kb. 0 lépése lenne egy féldin. hadjáratnak, ha lenne mögötte hadjárat motor...
Valahol el kell kezdeni...
A baj az, hogy ezeket sem látni. Enélkül a DCS meg egy dolgora marad alkalmas, videókat vágni vele... (Vagy még arra sem..) -
#24809 No most olvasom hogy a Harrier modullal mától új védelmet vezetnek be, nincs starforce (amit én speciel gyűlölök), hanem az user name-hez van kötve a cucc azt hali. Most még csak a Harrier működik így, de később minden.
Ennek mondjuk baromira örülök.
-
#24808 De a DCS-nek olyan alapvető hibái vannak eleve a netkóddal, rakéta modellezéssel, PC optimalizálással, alapvető fedélzeti rendszerek hiányával, hogy ezek amiket írtál, csak részletkérdések. Ha TÉNYLEG csak ennyi baj lenne vele, hogy nincs 9X, vagy a mission builderben nincs megfelelően tagolt légvédelemre sablon, akkor megérteném, de így? -
#24807 Semmi random nincs ebben. Lehet kreálni most is groupokat, de talán lehetne default is, hogy ne a játékos szopjon ezzel.
Hogyan lehetséges az, hogy tök új dolgokat is beletesznek modulba, de már a LOMAC (!) idejében létező AIM-9X sehol...? Mindezt úgy, hogy az AIM-120 totál impotens az R-73 meg félisten? Ez aztán a balansz....
Én repkednké a DCS-sel ezerrel, ha ezek lennének. Én a mission editorral úgy működő bevetést nem tudtam összerajni, hogy azt legyen, amit én akarok. Még, ha sikerülne is, mi benne a random és meglepi? Ez itt a bibi... -
#24806 Balázs, ez tök random wishlist, mégis mire számítasz, mit fognak csinálni? 27 éve harci szimulátorokat fejlesztenek, kicsit arrogáns azt hinni, hogy tudsz nekik újat mondani. Vagy hirtelen homlokukra csapnak és azt mondja az egész fejlesztő részleg, hogy "bakker a 9X. Hogy a picsába felejtettük ezt ki??". Nem értem mire jó ez neked, de ha úgysem repkedsz ezzel sem, akkor talán mindegy is.
@sakkay. PONT az örömködés alatt szokták a trollokat kitenni, mert senkinek nem hiányzik az okoskodást olvasni, amikor nem is az a téma, és nem is kérdezte senki sem, hogy éppen kinek mennyi siráma gyűlt össze az évtizedek alatt. Azokat a topikokat a fejlesztők amúgy sem olvassák, ha át is pörgetik, senki nem jegyzetel, hogy akkor legyen-e 9X a játékban vagy sem. Mindennek megvan a helye és a módja. -
#24805 Azt azért ki fogom hagyni, hogy kétszer kúrták át a fejem és vettem meg a semmire a Ka-50-et és az A-10C-t is...
De a többi pont szerntem totálisan valid. -
beci43 #24804 Hát,biztosan.De azt is leírta Wags,hogy a modulok fejlesztésénél bizonyos korlátokba ütköznek.Nem mindent építhetnek bele a játékba,amit szeretnének.Abból főznek ami van,mi meg vagy megesszük,vagy nem.Én meg szoktam enni,bár néha megüli a gyomrom... -
sakkay #24803 Habár ha tényleg kidobják a 2.5 hamarosan, akkor lehet a nagy örömködés okán, most nem alkalmaznak erőszakot -
sakkay #24802 Sanszos fognak -
#24801 Beírom majd és megnézem bannolnak-e... -
beci43 #24800 +1 ja. -
#24799 Ja -
#24798 "One of the biggest factors in creating a great flight simulation is the graphics engine. This is also probably the most technically complicated."
Lehet, hogy velem van a baj, de nálam egy harcászati szimnél, ami más most azon a graf szinten van, ahol most nem ez lenne prioritás, hanem a harcászatilag fontos dolgok modellezése
AI ne lásson át felhőn, ködön, ne lásson éjszaka szabad szemmel, ilyesmik...
Köd, felhő, stb. blokkolja az IR sugárzás, lézeres megvilágítást, ilyesmik...
Legyen normális loadout. Igen, az F-15A/C gépeket élesben szinte senki nem használta csapásmérse, de a gépek bizony képesek rá. Jó lenne ezt is lemodellezni... (Meg AIM-9X-et is...)
Mikor lesz hadjárat generátor, előre elkészített század vagy zl. szintű egységpakk, stb.? Ezekkel operálhatna a hadjárat. Egy harcászati szim random és dianmikus helyzetekért ne a játékos szopjon már heteket, hogy aztán az első update szétkúrja az egészet...
Az IADS tényleg IADS-nek legyen modellezve.
Normális SAM modell. Mikor lesz az, hogy szim. célleküzédsi képességgel bíró SAM képes erre? Mert a SEAD modellezéshez és anti ASM és ARM-hoz ez sem ártana...
Ezeket kellene fejleszteni és nem grafikára meg n+1 kb. semmre sem jó gépet betenni a bugos alapba.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.11.29. 11:00:36 -
#24797 Ez van FB-n? -
Pitti #24796 Asszem ez lesz a megoldás, mert nem hiszitek el, de sem az oculus progi, sem a tray tools nem fut mégis mindig VR módban indul. Már task managerben bogarásztam, hogy mi a fene indítja...
De ez valóban jó ötlet. Eszembe se jutott
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.29. 07:43:48 -
wolfhgb #24795 De ennel is egyszerubb megoldas, ha a jatek beallitasaiban a vr ful alatt kiveszed a pipat a felso negyzetbol, maris normal monitor modban tudod ujrainditani a progit. -
wolfhgb #24794 A tray tools ban lelovod az oculus szervizt es mar nincs is rift. Ne huzigald, nem tesz jot semminek, egyszer kap egy tulfeszt a port es makkan valami, nekem nyuvadt mar ki igy hdmi m! -
beci43 #24793 Én is olvastam,érződött már hogy valamire készülnek.A rengeteg fórum bejegyzést már nem lehetett figyelmen kívül hagyni,úgy pláne nem hogy egyszerűen kitörlik a hozzászólásokat.Nyilván vannak trollok is köztük,de mi egy réteg közönség vagyunk akik kemény dollárokért-eurókért vásároljuk a különböző modulokat.A negatív kritika is kritika,ami azért lehet építő jellegű.Valaki felébredt és végre rájött,nem lehet a szőnyeg alá seperni a dolgokat.
Részemről örülök ennek a nyílt hangvételű levélnek,elég tartalmas és lényegre törő. -
#24792 Írtak egy nagyon szép magyarázkodó üzenetet a fejlesztők a DCS közösséghez, nagyon röviden:
-megköszönik az elmúlt 27 évnyi támogatást, és felsorolják hogy honnan indultak, az 1995-ös Flanker 1.0-tól a mai DCS-ig. A z egyszerű repmodellt leváltotta a PFM (professional flight model), ehhez az A10 -nél kb. 3 év fejlesztés kellett. Emellett a jogok beszerzése is kb. 2 évet vett időbe.
-közel vannak az F18 béta kiadásához, emellett több más modulon is keményen dolgoznak (AV-8B Night Attack S/VTOL, F-14 Tomcat, FC-17, F-4E Phantom II, Mi-24P Hind, Bo-105 és mások)
-nagy hangsúlyt fektetnek a grafikai engine fejlesztésére. Implementálják a dx11-et és a Vulkan api-t.
-a következő hetekben szeretnék kiadni a DCS 2.5-öt (free update)
WW2:
-külön csapat foglakozik vele. Sok gépet külön kérésre fejlesztettek (p51, L-39, Jak 52), de kiadták megvásárolható formába is. Általában a kezdőbb programozók vannak itt, mielőtt a modernebb gépek fejlesztésére engedik őket.
facebook link
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.28. 18:56:36 -
TakiPetya77 #24791 Én a kikapcsolom a Riftet, és bezárom az oculus progiját ,akkor sima módba indul, nem kell kihúznom. -
Pitti #24790 Nekem minden indításkor VR módban indul bárhogy is szeretném. Van arra egyszerű mód, hogy a beállításokat normál monitoron meg tudjam csinálni egérrel, vagy ki kell húznom az oculust? :) Sajnos controller beállításokat nem olyan egyszerű a HMD-ben megcsinálni, kigúvad a szemem akkor se látom jól -
beci43 #24789 Ja,ez se rossz. -
beci43 #24788 Ez,plusz holnap nem lesz elérhető a DCS weboldala karbantartás miatt.Csak nem 2.5 megjelenés a héten? -
#24787 Az Apache és az F16-ról nem is beszélve, mindegyikből már voltak screenshotok a fülkéjükröl, de azóta se semmi hir róluk.
A JAk ahogy a képeket nézem már eléggé elörehaladott állapotban van, már akár bétaként is árulhatják és majd éveken keresztül kalapálják még. -
beci43 #24786 Csak tudnám ez a Jak honnan a fa..omból jött,még utalás sem volt rá.Ahelyett már a Harriert kéne elengedni,a Tomcatet meg az F/A-18-at kiadni.MI-24-ről is nagy a hallgatás. -
flyinghigh #24785 The DCS Updater GUI Utility by Skate Zilla -
sakkay #24784 Minden megvan amit akartam(baxa meg mennyi pénz), a legközelebbi max a mi-24 lesz-vagy ha mutatnak valami bizonyítékot arra, hogy befejezték a béta üzemet -
sakkay #24783 Kenjék a hajukra -
#24782 vagy bejelentik a red baró háromfedelüjét a csendes óceáni hadszintéren. -
#24781 jah..legközelebb jön a Góbé